Wpisy 3 955 439 – 3 955 538
19 września 2020 01:37 → 19 września 2020 08:39, 100 wpisów
Masz świnkę
2015 rok kosztuje ok 34 000 zł
jest super jest super wiec o co ci chodzi
powiem ci ze za dobrze teraz dzieci maja i im sie w d przewraca, za malo obowiazkow i roboty i za duzo kapusty nadrukowali
powiem ci ze za dobrze teraz dzieci maja i im sie w d przewraca, za malo obowiazkow i roboty i za duzo kapusty nadrukowali
2013 rok 24 000 zł
Napiszcie proszę ile % graczy gra w Lotto bez plusa. Jakieś szacunki ?
Nowe to około 100 000 zł
Kupisz za 100 000 zł
ja mam podreczna konsole co ma kilka tysiecy gier i nawet mi nie raz nie chcialo jej wlaczyc
multilotek Jutro popatrzę i ci napiszę
za 100 to h2, moja bedzie za 50 ale masz racje wezme uzywana bo i tak do rozwalenia za 30
Używany lepiej bo po co ci nówka
Nieużywaną to weź jutro
ale nie wiem czy bede mial kiedys odwage umrzec jak nie mam odwagi zyc, cienko to widze
Nie masz odwagi żyć to dziwne
no nie mam odwagi tak na maksa, jakbym chcial ale trzeba troche zachowac rozsadek
zawsze jest cos do stracenia i to duzo, moze jak bedzie mniej do stracenia to bedzie ostra jazda
Typermistrz - tak pomyślałem, że szkoda, że TS nie umożliwia graczom... opłacanie plusa na czyimś kuponie. Jakby to wyglądało w praktyce ? Jakiś dziadek na drugim końcu Polski puszcza blankiet Lotto bez plusa. Jego kupon pojawia się w systemie jako wolny do opłacenie plusa. Ja nie mogąc zmienić liczb i ilości zakładów opłacam plusa i mam z niego wygrane. Co sądzicie o tym pomyśle ?
Zrób jutro pierwszy krok
multilotek niezły pomysł tylko byś miał do wyboru tysiące kuponów
megamocny teraz z tego korzystaj bo później będzie za późno i będziesz żałował
Dziś już sobota i trzeba iść na zakupy. Pamiętaj o dziewczynie którą dziś spotkasz. Nie przegap okazji
Byłyby przyznawane losowo - określali byśmy tylko ile zakładów.
Oczywiście wiem, że Plus jest jakby nagrodą dla gracza za zawarcie zakładu głównego, ale tak naprawdę ... nieopłacone plusy niejako marnują się.
Oczywiście wiem, że Plus jest jakby nagrodą dla gracza za zawarcie zakładu głównego, ale tak naprawdę ... nieopłacone plusy niejako marnują się.
multilotek masz rację ale żeby tak było skieruj pytanie do TS
Może im się spodoba ten pomysł i to wprowadzą. Gratuluję pomysłu
Może im się spodoba ten pomysł i to wprowadzą. Gratuluję pomysłu
A teraz idę już spać bo jutro też jest dzień i trzeba działać
Dobrej nocy
Dobrej nocy
ŻAL MI TYLKO MISTRZÓW co nie wiedzą , że szary cłowiek nie musi chodzić spać
Szanuję wszelkie regulaminy a tym bardziej Pasko bo nie pisze drobnym druczkiem
GABRIEL stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.

Ja też do pracy zdalnie przez korona wirusa szkolenie na wózki widlowe. 5 godzin na kompie w domu
Jeszcze godzina i szkolenie
Szkolenie na wózki mam powód unia europejska zdawałem 14 lat temu i znowu muszę by mieć europejskie
Witoj
Zbigniew.
Zaq.
Wędrowca jaka zima w tym roku bo mi już jest zimno
Zima w połowie... października.
I jeszcze powiesz że do końca kwietnia
Przed chwilą padło 3 x 283,40 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
A efekt cieplarniany gdzie
W Afryce.
Na Syberii w lecie mają 40 C upału
12 minut i szkolenie online
Ale ladnie lotto w multi wczoraj na 22 syplo wygranych. Kilka bez okusa i kilka z plusem
Gosia.
Gosia... produkuje cyferki.
W momencie jak chcesz dodać nowy wpis to masz tyle do wyboru, a reszta puste pola?
RT1