Wpisy 3 984 852 – 3 984 951
23 października 2020 20:32 → 23 października 2020 21:29, 100 wpisów
Może będę na losowania idę spać niechce mi się czekać mówi się że Miliony kręcą każdego a mi to już dawno spowszedniało zagrane jest co ma być co lubie do portwela...i bez emocji..i tak pieniądze w błoto i tak czy to coś innego czy produkty Lotto jedno i to samo nic z tego
Nie wiem czy mam rację ale coraz mniej ludzi tutaj pisze kiedyś to tyle było pisania dużo użytkowników a teraz
To chyba przez to chłodne przyjmowanie nowych użytkownikow, boją się pisać
Mulag a ta twoja lodówka wiem poco..bo Ty produkujesz lód Masz kasy jak Lodu brawo Ty Panie Milionerze
Dopisano wygrane Eurojackpot - odnotowano w Polsce 39 x 9 045,60 zł
Dopisano wygrane Eurojackpot dla pozostałych krajów UE.
W sejfie już pieniądze ludzi dają mi bym je trzymał nie mają komu ufać
Inflacja i te śmieszne bezalkoholowe procenty bankowe śmiech na sali
Osa nie gonie cie ani Ty mie
Mulag pomyśl sobie co kiedyś będzie z tymi wszystkimi pieniędzmi będzie jak EURO wprowadzą..to samo co z tamtymi czerwonymi stówkami
Islandorka remis punkty
Forsami nas goni
Właśnie wyszłam z baru 20 59
Uciekaj stan wojenny i godzina policyjna inteligentny ten wirus dobrze że rząd wie kiedy co ma być zamknięte o której godziny bo wirus jest inteligentny i nie we wszystkie godziny atakuje
W marcu było lepiej 23 59
Zbyszek i Mulag zepsuliście mi choinke świąt nie będzie Houu houuu houuuu
Mulag podobno jest straszny buum na sprzęt typu laptopy..kompy..dziś było oblężenie pod marketem..powaga..
Kumulacja Eurojackpot: 100 000 000 zł
Niech tylko do lasów wprowadzą zakaz to się w kur
Tak teraz moda siedzieć w 6 ścianach jest sprawa tylko 5 osób z roku rodziny może być razem więcej nie to ja nie wiem jak ktoś ma żonę teściowe teścia i babciateściowa i dzieci to nie wiem ktoś musi wyjść z domu tylko pięć osób mówi rząd będę kary

To było na zakaz do lasów itp
Mulag nawet jak ktoś ma babke nie swoją to i tak nie pojedzie i...
To gdzie w lepiance
Teraz rano było w lesie są straszne obostrzenia tak patrzę stado wilków wszystkie w maskach no i gonią sarnę też miała maskę ale łoco się rozchodzi oto że jeden wilk chyba przywódca stada w trakcie biegu zgubił maskę no i przestali gonić sarnę miała biedactwo szczęście obostrzenia przede wszystkim
A teraz na poważnie kto z was miał tego virusa covid19
Ja w lipcu na urlopie nie chciało mi się pić browara .........przeszlem bezobjawowo
Ja już wywaliłem telewizję nie oglądam nic przepraszam oglądam coś w internecie jak mam czas dość prania mózgu
Ludzie wygodnie ja mam wannę na cegłach postawiona i będzie mi nie trzeba wiele prycz by się przespać trochę ciepła w izbie coś zjeść
Chcesz to Ci sprzedam do naprawy tylko wąż cieknie za 50 złotych se napraw..będzie pralo
Kręci się woda i ciuchy i tyle wężem wylewam do wiadra i z wiadra do kilbla
Przed chwilą padło 1 x 31200,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły

To jest konsumpcja mam to gdzieś jakieś minimum jest potrzebne gdzieś spać ciepło wiadomo coś zjeść coś trzeba
Forsami ciekawe co teraz robi głuch i wieczorek
Nic nie pije... Brewer 7,2 był koło 16ale wkurzyłem się trochę... kobiety są chyba ślepe... Myślą że wygląd to wszystko
Dezyinfektuja
Sebastian tyś wojsku nie był