Wpisy 39 715 – 39 814
1 lutego 2009 17:12 → 3 lutego 2009 10:48, 100 wpisów
Postaram się zrobić aktualizację statystyk/analiz na początku tygodnia - najprawdopodobniej jutro wieczorkiem. Pozdrawiam
Ok.dla nie wiedzących-jeśli chodzi o gry liczbowe...losowanie zachodzi jednego dnia,chyba że to keno to jest wtedy numer losowania( w Polsce).PABLO pyta na ile losowań(ewentualnie dni)można zawrzeć zakłady w FORTUNIE,bo nie każdy ma to pod nosem...pozdrawiam
Stoję nad przepaścią...czy ktoś może mi podać jakąś metodę do gry w ML ,żebym mogła wygrywać dziennie chociaż 100 zł????????????????????????????????????
Podobno nie ma glupich odpowiedzi sa glupie pytania.A mozna by zapytac z jakim wyprzedzeniem mozna zawrzec zaklad w fortunie.Odpowiedz na 7 dni do przodu.Lub od momentu ukazania sie oferty z takim zdarzeniem.Pozdrawiam
moje gg 15578351
W fortunie moZna obstawiać miesiąc naprzód. Zobacz ofertę liczby siata i widzisz na ile dni naprzód jest oferta pozdro.
witam gdzie mozna sprawdzic wyrane kupony w multi lotku 10/10 9/9 8/8 itd chodzi mi jakie liczby zostaly zawarte na takich kuponach
Dzięki icemario za wsparcie .....
Pytanie brzmialo "na ile losowan mozna zagrac w fortunie".co mozna zrozumiec z tak zadanego pytania czy chodzi o ilosc losowan na 1 kuponie,czy chodzi na jak dlugo naprzod mozna zawierac zaklady.Mozna rownie dobrze zapytac ile wazy zwierze nie okreslajac czy chodzi o konia czy o slonia.Ale juz wszystko wiadomo i jest ok.
Kto mi wyjaśni co oznacza wpis w statystykach: Trójki liczb długo oczekiwane: 31, 44, 45 - 844?
Taka trójka wystąpiła ostatnio 27.11.2008 r.
Taka trójka wystąpiła ostatnio 27.11.2008 r.
PABLO masz racje ze sie marnuje czytajac tak madre pytania zarowno MYSI PYSI i niestety twoje.Wiec z przyjemnoscia opuszcze czat ,pozostawiajac was z tymi pytaniami,i dodam jeszcze nastepne glupie,ktore sie pojawi"czy ma ktos pewniaki na jutro "Pozdrawiam
Allan mam klopoty z netem a poza tym jutro jade w zastepstwie za kolege na 3 tygodnie w gory . Jak wroce to sie odedzwe .
KOgut,chodzi o to ...na ile można dni zawrzeć jakiś zakład w fortunie(maksymalnie).Pisałeś że 7 dni.Jeśli są inne zakłady to napisz(np.bywają kilka razy dziennie itp) dla PABLO widocznie gra o to na jak najdłużej można dni grać,bo wiadoma rzecz że nie każdy ma FORTUNĘ pod nosem...
OPA obawiam sie ze tak dokladnie to nikt nie wie nalezy podjechac przy okazji do fortuny trafic na odpowiedzialnego i kompetentnego pracownika to moze powie jak bedzie wiedzial a jak nie to wejsc na strone fortuny jest tam podany kontakt napisac pytanie i przedstawic problem i dostanie sie wtedy kompletna odpowiedz.
Skończcie ten głupi temat na ile dni naprzód można wysłać zakład w fortunie.
Odpowiedź jest prosta na tyle na ile jest oferta
Odpowiedź jest prosta na tyle na ile jest oferta
No właśnie , nigdy nie można otrzymać konkretnej odpowiedzi , ale skrytykować to jest komu......
Ponawiam prośbę z wpisu :39726." witam gdzie mozna sprawdzic wyrane kupony w multi lotku 10/10 9/9 8/8 itd chodzi mi jakie liczby zostaly zawarte na takich kuponach "
Jaccek 2009-02-01 (20:26)
Jaccek 2009-02-01 (20:26)
Zapytaj wlasciciela kuponow co skreslil na poszczegolnych kuponach i juz bedziesz wiedziec tylko zastanawiam sie po co to komu potrzebne takie dane .Ale rozne sa odchylki od normy.
Ja nie prowadzę własnej BSK. Bo po ch....j mnie to. Co było dawniej trzeba zapominać.
Żeby obnażyć kłamstwa TS wystarczy aby grający opublikowali swoje kupony anonimowo i było by wiadomo ile osób trafia tak naprawdę.
METODI LOTTO
METODO PRIMUS
E' molto semplice da applicare:
Ad ogni estrazione di inizio mese su 2 ruote consecutive (io preferisco BA-CA ma va bene su qualsiasi altre 2 consecutive)
si ricavano 2 ambate per le 2 ruote in questo modo:
si fa la somma=primo estratto di bari + quinto estratto di cagliari
cioè somma=Bari1+Cagliari5
le 2 ambate sono:
ambata1= 91-somma
ambata2= 45+somma
Vi riporto la statistica completa su BA-CA dal 1997 su 8 colpi di gioco
Casi esaminati: 97
Vincenti: 85 (87,63%)
Negativi: 11 (12,37%)
il dettaglio delle vincite per ogni colpo:
Colpo Uscite
1 17
2 22
3 13
4 14
5 9
6 6
7 7
8 4
NB SI USA IL FUORI 90 cioè se un numero supera il 90 si sottrae 90 fino a quando nn è minore o uguale a 90
se la differenza è negativa si prende il numero senza segno
METODO PRIMUS
E' molto semplice da applicare:
Ad ogni estrazione di inizio mese su 2 ruote consecutive (io preferisco BA-CA ma va bene su qualsiasi altre 2 consecutive)
si ricavano 2 ambate per le 2 ruote in questo modo:
si fa la somma=primo estratto di bari + quinto estratto di cagliari
cioè somma=Bari1+Cagliari5
le 2 ambate sono:
ambata1= 91-somma
ambata2= 45+somma
Vi riporto la statistica completa su BA-CA dal 1997 su 8 colpi di gioco
Casi esaminati: 97
Negativi: 11 (12,37%)
il dettaglio delle vincite per ogni colpo:
Colpo Uscite
1 17
2 22
3 13
4 14
5 9
6 6
7 7
8 4
NB SI USA IL FUORI 90 cioè se un numero supera il 90 si sottrae 90 fino a quando nn è minore o uguale a 90
se la differenza è negativa si prende il numero senza segno
SPOSÓB PRIMUS
E "jest bardzo proste do wykonania:
Dla każdej ekstrakcji miesięcy, rozpoczynający się w dniu 2 kolejne koła (Wolę BA-CA jest w porządku, ale na wszelkie inne kolejne 2)
jest Ambato 2 uzyskane za 2 koła w ten sposób:
jest sumą = pierwszy wyciągpiątej bari + wyciąg Cagliari
= suma Bari1 tj. + Cagliari5
2 Ambato są:
ambata1 = 91-suma
ambata2 suma = 45 +
Nie przeniesienie wyczerpujących statystyk dotyczących BA-CA od 1997 r. ponad 8 strzałów w grze
Sprawybadanych: 97
wykluczające: 11 (12,37%)
szczegóły dotyczące wypłat dla każdego strzału:
Colpo Wydawnictwa
1 17
2 22
3 13
4 14
5 9
6 6
7 7
8 4
UwagaPoza USA wynosi 90 tj. jeżeli liczba ponad 90 odejmuje się aż 90 nn jest mniejsza lub równa 90
, jeśli różnica jest ujemna, podejmują szereg bez podpisania
.: LOT CHAT:. Dodaj wpisTOTO 2009-02-02 (13:19)
E "jest bardzo proste do wykonania:
Dla każdej ekstrakcji miesięcy, rozpoczynający się w dniu 2 kolejne koła (Wolę BA-CA jest w porządku, ale na wszelkie inne kolejne 2)
jest Ambato 2 uzyskane za 2 koła w ten sposób:
jest sumą = pierwszy wyciągpiątej bari + wyciąg Cagliari
= suma Bari1 tj. + Cagliari5
2 Ambato są:
ambata1 = 91-suma
ambata2 suma = 45 +
Nie przeniesienie wyczerpujących statystyk dotyczących BA-CA od 1997 r. ponad 8 strzałów w grze
Sprawybadanych: 97
wykluczające: 11 (12,37%)
szczegóły dotyczące wypłat dla każdego strzału:
Colpo Wydawnictwa
1 17
2 22
3 13
4 14
5 9
6 6
7 7
8 4
UwagaPoza USA wynosi 90 tj. jeżeli liczba ponad 90 odejmuje się aż 90 nn jest mniejsza lub równa 90
, jeśli różnica jest ujemna, podejmują szereg bez podpisania
.: LOT CHAT:. Dodaj wpisTOTO 2009-02-02 (13:19)
Kogut a ty dalej swoje,zobacz OPA zrozumiał a ty dalej nie wiesz o co chodzi.Skończmy już ten temat.I prośba do Ciebie ja zadam następnym razem jakieś pytanie-nie odpowiadaj.Pozdrawiam.
KU....a jakie typy na dziś. Sami się prosicie o głupawe teksty pod waszym adresem. Przestańcie pierdołami sie zajmować tylko typy.
tu nic ci niepodadza,bo to [***],jak o cos spytasz to...sam gosciu pomysl,bo tu jak podadza to i tak zle,abys....debilna strona
Coś dzisiaj ludziska nie mają ochoty na pisanie......ja dzisaij wysłałam z głowy takie liczby na ML : 3,5,7,15,17,33....a tak mi przyszły na myśl , może cały tydzień będę je puszczała w TS i u buka???myślę , że ci prawdziwi gracze nie maja czasu rozpisywać się na forach .....
a ja mysle ze,to taki [***] polska mentalnosc,wez mysia sie przejedz po swiecie to przyznasz racje!!!!!!
Pasko a czemu to nasz dobry duszek Edi8 dostal bana i kto nam teraz pomoże buuuu?
Animal sa ludzie i "taborety" .....ja chętnie zapłacę za skuteczną metodę typowania liczb , ale jak narazie nie znalazłam takiej metody , która byłaby tego warta ....to wszystko co jest proponowane to jedna wielka ściema ....a na tym forum jak zadajesz pytanie dotyczące typowania to wszyscy nabierają wody w usta , tylko odzywają się Ci , którzy potrafią tylko krytykować !!!
Pasko
czy ty czuwasz nad swoją stroną?
na czacie ukazują się wpisy obrażające Polskę i Polaków
wpisów dokonał nomen omen animal 39751 i 39753.
proszę o natychmiastowa reakcję
zapewne gdyby tak napisał o innych nacjach zaraz oburzyli by się wszyscy
mnie natomiast jako Polaka obrażają takie wpisy
zresztą większość z nas i ty także jesteśmy Polakami
proszę o szybką reakcję
czy ty czuwasz nad swoją stroną?
na czacie ukazują się wpisy obrażające Polskę i Polaków
wpisów dokonał nomen omen animal 39751 i 39753.
proszę o natychmiastowa reakcję
zapewne gdyby tak napisał o innych nacjach zaraz oburzyli by się wszyscy
mnie natomiast jako Polaka obrażają takie wpisy
zresztą większość z nas i ty także jesteśmy Polakami
proszę o szybką reakcję
animal wymienił tylko wady Polaków ...bo każdy narod ma wady i zalety ......np. gdyby Polacy byli tacy mili i serdeczni jak Austriacy ...a tak człowiek wchodzi do sklepu i nie wie czy może poprosić o pokazanie towaru czy nie ....
Bardzo prosty do zastosowania.
Każde wyciąganie z początku miesiąca na 2 koła z rzędu (ja wolę BA-CA ale będą dobre jakiekolwiek wysokie 2 z rzędu)
Tak otrzymane 2 zakresy przez 2 koła w ten sposób.
Tak robi należność = zmienna1+ zsiadła5
1zakres=91-należność
2zakres=45+należność
Zna może ktoś włoski??????
Każde wyciąganie z początku miesiąca na 2 koła z rzędu (ja wolę BA-CA ale będą dobre jakiekolwiek wysokie 2 z rzędu)
Tak otrzymane 2 zakresy przez 2 koła w ten sposób.
Tak robi należność = zmienna1+ zsiadła5
1zakres=91-należność
2zakres=45+należność
Zna może ktoś włoski??????
Rodaku wlacz wiadomosci tam zobaczysz ludzikow,ktorzy obrazaja polske.prosze niestraszyc mnie!!!!!!
mysia pysia
a przepraszam wymień tutaj 5 wad Austriaków
z taka łatwością jak wymieniono pięć wad Polaków
proszę bardzo
podobno każdy naród ma swoje wady i zalety tak napisałaś
PASKO
zdecydowanie usuń antypolskie wpisy
a przepraszam wymień tutaj 5 wad Austriaków
z taka łatwością jak wymieniono pięć wad Polaków
proszę bardzo
podobno każdy naród ma swoje wady i zalety tak napisałaś
PASKO
zdecydowanie usuń antypolskie wpisy
Bari-Cagliari to jakieś regiony we Włoszech pewnie, że przeciwne. Dół i góra? Północ południe. Wschód zachód.
szczeraprawda wymień te pięć wad Polaków , które podobno zostały wymienione ...a byłeś kiedyś w Austrii...to może opisz jakie wady maja ludzie kraju , który odwiedziłeś...mi np. bardzo nie podobało sie w Egipcie- mentalność tych ludzi jest okropna !!!
mysia pysia
ustalmy pewien porządek dyskusji
napisałaś że każdy naród ma wady i zalety
moja prośba jest prosta
wymień 5 wad Austiaków
proszę
ustalmy pewien porządek dyskusji
napisałaś że każdy naród ma wady i zalety
moja prośba jest prosta
wymień 5 wad Austiaków
proszę
No tak tylko co tu uznać za wadę ....1.skrupulatność - nie robią nic spontanicznie ??? 2.sztywno trzymają się przepisów ( lepiej z policją nie zadzierać !!!) ,3.każda rzecz ma tam swoje miejsce ... 4. jak wchodzisz do sklepu to od razu pytają się w czym pomóc - nie ma to jak w u nas ..człowiek może godzinę oglądąć towar na półkach a pani i tak nie podejdzie...5. palą paierosy w każdym lokalu ... no i jak?
szczeeeeraprawda.austria ok,niemcy ok,a nawet wyspy bara bara tam jest wrecz extra!!!!wiec polec tam a moze zmieni ci sie charaaaakterek troszke!!!a tak ps.wszyscy sa ok i wszystko ok!!!
ale za to mają pyszne jedzenie ...człowiek wchodzi do sklepu i nawet jak nie zna języka to ekspedientki zawsze służą pomocą ..a aa nie wiem czy to uznać za wade czy zaletę - w saunie trzeba siedzieć na golasa... :)
mysia pysia
to mają być wymienione wady?
chyba kpisz
a jak to się ma do:
wredne polaczki
głupi naród
polska mentalność
debilna strona
jak podadzą to i tak źle (specjalnie źle)
nie gracze tylko dupki
napisz coś podobnego o austiakach
a potem dyskutuj
i broń chamskiego gebelsa piszącego o nas
zamiast gościa zjechać i zbruzgać
bronisz go
czasmi się zastanawiam co jeszcze z tego narodu zrobi ta codzienna permanentna indoktrynacja uprawiana przez poszczególne rządy i media,
prowadząca do rozkłady już nie tylko narodu jako całości ale do tak niskiej samooceny poszczególnych jednostek
5 wad polaków wymienisz od razu
5 wad austriaków nie wymienisz nigdy
PASKO
proszę o usunięcie antypolskich wpisów
to mają być wymienione wady?
chyba kpisz
a jak to się ma do:
wredne polaczki
głupi naród
polska mentalność
debilna strona
jak podadzą to i tak źle (specjalnie źle)
nie gracze tylko dupki
napisz coś podobnego o austiakach
a potem dyskutuj
i broń chamskiego gebelsa piszącego o nas
zamiast gościa zjechać i zbruzgać
bronisz go
czasmi się zastanawiam co jeszcze z tego narodu zrobi ta codzienna permanentna indoktrynacja uprawiana przez poszczególne rządy i media,
prowadząca do rozkłady już nie tylko narodu jako całości ale do tak niskiej samooceny poszczególnych jednostek
5 wad polaków wymienisz od razu
5 wad austriaków nie wymienisz nigdy
PASKO
proszę o usunięcie antypolskich wpisów
Oczywiście np. w Szklarskiej Porębie też spotkałam się z życzliwością ze strony personelu ośrodka wczasowego , w którym przebywałam ... tutaj nie chodziło ogólnie , że Polacy są do bani tylko o to , że nie potrafią się podzielić bezinteresownie swoimi spostrzeżeniami - być może jest to wada wszystkich narodów??!!!!
PASKO
ze względu na antypolskie wypowiedzi
proszę o zbanowanie animal
PASKO
wake up !!!!
ze względu na antypolskie wypowiedzi
proszę o zbanowanie animal
PASKO
wake up !!!!
szczeraprawda a zdradź jakiej partii program ci odpowiada ??? ty nie odpowiedziałeś na moje pytanie w jakich krajach byłeś ?? my polacy też nie jesteśmy bez wad i ja pracując w banku widzę to na codzień ...zawsze czujemy sie okradani i oszukiwani ale przeczytać dokładnie umowę to nikomu sie nie chce i mamy krótką pamięć ....a jak oboko w mieszkaniu bije sie dziecko lub morduje to tez nikt nie słyszy - to już jest wada kazdego czlowieka na całym świecie jak każdy zauważy!
co sie tak piekielisz jaki nerwowy jak....to typowe dla tego...t...szczeraaaaaaprawda bez nerwow,bo bozia takich nie lubi i bedzie upsss!niewygrasz LOTTO.a tym bardziej takich agresywnych i wybuchowych.Proponuje herbatke uspakajajaca na noc i lulu!!!!!
i podaj w którym wpisie ktoś podzielił się swoją metodą typowania liczb ( nie mówię o systemach !!!)
mysia pysia
odnośnie bicia dzieci za ścianą
a pamiętasz jakiej narodowości był Josef Fritzl
oczywiści za kilka dni "polskie" media wyszukały w Polsce kilku fritzów, żeby zmniejszyć efekt i tradycyjnie pokazać że jeśli chodzi o zboczenia to nasz kraj przegoni każdego
ale zakończmy dyskusje bo zaczynamy polemizować o niczym
moja prośba do ciebie jest następująca
bez owijania w bawełnę
podaj 5 wad Austriaków
i zakończymy temat
PASKO
obudź się !!!
odnośnie bicia dzieci za ścianą
a pamiętasz jakiej narodowości był Josef Fritzl
oczywiści za kilka dni "polskie" media wyszukały w Polsce kilku fritzów, żeby zmniejszyć efekt i tradycyjnie pokazać że jeśli chodzi o zboczenia to nasz kraj przegoni każdego
ale zakończmy dyskusje bo zaczynamy polemizować o niczym
moja prośba do ciebie jest następująca
bez owijania w bawełnę
podaj 5 wad Austriaków
i zakończymy temat
PASKO
obudź się !!!
Witam po 3 dniowym urlopie :) , zafundowanym mi przez Admina strony.
.................................................
Pragnę zbiorczo odnieść się do wpisów w tym czasie mego urlopu zamieszczonych , a na które nie mogłem na mini czacie udzielić odpowiedzi:
a/ "gracz6" - system o który mnie prosiłeś , zamieściłem Ci na forum w wątku z moim nickiem w tytule i tam znajdziesz go pod datą 29.01 godzina 20.40
( system na 20 liczb po 5 skreśleń z gwarancją 3 przy trafieniu 5z20 liczb ) .
b/ "hanys pieronowy" - 30.01 wpisem 39600 prosiłeś mnie o system , ale nie podałeś o jakie gwarancje Ci chodzi.
Sprecyzuj więc wszystkie parametry!
c/ "tomnitas" - 28.01 zwracałeś się do mnie o gdzieś wcześniej widziany system na 40 liczb po 5 skreśleń , z gwarancją 5 przy trafieniu 14z40 liczb na 100 zakładów.
To jest niemożliwe , bo już 14z26 po 5 skreśleń z gw. 5/5 ma 126 zakładów!!!
Pozdrawiam
edi8
Pragnę zbiorczo odnieść się do wpisów w tym czasie mego urlopu zamieszczonych , a na które nie mogłem na mini czacie udzielić odpowiedzi:
a/ "gracz6" - system o który mnie prosiłeś , zamieściłem Ci na forum w wątku z moim nickiem w tytule i tam znajdziesz go pod datą 29.01 godzina 20.40
b/ "hanys pieronowy" - 30.01 wpisem 39600 prosiłeś mnie o system , ale nie podałeś o jakie gwarancje Ci chodzi.
c/ "tomnitas" - 28.01 zwracałeś się do mnie o gdzieś wcześniej widziany system na 40 liczb po 5 skreśleń , z gwarancją 5 przy trafieniu 14z40 liczb na 100 zakładów.
To jest niemożliwe , bo już 14z26 po 5 skreśleń z gw. 5/5 ma 126 zakładów!!!
Pozdrawiam
edi8
PASKO
zbanujesz animal czy nie?
konkretna odpowiedź lub działanie
PASKO
proszę o reakcję
zbanujesz animal czy nie?
konkretna odpowiedź lub działanie
PASKO
proszę o reakcję
już nie mam sił ..szczeraprawda najpierw odpowiedz na moje pytanie ...a jeśli chodzi o przemoc to tylko ja w moim bloku reaguję na to co sasiad piętro niżej wyprawia...
PASKO PROSZE O REAKCJE!jeden z graczy tzw.szczera prawda atakuje.mam prawo to wypowiedzi bo zyjemy w demokracji i z tego co wiem,a znam sie na prawie nieodnosze sie osobowo,wiec szczeeeeraprawda niech skaczy mnie atakowac!!!!!!!!!!!!
skoro ktoś nie widzi swoich wad to nie warto z nim rozmawiać....
PASKO
proszę o zapoznanie się z wpisami
39751 i 39753.
w związku z ich antypolskim charakterem proszę o usunięcie tych wpisów
proszę również o zbanowanie autora tych wpisów : animal
proszę o odpowiedź jaka będzie twoja reakcja
co zrobisz? tak lub tak
proszę o odpowiedź co zrobisz
do czasu reakcji administratora tej strony
zmuszony jestem do zawieszenia swoich wpisów
(bez specjalnej szkody dla jakości tego forum)
proszę nie traktować tego jako stawiania warunków
ale jako przejaw obrony podstawowych form kultury wypowiedzi jakie powinny być zachowywane na każdym szanującym się forum
proszę o zapoznanie się z wpisami
39751 i 39753.
w związku z ich antypolskim charakterem proszę o usunięcie tych wpisów
proszę również o zbanowanie autora tych wpisów : animal
proszę o odpowiedź jaka będzie twoja reakcja
co zrobisz? tak lub tak
proszę o odpowiedź co zrobisz
do czasu reakcji administratora tej strony
zmuszony jestem do zawieszenia swoich wpisów
(bez specjalnej szkody dla jakości tego forum)
proszę nie traktować tego jako stawiania warunków
ale jako przejaw obrony podstawowych form kultury wypowiedzi jakie powinny być zachowywane na każdym szanującym się forum
oczywiście chodziło mi o "szczerąprawdę' a myślałeś , że o kim... ja jestem świadoma sowich wad...
Nieszczeraprawda napisał:
"do czasu reakcji administratora tej strony
zmuszony jestem do zawieszenia swoich wpisów"...
PASKO: nie reaguj! :) :) :)
Pozdrawiam
edi8
"do czasu reakcji administratora tej strony
zmuszony jestem do zawieszenia swoich wpisów"...
PASKO: nie reaguj! :) :) :)
Pozdrawiam
edi8
swoich wad
edi8 przyłączam się do twojego apelu ...Pasko nie reaguj!!!!!!
Pasko coś jest nie tak....zauważyłeś , że do tej pory mało pisał ( oprócz nas )???
Czas losowania a mąż przełączył:(.....
mysia pysia - w zależności od tego , które uderzenie masz mocniejsze , to weź patelnię i sieknij go backhandem albo forhandem tak "od serca"...
Dobrej nocki wszystkim życzę :)
edi już nie produkują takich mocnych patelni...ale zemszczę się w inny sposób :) znany wszystkim kobietom:)
Oj jak mnie boli głowa :((( a jaka jestem zmęczona .....
mysia pysia - abyś tylko sama na tym "strajku" poszkodowana zbytnio nie była...
Dam radę ...!!! już naprawdę kończę , bo coś wzdycha .....do jutra :)
witam. potrzebuje wykaz dyscyplin sportowych w duzym lotku z 1957 roku np.49 oznaczalo zuzel
bk82:
1.Bobsleje
2.Bojery
3.Bieg przez płotki
4.Bieg z przeszkodami
5.Bieg na przełaj
6.Boks
7.Dźudo
8.Gimnastyka
9.Hokej na lodzie
10.Hokej na trawie
11.Jazda figurowa na lodzie
12.Jazda szybka na lodzie
13.Jeździectwo
14.Kajakarstwo
15.Koszykówka
16.Kolarstwo
17.Łucznictwo
18.Maraton
19.Narciarstwo
20.Pływanie
21.Piłka wodna
22.Piłka nożna
23.Piłka ręczna
24.Pięciobój nowoczesny
25.Podnoszenie ciężarów
26.Pchnięcie kulą
27.Rugby
28.Rzut oszczepem
29.Rzut dyskiem
30.Rzut młotem
31.Skoki narciarskie
32.Skoki do wody
33.Skok wzwyż
34.Skok w dal
35.Skok o tyczce
36.Spadochroniarstwo
37.Sporty motorowodne
38.Siatkówka
39.Strzelectwo
40.Szermierka
41.Szybownictwo
42.Szachy
43.Trójskok
44.Tenis
45.Tenis stołowy
46.Wioślarstwo
47.Zapasy
48.Żeglarstwo
49.Żużel
1.Bobsleje
2.Bojery
3.Bieg przez płotki
4.Bieg z przeszkodami
5.Bieg na przełaj
6.Boks
7.Dźudo
8.Gimnastyka
9.Hokej na lodzie
10.Hokej na trawie
11.Jazda figurowa na lodzie
12.Jazda szybka na lodzie
13.Jeździectwo
14.Kajakarstwo
15.Koszykówka
16.Kolarstwo
17.Łucznictwo
18.Maraton
19.Narciarstwo
20.Pływanie
21.Piłka wodna
22.Piłka nożna
23.Piłka ręczna
24.Pięciobój nowoczesny
25.Podnoszenie ciężarów
26.Pchnięcie kulą
27.Rugby
28.Rzut oszczepem
29.Rzut dyskiem
30.Rzut młotem
31.Skoki narciarskie
32.Skoki do wody
33.Skok wzwyż
34.Skok w dal
35.Skok o tyczce
36.Spadochroniarstwo
37.Sporty motorowodne
38.Siatkówka
39.Strzelectwo
40.Szermierka
41.Szybownictwo
42.Szachy
43.Trójskok
44.Tenis
45.Tenis stołowy
46.Wioślarstwo
47.Zapasy
48.Żeglarstwo
49.Żużel
Witam po 3 dniowym urlopie :) , zafundowanym mi przez Admina strony.
Pragnę zbiorczo odnieść się do wpisów , w tym czasie mego urlopu zamieszczonych , a na które nie mogłem na mini czacie udzielić odpowiedzi:
To jest niemożliwe , bo już 14z26 po 5 skreśleń z gw. 5 ma 126 zakładów!!!
Pozdrawiam
edi8
Pragnę zbiorczo odnieść się do wpisów , w tym czasie mego urlopu zamieszczonych , a na które nie mogłem na mini czacie udzielić odpowiedzi:
To jest niemożliwe , bo już 14z26 po 5 skreśleń z gw. 5 ma 126 zakładów!!!
Pozdrawiam
edi8
mysiu pysiu dobrej nocki klocki,.jak rowniez sczeeeeeeremu.buzka!!!!!
animal w demokracji nie można nikomu ubliżać z racji przynależności do takiej czy innej narodowości. I to jest wbrew prawu. Zresztą to podpowiada sama moralność, jeśli ktoś ją jeszcze ma! Panie Pasko !!!
Dzieki edi za zaiteresowanie. Oczywiscie masz racje, mialem na mysli gwarancje w granicach 80% trafienia 5-ki grajac tym systemem, a przy trafieniu 14 liczb z 40-tu gracz byl zwyczajnie na plusie. Pozdrawiam ;)
Witam wszystkich cieplutko po powrocie z alpejskich pagórków, gdzie ODDAWAŁAM się całkowicie dobrowolnie a nawet entuzjastycznie !!!;-O badaniom podatności na złamania końcówek ;)))
A skoro już przy oddawaniu jestem to czy mógłbyś Edi (skoro znów jesteś recydywą na wolności ;D) oddać się ....myślom (niekoniecznie wysilając główkę ;P) i napisać z ilu najwięcej liczb muszę wytypować prawidłowo piątkę aby rozpisać to na ok 75 zakładów po 5 liczb z gwarancją trafienia 5/5 ?
Pozdrawiam i z góry wielkie dzięki za odpowiedz bo jestem jej prawie pewna pomimo sporadycznego zaangażowania łebka ;PPP
A skoro już przy oddawaniu jestem to czy mógłbyś Edi (skoro znów jesteś recydywą na wolności ;D) oddać się ....myślom (niekoniecznie wysilając główkę ;P) i napisać z ilu najwięcej liczb muszę wytypować prawidłowo piątkę aby rozpisać to na ok 75 zakładów po 5 liczb z gwarancją trafienia 5/5 ?
Pozdrawiam i z góry wielkie dzięki za odpowiedz bo jestem jej prawie pewna pomimo sporadycznego zaangażowania łebka ;PPP
Witaj hosia!
Myślę , mniemam a nawet momentami sądzę , iż jesteś silnie niewyspaną , bo skoro byłaś w obcych nam górach , to one mocniej od naszych mają stoki pochyłe a zatem i łoża w nich pochylenie mają spaniu mało sprzyjające , co skutkować zapewne musiało Twemu częstemu choć powolnemu zsuwaniu się ( żeby nie rzec mało zręcznym w tej łóżkowej scenerii słowem: POSUWANIU SIĘ ) w kierunku zgodnym z owych stoków pochyleniem...
Ale wracając na grunt zgodny z Twoim zapytaniem: systemy , które mają osiągnąć gwarancję identyczną zarówno co do ilości skreśleń i trafień , czyli np. gwarancja "piątki" przy trafieniu 5 - nazywają sie systemami pełnymi , albowiem muszą zawierać w sobie WSZYSTKIE możliwe do utworzenia z danej ilości liczb "piątki" , abyśmy na 1 z zakładów systemu odszukali tę wygraną.
Tak więc system pełny 5z8 ma 56 , a następny 5z9 ma już 126 zakładów.
Tak więc bliżej wskazanej przez Ciebie ilości na 75 zakładów jest tu ten 5z8...
Pozdrawiam
edi8
Myślę , mniemam a nawet momentami sądzę , iż jesteś silnie niewyspaną , bo skoro byłaś w obcych nam górach , to one mocniej od naszych mają stoki pochyłe a zatem i łoża w nich pochylenie mają spaniu mało sprzyjające , co skutkować zapewne musiało Twemu częstemu choć powolnemu zsuwaniu się ( żeby nie rzec mało zręcznym w tej łóżkowej scenerii słowem: POSUWANIU SIĘ ) w kierunku zgodnym z owych stoków pochyleniem...
Ale wracając na grunt zgodny z Twoim zapytaniem: systemy , które mają osiągnąć gwarancję identyczną zarówno co do ilości skreśleń i trafień , czyli np. gwarancja "piątki" przy trafieniu 5 - nazywają sie systemami pełnymi , albowiem muszą zawierać w sobie WSZYSTKIE możliwe do utworzenia z danej ilości liczb "piątki" , abyśmy na 1 z zakładów systemu odszukali tę wygraną.
Tak więc system pełny 5z8 ma 56 , a następny 5z9 ma już 126 zakładów.
Tak więc bliżej wskazanej przez Ciebie ilości na 75 zakładów jest tu ten 5z8...
Pozdrawiam
edi8
tomnitas - nadal jesteś baaardzo daleki od sedna zagadnienia!
Jakim cudem tamten system , o którym pisałeś , czyli na 40 liczb i 100 zakładów po 5 skreśleń mógł mieć gwarancję "piątki" przy trafieniu 14z40 liczb ( skuteczność 35% ) , skoro ilość 100 zakładów przy próbie ułożenia systemu gwarancyjnego przekraczamy już przy trafieniu 14z26 liczb ( skuteczność 53,8% ) mając dla tej gwarancji niezbędną minimalną ilość 126 zakładów???
Nie istnieje coś takiego jak "gwarancja na 80%" , bo albo ona jest na 100% - albo po prostu jej nie ma i mamy do czynienia z systemem bez gwarancji....o pewnej procentami wyrażonej SZANSIE na trafienie.
Zapewniam Cię , że przy skuteczności trafień o jakiej napisałeś , czyli przy 14z40 w rozpisie na 100 zakładów , ta SZANSA na "piątkę" jest bardzo nikła i bardzo odległa od 80%!
Pozdrawiam
edi8
Jakim cudem tamten system , o którym pisałeś , czyli na 40 liczb i 100 zakładów po 5 skreśleń mógł mieć gwarancję "piątki" przy trafieniu 14z40 liczb ( skuteczność 35% ) , skoro ilość 100 zakładów przy próbie ułożenia systemu gwarancyjnego przekraczamy już przy trafieniu 14z26 liczb ( skuteczność 53,8% ) mając dla tej gwarancji niezbędną minimalną ilość 126 zakładów???
Nie istnieje coś takiego jak "gwarancja na 80%" , bo albo ona jest na 100% - albo po prostu jej nie ma i mamy do czynienia z systemem bez gwarancji....o pewnej procentami wyrażonej SZANSIE na trafienie.
Zapewniam Cię , że przy skuteczności trafień o jakiej napisałeś , czyli przy 14z40 w rozpisie na 100 zakładów , ta SZANSA na "piątkę" jest bardzo nikła i bardzo odległa od 80%!
Pozdrawiam
edi8
edi, ja nie pamietam tego systemu, wiem, ze byl na pewno i ze zysk byl przy trafieniu 14 liczb z 40-tu na temat procentowej gwarancji moge sie oczywiscie mylic - pozdrawiam ;)
Ale smutek zawitał w Królestwie Multimaniaków, ktoś roz....bał całą pulę T.S.N
Padły 2 wygrane po 440 tysięcy.
Szkoda, taka kasa mogła się jeszcze powiękaszać, a teraz d..pa, wszystko trzeba z mozołem zaczynać od nowca.
Bo każdy dzień to kumulka rośnie aż o 10 tysięcy, dla porównania w D.L wzrasta co losowanie średnio o 3 miliony...
I z czym do gosci]
T.S.N już dawno powinni pochować na cmentarzu zapomnienia..........
Padły 2 wygrane po 440 tysięcy.
Szkoda, taka kasa mogła się jeszcze powiękaszać, a teraz d..pa, wszystko trzeba z mozołem zaczynać od nowca.
Bo każdy dzień to kumulka rośnie aż o 10 tysięcy, dla porównania w D.L wzrasta co losowanie średnio o 3 miliony...
I z czym do gosci]
T.S.N już dawno powinni pochować na cmentarzu zapomnienia..........
Niesamowite, aż 3 liczby, w tym numerek powtórzyły się z ostatniego losowania...
HORROR I jak tu nie grać na powtórki...
HORROR I jak tu nie grać na powtórki...
Edi8 ty jesteś jakiś maniak seksualny. Poruszasz sprawy łóżkowe na forum. Piszesz o "posuwaniu z z godnie kierunkiem pochyłu". Idż się lecz. Ta twoja mitoman Ciebie przerosłą, a swoje systemy w swoim komputerze zrób delete lub zrób sobie przyjemność format c:/q.
Witam.KOGUT bedzie dzis tak gral na liczby swiata.Wszystko na +++++,i zeby oklamac statystyki zagram wszystkie zdarzenia na +++++ do niedzieli za wyjatkiem WLOCH ktore zagram do konca tygodnia na ------./Oleje wszystkie statystyki,myslenie i takie tam przypuszczenia .O skutkach bede na biezaco powiadamial ,dodam jeszcze liczbe na 10 na ktora zagram.Reszta pozniej bo jak to zwykle bywa myslalem ze bede mial spokoj a tu na 12 musze isc na spotkanie.Bede kolo 16 niestety pozdrawiam.
Wszystkich kogut przeprasza pomylil forum z czatem.Wybaczcie.Pozdrawiam