Wpisy 3 976 838 – 3 976 937
14 października 2020 00:01 → 14 października 2020 01:54, 100 wpisów
Samolot mafia będzie Ci buty picować za 50zł ta nasza mafia to się nadaje chłystek łysy w skórze i myśli że z Moskwy przyjechał
GTV nie przesadzajmy jeszcze są ludzie którzy coś potrafią ale akurat ja nie muszę się bać
Samolot ja tam też tych mafii się nie boję nawet jak 100mln bym wygrał
Raczej jak Zorro tylko zapomnieli Jak się nosi maski maski się nosi na oczach a nie na ustach i nosie
Z wrogiem to sobie poradzę, gorzej z fałszywym przyjacielem. Nie ma żadnych mafii. Teraz w Polsce jest dużo milionerów
GTV Najpierw wygrajmy to co milionów a później będziemy rozmawiali
Ja już puściłem EuroJackpot a na piątek i na przyszły piątek na dwa losowania puściłem
Samolot masz rację ale niektórzy na 100 zł nie pokazują kuponu bo mafii się boją
GTV z tymi co wygrali 100 zł i piszą że się boją mafii to zupełnie inna bajka im chodzi do pełni oto innego
U nas w Iławie była mafia jak przyjechali z łotwy to chłystki wszystkich sprzedali na policji teraz nie chcą wychodzić z zk bo wiadomo gdzie ich miejsce
Jaroszewicz się bał Lepper się bał generał Papała się bał ci ludzie wiedzieli że nie jest nimi dobrze
Ciekawy temat, ale nie chce o tym dyskutować, zwłaszcza o tym ostatnim.
Samolot jak wygrywasz 100 mln to się kupuje ludzi z Moskwy wtedy chłystki wilki 3 np. Mogą ci zrobić lody na patyku
Tak jak mówiłem najpierw wygrajmy duże pieniądze a później będziemy się martwić to dalej
Ludzie nie bójcie się mafii widziałem na własne oczy tych chojraków to jest taka mafia że
Dobrej nocy. (Teraz na kolejne główne wygrane trzeba poczekać. No, Kaskada moze jutro lub w sobotę. W EP często padają główne).
Deszcz wali w parapety, że spać nie można. W rzece już niebezpiecznie.
Też spadam dobrej nocy 10/10 chybił trafił dziś poszło brawa dla Magdaleny Tu.......cz
Dobra wiadomość.
Od południowego wschodu zaczynają zanikać ulewy.
Przestało padać w Rzeszowie, niebawem przestanie padać w Krakowie.
Od południowego wschodu zaczynają zanikać ulewy.
Przestało padać w Rzeszowie, niebawem przestanie padać w Krakowie.
Z ochrony korzystają tylko tchórze, oszuści, kłamcy i...., a potem wyniosą ich razem z ochroną.
Chyba dzisiaj jest Dzien Nauczyciela, a mamy chyba wzrod nas Panie nauczycielki. Wszystkiego dobrego.
Nauczycielom, lekarzom i policjantom wielkie brawa za walkę z covid 19
Pielęgniarkom również dał bym im po 15.000 miesięcznie wynagrodzenia
Pisałem pewniak 24 i wszedł.
Pisałem że 22 może się powtórzyć i weszła
Pisałem że 22 może się powtórzyć i weszła
Vondeoff nie zrozumiałeś mnie
Ci ludzie się bali bo po pierwsze mieli mu temu powody A po drugie nie mieli ochrony. Czy tobie trzeba wszystko tłumaczyć jak dziecku ?
Ci ludzie się bali bo po pierwsze mieli mu temu powody A po drugie nie mieli ochrony. Czy tobie trzeba wszystko tłumaczyć jak dziecku ?
Samolot tą nasza mafia to jest jak bym disco polo słuchał oni mają duży kark w skórze podróbce i malutkie jajeczka
Gdyby się bali-to by mieli ochronę
Wydaje mi się,że było ich na to stać
Wydaje mi się,że było ich na to stać
Jeszcze nie patrzyłem córka ma 6/6 na całą promocje jeden zakład na razie 3/6 wlazło
W Polsce nigdy nie było i nie będzie żadnej mafii i nie ma co się bać nawet jakby 200mln wygrał
GTV to ja zagram z trafika i zobaczymy kto ustrzeli więcej liczb
To już różnie bywa samolot nieraz wchodzi z maszyny nieraz kreślone ja chcę się przekonać czy warto siedzieć nad liczbami
O twojej "wiedzy"nie będę się wypowiadał-bo poprostu nie ma o czym
Córce podaje pewniaki i ostatnio lipa chłopak córki bierze z maszyny jak leci i lepiej na tym wychodzi niż kreślone to jak się przekonam do maszyny to tylko tak będę grał
Dziś jest na to dowód 10/10 plus maszyna w żabce
Dziś jest na to dowód 10/10 plus maszyna w żabce
Vondeoff nie obraź się ale nie będę ciągnął dalej rozmowy z Tobą bo to do niczego nie prowadzi. Twoje uszczypliwe i wredne odpowiedzi zdradzają prowokację co do mojej osoby. Niestety nie dam się wciągnąć w twoje głupawe gierki i znajdź sobie kogoś innego a najlepiej w realu A nie tu na stronie NP
GTV to super że ktoś wygrywa 10/10 W Multi i do tego z plusem i jeszcze z maszyny
Samolot jednak maszyna daje i to nie tylko w mm 100.000 mln Pruszków też maszyna dała
GTV ja od jakiegoś czasu też gram 10/10 W Multi i już zaliczyłem 7/10 , kilka razy 6/10 i nie jest źle. Ale gram na swoje liczby
Coraz więcej rozpogodzeń!
Kraków, Rzeszów bez deszczu.
Kraków, Rzeszów bez deszczu.
Gonzaga, grałeś dzisiaj?
Wędrowca podobno Warszawa też ma być jutro bez deszczu ale od około 7 rano
Nie mam czasu siedzieć nad liczbami samolot to zdam się na maszynę chłopak córki gra na 3/3 i 5/5
To 3/3 z maszyny na 4 zakłady częściej trafia niż typerzy z tej strony
To 3/3 z maszyny na 4 zakłady częściej trafia niż typerzy z tej strony
19x3/3 w miesiącu dała maszyna a tu niema takiego typera by ustrzelił 19 razy 3/3 na 60 losowań
Niż przesuwa się na północny zachód.
W Warszawie powinno przestać padać do południa.
W Warszawie powinno przestać padać do południa.
Samolot ja też w maszynę nie wierzę ale widzę że przechodnie grają na chybił i lepiej trafiają czasami niż my
Obserwuję pogodę, bo nie cierpię deszczu.
Uwielbiam pogodę butelkową wiadomo pracę mam pod dachem to mi to lata
Siedzisz w zaciszu sączysz koziołka oglądasz tv a tu se dmucha i pada
Ja kiedyś pojechałem z dziewczyną w góry i padał intensywnie śnieg. Bardzo chciałem żeby ten śnieg zaspał wszystkie drogi tak aby nie można było wrócić
O ja 1:45 co ja tu robię na 12:00 mam na szczęście do roboty to się wyśpię
Lecę wygranych plnów
Lecę wygranych plnów
GTV poczekaj jeszcze chwilę. Zaraz przyjdzie Zbigniew i napisze że jest losowanie