Wpisy 3 952 837 – 3 952 936
15 września 2020 22:27 → 15 września 2020 23:30, 100 wpisów
Środa Wlkp policjantka zastrzeliła syna i siebieprawdopodobnie samobójstwo rozszerzone
tak ale jakbym jechal przez holandie to moze mialbym kwarantanne
Kumulacja Lotto: 4 000 000 zł
wogle wypasik teraz bo konduktor nie sprawdza biletow w pociagu, kupuje na lotnisku bilet do najblizeszej stacji za 2 funy maks i jade se dalej za darmo
umnie dzisiaj, pusczone 1 multik 10/10 i 2 x mini lotek niestety mini wtopa całkowita 2x1/5 multik 5/10 , choć miałem dylemat na ile skreslic tego multika i czy wogole wysyłac ale skusiłem sie jednak na 10/10 i odrazu wpadło 5/10 amini porazka niestety wczoraj w mini mogłem mieć 4/5 a przedwczoraj całe 5/5 w mini ale niestety nie udało sie , ale niema sie co martwić jutro tez jest dzieńi nowe losowania
ale 30 stopni, jet lag , niewyspany, za duzo wyseksowany, zakwasy w nogach od roweru w plecach od...cierpialem dzis w pracy, trzeba lapac klime
Megamocny. Ja pamiętam czasy, jak demolowaliśmy przedział z kolegą i wszedł konduktor a kolega do niego mówi...no co PKP Psuj Kolego Psuj a Konduktor do kolegiPłać Kolego Płać
Megamocny A'propo boksu to powiem Tobie tak ...Robota nie Gołota nie ucieknie
za drogie bilety jak ja mam na lotnisku bilet za 30 f to drozej niz samolot
Gabriel wiem ale liczy?am ,że dziś trafie
K z 2 poszło 3/8 plus
K z 2 poszło 3/8 plus
Gosia Ja nie mam Ci tego za złe , że postawiłem dziś na Ciebie Wszystko
Zobaczcie sobie Wieśka kolizje temat trudny bo mnie się wydaje że mimo zielonego światła skręcajac w prawo miał ustap pierwszeństwa za światłami
3 952 865. GABRIEL
Gabriel nie w temacie jestem dopiero co się obudziłam i sprawdzam wyniki i rozczarowanie myślałam sobie przed smem
Gdybym by? bogaty...itd
Gdybym by? bogaty...itd
952 881. Gosia__77 a tutylko pozosta ło siaba da siaba da
Kiedys Pan Zbyszek Wodecki występował w moim miejscowym Domu Kulturya a ja prułem na skróty do swojej dzieczyny i jak zobaczyłem Pana Zbyszka, jak pali se fajure to mu posłałem gest pozdrowenia bo nie jestem nachalny i pan Zbyszek mi z daleka odzwajemnił gest
3 952 884. GABRIEL
To jest dla mnie piękny gest bo nigdy nie wiemy kogo spotykamu przelotem
Gabriel spójrz miałam lotto
18 21 32 33 40 44
2 3 21 26 40 41 i nic
18 21 32 33 40 44
2 3 21 26 40 41 i nic
Babcia w tramwaju stuka laską bo młody nie kce jej ustąpić miejsca i mówi do babci ....babciu nie stukajcie tak tom laskom i se załóżcie na niom gumke a babcia mu odpartowywuje ...synciu , jak ja bym nie zklładała gumki na laske to takie dziwadła by sie nigdy nie rodziły
Gosia Apani Jadzia ze mnie kpi ale ja jej jeszcze udowodnie , że nosze spodnie
Raz wchodze do budki i na widok jej biustu mnie sie noi rozjechały
Gosia bo widzisz Pani Jadzia to nie klasyczna blondyna i jak wraca z wczasów zakładając noge na noge nie mówi...uuuufff wreszcie razem
Gosia dokładnie Ja se kiedyś zrobiłem gokarta z kosiarki do trawy i wyrżnąłem w krzaki deptając na gaz
Gosia wyciszę się na chwilę bo kce abyś wygrała w rankingach dnia
Córka śpi i nie było jej po pracy znowu w domu i muszę przełożyć te sprawe na jutro albo w czwartek ma wolne