Wpisy 3 971 515 – 3 971 614
8 października 2020 15:44 → 8 października 2020 19:48, 100 wpisów
Samolot jak Tobie idzie ?
Wysłałam za 20 zwrot 6 zł
Tak najważniejsze żeby wygrać. Jak będzie wygrana 10/10 dam skan
W dzień pisałeś X3, w nocy X6, albo odwrotnie , a/i wisi mi to, jak kilo kitu
Biedroneczka nie zrozumieliśmy się. Myślałem że pytasz czy ktoś gra w cokolwiek.
Bym musiała codziennie mieć premie w pracy żeby grać w to wszystko
Nie Samolot w szybkie 600
Pierwszego dnia wygrałem stawką x 3 to fakt . A teraz grałem stawką podstawową . Ale dziś zagram stawka x 5
Myślałem że Nadia postawi się Ale raczej 2 sety i czas na finał dla Igii
Nic bo w czwartek nie gram a Iga 4:1 oJ jeszcze nie ma końca bo nie takie pkt nabiały tenisistki
Znaleziona niespodzianka z wczoraj wieczora i to z chybika 5/7 mini miałem 3/5 lecz wybralem

Chciałbym tu pogratulować zestawu i fajnego trafienia dla Kolegi SuperLelo dwa razy 9/10 na zestawie niskim nakładem finansowym no nieźle takie coś trafić to
Mewa jesteś...sobie zobacz wyniki z 14:00 na niebiesko..no kolega ma nosa..do liczb
Hej forsami raczej miał na zielonej bo od paru lat go tu nie ma może wyszarpał kase i siedzi w hamaku na wyspach z kilkoma niuniami
Ładnie grala 6#2 6#1 ale finał nie dla Igii czy Kenin czy Kwitowa nie dadzą jej dużo szans
Jeszcze na chwilę...Makler bo teraz zobaczyłem że miałeś 8/10 Ty ja po nocy to jeszcze taki..oooo
Ale we finale nie widzę Igii...
Sofia Kenin czy Patra Kwiatowa to wyższa polka
Sofia Kenin czy Patra Kwiatowa to wyższa polka
Dopisano losowanie nr 942 000 Keno
7 multi stawka 5 wyslane
Ktos wyrzucil kotka...ale wolal... Wiec wzielismy...bedzie myszy lowil...
To mały kotek.. Ja wiem 3 tygodnie może maale żre i pije więc będzie żyć... Jest w klatce po chomikach... Wieczorem by go nie zdepnac
no tak trzeba uważać na kotka Tomi szczególnie jak lunatykujesz w nocy
Do tych mapek zakażeń. Cała Polska żółta z czerwonymi akcentami, może dadzą łososiowy albo chabrowy
Ciekawe gdzie teraz są wiadomości z tematu np. terroryzmu nic się teraz nie słyszy
sensacja bo Trump wyzdrowiał
ha ha a ludzi wozili od szpitala do szpitala ha ha nie wiedząc gdzie ulokować
ha ha a ludzi wozili od szpitala do szpitala ha ha nie wiedząc gdzie ulokować
Zależy na co patrzysz Gosiu Widziałaś może filmik "Tylko jedno w głowie mam?"
Rozumiem. Znaczy może się ktoś uśmiechnie, bo to akurat dość śmieszne. Do filmiku wykorzystano apke do deepfakow
tak to sprzątam gotuje chodze na zakupy myje się układam włosy pranie składanie nie ma czasu tak siedzieć przed telewizorem tylko ew.wieczór
żadnych uwag nie oglądam na tvn lubie tylko
Państwo w Państwie sprawa dla reportera
Państwo w Państwie sprawa dla reportera
kupiłam pstrąga łososiowego na zimno w promocji na kolacje a tam tylko dwa plastry ale dobry był
szukam liczb chwile i nic mi do głowy nie przychodzi zobacze jeszcze stałe

jutro 1 lotto 2 losowania i 1 mini 2 losowania