Wpisy 3 979 400 – 3 979 499
16 października 2020 20:05 → 16 października 2020 21:33, 100 wpisów
Mnie się wydaje że w EuroJackpot nie jest aż tak trudno trafić przynajmniej te małe wygrane bo ja częściej trafiam w EuroJackpot niż w Lotto
A o Gogo 1101 nikt się nie upomni ?
Więc ja się upominam.Dostał niesłusznie blokadę.
Jak łaska uwolnienia,to chyba dla całej trójki.
Więc ja się upominam.Dostał niesłusznie blokadę.
Jak łaska uwolnienia,to chyba dla całej trójki.
Dopisano wyniki Eurojackpot - 5,11,35,44,50 oraz dodatkowe liczby 4,10
Cześć. ???? A w Tańcu z gwiazdami, cieszą się i tańczą.
Jeszcze bez nogi ten wygra.
Seba nigdzie nie jedz bo zostaniem tam do ho ho...
Esz..
Widzr ze wtopa w euro jack i usmiechu nie dostane
Ale jeszcze 5 x sprawdze
Dziś w Multi pewniak 16 10 19 78 data wybrania naszego Papieża
A się zdziwić jak wpadną te liczby
19 moze byc nawet plusem
No ej Tomi jedna dla mnie
No to po emocjach...
Jest jedna wygrana w EJ 1 x 58 807 427,70 EUR
Jest jedna wygrana w EJ 1 x 58 807 427,70 EUR
I, co ciekawe, także jedna wygrana, to rzadka sytuacja
drugiego stopnia 1 x 2 497 131,60 EUR
drugiego stopnia 1 x 2 497 131,60 EUR
Dopisano wygrane Eurojackpot - odnotowano w Polsce 1 x 11 841 241,20 zł
Dopisano wygrane Eurojackpot dla pozostałych krajów UE.
Padła główna wygrana w wysokości 58 807 427,70 EUR w kraju Słowacja
Idę do jutra wszystkim wysokich wygranych życzę każdemu
12 stopień 2/1
Ja tez trafilem mowiac zeby wygralo 20 osob i tak sie stalo glowna wygrana trafilo 20 osob w niemczech
Ale usmiech nie dostane i to too jest najwiekszy bol
Ale zawsze moge sie pocieszyć ze jeszcze mam kupony wyslane na wieczor i moze cos bedzie
Angierski:
I to się nazywa KUMULACJA!, przewidywane w EJ, było 57 mln EUR, a uzbierało się prawie! 59 mln EUR
a nie kumulacja, w polskiej rzeczywistości, przewidywane 3 mln a realna pula w Studio Lotto
2 070 000 PLN...
Może by tak TS właściciel marki Lotto, od czasu do czasu, zagwarantował jakąś SENSOWNĄ
pulę. Proponuje na początek, np. 20.10.2020 10mln PLN, dla zachęty dla graczy Lotto.
I to się nazywa KUMULACJA!, przewidywane w EJ, było 57 mln EUR, a uzbierało się prawie! 59 mln EUR
a nie kumulacja, w polskiej rzeczywistości, przewidywane 3 mln a realna pula w Studio Lotto
2 070 000 PLN...
Może by tak TS właściciel marki Lotto, od czasu do czasu, zagwarantował jakąś SENSOWNĄ
pulę. Proponuje na początek, np. 20.10.2020 10mln PLN, dla zachęty dla graczy Lotto.
Od tego browara tworzę rymy jak Kaczyński zasady
Jak Donald układam stos kasy..
Tylko ze na kartce
I w uj jestem blady
Jak Bolek trafiam 6 tylko w myslach swych
Malo mam szczęścia... Tylko w liczbach tych
Ale kiedyś przyjdzie chwila gdy zdobędę szczyt
Czy to aby na pewno...
poprawi mój byt?
Jak Donald układam stos kasy..
Tylko ze na kartce
I w uj jestem blady
Jak Bolek trafiam 6 tylko w myslach swych
Malo mam szczęścia... Tylko w liczbach tych
Ale kiedyś przyjdzie chwila gdy zdobędę szczyt
Czy to aby na pewno...
poprawi mój byt?
kumulacja jakby szanse z 13 mln do 96 mln zmienic np. tak jak w EJ to by bylo 22 mln zl do wygrania prawie zawsze
no ale kumulacja w EJ jest ofiarnoscia wszystkich panstw, wiec jest duzo bogatsza
ale pamietasz jak bylo dawniej w Lotto, 30 mln to bylo co miesiac, dwa moze
kwestia tego ze bylo mniej gier co teraz, cena zakladu byla mniejsza i wiecej osob gralo
kwestia tego ze bylo mniej gier co teraz, cena zakladu byla mniejsza i wiecej osob gralo
Tylko, że TS przeznacza miliony - podobnie, jak inne instytucje Państwowe,
kierowane przez Nowogrodzką, na wydumaną plandemię..
Wczoraj, puścili "świecę dymną" i zatrzymali Giertycha i Krauzego...
Pytanie kiedy do byłego min. zdrowia i Jego braciszka, zapukają odpowiednie służby
za zamówienie respiratorów, za które Polska zapłaciła, wielokrotnie więcej niż inne Państwa..
kierowane przez Nowogrodzką, na wydumaną plandemię..
Wczoraj, puścili "świecę dymną" i zatrzymali Giertycha i Krauzego...
Pytanie kiedy do byłego min. zdrowia i Jego braciszka, zapukają odpowiednie służby
za zamówienie respiratorów, za które Polska zapłaciła, wielokrotnie więcej niż inne Państwa..
Co robicie
nie ma co liczyc na 30 mln bo ktos z TSa ja zgarnie to 100% prawdziwe
KUMULACJA EUROJACKPOT ROZBITA
kiedys kumulacji bylo wiele, teraz szybko ktos wygyrywa jak dobije do 10 milionow
A niech na zdrowie mu
kumulacja Waż słowa,bo za bezpodstawne oskarżenia możesz pisać za krat
Angierski:
Mało mnie obchodzi prawdopodobieństwo wygranej, może wynosić 1 do 1mld, jeśli do wygrania
będzie 1 bln np. GBP(funty)
A, jak słusznie!!! zauważyłeś, jak nie było EJ(ja nie płacze, że EJ wszedł do Polski!),
oraz mniej gier i giereczek(zdrapeczek), po co to... ?
To kumulacje były po 20, 30 które wpisałeś albo 50 kumulacja sprzed 7lat.
Mało mnie obchodzi prawdopodobieństwo wygranej, może wynosić 1 do 1mld, jeśli do wygrania
będzie 1 bln np. GBP(funty)
A, jak słusznie!!! zauważyłeś, jak nie było EJ(ja nie płacze, że EJ wszedł do Polski!),
oraz mniej gier i giereczek(zdrapeczek), po co to... ?
To kumulacje były po 20, 30 które wpisałeś albo 50 kumulacja sprzed 7lat.
To wszystko jest nic się tu ostatnio słyszy tu .. i tam..92 Miliony się robiło na wałach w deweloperce a człowiek robi za nic a szlachta bawi
Pasko... To jak z kumulacja u nas... Jeden wygra a za 4vlotto placa 140 zł no robią nas w bambuko i jaka to zachętą... Przecie Normalka że każdy liczy na głupie chociac 3/6 lotto resuzta to fuks albo kosmosale u mnie busa pusta.. 1 sztuka gościa
Forsami
Zawsze mowie kurcze wygral jede a moglo wygrac powiedzmy 10 ale jakbym mial wygrac sam to niechcialbym sie dzielic
No... Ludzie graliby więcej gdyby te niższe były wyższe.. A tak... Wola wypic wziąć keno maszyna i idą w pidu
Na zdrowie Wam i Im Wszystkim zawsze cos za cos
Forsami
Tyle idę do pracy.. Zbyszek Ty się nie śmiej tylko się interesuj polityką i patrz jak nas szarych obywateli robią w ...
kumulacja gdyby losowali dodatkowo 1 liczbe do Lotto to 100% by bylo duzo wieksza kumulacja, ale mniejsza trafnosc... chodzi o to ze TS za duzo bierze dla siebie, bo te kumulacje to rosna tak powoli jak pomidory na jesieni
Forsami 

dwieskarpety:
"..ale jakbym mial wygrac sam to niechcialbym sie dzielic.."
Przynajmniej szczerze powiedziałeś, i za to brawo! a nie, jak wielu:"A dałbym na to, dałabym na to.."
a ja to płentuje, już to k.wa widzę...
"..ale jakbym mial wygrac sam to niechcialbym sie dzielic.."
Przynajmniej szczerze powiedziałeś, i za to brawo! a nie, jak wielu:"A dałbym na to, dałabym na to.."
a ja to płentuje, już to k.wa widzę...
No ej gratki ale to juz bylo to juz stare jest
niby jest gwarantowana kumulacja 2 mln, ale musza uzbierac jeszcze na te 2 miliony przeznaczajac zalozmy 10% z 40% na pule... gdyby np. trojek nie bylo i takich tam malych wygranych to na pewno by szybko rosla
Za duzo gier wprowadzil TS i ludzie graja w inne gry, a Lotto traktuja jako dodatek
Za duzo gier wprowadzil TS i ludzie graja w inne gry, a Lotto traktuja jako dodatek
Zaeaz
Bydgoszcz witaj
tak sie zastanawialem czy bede gral tylko w Lotto jak bedzie kumulacja i EJ i nic wiecej
Ja zostaje przy lotto ale tylko sztukamulti... Myślę że jak zatrybi może zacznę grać... Ale wysyłać 4 czy 5 sztuk to trza mieć zwrotkę... 4/6 chociaż przy stracie
Angierski:
"..bo te kumulacje to rosna tak powoli jak pomidory na jesieni.."
100% kolektorów(tj. Pań i Panów zza maszyny drukującej zakład)
powiedziało mi, jak zapytałem: "Czy EJ miał wpływ na "przeniesienie się"
zainteresowania z Lotto na EJ ?" TAK
I w cale nie to nie dziwi. Wielu z Was, skupia się na prawdopodobieńtwie.
Ja się skupiam, ile mam do wygrania.
W EJ podstawowa pula, to 9 mln EUR "na czysto" razy obecny kurs EUR/PLN 4,54 równa się
40 mln z hakiem! Nie ma dla mnie dyskusji, w co mam grać. A im wyżej, tym
"..bo te kumulacje to rosna tak powoli jak pomidory na jesieni.."
100% kolektorów(tj. Pań i Panów zza maszyny drukującej zakład)
powiedziało mi, jak zapytałem: "Czy EJ miał wpływ na "przeniesienie się"
zainteresowania z Lotto na EJ ?" TAK
I w cale nie to nie dziwi. Wielu z Was, skupia się na prawdopodobieńtwie.
Ja się skupiam, ile mam do wygrania.
W EJ podstawowa pula, to 9 mln EUR "na czysto" razy obecny kurs EUR/PLN 4,54 równa się
40 mln z hakiem! Nie ma dla mnie dyskusji, w co mam grać. A im wyżej, tym
kumulacja prawda jest taka ze TS bieze prowizje za EJ od organizatora loterii i dodatkowo bierze 4 zl jak za zaklad lotto
bierze podwojnie i zarabia na tym, no ale to zawsze lepsze niz lotto.....
bierze podwojnie i zarabia na tym, no ale to zawsze lepsze niz lotto.....
Podstawowa pula w Lotto, 1.8 mln "na czysto" bo przecież te 2 mln to brutto.
Za 1.8mln co można ? Coś tam można, ale czy dużo...
Jednak za 40 mln można "nieco" więcej
Za 1.8mln co można ? Coś tam można, ale czy dużo...
Jednak za 40 mln można "nieco" więcej
nie ma co porownywac.... bo niby szansa mniejsza, ale jak trafisz to konkretnie... wiecej szostek sie trafia niz wygranej maksymalniej w EJ i to wlasnie z tego powodu... ale w Lotto jak kumulacje sa to tez warto grac
Masz racje im wyzej wiecej chcemy tym bardziej jestesmy zawiedzeni im wyzej skaczemy tym szybciej spadamy i wiecej boli
Angierski:
"..i dodatkowo bierze 4 zl jak za zaklad lotto.."
Czy dobrze rozumiem, że opisujesz cenę kuponu EJ ?
"..i dodatkowo bierze 4 zl jak za zaklad lotto.."
Czy dobrze rozumiem, że opisujesz cenę kuponu EJ ?
Byłem blisko wygranej EuroJackpot.
Jedna liczba tu i jedną tam i obok
Jedna liczba tu i jedną tam i obok
tak cena kuponu to 2 euro czyli 9 zl (dodatkowo TS bierze prowizje od ilosci wyslanych kuponow)
Angierski:
"ale w Lotto jak kumulacje sa to tez warto grac.."
Nie deprecjonuje Lotto, tylko gram, jeśli już, to od kwoty, przy której mogę powiedzieć,
to samo co rzymski cesarz Wespazjan: "Pecunia no olet"
a tego nie da się powiedzieć przy 2mln brutto..
"ale w Lotto jak kumulacje sa to tez warto grac.."
Nie deprecjonuje Lotto, tylko gram, jeśli już, to od kwoty, przy której mogę powiedzieć,
to samo co rzymski cesarz Wespazjan: "Pecunia no olet"
a tego nie da się powiedzieć przy 2mln brutto..
ale powiem wam ze u nas oplaca sie grac bo wszystko przeliczane jest 4 razy tyle co w Niemczech
np. 1 euro = 4,5zł, to nawet jakby podzielic na 4 to 3 zł by kosztowal u nas EJ z takimi wygranymi
bo gdyby zlotowka byla warta tyle co euro to bysmy placili 3 euro za zaklad
np. 1 euro = 4,5zł, to nawet jakby podzielic na 4 to 3 zł by kosztowal u nas EJ z takimi wygranymi
bo gdyby zlotowka byla warta tyle co euro to bysmy placili 3 euro za zaklad
Ja sadze ze zawsze cos za cos powiedzmy nie wygrywam lub skromnie wygrywam plus zdrowie albo wygrywam glowna wygrana w jaka kolwiek gre i trace kogos bliskiego wygrywam glowna wygrane i zawal gramy zeby sie zbogacic i zeby bylo milo ale jakim kosztem tak ja sadze
no smacznego dziś post