Wpisy 3 948 642 – 3 948 741
10 września 2020 12:38 → 10 września 2020 13:57, 100 wpisów
była wypłata na to mogę liczyć jak sobie tymi rencami zapracuje bo na teesa to niema co liczyć grałem około tydzień temu liczbami Zbigniew G za jego przyzwoleniem i nic a tu wczoraj zong bank 5/5 z Plusem lecz nie dlamnie
wszystko zaplanowane, sepuku tak ale na kawasaki z1000 za 30 lat
moze przeciez sie okazac ze jestes niesmiertelnym , dojdziesz to pewnego wieku i zaczniesz nagle mlodniec i tak w kolo
teraz zbieram na yamahe mt125 albo kawasaki z125 bo przeciez nie wsiade od razu na litra po litrze
wlasnie sobie powiesilem taki szklany obraz ale fajnie oddycha na scianie, zahipnotyzuje mnie i kasa wleci

Wyobraź sobie,że Cię wąż połknął i teraz jesteś w jego przełyku trawiony.
daje fajne zludzenie ze ten tunel wciaga a na jego koncu jest kasiora
juz 2 tys lat temu Jezus powiedzial o keno
kto ma duzo kasiory temu w keno bedzie jeszcze dodane, a kto ma malo temu wszystko zabiora
kto ma duzo kasiory temu w keno bedzie jeszcze dodane, a kto ma malo temu wszystko zabiora
przyjdzie czas ze piona bedzie sie sprowadzac do 5 zakrecen wahadlem i 28 tys przytulone
Na14:00 mam do fryzjerki może by tak na łysom pałe na zero ..jak w tej piosence Dres Big Cyc
W kasecie maszyny losującej jest 80 jaj zaczynamy losowanie... jajecznica sadzone na miękko na twardo kogel mogel...

Przed chwilą padło 25 x 270,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
obserwujesz plusa 40 czy moze na 4 czy zostanie, nic to dajesz 36
zatypuje to nie bedziesz musiala do pracy chodzic z rok a ja nie chce zebys sie rozleniwila
w spadku dostanie moje patenty na keno bedzie ustawiony na kilka pokolen
Rano mnie nie wypłacił 712 zł mi lecą jeszcze bo nie mieli