Wpisy 3 990 738 – 3 990 837
30 października 2020 17:25 → 30 października 2020 20:46, 100 wpisów

Lece szkoda tematu rozwijać
Zajrzę po 18;00 choć liczby nic nie wchodzą
Zajrzę po 18;00 choć liczby nic nie wchodzą
Pa?
Masz rację.
Są inne tematy.
Są inne tematy.
Sebastian miał rację że wyjechał z Turcji
Dzisiaj trzęsie się ziemia pod dnem morskim w Grecji. Wstrząs miał aż 7 M.
Dzisiaj trzęsie się ziemia pod dnem morskim w Grecji. Wstrząs miał aż 7 M.
W Turcji też są silne wstrząsy.
Przerwa na
a jak u mnie w okolicy cmentarz nie ma bocznego ogrodzenia to też jest zamknięty?
3 990 638. makler 2020-10-30 (15:34)
Ile razy będziesz to powtarzał, gamoniu makler jak ci cos nie psuje to nie komentuj, mojego wpisu , i sie mnie nieczepiaj i niewyzywaj od gamooni, bo nikim takim niejestem, przestań robic z siebie pajaca bo pajaców juz mamy za duzo
Ile razy będziesz to powtarzał, gamoniu makler jak ci cos nie psuje to nie komentuj, mojego wpisu , i sie mnie nieczepiaj i niewyzywaj od gamooni, bo nikim takim niejestem, przestań robic z siebie pajaca bo pajaców juz mamy za duzo
Arczi.
własnie podali ze rzad kaze zaknac cmentarze, tak tez i myslałem ze tak bedzie, ju\ wczesniej, choc wczesniej mowili ze powiedza dopiero co zadecyduja przed samym śewietem, i sie sprawdzilo moje przypuszczenie oni wszyscy robia tak jak ja pomysle w niemczech od jutra zamkniete beda prze miesiac , silownie i bary , restauracje, a unas cmenterz na te kilka dni, bo jest zagrozenie coraz wieksze tego covida ,zreszta i tez dobrze bo widze cos ie dzieje wokol mnie bliscy mi ludzie umieraja przez kovida i na kowida,
a bedzie jeszcze wiecej pogrzebów polski wymrze przez te głupie protesty, widzeieliscie juz mlode dziewczyny a wrecz dzieci protestuja na tej akcji, osoby które biora 500+ sa przeciwko temu wyrokowi trybunału konstytucyjnego ja rozumie kobiety ,matki, ale zeby dzieci juz w to włanczać szkoda gadac moim zdaniem matce tych dziewczynek powinno zabrać 500+ i 300+na ksiazki, wstd i hańba dla polek, ktore w włanczaja wto swoje dzieci
panoramix witaj ja sie tylko śmieje ze jak ja zamysle to oni to robia, niestety niemam , takiej mocy, zeby oni tam w rzadzie robili tak jak ja chce, jak by tak bylo to bym najpierw sobie powiedział ze dzisiaj skresle takie liczby np, 1,2,3,4,5,6, i o0ne by wyszły np w dana gre losowa a;le tak niema nieda rady, pomyslał bym o rzad do wymiany i oni by sie wszyscy podali do dymisji, nie stety niemam takiej mcy, ze co pomysle to sie zaraz stanie, mam jedynie swoja dobra intuicje , ktora mnie nigdyniezawodzi, i nieraz jest tak ze potrafie wyczuć cos co niekoniecznie zaraz sie sprawdza odrazu ale sprawdza sie z poslizgiem nawet 2 lub 3 dniowym
panoramix witaj ja sie tylko śmieje ze jak ja zamysle to oni to robia, niestety niemam , takiej mocy, zeby oni tam w rzadzie robili tak jak ja chce, jak by tak bylo to bym najpierw sobie powiedział ze dzisiaj skresle takie liczby np, 1,2,3,4,5,6, i o0ne by wyszły np w dana gre losowa a;le tak niema nieda rady, pomyslał bym o rzad do wymiany i oni by sie wszyscy podali do dymisji, nie stety niemam takiej mcy, ze co pomysle to sie zaraz stanie, mam jedynie swoja dobra intuicje , ktora mnie nigdyniezawodzi, i nieraz jest tak ze potrafie wyczuć cos co niekoniecznie zaraz sie sprawdza odrazu ale sprawdza sie z poslizgiem nawet 2 lub 3 dniowym
Arcz... pozabierają niech no tylko feministki dopadną do władzy
w totka sie nie da stawkowanego systemu zastosowac
bo nie mozna regulowac prawdopodobienstwem bo jest stale
w dodatku te 40% przeznaczane na gry powoduje ze stawki szybko rosna?
bo nie mozna regulowac prawdopodobienstwem bo jest stale
w dodatku te 40% przeznaczane na gry powoduje ze stawki szybko rosna?
jeszcze raz podaje strone
ci ktorzy zainteresowani sa bukiem
system ktory moze dac wygrane i to niezle
http://stsbook.5v.pl/system
ci ktorzy zainteresowani sa bukiem
system ktory moze dac wygrane i to niezle
http://stsbook.5v.pl/system
panoramix systemie skroconym raczej nie - bo wysylamy tyle na ile nas stac
a na progresji w totka jak najbardziej
a na progresji w totka jak najbardziej
ogolnie w buka mozna szybciej polegnac niz w totka
dlatego musi byc system ktory kotroluje ile mamy wygrac i jaka stawke grac zeby w perspektywie zalozmy 50 zakladow byc na plusie
zreszta co ja bede tlumaczyl 95% ludzi przegrywa w buka bo graja bez systemu ktory kontroluje wydatki i stawke i ako ? ?
dlatego musi byc system ktory kotroluje ile mamy wygrac i jaka stawke grac zeby w perspektywie zalozmy 50 zakladow byc na plusie
zreszta co ja bede tlumaczyl 95% ludzi przegrywa w buka bo graja bez systemu ktory kontroluje wydatki i stawke i ako ? ?
Mulag wszędzie Tobie kable wiszą chyba jak wszędzie zrób porządek u mnie też nie ma komu
Ts zastrajkował i nic nie wygrasz i to jest strajk a nie łazić to tu to tam
U mnie dziś mówię Kobieto pilota Królową jesteś i po strajku nikt nie słyszy ani widu....można
u mnie był dziś znowu marsz protestujących akurat niedawno wróciłam i widziałam szli miastem akurat z biedry wychodziliśmy
Nie gram dzisiaj . po tym wszystkim co się dzieje odeszła mi ochota na granie
Gosia
GTV stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Dopisano wyniki Eurojackpot - 11,19,24,33,39 oraz dodatkowe liczby 1,4
Analiza stałych zestawów liczbowych Eurojackpot
damian6935 3/5 + 2/2
panda718 4/5 + 1/2
Baron 3/5 + 2/2
Premier Mateusz Morawiecki ogłosił w piątek po południu, że 31 października, a także 1 i 2 listopada cmentarze będą zamknięte
Czytaj więcej na https://biznes.interia.pl/finanse/news-rzad-zamyka-cmentarze-klienci-rzucili-sie-do-sklepow-chca-od,nId,4825554#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
Czytaj więcej na https://biznes.interia.pl/finanse/news-rzad-zamyka-cmentarze-klienci-rzucili-sie-do-sklepow-chca-od,nId,4825554#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
Dziennik Majów źle odczytany koniec świata miał być w 2012 a tu psikus odwrotność 12 to 21 wiec koniec świata blisko poszukaj poszperaj znajdziesz w int. coś na ten temat.
byscie sie wkurzyli jakby wam tyle kazano placic w polsce 80 tys na dom rocznie

na wieczorne rozdanie