Wpisy 3 966 776 – 3 966 875
3 października 2020 14:20 → 3 października 2020 15:42, 100 wpisów
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 1 wygrane w wysokości 1 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - odnotowano 4 wygrane w wysokości 1 000 zł
na bramki najłatwiej jest wygrać oczywiście przy dobrym wyborze
3 956 228. makler 2020-09-19 (22:46)
59 czyżby znów 'koń pociągowy'? okaze sie w tygodniu, nie mam staty miesiecznych to nie moge powiedziec
dopiero po dobrych dwóch tygodniach sie okazało......
czwarty gadugadu
59 czyżby znów 'koń pociągowy'? okaze sie w tygodniu, nie mam staty miesiecznych to nie moge powiedziec
dopiero po dobrych dwóch tygodniach sie okazało......
czwarty gadugadu
Czy myślicie, że to dobry sposób? Chciałbym, aby każdy czuł się tutaj bezpiecznie i nie bał się najazdu anonimowych trolli.
dotam: byłaby to jednorazowa weryfikacja. Twój nick wtedy np. zostanie powiązany z tym numerem i żaden inny już nie będzie mógł się zweryfikować tym samym numerem.
Pasko jeszcze adres zamieszkania i zaświadczeniae o niekaralnosci
oczywiście nr telefonu nie będzie nigdzie dostępny, jest to realizowane przez zewnętrzną bramkę
Pasko,
każde działanie, jakie podejmiesz, żeby ograniczyć takie jazdy, jakie od ok. 2 lat miały tu miejsce, z wejściami jakichś borowików, rregulaminowych, 500+ itd itp dla szeroko pojmowanej normalności, nie w znaczeniu medycznym, tylko takim ogólnym będzie ok
każde działanie, jakie podejmiesz, żeby ograniczyć takie jazdy, jakie od ok. 2 lat miały tu miejsce, z wejściami jakichś borowików, rregulaminowych, 500+ itd itp dla szeroko pojmowanej normalności, nie w znaczeniu medycznym, tylko takim ogólnym będzie ok
Pasko
zrób sie na "hakera" legalnego dane z modemu i po sprawie
telefony tez przeciez mają modem
zrób sie na "hakera" legalnego dane z modemu i po sprawie
telefony tez przeciez mają modem
Według mnie to bedzie malo skuteczny sposób. Starter kupi za 5 zeta i nadaje na nowo na nowym niku.
Telefon trzeba jeszcze zarejestrować,a tam są dane prawdziwe z dowodu
...812, ale dane z rejestracji, to już dla działań ewidentnie łamiących prawo, a nie trollingu, zachowań na niekorzyść mp, wpisów absolutnie, kosmicznie durnych
Najlepiej zrobic tak zeby kazdy musial osobiscie zajechac do Pasko przedstawić sie pokazac dowód i wtedy moze dopiero pisać
Makler SMS dobry tylko jak ktoś wspomniał kupi starter i heja to samo no ale zawsze jakieś tam zabezpieczenie
Obiad niegotowy wstyd się przyznać dziś już nic konkretnego nie mam z pracy wróciłem nie mam sił na nic specjalnego
Zapomniałem przecież że obiad był w pracy zawsze coś Amerykanie dbają jak mogą nie mogę narzekać
I w mega pensja 20 zł dziś dobry dzień na granie mam nadzieję ze wieczorem ekstra pensja przyniesie coś więcej
Mulag Ty jesteś w UK tam pracujesz ?
O{{img35721.56d58fe5df6c74f711f114a8c6ea6b39.jpg}
O matko co mi tam zeszło
Zdrapka 

No teraz to już głowę można przekręcić
Jaja są teraz tylko bułka musztarda lub keczup i gorący kubek i na dziś moge w kalendarzu odznaczyć tyle
A tam 20 zł nie ma się w sumie czym chwalić
A cukierki muszą być
Aha A ja pionowo robię
Dobra muszę zbadać co lata w keno I iść coś puścić albo lepiej wieczorem podobno w keno to trzeba po 22 grać ?
Mulag nic możesz tyle jajek jeść to już lepiej filet ryż i jakaś surówka też masz szybko
szybko to robie fileta z indyka
pokroje na części lekko obtłuke
przyprawy sól .pieprz.papryka.oregano i obtoczyć w mące i na patelnie 4 minuty z jednej stroby 4 minuty z drugiej steony i tylko jeść
Tak samo można zrobić filety z kurczaka
pokroje na części lekko obtłuke
przyprawy sól .pieprz.papryka.oregano i obtoczyć w mące i na patelnie 4 minuty z jednej stroby 4 minuty z drugiej steony i tylko jeść
Tak samo można zrobić filety z kurczaka
Gosia zrób więcej
Ja mam zupe z nietrafionych kuponów TS-a
mrowka faraona typował(a) za 14 zł w Keno na losowanie nr 940666 i trafił(a) 1514 zł