Wpisy 3 959 010 – 3 959 109
23 września 2020 16:21 → 23 września 2020 18:43, 100 wpisów
3 959 003. Mewa nie wiem o kogo CI teraz chodzi jaki kumpel z wawy? okim piszesz,? mój kolega od typowania mini lotka jakis czas juz niepisze, podejrzewam ze moze wyjechał gdzies za granice , albo to on moze trafił ta wygrana w tego eurojackpota, bo wiem ze w to tez i grał usilnie, wiec moze i sie to jemu poszczesciło kto i wie, ja tam niewiem dawno domnie nic niepisał moze jest tez i zarobiony i niema czasu ja to rozumie,
3 959 008. Mulag tak to prawda niektuzi maja taka blokade szczegolnie ci co staja na rogatkach i zebrza na bulke, ja takiej blokady niemami nigdy niemiałem,
3 959 008. Mulag tak to prawda niektuzi maja taka blokade szczegolnie ci co staja na rogatkach i zebrza na bulke, ja takiej blokady niemami nigdy niemiałem,
3 959 008. Mulag tak to prawda maja takie uczulenie mieszka kolomnie kilka takich osób które sie tym nieprzejmuja ze nie pracuja, którym wszystko wisi, oni tylko patrza aby ktos im tylko dał domnie tez podchodza i mówia arczi wspoomóz chociarz\ 5zeta wtedy mówie sorki chłopaki ale ja sam niemam, a tam obok widzisz jest bank idz i tam zapytaj czy ci niedadza,k, oni wtedty patrza i mowia ale tam trzeba im oddać , a ja mowie to cóz ci na to poradze ja niemam, wiec jedziemy na tym samym wózku, a le pytaja to jak ty niemasz , a ja sie pytam a wy macie i po problemie ja niemam oni niemaja im brakuje na alkohol a mi na zycie co jest wazniejsze zycie czy alkohol?
Mewa Ty tak piszesz kumpel z wawy ,to ja tak samo bym mógł powiedzieć ze TY jestes kumpel z legnicy lub dolnego ślaska, niepowiem jest to kolega ze stronki tyutaj którego lubie jak i wielu tu innych ludzi, których tu spotkałem i poznałem
Madryt ale pozdrowienia z pięknego Krakowa dla uroczej Warszawy i szczęściarzy tam mieszkających
mewa ja tu niejestem od wszczynania jakiś awantur i kłotni ja tu jestem w innym celu, a mianowicie jak wszyscy dziele sie tu swoimi spostrzezeniami w róznych tematach ,ale tez i dotyczacych gier lotto, nieszuukam tu sobie jakiegoś towarzystwa, do rozmów, bo mam duzo znajomych i przyjaciół kazdego tu z tej stronki szanuje przedewszystkim, z nikogo sie nienasmiewam i nikimou niedogryzam jak tu co inni, którzy w kazdym temacie musza dołozyć swoje 4 grosze bez wzgledu nato czy ich ktos o coś pyta czy nie, nieszukam sobie tu tez i wrogów jakiś, mi to niepotrzebne, wy jak np. chcecie sie kłocić to sie kłocie ja wtym niebede brał udziału, bo nie poto tu jestem, wiem, ze teraz duzo tu pisze ale to sie niedługo i skończy tez, bo jak znajde sobie odpowiednie zatrudnienie to zapewne bede tu mniej przebywał jak dotad i bede tu sporadycznie zagladał jak inni to robia no chyba ze wygram coś wiekszego to wtedy zobaczymy jak jeszcze bedzie, narazie gram tak ja wszyscy i mam nadziejeze ze jeszcze sie domnie tez los i usmiechnie i tego zycze wszystkim tu grajacym, uwierzcie w to co robicie i co wam jest dane wygrać, grajcie i wszyscy wygrywajcie i cieszccie sie tym co juz mmacie
3 959 016. GTV nie patrze teraz na liczby ale to co podajesz na wieczóór te 4 liczby to na 2 z nich jestem natak czyli 16.75, na tak co do 5,6 jeszcze niewiem ale jakos mi sie niewidza ale próbuj a nóż widelec wejda wszystkie
Czemu Janosik zrobił nowy bloog?
Miał tu podawać i d...
GTV ponoć tamta była genialna i co... Gostek ci nie dał wdkazowek?!
3 959 021. islandorka30,5 witaja co tamten blog który janosik miał juz nie jest taki genialny jak piszesz? co jest cos nowego?
no wedrowca netowy tu kiedys podawał jakiegos linka z do bloga Janosika, sam to kiedys odwiedziłem tez i przypadkowo, i twierdze ze wszyscy robia cos dobrego dla innych, jesli chodzi o gry liczbowe w lotto, na tych swoich stronkach i blogach np, angierski, korn i inni oj juz dawno niebyłem u korna na stronce musze tam kiedys zajrzeć, przy okazji
no wedrowca netowy tu kiedys podawał jakiegos linka z do bloga Janosika, sam to kiedys odwiedziłem tez i przypadkowo, i twierdze ze wszyscy robia cos dobrego dla innych, jesli chodzi o gry liczbowe w lotto, na tych swoich stronkach i blogach np, angierski, korn i inni oj juz dawno niebyłem u korna na stronce musze tam kiedys zajrzeć, przy okazji
3 959 024. marc1978 2020-09-23 (16:59)
1,4,8,12,23,28,54 dla bezrobotnych
1,4,8,12,23,28,54 dla bezrobotnych
dobra lece coś pogłówkowaćna wieczorne losowania przy muzyce ,narazie wszystkimdo uslyszenia póżniej
3 959 031. Marian303 witaj spokojnie nie zgłupieje mam to juz opanowane lubie takie klimaty, a szczególnie muzyke elektroniczną i organowa oraz klasyczna
metodą liczenia 1-10 wyszło dziś o 14;00 7/11
3,16,17,27,28,40,41,50,51,64,65
3,16,17,27,28,40,41,50,51,64,65
dziś wychodzi liczba pierwsza 5 i liczymy puste pola 1-10/1-10/1-10
ja uwarzam ze beda dzisiaj powtorki liczb i liczba 5 i 6 sa niestety na nie, choć moge sie i ,ylić ale, raczej chyba sa na nie
A według mnie to wszystkie liczby są na tak i wszystkie są tez na nie
liczba 38 i 39 do wyjscia
3 959 054. Gosia__77 witaj odzuć 5,6 i weda pozostałe bo według mnie 5i 6 sa na nie reszta tez jeszcze niewiem
59 tez na nie
gosia 77 z tego co tu podałas na tej kartce 8 rzad w dół zaczynajacy sie od 8, z tego rzadku sa 4 liczby na tak
arczibalik73 Witaj
Niestety dziś nie mam głowy do liczb nic nie układam
Niestety dziś nie mam głowy do liczb nic nie układam
Nie wiem czy będą powtórki bo kupiłem 2 siódemki i w każdym zakładzie jest aż 5 i 4 powtórki, w tym +
A w Mini dają przeważnie liczby, które już występowały na czacie , które stoją pod znakiem ????
na tak jest liczba 14, i 17
3 959 063. Ignacy75 ja mysle że w mini wyjda małe liczby ,takie których nikt sie niespodziewa, lub wejda pomieszne tez i z małymi
3 958 976. Ignacy75 2020-09-23 (15:34) Kraków/Madryt
((4780;hwdmre46076))
Nawzajem.
((4780;hwdmre46076))
Nawzajem.
Jeszcze jest metoda na kostkę Rubika spisujemy liczby na ściankę wyodrębnić należy parzyste od nieparzystych w sposób tak by najmniej ruchów zrobić i wyjdą wam układy które będą losowane
3 959 069. GTV dobre tylko gorzej jak niewyjda to co wtedy?
I zmykam
Lingwista Adaś, jak nie po italiańsku, to leci slangiem hwdp ? no paczcie jaki ożełyntelektu
Du ju spik englisz? Ja,ja bite szyjn
Jeżeli źle pokręcisz ściankami arczibalik nic nie wyjdzie musisz wykonać najmniej ruchów i oddzielić parzyste od nieparzystych
Każdy ruch to wystąpienie liczby max zapiszesz 54 liczby i możesz wykonać 26 ruchów jeżeli masz kostkę 9x9 wypróbuj zobaczysz
Metodę na kostkę Rubika oceniam na 100% postaram nagrać film jak to zrobić
3 959 077. GTV ja tam wole swoje metody gry, niz bawienie sie kostkom rubika, niema jak przewidywanie liczb które wejda tu jest zabawa i troche tez i magii w tym
...
trzy-czterokrotnie więcej, spokojnie licząc, zakładów zawieranych w promocji na 7/7, kosztem większej kości skreśleń, co widać gołym okiem i
brak trafienia najwyższego stopnia dla tego wariantu, porażka...
wygląda na to, że jeśli ktoś jeszcze widzi w tym sens, to
maksymalną ilością skreśleń zostaje 5-6
powodzenia
trzy-czterokrotnie więcej, spokojnie licząc, zakładów zawieranych w promocji na 7/7, kosztem większej kości skreśleń, co widać gołym okiem i
brak trafienia najwyższego stopnia dla tego wariantu, porażka...
wygląda na to, że jeśli ktoś jeszcze widzi w tym sens, to
maksymalną ilością skreśleń zostaje 5-6
powodzenia
No i metoda 1-10 też widzę dobra bo metoda kumpla raz wchodzi raz nie wczoraj weszło 1,2,4,8 po 11 losowaniach
3 959 079. GTVz ta kostka moze i jest ok ,ale niemam kostki rubika w domu kiedys miałem kilka ale rozdałem dzieciakom niech sie odstresowuja, za moich czasów to taka kostke miał kazdy ale wtedy niebyło komórek i komputerów,i dzieci lepoiej spedzały czas po lekcjach niz teraz,przedtem liczylo sie podwórko zabawy na świezym powietrzu, a nie jak teraz siedzenie przed komputerem i tłuczenie w gry lub z komórka w reku,kiedys była kostka rubika, babinkton, gra w kapsle na krawezniku, hula hop itd, , a teraz tylko smartfon i komputer ,i nic pozatym sie nieliczy, wsrfód dzieciaków
3 959 083. GTV jak bedziesz bacznie obserwował liczby i co jak wychodzi to zobaczysz liczby blizniacze które z soba wychodza i które szykuja sie do wyjscia a, które nie, zaówaz ze te liczby sie co jakis czas powtarzaja w róznych tez i odstepach od siebie ale sie powtarzaja,niektóre liczby trzymaja sie razem tez, i zawsze nalezy je razem kreslić niekoniecznie musza to być blizniaki
No tak one się kręcą do około zmienna jest jedna lub dwie liczby i podobny układ dlatego skupiam się na małej ilości liczb dla pewniaka wybranego
oplacalne uklady na które mozna jeszcze coś wogóle złapac to przedział od 5/5 do 8/8 lub jak ktos woli jeszcze 3/3 tu mozna jeszcze coś uzyskać normalnego
Tnie się komputer padaczki dostaje system nowy nic nie daje co obstawiacie ?
3 959 091. panoramix witaj
3 959 092. GTV nie pomyslałes aby uklad liczb 5/5polaczyć z ukladem 3/3 i w tedy masz 8/8 w 1 ukladzie i moze tez i realna wygrana kazdy gra jak chce i na ile chce
3 959 092. GTV nie pomyslałes aby uklad liczb 5/5polaczyć z ukladem 3/3 i w tedy masz 8/8 w 1 ukladzie i moze tez i realna wygrana kazdy gra jak chce i na ile chce
3 959 091. panoramix a co zainstalowałes jaki system, ? tak jak pobierze wszystkie aktualizacje to bedzie smigał jak persching
Jaki jest sens kopiowania i sklejania cudzych postów? Czy jest to normalne ?
No i panoramix jak będziesz wyłączał kompa to najpierw będzie instalował te aktualizacje a to może potrwać dość długo
dobra lece w liczby cos podumac bo nasówa mi sie tu duzo róznych cyferek ale musze je jajos razem polaczyć w uklady i złozyc cos takiego aby cos wkoncu trafic pozadnego ,a nie tylko zwroty,
3 959 102. panoramix jesli uzyjesz dobrego systemu i odpowiednio go zabezpieczysz to zapewne bedzie bezpiecznyjeszcze zaplikuj sobie dobrego antiwirusa ui po sprawie
3 959 102. panoramix jesli uzyjesz dobrego systemu i odpowiednio go zabezpieczysz to zapewne bedzie bezpiecznyjeszcze zaplikuj sobie dobrego antiwirusa ui po sprawie