Wpisy 3 966 485 – 3 966 584
2 października 2020 22:17 → 3 października 2020 01:11, 100 wpisów
Dopisano wygrane Kaskady - odnotowano 1 wygrane w wysokości 1 000 zł
Kiedyś pod wpływem kupiłem kradzione liczby islandorki 7/10 stawka 10 nie mówcie jej tego

Skanów nie ma
Mozemy jedynie od ts zobaczyc jak da bilans przychodów
Mozemy jedynie od ts zobaczyc jak da bilans przychodów
Ja też
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 1 wygrane w wysokości 1 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 332 849,40 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - odnotowano 1 x EKSTRA PENSJA
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
Gonisz mnie punkty
Idę
witam ponowniei jak wygrane bo umnie mogło byc pieknie ale niestety wyszło inaczej, omały włos i w mini bym trafil 3/5 a w multiku jesli bymm skreslił to co mi sie widziało a nie to co tu pewne osoby sugerowały mi ze snu byla by wygrana piekna no ale nic jutro tez jest dzień i nowa gra
po kazdym losowaniu na mokro polecam ikonki
a po kazdym losowaniu na sucho polecam takie
a po kazdym losowaniu na sucho polecam takie
Jutro gramy Lotto: 10 000 000 zł
Wojtt stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
liczby które mi sie ukazały w multiku to 9,14,16,17,52,53,,72 ale ich nieskresliłem i niewysłałem wysłałem co innego i poległem zasugerowałem sie liczbami ze snu noi niewyszły ale to nic jutro tez jest dzień i bedzie nowa szansa na wygrane
3 966 512. GTV tak to prawda ze mogło byc lepiej a niestetyy wyszło jak wyszło
Dostałem jednorazową premię patrzę na konto a tam szef dał mi 1168 euro premii
Prawie 6000 zł
Prawie 6000 zł
Co tu się wyrabia nawet mi nie powiedział teraz dopiero patrzę a tam 6000 na polskie na koncie niech żyje mój szef
czasem sprawdź czy się nie pomylił
u mojego brata w zakładzie była pomyłka i musieli zwracać
u mojego brata w zakładzie była pomyłka i musieli zwracać
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- GTV - 96 wpisów
- islandorka30,5 - 68 wpisów
- zbigniew g - 55 wpisów
- tomi77 - 54 wpisów
- Wędrowca netowy - 48 wpisów
- Gosia__77 - 44 wpisów
- waldus - 36 wpisów
- Mulag - 35 wpisów
- Angierski - 27 wpisów
- panoramix - 26 wpisów
- Biedroneczka1977 - 26 wpisów
- arczibalik73 - 25 wpisów
- Myvictory - 22 wpisów
- makler - 20 wpisów
- 191979 - 16 wpisów
- Marian303 - 12 wpisów
- zgrywus - 12 wpisów
- wizard - 12 wpisów
- bogdan041 - 12 wpisów
- Forsami - 10 wpisów
- RT1 - 10 wpisów
- bolek31 - 8 wpisów
- multijune177 - 8 wpisów
- lewy - 6 wpisów
- dotam - 6 wpisów
- Wojtt - 6 wpisów
- doktor2p - 5 wpisów
- Andreas3864 - 5 wpisów
- dusia - 5 wpisów
- emerytka 46 - 3 wpisów
To mi niespodziankę zrobił nawet nic nie powiedział ale chwała mu za to
W Polsce jak pracowałem to jeszcze by chętnie zabrali z wypłaty a tu takie prezenty
A jak przepity ktoś to może tylko 6h niema żadnego problemu ile se zarobisz twoja sprawa
Do tego dolicz zwrot z podatku i jeszcze zwrot zdrowotny jak nie korzystasz z lekarza
Jeśli głupi jest ktoś, kto gra w lotto , to jak nazwać kogoś - kto sprawdza, czy zostaną wylosowane takie, a nie inne liczby ? A sprawdza metodą jasnowidzenia, oczywiście
Pożycz od Zbigniewa furę i dawaj robota od wtorku w środę już wypłata pierwsza
Jak w tygodniu nie skorzystasz z lekarza ani przychodni zdrowia to 25 euro tydzień czyli miesięcznie 100 euro jeszcze zwrotu dostajesz
Nie da rady, szybkim autkiem, bo się suszy, zbynio zabrał furę do kąpieli
Tutaj tylko takimi małymi jeżdżą w tłum się wbije tym różowym nawet nikt nie będzie patrzył
Ludzie wschodu tylko tu jeżdżą furami dużymi reszta te pasztety małe
Ok spadam jutro może jakieś cyfry się ukażą to podam dziś było cienko nic nie trafione dobrej nocy wszystkim
Gosia, interesować ? wybacz, ale, słuchać ciągłego jojczenia - jakie te lotto.pl be, bo drogo, /co jest faktem / a jednocześnie pitolić o jasnowidzeniach, to trzeba być czubkiem
Poda Ci, taki fenomen, konkretną liczbę, czy raczej analizę statystyczną ?
Jeśli Ci się podoba, że pisze na kogoś, z dość dużego jeszcze grona grających - "głupi", to Tobie się podoba, mi - nie musi
wesołych
Poda Ci, taki fenomen, konkretną liczbę, czy raczej analizę statystyczną ?
Jeśli Ci się podoba, że pisze na kogoś, z dość dużego jeszcze grona grających - "głupi", to Tobie się podoba, mi - nie musi
wesołych
Aaaaa, śliczny zapewne czubek pierwszy w swojej zagrodzie
co kol Angierski słusznie zauważył, po wstawieniu swojej fotki i komentarzu o wampirze
od jasowidzącego
co kol Angierski słusznie zauważył, po wstawieniu swojej fotki i komentarzu o wampirze
od jasowidzącego
GTV bywało bardziej
wojtt , chyba Cię doskonale rozumiem
kolorowych
wojtt , chyba Cię doskonale rozumiem
kolorowych
3 966 525. zgrywus 2020-10-02 (23:49)
w jaki sposób arczi Tobie liczby się ukazują
juz CI odpowiadam , ztym jest róznie ukazuja mi sie np poprzez sen, ukazuja suie tez mi gdy patrze na tz, swoje zapiski nad którymi asie skupiam odpowiednio , patrzac na to co wyszło i to co niewyszło wystrczy ze popatrzysz na uklad który wyszedł powiedzmy wczesniej, a ktore niewyszły wtedy te co niewyszły zbierasz do kupy i ukladasz w jeden ciag, pozniej dzielisz je na 2 uklady lub trzy, i je wysylasz raz jeden uklad raz drugi lub trzeci, od ciebie zalezy którym ukladem grasz lub mozesz grac liczbami wszystkimi , nieraz jest tak ze z tch ukladów mozeoga wyjsc w3szystkie albo tylko kilkA cyfr
w jaki sposób arczi Tobie liczby się ukazują
juz CI odpowiadam , ztym jest róznie ukazuja mi sie np poprzez sen, ukazuja suie tez mi gdy patrze na tz, swoje zapiski nad którymi asie skupiam odpowiednio , patrzac na to co wyszło i to co niewyszło wystrczy ze popatrzysz na uklad który wyszedł powiedzmy wczesniej, a ktore niewyszły wtedy te co niewyszły zbierasz do kupy i ukladasz w jeden ciag, pozniej dzielisz je na 2 uklady lub trzy, i je wysylasz raz jeden uklad raz drugi lub trzeci, od ciebie zalezy którym ukladem grasz lub mozesz grac liczbami wszystkimi , nieraz jest tak ze z tch ukladów mozeoga wyjsc w3szystkie albo tylko kilkA cyfr
3 966 525. zgrywus musisz tez brac pod uwage liczby tzw parki, lub liczby lubiace sie, musisz bacznie obserwować co i z czym wychodzi, , i wtedy przykukac te które uwarzasz za wspolne i nimi grać, kazdy kto poswieci choć troche czasu tym liczbom, bedzie widział te liczby, one sie ukazuja, wsród tych które juz wyszły lub które mniej wiecej mozna uwazać ze za chwile w klosowaniu wyjda
za technika nie nadazysz, ladnie sie urzadzisz sprzecik ale fabryki nie spio i siurki maja nie dlugo wszystko juz nowoczesniejsze i lepsze od ciebie i tak w kolo macieju
ratuje tylko potezna kasa i wymiana gratow co pare lat,
kase dostarczy multi i keno
Albo, podpiedrolenie takiego siurka, jak tego Polaczka, co to kwarantanny nie dotrzymał i mu ebneli ten mandat, szkoda, że nie na twoje konto, bo byś pewnie wszystkich zapraszał, co nie ?
3 966 547. GTV 2 a to dlatego ze zagraniczni pracodawcy maja tzw, gest, i a pracodawcy polscy niestety nie, wiedza co znaczy dac pracownikowi podwyzke lub jakas nagrode, , zachodni pracodawcy jesli uwarzaja ze dany pracownik jest wydajny oi sie stara to robia mu niespodzianke jak jest w twoim przypadku, jesli chca zatrzymac pracownika to to roboia dla niego taki gest to jest jak kropla w morzu, widzac gosc Cie docenił za to co robisz i CIE wynagrodził odpowiednio unas w kraju pracodawca nigdy nieda ci wiecej zarobić jak srednia krajowa, zawsze sa jakies tu kruczki prawne wynajduja a to patrza jak obnizyć ci jeszcze pensje, dlatego nawet jeli niewiadomo jak bys sie strał to i tak dostaniesz tylko to co jest i i uwarzaja ze , ty jako pracownik niemozesz miec jako on dyrekto wiecej od niego, jeskli pracodawca nieplaci tyle pracownikowi na ile zasłuzył to taki pracownik odchodzi a pozniej rak do praxcty brakuje, jak mowia tylko dlaczego niepowiedza ze wciaz mowia ze pracy jest duzo i ze nie ty to inny przyjdzie a, a tak wcale niejest, jakby miał tylu tam chetnych to by niepisał ze mu brakuje rak do pracy, a ludzie dziela sie informacjami miedzy soba i jeden drugiemu mowi nie idz tam bo niesdostanies z wiecejj, ja tam pracowałem ui wcale tam tak duzo niezarobiłem a miałem zarabiac kokosy,
tu nikt nie sprawdza kwarantanny jak w pl ze policja i musisz machac
tu wierza ci na slowo
tu wierza ci na slowo
zreszta okaze sie za pare dni jak to bedzie, dobrze wiedziec bo chce na 1 listopada leciec odpalic petardy na grobach