Wpisy 3 984 827 – 3 984 926
23 października 2020 19:12 → 23 października 2020 21:21, 100 wpisów
wlasnie tych paczek jest za duzo a wiekszych wygranych malo, kto wie moze taka zdrapke z milionem w srodku latwo wyczuc
nie no z milionem to wahadełko musi ładnie wariować ... pewnie ciężko je utrzymać wtedy
to moze tak dzialac, wygrana zdrapka ladnie wibruje twoim szczesciem a ta co za chwile zdrapiesz tez bedzie tak wibrowac, wahadelko lapie troche przyszlosc i wibruje juz przed zdrapaniem
Adminie czyżby Megamocny przekonał Cię do metod spirytystyczno-pozanawied,onych
mowie wam trzeba isc w tym kierunku
czym wiecej zdrapek tak bedzie sie przewalac to czuj bedzie rosl, praktyka czyni mistrza
są filmiki na yutubach jak drapią duże ilości zdrapek i co z tego wychodzi
no wlasnie ale jak oni to drapia, mechanicznie jedzie do konca nie pomysli nic
ja narazie mam doswiadcznie skromne kilka paczek i metoda dopasuj wibracje do wygranej zdrapki przyniosla mi najlepszy efekt, czesto trafialem w paczce w pelna zdrapke
kiedys to sflilmuje to zobaczycie akcje moze w grudniu dam na tube
to bedzie live pokaz magii
Myślę że nie warto typować czy grać na te co są oczekujące a te co już były...
nie ma szczelnej granicy terazniejszosc przyszlosc, zlapiesz to uczucie euforii jak w zdrapce bedzie melon, nie ma bata
jutro kupie pare zdrapek , zrobie film, jesli sie uda dobrze wytypowac bo jak nie to po co
zabawimy sie jutro, maly magic show
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
wezme 15 roznych po funcie i zdrapie wygrana a pozniej od razu w pozostalych znajde wygrywajaca
to sa k czary
Dopisano wyniki Eurojackpot - 17,21,23,37,45 oraz dodatkowe liczby 7,9
Se zapomniałem nawet że było Eurojackpot nie lubie tej gry wiem że milionów dużo ale wolę nasze Polskie Lotto vel Duży Lotek
Może będę na losowania idę spać niechce mi się czekać mówi się że Miliony kręcą każdego a mi to już dawno spowszedniało zagrane jest co ma być co lubie do portwela...i bez emocji..i tak pieniądze w błoto i tak czy to coś innego czy produkty Lotto jedno i to samo nic z tego
Nie wiem czy mam rację ale coraz mniej ludzi tutaj pisze kiedyś to tyle było pisania dużo użytkowników a teraz
To chyba przez to chłodne przyjmowanie nowych użytkownikow, boją się pisać
Mulag a ta twoja lodówka wiem poco..bo Ty produkujesz lód Masz kasy jak Lodu brawo Ty Panie Milionerze
Dopisano wygrane Eurojackpot - odnotowano w Polsce 39 x 9 045,60 zł
Dopisano wygrane Eurojackpot dla pozostałych krajów UE.
W sejfie już pieniądze ludzi dają mi bym je trzymał nie mają komu ufać
Inflacja i te śmieszne bezalkoholowe procenty bankowe śmiech na sali
Osa nie gonie cie ani Ty mie
Mulag pomyśl sobie co kiedyś będzie z tymi wszystkimi pieniędzmi będzie jak EURO wprowadzą..to samo co z tamtymi czerwonymi stówkami
Islandorka remis punkty
Forsami nas goni
Właśnie wyszłam z baru 20 59
Uciekaj stan wojenny i godzina policyjna inteligentny ten wirus dobrze że rząd wie kiedy co ma być zamknięte o której godziny bo wirus jest inteligentny i nie we wszystkie godziny atakuje
W marcu było lepiej 23 59
Zbyszek i Mulag zepsuliście mi choinke świąt nie będzie Houu houuu houuuu
Mulag podobno jest straszny buum na sprzęt typu laptopy..kompy..dziś było oblężenie pod marketem..powaga..
Kumulacja Eurojackpot: 100 000 000 zł
Niech tylko do lasów wprowadzą zakaz to się w kur
Tak teraz moda siedzieć w 6 ścianach jest sprawa tylko 5 osób z roku rodziny może być razem więcej nie to ja nie wiem jak ktoś ma żonę teściowe teścia i babciateściowa i dzieci to nie wiem ktoś musi wyjść z domu tylko pięć osób mówi rząd będę kary

To było na zakaz do lasów itp
Mulag nawet jak ktoś ma babke nie swoją to i tak nie pojedzie i...
To gdzie w lepiance
Teraz rano było w lesie są straszne obostrzenia tak patrzę stado wilków wszystkie w maskach no i gonią sarnę też miała maskę ale łoco się rozchodzi oto że jeden wilk chyba przywódca stada w trakcie biegu zgubił maskę no i przestali gonić sarnę miała biedactwo szczęście obostrzenia przede wszystkim
A teraz na poważnie kto z was miał tego virusa covid19
Ja w lipcu na urlopie nie chciało mi się pić browara .........przeszlem bezobjawowo
Ja już wywaliłem telewizję nie oglądam nic przepraszam oglądam coś w internecie jak mam czas dość prania mózgu