Wpisy 399 114 – 399 213
16 lipca 2011 11:54 → 16 lipca 2011 13:13, 100 wpisów
dotam, dzisiejsze losowanie oglądamy w jarmułkach na głowie wmyśl solidarności z narodem Żydowskim
" Jeśli mam być szczery to żal mi Lecha, był zupełnie inny od brata. "
Najpierw obrzuciłeś go błotem a teraz ci jest go żal.
Ale jesteś cham

Najpierw obrzuciłeś go błotem a teraz ci jest go żal.
Ale jesteś cham

friend7 dym ze znicza odebrał umiejętnośc czytania? Jarkacz to Jarosław.
A na zakończenie ogromne oklaski dla Macierewicza za zniszczenie służÄź specjalnych dzięki temu jesteśmy jedynym państwem narażonym na niebezpieczeństwo - bez wywiadu wojskowego! Lol! Dwa lata rządów a tyle rzeczy w Polsce s***.....
Dobra a teraz czas na żółbą budę, a część wygranej przeznaczę na wsparcie kampanii wyborczej PO, SLD i Janusza Palikota!
Nawiasem ,fajnie będzie że zakłady bukmacherskie,będą przez internet

Ruszyła "ekipa" sprzątająca..Wszyscy bez wyjatku..na.. przekonanie,wiarę i pochodzenie "nóżki" w górę!!! są 2 etapy sprzątania1)zamiatamy...2)myjemy!!!kto wytrzyma ten "może" zostanie..
tu pojawia się"mały jasio..krzyczy już od drzwi...na ....czym mam stać"!!!/
tu pojawia się"mały jasio..krzyczy już od drzwi...na ....czym mam stać"!!!/
LESTEK TY DEBILU TUSK TO NAJWIEKSZY NIERÓB W POLSCE , ODPOWIEDZIALNY ZA SMIERC LECHA KACZYNSKIEGO WIEC SKONCZ PISAC TE FARMAZONY
Każdy inteligentny Polak wie, kto odpowiada za śmierć 96 osób. Mam nadzieję że prędzej czy później zostanie ujawniona tręść rozmowy telefonicznej przed wypadkiem. Koniec tematu.
LASTEK SZKODA MI NA CIEBIE CZASU ,NAOGLADALES SIE ZA DUZO TEFALENU I SZALEJESZ,JESTES IDIOTA I TYLE W TEMACIE
DOTAM SMIECIU W DUPIE BYLES I GOWNO WIDZIALES NIE PISZE Z GIMNAZJUM WIEC S***ALAJ
Od dziś moje hasło przewodnie dla oszołomów to "Wyłącz radyjko, myśl samodzielnie"
Zadyma o nic ..
"Domniemanie niewinności jako prawo podstawowe"
Czyt. jeżeli nie zostanie udowodniona wina na podstawie dowodów - obowiązuje "Domniemanie niewinności"
A o sprawie Smoleńska najprawdopodobniej nie dowiemy się nigdy i już ..
Walka o to która z partii lepsza???
Żadna ... jak żyję,żaden rząd,żadna partia się nie sprawdziła - tam na górze walczą tylko o stołki,a nas mają w dupie ...
"Domniemanie niewinności jako prawo podstawowe"
Czyt. jeżeli nie zostanie udowodniona wina na podstawie dowodów - obowiązuje "Domniemanie niewinności"
A o sprawie Smoleńska najprawdopodobniej nie dowiemy się nigdy i już ..
Walka o to która z partii lepsza???
Żadna ... jak żyję,żaden rząd,żadna partia się nie sprawdziła - tam na górze walczą tylko o stołki,a nas mają w dupie ...
madzia77 i tu masz rację. Jeszcze nie byłoby partii, która nie zostałaby zmieniona 

i igreet all

Dlatego mój postulat - jako osoby zamieszanej w całą tą dyskusję jest taki aby absolutnie zakazać tu rozmów o polityce 
Kto z pań i panów jest za proszę o podniesienie ręki w górę? Kto jest przeciw? Kto się wstrzymał?

Kto z pań i panów jest za proszę o podniesienie ręki w górę? Kto jest przeciw? Kto się wstrzymał?
Ja uważam, że poglądy kazdy jakieś ma,ale trzeba szanować drugiego człowieka, anie obrażać

Lestek >>> można i o polityce ale jak już atakuje się osobę,a nie jego myśli,argumenty to znak że nie ma z kim ani o czym dyskutować ...
dotam ktoś kiedyś słusznie powiedział, że poglądy sa jak dupa i każdy ma swoje a do tego nie warto do nich swojego nosa wsadzać!
ja jak miałem swoje forum,to tylko była mowa i topowanach meczów i nic więcej

a co tam..pochwalę się Wam
dziś mam zlot i to jaki
ho,ho,ho!!!będe w telewizji..i tralalaaaaa

dziś mam zlot i to jaki
ho,ho,ho!!!będe w telewizji..i tralalaaaaa
dotam >>> i bardzo słuszne spostrzeżenie,że jest to portal o charakterze raczej hazardu - jeszcze gdybyś mógł to przypominać po każdym jednym wpisie nie na temat było by git 

To ja się też pochwalę. Dziś robimy imprezę z grafikiem. Będziemy omawiać dalsze szczegóły gry, będzie piwko i SUSHI!
madzia77 nie używaj tego słowa bo zaraz ktoś powie że tu jest afera hazadrowa na multipasko! 

mag..>>> poważnie? to gratuluję 
ja sama byłam tyle,że w lokalnych stacjach ...
i zawsze się bałam ...

ja sama byłam tyle,że w lokalnych stacjach ...
i zawsze się bałam ...
Nie ma to tamto, mag.. chcę Cię zobaczyć. Musisz mi napisać który to program a teraz lecę coś przekąsić!

mag.. podanie do napastnika i ma być celny strzał już za niepełną godzinę!

troche jaśniej