Wpisy 398 434 – 398 533
15 lipca 2011 23:02 → 15 lipca 2011 23:40, 100 wpisów
spook

Powiem wam coś wygraliście, ale gówno taka jest prawda. Sponsorujcie tych wszystkich burżujów w totalizatorze. Jak ktoś z was trafi szóstkę w lotto to mi kaktus wyrośnie do roboty.
jeszcze taki fragment z rozmowy:
16:22:12 Lestek: taka trójka
16:22:17 Lestek: i już maz 50zł
16:22:41 Ilona z multipasko: <radocha> no tak
16:23:13 Ilona z multipasko: czesto gram na 3..stawka 4x
Więc jeśli Ilona mnie posłuchała to ma 200zł
16:22:12 Lestek: taka trójka
16:22:17 Lestek: i już maz 50zł
16:22:41 Ilona z multipasko: <radocha> no tak
16:23:13 Ilona z multipasko: czesto gram na 3..stawka 4x
Więc jeśli Ilona mnie posłuchała to ma 200zł

anzu
chińczyki niedługo będą na 1 miejscu jako potęga; USA zmoże kryzys, a Rosję wyprzedzą; jeszcze 5 lat i będzie straszno
chińczyki niedługo będą na 1 miejscu jako potęga; USA zmoże kryzys, a Rosję wyprzedzą; jeszcze 5 lat i będzie straszno

anzu
Sfałszowali wybory na prezydenta Warszawy a wygrała Hanna Gronkiewicz-Waltz z PO.
Znaleziono wypełnione karty od głosowania w bagażniku policjanta,zamieszanego chyba w to.
Sfałszowali wybory na prezydenta Warszawy a wygrała Hanna Gronkiewicz-Waltz z PO.
Znaleziono wypełnione karty od głosowania w bagażniku policjanta,zamieszanego chyba w to.
znając życie to moje liczby w profilu dużo osób puśći jutro ja też zagram dużego system

mag.. posłuchała bo powiedziałą że leci do kolektury
Właśnie czytam rozmowę 
Właśnie czytam rozmowę 
anzu tu pisze
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Wybory-prezydenta-Warszawy-beda-niewazne,wid,13596794,wiadomosc.html
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Wybory-prezydenta-Warszawy-beda-niewazne,wid,13596794,wiadomosc.html
16:28:43 Ilona z multipasko: juz mam wysłane na wieczór,ale moge jeszcze raz wybrac sie do kolektury?,aha to trójkę wysle
16:29:47 Lestek: ;P
16:30:22 Ilona z multipasko: ;P;
16:34:03 Lestek: dobra uciekam papa
16:34:18 Ilona z multipasko: papa
16:35:03 Lestek: powodzenia
16:35:05 Lestek: będę po 22
16:29:47 Lestek: ;P
16:30:22 Ilona z multipasko: ;P;
16:34:03 Lestek: dobra uciekam papa
16:34:18 Ilona z multipasko: papa
16:35:03 Lestek: powodzenia
16:35:05 Lestek: będę po 22
Ty freind czy jak ci tam koleś Nie masz pojęcia o czym mówisz wygrasz jutro ale trzynaście gówien które będziesz musiał albo zjeść albo posprzątać. Pozdrawiam
anzu bo nas zmanipulowana przez rząd TV nie poinformowała o ich oszustwie.
Było tylko w Wiadomościach ale tam nie podali że to były głosy kupione dla kandydatki PO ,jak to mówili dla dobra toczącego się postępowania w prokuraturze.
Było tylko w Wiadomościach ale tam nie podali że to były głosy kupione dla kandydatki PO ,jak to mówili dla dobra toczącego się postępowania w prokuraturze.
Frindly te trzynaście gówien to dużo jedzenia nie poradził bym sobie z tym ale ty pewnie tak penisie stołowy.
Gra na 3 skreślenia jest bez sensu
bo ciężko trafić 3/3 a za 2/3 płącą mniej niż kupon kosztuje,a w keno płacą za 2/3 4zł
bo ciężko trafić 3/3 a za 2/3 płącą mniej niż kupon kosztuje,a w keno płacą za 2/3 4zł
deniss Już dawno po wieczorynce idź spać dziecko bo obudzisz rodziców
Lestek
a jutro na 14.00
jaki liczby 3/3 , sprawdzę jak bedzie
a jutro na 14.00
jaki liczby 3/3 , sprawdzę jak bedzie

friend....poczekamy, zobaczymy jeśli prawda to czas umierać...oni wszyscy tacy sami pamiętasz "taśmy Begerowej"...PiS chciał pieniędzmi sejmowymi wykupić ich weksle od Leppera za głosy a jej samej wiceministra dać

Chłopcze nie wiesz co to praca. Wiesz natomiast co to marzenia i ***oły którymi lubisz się zajmować. Liczby a daj mi na jutro liczby Tzv Pewniaki"
friend7 to z gg. wyciąłem zbędne fragmenty. Trójka na tacy, ciekawe czy posłała x4 
andro ale gdyby ktoś wątpił w moje szczere serduszko: http://tnij.org/mntn

andro ale gdyby ktoś wątpił w moje szczere serduszko: http://tnij.org/mntn
krzysio744 zapytaj mnie rano jak nie będę wypiwszy
Dziś nie siadam do liczb 
Dziś nie siadam do liczb 
tylko najlepiej na gg. Bo tu na chacie to wiesz... żadko spotykany w Polsce gatunek występuje - hieny 

Lestek
no dobra jutro o godz 11.00 bede czeka i jedziemy do wysłania w realu po 3/3 , nie wiecej okleslam
no dobra jutro o godz 11.00 bede czeka i jedziemy do wysłania w realu po 3/3 , nie wiecej okleslam
sepicie sie na liczby zamiast ograc ts dajecie w ostatniej chwili liczby i tak nie bedzie dzielone,tak w zasadzie ch...wygrywacie...................bo mnie nerwy poniosly

sepicie sie na liczby zamiast ograc ts dajecie w ostatniej chwili liczby i tak nie bedzie dzielone,tak w zasadzie ch...wygrywacie...................bo mnie nerwy poniosly

Lestek

lestek czyli ty też hiena bo jesteś na tym forum?????

ile tu agresji jest ile złości ile rozgoryczenia...żeby drugiego tak walnąć
zlotarybka gdybys mnie znał/znała wiedziałobyś że nie gram na cudze liczby.
deniss nie atakuj friend7 bo on Cie nie obraża a Ty go prowokujesz do agresji
dobra uciekam bede jutro na czacie od godz 11.00

wielki krzysio co by przyklad brac liczby w ostatniej chwili tez daje ale sie cieszy pozniej

ja też liczę tylko na swoje ,ale nikogo nie obrażam
kurde od jakiegoś czasu naroiło tych nowych co maja <100 wpisów
Ja to bym ich zbanował
Ja to bym ich zbanował
friend7 oni nie są wcale a wcale nowi...no moze z dwie osoby
ale cóż..
ale cóż..
lestek fajnie było grać jak Artur123 podawał
ja daje typy tu zle nie daje też zle...jeszcze sie taki nie urodził co by wszystkim dogodził
pino121 wszystko jest ok dopoki ktoś kogoś nie zaczyna obrażać już nie można jak ludzie porozmawiać anie kazdy każdego błotem...
398488. pino121 2011-07-15 (23:25)
andromeda luxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
I to jest wpis mądrego człowieka ?
Co za ludzie

andromeda luxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
I to jest wpis mądrego człowieka ?
Co za ludzie

andromeda z twoich typow mozna wiele ale jak sie patrzy na kilka osob co w 1 sposob dla siebie to szkoda slow
bo mi jest zle bo mi nie wychodzi to wejde na czat z jakiegoś tam nika i dowale komuś..komu to sprawia radość..po co to ludzie robią
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane jokera
Dopisano wygrane kaskada
pino121 ,deniss
Ledwo sie pojawiliscie i wiecie uz od razu co amcie orbic tzn.mącić i p i e r do lić głupoty
Ledwo sie pojawiliscie i wiecie uz od razu co amcie orbic tzn.mącić i p i e r do lić głupoty
To był błąd wracać na czata. Więc skoro są wątpliwości wobec mojej osoby pozostaje znów zniknąć...
ty jestes goru nie prowokuj,lestek ok tylko tez po,czasie.Czemu nie przed losowaniem

Lestek ale nie słuhaj tyhc debili
Pasko ich zbanuje i coś się wymyśli żeby nie wracali.
chyba że Pasko nic z tym nie zrobi to ja założę nową stronę z czatem i tam już nie będzie takich zjebów jak tu bo od razu będę kasował.
Pasko ich zbanuje i coś się wymyśli żeby nie wracali.
chyba że Pasko nic z tym nie zrobi to ja założę nową stronę z czatem i tam już nie będzie takich zjebów jak tu bo od razu będę kasował.
pino121 z Jocią to my na bierząco współpracujemy na GG, i z Iloną też
A po losowaniu to ja wklejam kupony. Chociaż ostatnio przestałem bo robiłem to jako jeden z nielicznych. Dlaczego mam się wychylać przed szereg...?
A po losowaniu to ja wklejam kupony. Chociaż ostatnio przestałem bo robiłem to jako jeden z nielicznych. Dlaczego mam się wychylać przed szereg...?czak
ja jestem jedne oryginalny od 2 lat i nigdy nie zmieniłem nicku
ja jestem jedne oryginalny od 2 lat i nigdy nie zmieniłem nicku
czak, piona! Jak idzie Mini? Ja odpuszczam bo mi nie szło w tę grę ostatnoi. Skupiłem się na ósemkach w MM!
Lestek
jutro jak masz na myśl 3/3 , mozesz mi wyslęć , moj profil juz otwarte email
dobranoc

jutro jak masz na myśl 3/3 , mozesz mi wyslęć , moj profil juz otwarte email

dobranoc

A tak w sumie to czasu brakuje na czat. Piszę ciekawą grę na telefon, do tego praca zawodowa. Czasu brakuje.
Cześć Lestek.Myśliwi z prerii szukają Cię.Potrzebny strzelec(blada twarz) na stronie miniexpres.
pino121
Ale powiedz mi człowieku po co pisać takie głupoty ?
Żeby innych wqrwić ?
Ale powiedz mi człowieku po co pisać takie głupoty ?
Żeby innych wqrwić ?
"Piszę ciekawą grę na telefon,'
Umiesz robić gry itd. ?
Webmaster ?
Umiesz robić gry itd. ?
Webmaster ?
jutro dobrze losuj