Wpisy 3 989 666 – 3 989 765
29 października 2020 11:27 → 29 października 2020 14:00, 100 wpisów
Samolot kiedy ty masz czas na robotę jak cały dzień w liczbach siedzisz
W miejscowości Ostrów Wielkopolski padła wygrana 7 000 zł w zdrapce Na szczęście
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Walduś Ja pracuję i mogę z wami rozmawiać Mam podzielność uwagi spokojnie
Gosia te liczby już są wypalone ewentualnie jedna dwie mogą wpaść ale nie wszystkie razem
3 989 667. Gosia__77 2020-10-29 (11:30) Nowy Rok Na Bogato z TS
samolot masz czas to tu jest trzon
1 3 11 13 15
gosia ten uklad dobry jest ale do mini lotka bardziej niz do multika
samolot masz czas to tu jest trzon
1 3 11 13 15
gosia ten uklad dobry jest ale do mini lotka bardziej niz do multika
Przed chwilą padło 1 x 850,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
3 989 651. kedzior13 co ty mówisz odkurzacze wykupuja kurcze a mi sie własnie chyba spalił bo niechodzi noale dziadek 18lat działał teraz musze kupic nowy tylko najpierw trzeba kase azarobić w lotku
Sam jak dotrzeć do ciebie rewolucja kroczy to cała praca do poprawki
zawsze jak nie udar to sraczka , zawsze coś sie skrzani w nieodpowiednim momencie
Panoramix jak chcesz wiedzieć to Wykonałem bardzo dużo prac i tylko raz miałem poprawkę ale to tylko taką delikatną natomiast jak pracownicy wykonują pracę to to trzecia praca jest do poprawki
I mało tego jak praca jest do poprawki to pracownicy pytają się ile im za to zapłacę Wyobrażasz to sobie ? ? ? ? ?
Seb jedna ręka pisze a jedną płytki kładzie.
Schody będą pod sufitem jak w Asteriksie
Którą bo masz 3
Osa sama zobaczysz jak zaczniemy gotowanie co będzie się działo ? ? ? ?
Oj boję sie
a która masz dłuższą, bonie widziałam cię...
Dobra przyłóż poziomice bo krzywo kladziesz
Ci pa
3 989 698. samolot @
3,6,15,21,23,2634,39,42,46,49... 55,60,62,67,73,77... 21 - 14.
Może 2 zł wpadnie
Jasku a nie skusisz się na 5z5 na tak!??
Moje typy na dziś w multika to 5 6 16 25 36 oraz 31 34 37 63 66 zagrałem nimi w Realu na 8 losowań w najgorszym przypadku stracę 4 dychy
napewno edek coś wpadnie i wyjdziesz na zero może i coś więcej skapnie
Mam jeszcze rezerwę bo w Wielkanoc trafiłem w promocji 5na5 za 1400 i połowa mi jeszcze ocalala
Skoro od dziś jest promocja na 5/5 to już to powinno być uwzględnione w tabeli wygranych a tu nic.. fakt że nie gram...w Multi Multi ..jak narazie ale wiedzieć mogę..z czystej ciekawości pewnie będzie aktualizacja po losowaniu dopiero.. a nie już
Idę się ogolić poco ja piłem tą kawę jak nie pije co mnie naszło teraz tak się czuje..chyba mam migotania komór przedsionka
waldus wlasnie problem w tym ze ludzie tylko chwala sie wygranymi
Gosiu lubię czytać Twoje wpisy bo są konkretne i rzeczowe czy trafiłaś jakąś konkretną sumie?
Angierski - no cóż, owszem, jakieś trafienia, nawet niezłe były
zasponsorowałem jednak też sporo wydarzeń kulturalnych i sportowych
wesołego dnia
Ja Ci życzę dużej wygranej bo mam sentyment do Twego imienia 30 lat temu znałem Gosie ale wyjechała do Stanów i poślubiła dolarowca a 2 lata temu zmarła na raka
Robal_36
Wpadka.
Wpadka.
A ja mam dziś pizze i rybę ziemn. Sur. Z kap. Kisz.
Nic to Gosiu mam żonę Hanie i2 córki i czekam na dobre losowanie
Moja też fajna tylko trochę głośna p, s, ale mój NIK to adek 108 a tak na prawdę to jestem Tadek z Łomży
Emi jak to prawo Murphy'ego określa - jeśli coś się może zdarzyć, to się zdarzy...
Witam wszystkich mało pisze bo pracuje ale dziś się nudzę bo mam 3dni wolne bo grypa mnie dopadła ale może to nie conwid19
Robal_36
I się zdarzyło.
I się zdarzyło.
Teraz już wiadomo who is who.
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102