Wpisy 398 579 – 398 678
16 lipca 2011 00:00 → 16 lipca 2011 09:12, 100 wpisów
lestek...chyba nie skumałem..mówiłeś o grze jako o towarze a nie o tych machlojach TS-a ????

anzu eee TS to zabawa...
We wrześniu pokaże się nasza gra, która ma potencjał. Dostępna na całym Świecie. Wierzę że się świetnie sprzeda!
We wrześniu pokaże się nasza gra, która ma potencjał. Dostępna na całym Świecie. Wierzę że się świetnie sprzeda!
będzie dostępna na telefony Apple iPhone a krótko potem na Androida.
dla iPhone będzie sprzedawana w iTunes App Store, dla Androida będzie w Android Market i Amazon App Store (na terenie USA)
Ja jestem ostatnio zwariowany bo sypiam po 2-3 godziny dziennie, ciągle piszę... Zamiaast w słowach, mówię w zmiennych 

figo1974 zapraszam rano, teraz juz nie typuję. Nawet nie zaglądałem w program.
figo1974 z zasady nie gram w trójki, ilonie podałem bo bardzo chciała zagrać moimi liczbami 

Powodzenia lestek w biznesie, to już frazes ale jakie to szczęście robić coś z pasją i utrzymywać się z tego

a teraz w słuchawkach najlepsza nuta, Sound of silence z filmu The Graduate!

Lestek ....
i do jutra...również przeciwnikom politycznym życzę dobrej nocy

i do jutra...również przeciwnikom politycznym życzę dobrej nocy

niewiastom kolorowych śnów ale się bedzi kasa TS dziś przeleje mi 13,000,000 niezle dobranoc

Witam wszystkich na czacie

Piękna słoneczna pogoda,czas na relax

do lasu,praw***i się pokazały

pewniak 80
1,12,13,22,23,25,37,40,74,80
udanego typowania,wysokich wygranych

1,12,13,22,23,25,37,40,74,80
udanego typowania,wysokich wygranych

to zeleży od kaski jak duzo wygram to większa a jak mniej to mały biznesik
moze salon jakiś z fitnesem+kolektura lotto obowiązkowo
moze salon jakiś z fitnesem+kolektura lotto obowiązkowo

na mały salonik tak..ale poźniej chce z rozmachem salon urody,fitnes a ten sprzęt jest drogi
wiem że robi szkolenie ale cgyba takie pic na wode bo zawsze jak puszczam to długo schodzi bo nie mogą tej maszynki opanować

sprzet jest drogi a i wynajem lokalu jest BARDZO DROGI
wiem cos otym
wiem cos otym
biznes plan,szkolenie,weryfikacja przed komisja biznes planu,a jak przejdzie to szkolenie i kasa

wiesiek77 ja jeszcze tej firmy nie otwieram ..Dlatego chce wygrać i nie bawić sie z nimi

wiesiek77 nie wiem dokladnie..bo to jeszcze przepisy doszły na co to moze być a na co nie