Wpisy 3 954 639 – 3 954 738
17 września 2020 23:16 → 18 września 2020 10:25, 100 wpisów
RANKING 1
128
RANKING 2
41
RANKING 3
43
RANKING 5
34
RANKING 10
77
Punkty:
343
Gabriel widac ze tam na górze pomagają
128
RANKING 2
41
RANKING 3
43
RANKING 5
34
RANKING 10
77
Punkty:
343
Gabriel widac ze tam na górze pomagają
Gosia , to nic . Widać z buraków nici ale wiem , że Ty umiesz nawet z pomidorowej zrobić rosół
Gosia to nic Mojej lubej raz do rosołu wpadła torebka z gipsem a potem se graliśmy makaronem w bierki
Kupiłem se taki rower stacjonarny na dynamo JP raz mi sie tak pić chciało wskakuje na niego i próje do nocnego Pot na czole na liczniku przejechane 500 km ocieram pot podnosze głowe a ja nadal w przedpokoju
Gosia mnie już straszaki znają i jak zwonie do nich to mnie zagadują celowo i czekają aż dym opadnie
Już nie wspomne jak robiłem ppopcorn bo luba obiecała , że jak wróci to se zrobim wieczór kinowy JP sie mi do gara wsypało za dużo tego popcorna, jak to zaczęło strzelać latać JP tylem co uciekł z domu a w kuchni wygło futryny
Gosia ale spoko Bedem Ci brać na miasto na śniadania obiady i kolacje
Gosia to załóżmy , że wsypujesz do mikrofali tyle popcorna , że drzwiczki sie ledwo domknęły
Gosia a o mikrofali to mi nie mów nawet Też popsułem Zatrzasnał mi się w nij kurczak a na dzrwiczkach pisze SHARP Idę nazajutrz do serwisu a serwisant pyta ..panie coś pan zrobił widząc jak czymiem te drzwiczki i mu mówię ...pisało SHARP to szzarpnąłem a on mi mówi że to tylko nazwa firmy taka
Gorsza od popcornu qrcze jest wątróbka jak ta zacznie szczelać normalnie trzecia wojna światowa
Gosia włącz sobie tego klipa i zobacz ile facet miał talerzy
i wiedział do czego służy każdy
i wiedział do czego służy każdy
Loretka, gdy widzę tego czlowieka za perkusją , to mam żal do tych na górze, że Tacy muszą odchodzić
Loretka Dziwna z Ciebie kobieta. Ja jak lubej przy zmywaniu zaczynam wystukiwać na talerzach to ona robi zamach w moją stronę patelnią
GABRIEL stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
No coz mnie tam na gorze, w tym roku, cos mi za wiele zabrali...za pierzastym
tesknie ,tez...23 lata było i nie ma...
tesknie ,tez...23 lata było i nie ma...
Sprawdźcie czy drzwi zamknięte na multipasku i czy woda nie kapie
Jedno z moich ulubionych
Piękny wyiszacz
Dobranoc Wszystkim
Gabriel...miłego wiezoru w lochu...

Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- GABRIEL - 164 wpisów
- Gosia__77 - 114 wpisów
- Biedroneczka1977 - 58 wpisów
- magda - 34 wpisów
- islandorka30,5 - 33 wpisów
- makler - 30 wpisów
- tomi77 - 28 wpisów
- waldus - 26 wpisów
- GTV - 22 wpisów
- Angierski - 19 wpisów
- dotam - 18 wpisów
- Mewa - 17 wpisów
- panoramix - 15 wpisów
- zbigniew g - 14 wpisów
- gonzaga - 14 wpisów
- Robal_36 - 13 wpisów
- Mulag - 13 wpisów
- 191979 - 11 wpisów
- RT1 - 11 wpisów
- Wojtt - 11 wpisów
- lorey - 10 wpisów
- lewy - 9 wpisów
- sony71 - 9 wpisów
- Pasko - 8 wpisów
- Forsami - 8 wpisów
- BlackMetalic - 8 wpisów
- Andreas3864 - 7 wpisów
- slawek - 6 wpisów
- arczibalik73 - 6 wpisów
- johno - 4 wpisów
Cześć.
Będę wam podawał liczby żeby każdy mógł coś wygrać bo widzę że szukacie Milionów i nie możecie znaleźć
Będę wam podawał liczby żeby każdy mógł coś wygrać bo widzę że szukacie Milionów i nie możecie znaleźć
Myślę nad liczbami
Dobrze już je mam.
Nie dam na tacy ale przekazuję zbiór liczb które przy odpowiednim doborze powinny dać przyzwoity zastrzyk
Nie dam na tacy ale przekazuję zbiór liczb które przy odpowiednim doborze powinny dać przyzwoity zastrzyk
Oto one
49 7 15 75 28 37 59 58 30 38 44 78 4 24 29 51 32
49 7 15 75 28 37 59 58 30 38 44 78 4 24 29 51 32
3 954 667. GABRIEL
3 954 703to mi wyglada na tego co mial firme i ciagle pytal " rozumiesz"
Eh trza kawe se zrobić i popracować powo o 14h w 10 typowanej mam 8 liczb wysłane na 14h
Wald... wszystko co kudłate schodzi do podziemia ustawa pińcet za futrzaka przegłosowana
daje kotu wolność otwieram drzwi szeroko a on ani myśli legowiska opuścić wybiera niewolę

Witam
Czy użytkownik Vipera_velenosa może grozić śmiercią ? Cytat z jego profilu ''JesliZdechniesz bedzieMiPrzykro
miejscowość ZdychajQ10latWcierpieniach Czy nie czas aby jego wpisami zainteresowały się odpowiednie organy?
Czy użytkownik Vipera_velenosa może grozić śmiercią ? Cytat z jego profilu ''JesliZdechniesz bedzieMiPrzykro
miejscowość ZdychajQ10latWcierpieniach Czy nie czas aby jego wpisami zainteresowały się odpowiednie organy?
Gosia co wynika?? BO muszę iść...

Oto cały ON-Watykanista w pełnej odsłonie.
Nawet po zablokowaniu wszystkich kont (pisanie) non stop grozi śmiercią,obraża itd
Wystarczy wejść na kilka jego nicków Gienek27,4poryroku,Ratownik,Vipera_velenosa i wiele innych i sobie poczytać co siedzi w głowie starego capa chorego umysłowo.
Ale ważniejsze jest aby sobie typował Keno,po co całkowita blokada? Bo sobie założy nowe konta? I tak ich ma minimum 10 ukrytych,schowanych i czekających na odpowiedni moment aby znów zawitać na czacie jako dziewica Izraelska i niewiniątko,która z paluszkiem w 4 literach non stop pisze melje do Pasko jaki to pokrzywdzony przez wszystkich i biedny,biedny i kochany ON,właśnie on
Pisałem już to 40 razy i napiszę jeszcze raz,ZAKŁAD PSYCHIATRYCZNY TO ZA MAŁO NA TEGO PAJACA
Nawet po zablokowaniu wszystkich kont (pisanie) non stop grozi śmiercią,obraża itd
Wystarczy wejść na kilka jego nicków Gienek27,4poryroku,Ratownik,Vipera_velenosa i wiele innych i sobie poczytać co siedzi w głowie starego capa chorego umysłowo.
Ale ważniejsze jest aby sobie typował Keno,po co całkowita blokada? Bo sobie założy nowe konta? I tak ich ma minimum 10 ukrytych,schowanych i czekających na odpowiedni moment aby znów zawitać na czacie jako dziewica Izraelska i niewiniątko,która z paluszkiem w 4 literach non stop pisze melje do Pasko jaki to pokrzywdzony przez wszystkich i biedny,biedny i kochany ON,właśnie on
Pisałem już to 40 razy i napiszę jeszcze raz,ZAKŁAD PSYCHIATRYCZNY TO ZA MAŁO NA TEGO PAJACA