Wpisy 3 975 612 – 3 975 711
12 października 2020 19:10 → 12 października 2020 20:48, 100 wpisów
Pano, ale gdzie drastycznie ? łamie, czy wywichnie ? Pod szafę, czy pod łóžeczko ?
Jesteś tu dość długo, i widziałeś, myślę, różne cuda Franek?nisko ?żeby innych cudawianek nie wymieniać, a było by co
Z tym, że Ty - masz, dość przesunięty, względem mnie , poziom pewnych akceptacji, przynajmniej tu - na czacie a ja nie z każdym wejdę w interakcję, a zwłaszcza, jeśli ktoś ma "zadanie", albo jest dość nierówny, co często wychodzi po dwóch-trzech wpisach
Jesteś tu dość długo, i widziałeś, myślę, różne cuda Franek?nisko ?żeby innych cudawianek nie wymieniać, a było by co
Z tym, że Ty - masz, dość przesunięty, względem mnie , poziom pewnych akceptacji, przynajmniej tu - na czacie a ja nie z każdym wejdę w interakcję, a zwłaszcza, jeśli ktoś ma "zadanie", albo jest dość nierówny, co często wychodzi po dwóch-trzech wpisach
No to dlatego skoro bardzo chcesz kogoś zdemaskować, powinieneś korzystać jeśli proponuję fb, @ lub mess
Rob.... nie mam powodu aby nie akceptować chat z dobrodziejstwem .......
Najpierw muszę wbic do pierwszej 5 w trojkach...
Potem wymyślić coś na wyprzedzenie Seby
Potem wymyślić coś na wyprzedzenie Seby
Nat....masz otwarta księge gosci może ktoś zagości cierpliwości
na chat gramy w otwarte bierki wygodnie admin karmi rządzi radzi i co ważne nigdy Nas nie zdradzi
Jakie "demaskować" - dziecię ? Czy z każdym, co ma dostęp do netu muszę pisać ?
A zwłaszcza biorąc pod uwagę nierówności w żartobliwości ? Masz tu moc kawalerów mocno zdyszanych, na wysokości tajpują, jak mogą powodzenia
A zwłaszcza biorąc pod uwagę nierówności w żartobliwości ? Masz tu moc kawalerów mocno zdyszanych, na wysokości tajpują, jak mogą powodzenia
Skoro bierzesz mnie za jakiegoś gościa, to skąd wątpliwości? Skoro ci zależy żeby kogoś złapać w twoim interesie jest żeby pokazać, że miałeś rację.
miała psiaka życiła psiakiem miała by uzyła by wielokrotnie nie znam motywu może jakaś podpucha kij wie
muszę auto garażować bo leje tak , że żaby do tłumika chowają się
Nogi najlepsze przeglądy ubezpieczenia naprawy mandaty nogi lub rower
Mulag, a gdzie żeś Ty bywał,kiedy Cię nie było ? Strajk, czy tyrka ?
Poszukiwałem prawdy o życiu nie znalazłem idę dalej szukać ale już nie dziś
Czy świadomość, że będziesz musiał przyznać się do błędu jest zbyt obezwładniająca?
Mulag ojjjjj, nie wiem, czy net jest najlepszym do tego miejscem
Daje cis szanse cały czas. Fb, @,mess. Notorycznie je odrzucasz, więc przepraszaj
Jakie przeprosiny se będziecie robić dawniej było na pistolety kultularna rozstrzygnięcie szkoda że tego nie ma
Młody człowieku w necie każdy może być każdym
Po różnych akcjach tu /watykanista, borowiki, franki i inne przypały, a trochę tu tego jest, zapewniam , nawet, co chwilę / sorry jednak jesteś jednym z takich nicków, co to - wisisz mi, jak kilo kitu na agrafce, i nie wiem, czy ja groomer dam radę jaśniej
Po różnych akcjach tu /watykanista, borowiki, franki i inne przypały, a trochę tu tego jest, zapewniam , nawet, co chwilę / sorry jednak jesteś jednym z takich nicków, co to - wisisz mi, jak kilo kitu na agrafce, i nie wiem, czy ja groomer dam radę jaśniej
Tomii głowa do podłogi i orać nic nie będzie lepiej żadnej wygranej jutro kładę głowę do podłogi i będę tyrał tylko śmierć uwolni mnie od tej tyranii
Nie jestem żadnych wymienionych przez ciebie nicków. Nie miałam tutaj wcześniej konta żeby udzielać się na czacie.
Głupio, że ktoś tu odwalał jakieś przypały ale to nie ja,twoje podejrzenia wobec mnie są niesłuszne.
Dlatego mówię o przeprosinach. Obrzucić łajnem jest łatwo, ale przyznać się do błędu to już gorzej.
Makabra jakaś bez urazy
A co ja ci na kolanach siedzę ? Bądź sobie kim jesteś i czytaj, do zrozumienia, wcześniiejsze wpisy
A co ja ci na kolanach siedzę ? Bądź sobie kim jesteś i czytaj, do zrozumienia, wcześniiejsze wpisy
No to dlaczego wcześniej nazwałeś gnojem z palcem w.... Który żąda przeprosin?
Przed chwilą padło 4 x 2175,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Chyba wujek z Piekar nauczył,że można żądać przeprosin.
On już tego doświadczył i jest dumny z tego powodu.
On już tego doświadczył i jest dumny z tego powodu.
Żeby cebula w oczy nie szczypała wystarczy ją obrać i włożyć do lodówki lub zamrażarki na 30 minut.
Szybko obrałem i zaczołem jeść nie wszystkie takie cebulę są ta była jakaś wściekła cebula
Jeśli przeprosiny się należą, to powinny być egzekwowane. Tym bardziej skoro każdy mianuje się tu słynnym słowem "dorosły", a nie dziecinne dogryzania
Bo to : nie jest żadną odpowiedzią. W sumie może by było, gdybyśmy byli w grupie przedszkolakow.
Co najgorsze wszystkich to czeka nie uciekniemy od tego w ziemi nas tak będą jeść
O co chodzi bo dopiero wszedłam
gagarin to na serio wygrał w keno?
O ja ze o cebulę się kłócicie ?
Chyba tu gagarina nie spotkałam nigdy
A daj sobie spokój z tymi podejrzeniami teraz się tak porobiło ze każdy nowy jest podejrzany
No to fakt impas jak nic
Widzę ze gagarin typuje też w keno między innymi 23 25 27 29 30 już gdzieś ktoś je w keno typowal znam te liczby