Wpisy 3 945 940 – 3 946 039
6 września 2020 12:04 → 6 września 2020 13:47, 100 wpisów
Gdzie się zapodział Krzysztof c?
Witam
Dzisiaj kolejny dzień walki z ts. Na 14 nie gram tylko na wieczór
Na 14 w multi widzę 29,12,76,33,7,46,60,55
Witam
Ale Artur wczoraj skasował też bym tak chciał
Dziś chyba 2 22 52 62 63
Biedroneczka
grubo ponad stówę na losowanko, to chyba nie był strzał olśnienia
witam
Ale pewnie ma przody skoro gra za takie kwoty. Kase musi mieć
26,46,58,59,60,80 ciekawe czy cos z tego wpadnie
za 100zl to grubo
Tylko ciekawe czy bilans gry prowadzi
No tak skoro go stać niech gra każdy gra za tyle ile moze
Hej
1 zakład na kuponie , stawka min 8, z plusem = to nie jest byle jaki gracz
Zgrywus, mogles dac emotke i by nie miał bana
(mnie wtedy nie było)
1 zakład na kuponie , stawka min 8, z plusem = to nie jest byle jaki gracz
Zgrywus, mogles dac emotke i by nie miał bana
(mnie wtedy nie było)
witam. No szkoda, że wczoraj atrur123 został zablokowany przez automat. Wyjaśniłem mu sytuację i mam nadzieję, że jeszcze się pojawi na czacie
nawet już tak grubo nie licząc nie swoich od poprzedniego razu, kiedy się tu pojawił z wpisem i skanem - 2011 rok kwiecień do wczoraj, to 3426 dni / a były już dwa losowania dziennie - wtedy też podawał kilka zestawów i pisał o stawce .../
3426 dni a kalkulator każdy ma
wesołego dnia
PS
sam9 - nie napinaj się tak
3426 dni a kalkulator każdy ma
wesołego dnia
PS
sam9 - nie napinaj się tak
po raz kolejny rusza akcja "zero tolerancji" na czacie ... teraz nowe nicki, które będą wykazywały cechy poprzednich, już zablokowanych, będą jeszcze szybciej blokowane.
Próbujemy cały czas iść w stronę jakości czata, a nie ilości wpisów.
Rozmowy nie tylko o Lotto, jak najbardziej, żarty jak najbardziej ... ale bez cech wzajemnego hejtowania czy jakiejkolwiek wulgarności czy mowy nienawiści.
Próbujemy cały czas iść w stronę jakości czata, a nie ilości wpisów.
Rozmowy nie tylko o Lotto, jak najbardziej, żarty jak najbardziej ... ale bez cech wzajemnego hejtowania czy jakiejkolwiek wulgarności czy mowy nienawiści.
blokady najczęściej dotyczą wyłącznie aktywności społecznościowe, czyli forum, czata, komentarzy ... wyłączona jest wtedy księga gości takiego użytkownika, nie może zmienić zdjęcia profilowego ... natomiast całkowita blokada łącznie z typowaniem jest rzadziej nakładana, ponieważ samym typowaniem nikt nikomu nie szkodzi, a skoro ktoś ma taką potrzebę, to nie musi zakładać kolejnego konta aby typować.
Sam9 ???
Kiedyś pisał,że jest chory na serce.
Dajcie że spokój wygrał człowiek to się należą a nie za ile a tyle a goryle a motyle...multijune77 też trafił 7/7 razy 2 w czasie promocji czy w realu niewiem ale i koniec kropka..
18,20,33,36,60
13,15,31,37,40,65,66,67,68,77
13,15,20,23,31,33,37,40,42,60
33,37,40,42,60,65,66,67,68,77
13,15,31,37,40,65,66,67,68,77
13,15,20,23,31,33,37,40,42,60
33,37,40,42,60,65,66,67,68,77
dodałem również większą transparentność między stroną a Wami, a mianowicie wiadomo teraz kto ma zablokowane konto jeśli chodzi o pisanie na czacie, itd. i że może jedynie typować.
W profilu takiego użytkownika pojawi się teraz:

W profilu takiego użytkownika pojawi się teraz:

Mnie też nie interesuje ile jak do tej pory liczy się tu i teraz to co bedzie na tym sie skupiam a licze na kokosy kokosy i szampana od wieczora aż do rana..
tak więc nie musicie już zgadywać czy ktoś jest zablokowany czy nie w danym momencie .. można to sprawdzić. Podobnie jak ktoś dostanie blokadę z automatu na 8h, to przez ten czas również będzie miał taką informację w profilu
Trafiasz pewną znaczącą kwote można by sobie pozwolić na dalsze granie by sięgać po więcej i więcej albo po kawalku torta aż do całości
Pasko ciekawe jest to że jak Ty jesteś tutaj aktywnie na stronie koledzy nic nie piszą
Pasko.
Zamieść tu artykuł o tym, że nie jest potrzebny skan dowodu aby grać przez internet w Lotto pl.
Zamieść tu artykuł o tym, że nie jest potrzebny skan dowodu aby grać przez internet w Lotto pl.
Ale o tym nie każdy jeszcze wie.
Pasko , wszystko ok. może zapanuje w miarę porządek na czacie, mogłaby być jeszcze informacja o czasie blokady
jeszcze co do blokad ... są potrzebne ... wylewający się hejt w internecie powoduje, że od tego zależy czy będę chciał utrzymywać takie działy na tej stronie jak czat, czy forum.
ponieważ nie są to fundamenty strony, a kosztują mnie niepotrzebnie dużo energii i stresu
no tak konkurencje boli że Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko i tak na zawsze pozostanie
johno: można tak powiedzieć, ja sobie cenię ten kanał komunikacji ... no ale jak mówię, trzeba uważać, bo niektórzy zacierają ręce, że mają przez to furtkę otwartą do szkodzenia stronie.
Pewnie za tyle można wysłać ale jak człowiek nie wygra nawet 4 zł to już nie weselo . a wątpię żeby dostał takiego olsnienia że dane liczby wpadną
Forsami- ....992, to raczej droga do
oddania "pożyczki kasyna"
oddania "pożyczki kasyna"
Cześć, ? Kubica dzisiaj 7 miejsce stawiam.
Magda mydelko fa
Magda wpisz you tube ....pasta kubek ciepła woda
Magda wysłałem ciebie na marsa
Bara Bara
To już pół roku od paniki
Niedługo koniec wirusa,podobno ma być szczepionka w tym roku gotowa.
Magda masz gumki jak masz to pożycz
wygrałaś grube siano i zmieniasz miejsce zamieszkania dla niepoznaki