Wpisy 3 972 199 – 3 972 298
9 października 2020 13:27 → 9 października 2020 15:31, 100 wpisów
Właśnie mi ktoś zgarnął premie w szybkie 600 miałam zagrać jak wysiądę z autobusu
Tak dwa od wczoraj na zagraj ponownie bo miałam 21 zł
Dwa zakłady swoje liczby i dwa zakłady ekstra premii
Bo nie dałoby mi spokoju czy liczbę które mam nie padną w całości za godzinę czy za 4 minuty
Ja keno to bardzo lubię i parę razy trafiłam po 5/5I raz 6/6 Ale to miałam w pracy kiosk obok i jak nie było klientów to szybko zakład na 10 losowań
Dlatego keno to trzeba obserwować i można trafić
Widać jak podaje multipasko że często wpadają 8/8 A to już jest ładna wygrana
E tam nie ma się czego bać i nie mówię żeby grać grać cało dzień
Szkoda ze kiosk mi zamknęli'no taka sytuacja . nie mieli podobno obrotów
Ja jak wchodze do kolektory to widzę tych samych ludzi do keno i kobieta mówi, że potrafią siedzieć cały dzień! To uzależnienie chyba
oj tam ukrywać - zarejestrowani, czy nie - "zrzynają" to nie jest zabronione / ba, nie wiadomo do końca, czy algorytm ch-t totalizatora nie zrzyna z pukonów wysyłanych /
i od pradawnych czasów ludzie dają "się łapać" na taki trik, na takie stosunkowo, bez skojarzeń tanie granie - jak pamięcią sięgam zapuszczali ludzie swoje zestawy, tyle, że kiedyś bardziej sami też je wysyłali - vide Viltom
a potem cóż - nastąpiły takie samy9 i inne brajany i mag..'usie
cóż - postęp
i od pradawnych czasów ludzie dają "się łapać" na taki trik, na takie stosunkowo, bez skojarzeń tanie granie - jak pamięcią sięgam zapuszczali ludzie swoje zestawy, tyle, że kiedyś bardziej sami też je wysyłali - vide Viltom
a potem cóż - nastąpiły takie samy9 i inne brajany i mag..'usie
cóż - postęp
Ja jak jestem u rodziców to widzę za każdym razem takiego jednego co 150zl wydaje na gry i zdrapki
Przeważnie jest na minusie niż na plusie. I mowil sam że to jest już uzaleznienie

takie puszczone na szybko
a ja mam automat do gry online w Keno i czesto wygrywa 5/5
ale czasami potrafi przegrac bo to normalne
Możliwy mały zwrot.. ... 217 w jednym zestawie.
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 7461148
Wylosowany numer to: 7461148
Typowania Super Szansy
gutek12323 0267548 - wygrana 10 złjackwar 1223048 - wygrana 10 zł
Janko54 5859748 - wygrana 10 zł
Dopisano wyniki Multi Multi
07, 12, 13, 22, 27, 28, 33, 37, 43, 45, 48, 52, 58, 64, 68, 69, 70, 77, 78, 80
Plusem jest liczba: 48
07, 12, 13, 22, 27, 28, 33, 37, 43, 45, 48, 52, 58, 64, 68, 69, 70, 77, 78, 80
Plusem jest liczba: 48
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 12898 zestawów od 1690 graczyŁączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 15 835 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 31 867 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- Lolusia - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 4 300 zł = 860,00 x koszt gry
- magiccc6 - koszt gry: 40,00 zł, wygrana: 1 802 zł = 45,05 x koszt gry
- Muri6699 - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 214 zł = 42,80 x koszt gry
- LOTTOmaniacyPolska - koszt gry: 32,50 zł, wygrana: 870 zł = 26,77 x koszt gry
- zgrywus - koszt gry: 30,00 zł, wygrana: 716 zł = 23,87 x koszt gry
12,27
Dopisano wyniki Kaskady - 07,09,10,11,12,13,14,15,17,22,23,24
No lipkawdrapuje się do pierwszej 10 w trojkach... Ale reszta cienko... Pewniaki niewiele brakuje
Dopisano wygrane Kaskady - odnotowano 4 wygrane w wysokości 1 000 zł
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 8 wygrane w wysokości 100 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Piękny wynik.
3 wygrane z Plusem na całą Polskę.
3 x 3/3.
3 wygrane z Plusem na całą Polskę.
3 x 3/3.
Przerwa.
No... Ciężko wychodzą wygrane w multi..
Niczym kupa po czekoladzie
Niczym kupa po czekoladzie
zbigniew37 typował(a) za 4 zł w Keno na losowanie nr 942218 i trafił(a) 500 zł
Ja też biorę kupon , kreskę i wysyłam.T.S.tez chce żyć, a jak nie wygram kupony wyrzucam.
Czy ktoś może sprawdzić konta 3 972 253. Eden i 3 972 254. Waclawek bo są utworzone dnia 30.9
Witam wszystkich to perawda zeby trafić cokolwiek czy to w keno czy szybkie 600 trzeba obserwować wychodzace liczby najlwpiej przez cały dzie n siedzac w kolekturzeod rana do wieczora jak katoś niepotrzebuje pracować lub wchodzi trez i ina opcja isci rano do kolektury i wysłac kilka swoich ukladów czy to w keno czy szybkie 600 na 500losowań z gory dopoki nie zejdzie ostatnie losowanie, ,wybór nalezy do państwa jaka metode wybiezecie tylko kogo to stać na odrazu powiedzmy te 500 losowań liczbe 500 podałem przykladowo poniewaz dokladnie niewiem ile loosuja tego dziennie
Ale proszę bardzo jak jest jakiś admin czy moderator na czacie, to niech sprawdza. Nie mam multukont. Natomiast nie znam cię multijune177 ale to dziwna akcja z twojej strony.
No, proszę, tak się zasila budżet państwa i sponsoruje sport i turystyke. Mam zasługi, czy nie ? Tosiek jest dumny z takiego gracza.

Panorama.
Gdzieś tak najpóźniej do godz. 16:30 wpiszę Test.
Gdzieś tak najpóźniej do godz. 16:30 wpiszę Test.
Witajcie
Arczi nikt kto chodzi do pracy nie siedzi cały dzień w kolekturze . jestem w pracy to na przerwie na śniadanie patrzę jakie latają nam przecież Internet w telefonie
RT1
Multijune177, nie znam kogoś z profilu Eden.Mam rozumieć, że jeśli kilka osób zarejestrowało się tego samego dnia, to należą do tej samej osoby? To nikt nowy nie ma prawa się wypowiadać ? Jest taka reklama ' Napraw hamulce ".Pasuje nie tylko do pojazdów.
Może być,u jednej osoby kilka niców
tylko niech psze co chce z wyjątkiem obrażania drugich
tylko niech psze co chce z wyjątkiem obrażania drugich
W drodze do pracy i z pracy obserwuje liczby i mam czas żeby wytypować coś mądrego , no i z portfela Pasko też typuje i patrzę co by było gdyby
Ja tu nie dostrzegłem żadnego obrażania. Być może były przypadki, ale ja nie przewijam czata .
Eden.
Zapraszam Ciebie na mojego bloga o lotto.
www.rozwazaniaolotto.wordpress.com.
Zapraszam Ciebie na mojego bloga o lotto.
www.rozwazaniaolotto.wordpress.com.
Za siedzenie w kolekturze niestety wypłaty nie dają
"O boże sprawdźcie konto, bo ktos zarejestrował tego samego dnia" "O matko a jak to Multikonto?" A ja się zastanawiam o co kuźwa chodzi
RT1, nikt mnie nie zmusi do czytania. Nie czytam, nie reaguje , i może to dobry sposób?Jedynie Tobie odpisałem i pokazałem na sianie moja wtope.
Dobra koniec kwarantanny,należy poczynić zakupy, wszystkiego brakuje
Mam określone 3 zakłady euro , ale żadnego nie wyśle. Zbyt dużo wydałem.
Od 6.10.20 mam z maszyny 4 zaklsdy multi :
2,5,17,41,69,75,79
8,10,13,18,27,37,73
8,13,15,69,71,74,80
14,28,38,61,64,65,78
Tylko zwroty , ale zawsze coś.
2,5,17,41,69,75,79
8,10,13,18,27,37,73
8,13,15,69,71,74,80
14,28,38,61,64,65,78
Tylko zwroty , ale zawsze coś.
keno jak i szybkie 600 to gra w która szybko mozna wygrać kase lub przegrać wszystko co tylko sie ma ta gra uzaleznia bardzo kiedys beda w kolekturze i wysyłajac 1 raz w zyciuszybkie 600 jedna z klijenetek kupiła przy mnie odrazu 50 zakladów , stalismy chwile rozmawialismy oczyms ttam, z kiolektorka, kobieta byla opca dla mnie bo wszyscty co gramy w tej kolektórze to przewaznie sie znamy , to byla jednak osoba obca i z miasta innego kolo nas, kobieta gra w szybkie 600 i keno tylko , niegra na 2,czy 3 zaklady tylko najmniej 50 , widac bylo po tej kobiecie ze chyba i tez była jakas troche nieszcxzesliwa jakas tez i schorowana, ale szczera i tez taka otwarta do ludzi uśmiechnieta zarazem. opowiadała ze jezdzi na jakies dializy tu unas , mowiła ze gra z jakas tez sasiadka w keno i niema dnia zeby cos tam niewygrali, ,wiec ja mowie to dobrze jak sie tak im szczesci, ona mi tez powiedziała tak sa efekty, ale trzeba nieraz od rana do wieczora siedziec w kolekturze i grać, wiec w zarcie powiedziałem e to musicie duzo miec kasy i czasu jak tak wygrywacie razem, wiec ona mi nato nie no ile trafimy to sie dzielimy tym na 2,osoby, i w pewnym momencie kobieta wyskakuje mi podczas rozmpwy ze wie pan z tym wygrywaniem i przegrywaniem jest róznie tez,raz jest tak a raz siak,k ale wiecej jest wygranych jak przegranych
A to zestawy od gracza .Miały być pewniaksmi.Tymczasem wygrał T.S.Moze je powtórzę?

w ubiegłym roku poszłam do banku i wzirełam kredyt na dach w domu,zeby zrobić mnowy i wszystko przegrałam w keno, ale to nic teraz sie odegram za jakis cxzas i dach w koncu zrobie ikredyt splace, odpowiedziałem no pewnie tak i bedzie i sobie pomyśl;ałem ale agentka, ale popetrzyła na zegarek sprawdziła te 50 niby ukladów które zakupila oczywiscie nic nie bylo trafione uklady na chybił trafił wiec zakupila jeszcze raz ale juz na 100 ukladów i poleciala do osrodka unas na jakies dializy, powiedziała do kolektorki ze jak bedzie wracac to jeszcze wróci i zagra, po wyjsciu z kolektury kolezanka mi przekazała ze ta gosciowa czesto tu u iej gra jak przyjezdza na te dializy i ze jest niej niezła aparatka mowi przegrac dach do domu,a co tam wygra to dach zrobi
widac ze kobieta ta to juz jest maniaczka i niezła hazardzistka jak idzie do banku bierze kredyt na zrobienie dachu w domu i to wszystko przepuszcza w gry losowe niedosc ze jest chora to i tak gra z jednej strony szkoda jej ze tak robi ale widac ze zyje mazeniami jak kazdy chce wygrac ale niestety przegrywa duze pieniadze a wygrywa cos tam aby zaraz przegrac według mnie to jest juz uzaleznienie o d gier
widac ze kobieta ta to juz jest maniaczka i niezła hazardzistka jak idzie do banku bierze kredyt na zrobienie dachu w domu i to wszystko przepuszcza w gry losowe niedosc ze jest chora to i tak gra z jednej strony szkoda jej ze tak robi ale widac ze zyje mazeniami jak kazdy chce wygrac ale niestety przegrywa duze pieniadze a wygrywa cos tam aby zaraz przegrac według mnie to jest juz uzaleznienie o d gier
znowu te monologi niczym pan tadeusz masakra nie da sie tu siedziec moze pozniej bedzie lepiej bo jak tu pogadac o liczbach czy fajnych sprawach jak takie cos non stop to samo ide w mapki wczoraj pieknie było 5/7 kosz i 4 kosze w mini i 2x3/5 1x z chybika