Wpisy 3 974 187 – 3 974 286
11 października 2020 09:18 → 11 października 2020 11:04, 100 wpisów
Mewa
Zb
Zb
Mewa kuźwa co z tym mini
A co do osób starszych nie wszyscy lecz sa tacy do dzis przed koronowirusem który byl jest i będzie smarkali w reke wycierali noch w reke i za bulki która mieka jak zwróci się uwagę udaje głuche lub cos wydobędzie np ehe
Chyba pójdę jeszcze spać, ciężko mi się spallo
Ztym psem
I znów leć rano na zakupy albo na obiad
Zb z twoja lobotomia
Idę nara
Sklepy dziś zamknięte gdzie idziesz
Pijta naturalny miod nie badziew sztuczny lepiej dac 50zl niZ np flaszkę kupić pijta zioła szałwia meliska rumianek do te dawajta imbir do papu kurkumę carry
Mewa zgadzam się.
Jak stoisko z bułkami w markecie, ludzie ręka macają te bułki, odkładają i nikt się nie przejmował.
Jak stoisko z bułkami w markecie, ludzie ręka macają te bułki, odkładają i nikt się nie przejmował.
A w szkole połowa chora, bo nikt się nie przejmował żeby w domu zostać.
gardelko solanka z lugolą jodyką kilka kropel do płukanki nie krzycz na chłopa
Eden u mnie jest paru takich pomijając koronoswirusa co z goraczka by przyszli bo kto ich zastąpi lub co tam katar kaszel co tam że innych zarażają
1 jest taki właściwie byl norma szybko grypy nie wyleczył z 30 pare lat ma na serce mu padło ze względu na to ze dlugo pracuje dali go do lekkiej pracy
O dokładne. A na zajęciach zawsze było "To tylko alergia" A potem pół ludzi zarażonych alergia
Tia alergia taka jak na szynszyle na które nie ma alergii tzn ich futro
Wielka sobota ten dzień u mnie w okolicy baba dostała wylewu do mózgu jak już ja przywieźli zrobili jej badania inne i wykryli jej wielkiego raka płuc..I jakieś 4 tygodnie poszła na tamten świat......A oni że na covida poszła......wiem coś o raku płuc ostatnie tygodnie co im zostało
Witam wszystkich ponownie
I okrutne zakłamywanie statystyk. To jak widziałam gdzieś wiadomość, że rodzina 69 letniego mężczyzny oburzyła się ze wpisali mu covid, podczas gdy zmarł na cukrzycę
Witam wszystkich ja jestem na tym forum nowy gratuluję Wam trafnych typowa ja gram już 20 lat i nie miałem zaszczytu być w oddziale po wygrana ale może kiedyś pojadę do Białegostoku gram w promocje w multi multi na 5 6 7 8 i 9 skreślen trafiłem 5/5 5/6 7/8 7/9 imoze uda się coś więcej trafić gram systemami skróconymi na kilka losowań i zaczynam mieć lekkie zyski
W miejscowości Lotto.pl padła wygrana 132 000 zł w grze Multi Multi Plus (7 z 7 x 4)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Adek108 na pewno cię zaraz nazwą "atakiem klonów" czy coś. Przygotuj się
Ja jak trafię 3 lotto to się ciszea każdy odpad cieszy... Niczym browar zula
tamte wygrane już skomsumowalem ale najbliższy trafiony skan pokaże może już we wtorek
Edek z doliny kredek
O to ładnie... Też jadę cosik wysłać... Moze mini sztuka 2 losowania
Eden
Może grałbym więcej ale.. Sam gówno skreślę a z maszyny tylko sztuka jak ma coś trafic
Idę zagrać moimi stałe zestawy w Multi i na spacer w masce otrzywiscie milicja jeździ i sprawdza czy ludzie w maskach
Dziś rozważam pożyczyć liczby ze stałych zestawów od osób które wczoraj miały dużo trafnych
Zagraj moimi
Zapomniałem że komuna się skończyła policja
Zbigniew cała premie przehulam
Czyż to jest dobry pomysł te liczby pożyczyc ???
Idę zagrać choć leje wieje i Policja jezdzi
na Wielkanoc miałem w promocji 5/5 wpromocji 100% za 1400 zł i musiałem 3 dni szukać kolektory wyplacalnej i w końcu mnie wypłacili wniosek taki ze przegrać można szybko ale wygrać trudno
U mnie już wypłacana na karte
Minimum 50 zł maks 2279 99
Nawet 3 mini nigdy nie trafiłem.. a tyle się staramczasami wysyłając sztuke
W miejscowości Lotto.pl padła wygrana 132 000 zł w grze Multi Multi Plus (7 z 7 x 4)
W miejscowości Ołdrzychowice Kłodzkie padła wygrana 329 465,40 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Mała Nieszawka padła wygrana 1 956 291,70 zł w grze Eurojackpot (5+1)
Idę na spacer i do żółtej budki
Mój 13
Krysia 31
Biedroneczka 50
Waldek 49
Ania 28
Eden 19
Isla33
Tomi 6
Krysia 31
Biedroneczka 50
Waldek 49
Ania 28
Eden 19
Isla33
Tomi 6
Tomi graj w multi na promocję na 6 skreślen już od wtorku i masz wiekszo szansę ja kiedyś qralem we wszystko i przeqrywalem a teraz zaczynam odrabiać straty powodzenia
Najnowsze z zaleceń specjalistów z yutuba
Po spacerze po parku, do parafii, do żółtej budy, nawet bez bezliskiego kontaktu z ZOMO i podobnymi formacjami, zaleca się na trzy zdrowaśki wsadzić głowę do piekarnika
z powyższego zwolnieni są nabywający 0,5l na głowę
wesołego
Po spacerze po parku, do parafii, do żółtej budy, nawet bez bezliskiego kontaktu z ZOMO i podobnymi formacjami, zaleca się na trzy zdrowaśki wsadzić głowę do piekarnika
z powyższego zwolnieni są nabywający 0,5l na głowę
wesołego
13,31,50,49,28,19,6,33
Samolot pewnie da 32
Poproszę jeszcze jednego i będzie komplet
Samolot pewnie da 32
Poproszę jeszcze jednego i będzie komplet
Co wlezie
Nie gram na Parke ale wpadnij 1 61
Zagrane mam opis w stałych zestawach w Multi
Szybciej w mini trafisz 5/5
Nale
snik z mąki bezgl.
snik z mąki bezgl. Islandorka zagraj moimi
Kiedyś tak napisałem i trafiłem 540
Niby które takie dobre?
Bier wszystkie 10 zakładów bez plusa to tylko 25 zł.....
Zbigniew mam 1 i 61 pożyczone od Ciebie
A resztę masz