Wpisy 398 539 – 398 638
15 lipca 2011 23:42 → 16 lipca 2011 08:49, 100 wpisów
Lestek udało nam się dokonać renikarnacji mini i typują s.dobrzy na tej stronie.
dobranoc
pani andro

pani andro

czak próbowałem swoich sił w MN ale lepiej mi idzie w lotto jeśi mam być szczery.
Bonus Multi Multi: 840 000 złotych
mozna wygrac w kilka osob a nie samemu zapytaj pasko nie jestem z gry
Frien7- kierowałem te słowa do Ciebie ale wcześniej napisałem o tym,że sirsiekiera i deniss to ta sama osoba.Kapnołeś wreszcie?
Lestuś! W Lotto jest duża kasiorka i ja też staram się tam coś łapać.
398504. status czak 2011-07-15 (23:30)
Hello deniss vel sirsiekiera co słychać?
friend..zadziorny jesteś a z......... PiS-u
Hello deniss vel sirsiekiera co słychać?
friend..zadziorny jesteś a z......... PiS-u

Czak
luz

teraz tak sorry zmyllą mnei ten myslnik bo dzis kots tka podawal juz że osoba1 - osoba 2 to te same nicki
friend7- to jest ten sam gościu.
luz

teraz tak sorry zmyllą mnei ten myslnik bo dzis kots tka podawal juz że osoba1 - osoba 2 to te same nicki
friend7- to jest ten sam gościu.
czlowieku jak nie kumasz o co chodzi to twoj problem masz ze 16 lat i ubiegasz sie o role narka malolat

a z reszta pasko widzi ze nie ja to ty i odwrotnie narka samolubie
pinio121 dobra,już dobra wystarczy na dzisiaj zabawy.Życzę Ci super wygranej.OK!
pino121 na jutro skreśl 1,2,3,4,5,6 obojętne w jakiej grze daj stawkę x100
Ja mam plan, przed 30-tką zarobić bańkę
I nikt mi nie przeszkodzi!
I nikt mi nie przeszkodzi!lestek...to chyba Ty pisałeś " 2000 zł zamknąłem miesiąc " to jak do końca roku 100000$
..."I nikt mi nie przeszkodzi!" zaczyna to trącać egocentryzmem
..."I nikt mi nie przeszkodzi!" zaczyna to trącać egocentryzmem
bo wlasnie dlaczemu 16 lat heheh a i jeszcze akurat

narazie spijcie tylko wczesniej liczby zeby mozna bylo spisac

narazie spijcie tylko wczesniej liczby zeby mozna bylo spisac

anzu ja po prostu jestem pochłonięty pisaniem. A wiem jaki jest potencjał w urządzeniach Apple i jaka liczna jest klientela. Lotto to zabawa 

Może i trąci ale mam mega energię w sobie! Jestem tak optymistycznie nastawiony do tego co napisaliśmy z kumplem że masakra!
lestek...chyba nie skumałem..mówiłeś o grze jako o towarze a nie o tych machlojach TS-a ????

anzu eee TS to zabawa...
We wrześniu pokaże się nasza gra, która ma potencjał. Dostępna na całym Świecie. Wierzę że się świetnie sprzeda!
We wrześniu pokaże się nasza gra, która ma potencjał. Dostępna na całym Świecie. Wierzę że się świetnie sprzeda!
będzie dostępna na telefony Apple iPhone a krótko potem na Androida.
dla iPhone będzie sprzedawana w iTunes App Store, dla Androida będzie w Android Market i Amazon App Store (na terenie USA)
Ja jestem ostatnio zwariowany bo sypiam po 2-3 godziny dziennie, ciągle piszę... Zamiaast w słowach, mówię w zmiennych 

figo1974 zapraszam rano, teraz juz nie typuję. Nawet nie zaglądałem w program.
figo1974 z zasady nie gram w trójki, ilonie podałem bo bardzo chciała zagrać moimi liczbami 

Powodzenia lestek w biznesie, to już frazes ale jakie to szczęście robić coś z pasją i utrzymywać się z tego

a teraz w słuchawkach najlepsza nuta, Sound of silence z filmu The Graduate!

Lestek ....
i do jutra...również przeciwnikom politycznym życzę dobrej nocy

i do jutra...również przeciwnikom politycznym życzę dobrej nocy

niewiastom kolorowych śnów ale się bedzi kasa TS dziś przeleje mi 13,000,000 niezle dobranoc

Witam wszystkich na czacie

Piękna słoneczna pogoda,czas na relax

do lasu,praw***i się pokazały

pewniak 80
1,12,13,22,23,25,37,40,74,80
udanego typowania,wysokich wygranych

1,12,13,22,23,25,37,40,74,80
udanego typowania,wysokich wygranych