Wpisy 3 975 512 – 3 975 611
12 października 2020 17:51 → 12 października 2020 19:09, 100 wpisów
Na coś się ta fotka przydała.
gagarin
Gogo1101
Wpadłam na dobry pomysł.
Wpadłam na dobry pomysł.
W przerwie miedzy ściemopandemia zwana koronowirus( jak wirusy sa od lat) która wg who z ostatnich ogłoszeń jest tak samo grozna jak grypa sezonowa a maski nic nie daja nie sa dla ludzi zdrowych podaje liczby
25,12,44,56,68
25,12,44,56,68
gagarin
Wróciłeś graczom wiarę w TSa.
Wróciłeś graczom wiarę w TSa.
Gogo1101
Emerytka. Mam drugi kupon na to samo losowanie ze stawką x 10, ale innymi liczbami. Na nim niestety weszło tylko 5z10, więc 30 tysięcy było blisko.
gagarin
Szkoda.
Szkoda.
To bardzo dobrze o kimś świadczy, jeśli pobiera cudze fotki z FB i wyeiesza je na balkonie .Ja bym niektórych nie wywieszal bo jestem zwolennikiem ochrony przyrody.Dobry gołąb nie kala na mądre głowy. 

Liczby podał ale nie zdradzil ile bedzie piatek i gdzie padną a to mnie bardziej ciekawi niz trafić ów piatke
Robal_36
Tą z sumiastym wąsem.Nawiasem mówiąc,też już nieaktualna.
Gdyby tak wystawić aktualną fotkę,może dziki i liski(które szwendają się po osiedlu)by się wystraszyły.
Tą z sumiastym wąsem.Nawiasem mówiąc,też już nieaktualna.
Gdyby tak wystawić aktualną fotkę,może dziki i liski(które szwendają się po osiedlu)by się wystraszyły.
Natalia co wyczailas na w
Ja tam coś zatypowalam, ale nie mam pojęcia co
Johno, z tamtą wygraną to jest taka historia, że bez pół litra nie ogarniesz ????
A tak btw, drugi sezon Witcher ma być w sierpniu 2021. Jak ktoś ma Netlixa. I oglądał Geralta
z czego ten śmiech? Krysia mi odpowiedziała na wcześniejsze pytanie
gagarin
Opisz tę historię.Nareszcie będzie jakaś historia z happy endem.
Opisz tę historię.Nareszcie będzie jakaś historia z happy endem.
To powiem Tobie jak miałem Twoje piękne dziescia tak określił jak przemija życie... dziecko mówił... to jak otworzyć i zamknąć drzwi ... tak powiedział i jak bardzo miał rację to aż dziw ....
Dlaczego by nie? Trzeba mieć dystans do siebie. Tylko najpierw trzeba zacząć od siebie
Robal_36
Więc jeśli, masz coś do mnie bo czepiasz się mnie od początku to po prostu powiedz o co ci chodzi i będzie prościej rozwiązać problem.
Nat... jeżeli piszesz do mnie to wiedz , że nie mam nic do Cię ...

Niestety.Wszystkich to czeka.
Panoramix
A Ja Tobie powiem, że nawet przyzwyczajony jestem patrzeć, jak zamiast siedzieć na nocniku pod szafą taki gamoń palec w doopę sobie wsadza i podskakuje i go sobie łamie i jeszcze chce, żeby go za to przepraszać
A Ja Tobie powiem, że nawet przyzwyczajony jestem patrzeć, jak zamiast siedzieć na nocniku pod szafą taki gamoń palec w doopę sobie wsadza i podskakuje i go sobie łamie i jeszcze chce, żeby go za to przepraszać
A no właśnie, bo nie jestem tą osobą za którą mnie bierzesz. Masz fb?
Nat.... to otwarty chat priv admin nie uruchomił można wymienić @ ...
Co tu się dzieje e ?
Znowu konfrontacja ?
I znowu ktoś wymięknie ?
Znowu konfrontacja ?
I znowu ktoś wymięknie ?
U mnie wielu chodzi bez maski jeździ czy biega bez maski.. Mają w dupie przepisy
Jest i się tego trzymajmy niech to wprowadza na podstawie ustawy czego tego nie zrobili mam wszystko napisać czy ktoś za mnie to powie
U mnie lepsze bo nie wiedzą ale codziennie pały przyjeżdżają na kontrolę... Do jedno o z sąsiadów.. Ktoś miał niby kontakt padło na całą rodzinę