Wpisy 3 948 805 – 3 948 904
10 września 2020 14:39 → 10 września 2020 18:27, 100 wpisów
Magda
a co Ci się pokazuje ? Może to jakiś chwilowy kłopot z dostępem do sieci?
a co Ci się pokazuje ? Może to jakiś chwilowy kłopot z dostępem do sieci?
wyczysc przegladare z wszystkiego, albo po wiecz loso zwroc sie do Pasko
Robal normalnie typuję ,klikam zatypuj a i tak się liczby nie zapisują.
14 35 45 46 48 50 53 61 62 70 mi wychodzi s
33 41 56 60 62 73 74 75 77 78 79
33 41 56 60 62 73 74 75 77 78 79
Wszystko widzisz i tylko się nie zapisuje ? to zapewne coś z dostępem do serwera -
spytaj Pasko, jak się pojawi
zostawiam
spytaj Pasko, jak się pojawi
zostawiam
Magda, Pasko ma możliwość wejść Twój profil typowania i sprawdzić czy coś nie tak.
Tylko musisz podac z czego czy komp (system,przegladara), tablet, czy tel
Gosieńka
Tylko musisz podac z czego czy komp (system,przegladara), tablet, czy tel
Gosieńka
Myślę że ta sztukę mini to w dupe można włożyć.. no trza mieć jakiś fuks nawet by 2/5 mini trafic
Szybko jakie na wieczorne bo czasu nie mam w pracy jestem o 20 43 wysle dopiero
Przecież tłumacze tyle razy nie ma łubianek nie ma truskawek nie ma pracy nie ma i nie będzie wygranej
Tylko ręcami coś upracować można choć to grosze ale zawsze coś lub mózgiem jak się ma pojemny lub talent lub majątki po rodzicach i szmal później już jest tylko nicość
Czesc Wszystkim
przerwa w pracy na kawę {{kawa}mulag Ty to potrafisz człowieka pocieszać . u mnie pracy nie brakuje
No cóż tak jest taki scenariusz ja go nie napisałem ale tak to już jest jak się nie ma miedzi to się na dup..siedzi
Już by zadłużyli ten kraj ale konkretnie wypłacić Polakom po Ileś tys 300 tys bo tak straszą długiem za poprzedniej władzy PO tej również a większość klepie biedę przed zadłużeniem i przed to ja się pytam czemu te miliony ludzi ma w tym długu uczestniczyć jak nic z tego nie wzięła
Dobra myślę nad liczbami które pośle a system ja i tak odrzuci bieda wam co nas tak w balona robicie
Mulag stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Eugeniusz521 typował(a) za 20 zł w Keno na losowanie nr 934692 i trafił(a) 1000 zł
Mulag-obecna władza zadłużyła Polske na 300mld zł ,brali pożyczki na obecny socjal 500+,bajeczki typu mafie vatowskie,ściągalnośc to bzdury --widać wartość złotówki po cenach w sklepie.Zamiast rządzito tematy zastępcze typu LGBT,i inne tałtajstwa,a że ludzie stracili prace przez kovida to nie ważne
Jedyna nadzieja w TS
5,18,20,53,75,76
Gosia-TS przereklamowany z tymi milionami do wygrania
Chce dołaczyć do grona zwycięzców,a TS niechce zgadnąć co skreślone na kuponie przezemnie