Wpisy 3 971 415 – 3 971 514
8 października 2020 14:21 → 8 października 2020 15:43, 100 wpisów
za dużo ludzi puściło te same liczby i blokli kuponiki - normalka
jak się lottomat zawiesi z kuponami to znaczy że masz za dużą wygraną
jak się lottomat zawiesi z kuponami to znaczy że masz za dużą wygraną
Magda twoja wygrana mnie też cieszy jak ciebie miło patrzeć jak chociaż trochę ts skubnołaś
Panoramix rodzice byli na grzybach i taki wielki podgrzybek w kształcie serca przywieźli.
Madzia jak masz majtki a nie masz maski i i idziesz do sklepu
Masz maskę Ale nie masz majtek
Masz maskę Ale nie masz majtek
Dobra to pierwsza I czas na tenis Iga kontra Nadiacoś czuje że Nadia wygra
No to macie cała Polska w maskachdobrze ze paliwa zalalemI nie chce mi sp szukać innego samochodu kupować bo wirus i nic przez maskę nie widzę
Mewa dobry pomysł muszę sobie zrobić dziury, bo oddychać się nie da
Seb coś wygral
Zaraz na babcje na jakąś niunie i co powie ten w masce jak każdy będzie
Od 3 dni trafiam 5/7.
Możecie mi wierzyć lub nie ale taka prawda. Pierwszego dnia dalem nawet stawką x 3
Możecie mi wierzyć lub nie ale taka prawda. Pierwszego dnia dalem nawet stawką x 3
Pokaz skany
Nie wierze
A jak byłem latem w Pl to premierzyna mówił że pandemia jest w odwrocie i zanika
Jeszcze nie wybrałem kasy ale to są testy i wolałbym nie pokazywać. Mogę pokazać na przykład wyciąg z kasy czyli z kolektury że odebrałem tyle i tyle Jeżeli cię to satysfakcjonuje
A jak nie wierzysz że to będą moje wygrane to możemy się umówić że odbieram pieniądze O danej godzinie i nas Skanie czyli na wydruku będzie mniej więcej dana godzina i danego dnia może być to dzisiaj jutro kiedy tylko chcesz bo na razie tych tych pieniędzy nie wybieram
Pandemia mesialna nie zniknie mają o czym pisać by odwrócic uwage od tego co robia cichaczem kolejne bzdurne podatki np
GTV masz rację teraz będę grał też 10 na 10 7 x 7 i 5 x 5 Jak dobrze idzie To trzeba to wykorzystać
Najlepiej na stawce, między 3-6, jak czytałem - nie chciałbym tego przegapić
{{hej}
Tak był wirus w odwrocie jak do wyborów kazali iść a teraz wrócił
Kto iść w szybkie 600 ? Duża premia jest
Kto gra ?
Magda