Wpisy 399 014 – 399 113
16 lipca 2011 11:33 → 16 lipca 2011 11:54, 100 wpisów
"i obradować pod złamaną wierzbą."
To byłą brzoza
widać jaki jesteś obyty
To byłą brzoza
widać jaki jesteś obyty
"Lestek a dlaczego głosujesz na żydów anie na Polaków ?"
Czy to już nadaje się na bana?
Czy to już nadaje się na bana?
friend7 zamiast grać w lotto i wpłacać do POwskiego TSa idź zrób przelewik do ojca dyrektora
"bo Żydzi są bogaci "
aha i dlatego glosujesz?
no widzisz ile nakradli
aha i dlatego glosujesz?
no widzisz ile nakradli
Wolę głosować na Żydów niż na syna partyjnego aparatczyka Kaczyńskiego.
ZDRADA - najgorsze co mogłeś zrobić Polsce ...
chyba że nie jesteś Polakiem.
chyba że nie jesteś Polakiem.
"ojciec Ziobro był wieloletnim zasłużonym członkiem PZPR, z komuchami jako członek PZPR kolaborował Zybertowicz, a przez swojego ojca - komunistę czołowa szpica dziennikarstwa Wildstein" Lol
A bracia Kłamczyńscy oczywiście przez przypadek dostali rolę jako dzieci żołnierzy AK a rodzice willę? LOL!
PO+SLD+PSL=PZPR
To piszą wszyscy internauci - bo są mądrzy i pojętni
To piszą wszyscy internauci - bo są mądrzy i pojętni
Uwaga, teraz będzie niesmacznie. Piszę z WC bo dostałem rozwolnienia przez ten PiS!

dotam zgoda, ja już to dziś powiedziałem, chyba dym z parafiny ze zniczy szkodzi!
Ja centro-lewicowiec jestem za rozdziałem państwa od KK, za zalegalizowaniem związków partnerskich, za delegalizacją nazi-PiSu i za rozbiciem układu Jarkacza!
2,14,18,20,30,40---- DL---- takie wybiła maszyna na chybił
Dobra pogadaliśmy, niewiem dotam jak Ty ale ja mam dosyć tej żenującej dyskusji. Dosyć PiSu na dziś.
Nie ma kraju, któremu lewica by nie zaszkodziła. Obserwujemy teraz USA gdzie lewica nie chce ratować kraju 

no ja zmykam....idę wysłać kuponik...dzisiaj wyjazd do Wronek to i tam coś poślę
pozdrawiam i życze dużo
o 14tej

pozdrawiam i życze dużo

o 14tej

Blida się zabiła ob miała na sumieniu tyle że lepiej się było zabić niż siedzieć w wiezieniu.
Kto jest za tym by za antysemityzm friend7 otrzymał bana
CO jak co ale takich rzeczy na porządnej stronie nie powinno być!
CO jak co ale takich rzeczy na porządnej stronie nie powinno być!
PiSowi dziękujemy za zniszczenie polskiej Transplantologii! Setki ofiar!
Blida do piachu doktor g na wolnosci kaczynski i ziobro przed sad sukces pisu zaiebisty
dotam a ja tam będę sobie puszczał na piłce się nie znam totalnie ale za to hymn potrafię śpiewać a nie "z ziemi wolskiej go polskiej"
jac11 zapominasz jeszcze o 96 ofiarach, prezes kazał lądować bo kamery są załączone a wkrótce wybory!
Jeśli mam być szczery to żal mi Lecha, był zupełnie inny od brata.
Zapominamy jeszcze o przedsiębiorcy, który montował za darmo wannę Wasermanna!