Wpisy 3 945 878 – 3 945 977
6 września 2020 10:19 → 6 września 2020 12:54, 100 wpisów
Jutro też mam wolne , cały dzień mogę siedzieć w statystykach
Jak ci dobrze przedemna 6 dni pracy nd raczej wolna następnie 7dni pracy i 5 noc i od nowa w weekendy nie muszę lecz chce co zrobić
Mewa, skąd wiedziałeś , że się zastanawiam - jaki dzień jutro ?
Sony - gratki, też mam wolne przynajmniej większą część dnia
Sony - gratki, też mam wolne przynajmniej większą część dnia
I jeszcze plus trafiony to już wogole sztos
> w ogóle <
Brawo za 6/6, ale co ma powiedzieć pewien nieszczęśnik co podał na czacie poprawnie 5 + 2 do Loterii EJ i nie zagrał???
Kumulacja wtedy była 90 000 000 zł.
Kumulacja wtedy była 90 000 000 zł.
To było z rok temu.
Dodano losowanie nr 57 000 Szybkie 600
Widziałem ten zestaw, mam gdzieś wpisany do zeszytu.
Co Wam chciałem napisać...jak ktoś dalej twierdzi myśli itd itp że gry liczbowe są ustawione...to jak to sobie ustawił Artur123 że wygrał 6 z 6 stawka 8 i to z Plusem...
W moim zeszycie mam zapisanych taki zestaw do Multi 16 33 38 48 64 muszę zobaczyc w tester czy on chodzi ?
Dotam chyba pod wpływem prądu z Dunajca...i moczył se .... kolana
Forsami, ja powiem tak mnie w ostatnim okresie "NIC" nie wchodziło i przestałem grać w kulki
Jakie tam ustawione liczby.
Od czasu do czasu Korn podaje stałe zestawy którymi warto grać.
22 - 62 - 72.
Od czasu do czasu Korn podaje stałe zestawy którymi warto grać.
22 - 62 - 72.
Co mam wpisać żeby zobaczyć tą stronę Korna ?
Trzeba by od czasu do czasu każdemu przypomnieć że w każdej grze Miliony kombinacji...i stąd biorą się te teorie spiskowe...tak jak się topi nie wygrywa to się wiesza koty na tesie
www.typowanieparkami.com.pl
Drugi zestaw Korna, który czeka na wylosowanie.
22,25,75,77,80.
22,25,75,77,80.
Forsami a Ty kiedyś wygrałeś w Multi jakaś większa sumę ?
8/10 najwięcej...realnie pare razy reszte wirtualnie 9/10 masz w profilu użytkownika Historia wysokich wygranych na te numery 2,3,5,6,14,23,34,38,41,42..zresztą to jest w moich stałych...Biedroneczka
coś Wam napiszę, i
nie będę powtarzał
Nie chcę w żaden sposób pomniejszać osiągnięcia artura123, w końcu na rękę weźmie koło 30 tys, a to prawdopodobnie więcej niż roczny dochód niejednego z użytkowników, jednak...
to co widzę, to już hazard, twardy hazard, kto gra za ponad 100 zeta na losowanie ?
Poprzednim razem, kiedy z większą wygraną pojawił się Artur z wpisami skanem, był uroczy rok 2011, i nawet sama Jocia Nasza Droga zauważyła, że Artur podaje trochę dużo zestawów
udanego dnia
nie będę powtarzał
Nie chcę w żaden sposób pomniejszać osiągnięcia artura123, w końcu na rękę weźmie koło 30 tys, a to prawdopodobnie więcej niż roczny dochód niejednego z użytkowników, jednak...
to co widzę, to już hazard, twardy hazard, kto gra za ponad 100 zeta na losowanie ?
Poprzednim razem, kiedy z większą wygraną pojawił się Artur z wpisami skanem, był uroczy rok 2011, i nawet sama Jocia Nasza Droga zauważyła, że Artur podaje trochę dużo zestawów
udanego dnia
grałem za różne stawki z systemami włącznie efekt taki,że ts zyskiwał ja traciłem ,porywanie się z tzw motyką na
teraz luzik 1 lub dwa zakłady aby dać szczęściu szansę a nuż widelec coś sie nadzieje
> nuż <
To za poprawną pisownie tego wyrazu.
To za poprawną pisownie tego wyrazu.
a nuż jako określenie jest poprawny w środowiskach nie stawiających wszystkiego na ostrzu noża
CharliePykPik typował(a) za 20 zł w Keno na losowanie nr 933554 i trafił(a) 1000 zł
Sony - nie - zazwyczaj gra stawką, tak przynajmniej sam pisał ...
przypomina mi w tym trochę kol. deki72 - z Jego "skromną staweczką"
...
nie moja broszka, za przeproszeniem, i pewnie po drodze coś tam skromniejszego się wturlało, ale
każdy ma kalkulator ...
przypomina mi w tym trochę kol. deki72 - z Jego "skromną staweczką"
...
nie moja broszka, za przeproszeniem, i pewnie po drodze coś tam skromniejszego się wturlało, ale
każdy ma kalkulator ...
Podkóweczki dajcie ognia.
> nuże żywo, nuże dalej
Bo podkówki są ze stali <
Fragment piosenki.
> nuże żywo, nuże dalej
Bo podkówki są ze stali <
Fragment piosenki.
Spoko, sony - każdy - jeśli gra gra, jak chce i na ile mu portfel pozwoli
Nasz TS nie podaje ani numeru zestawu kul i numeru maszyny losującej.
Loteria z zachodu Europy.
1. Zestaw kul - 21.
2. Maszyna losująca - 03.
To jest... najciekawsze.
Na 1 000 sprzedanych losów wygrało tylko... 73 osoby.
Loteria z zachodu Europy.
1. Zestaw kul - 21.
2. Maszyna losująca - 03.
To jest... najciekawsze.
Na 1 000 sprzedanych losów wygrało tylko... 73 osoby.
sony
piszę "jeśli gra", bo sporo jest tu osób, które tylko typują z wielu nicków zresztą - przynajmniej jeden tak napisał - że - " tylko typuje, a nie gra, bo nie jest #cenzura# " ot, takie ćwiczenie
inny, z którym rozmawiałem - pieniądze za/na grę wirtualną wrzuca/ł do skarbonki - także - ludzie są różni
udanego dnia
piszę "jeśli gra", bo sporo jest tu osób, które tylko typują z wielu nicków zresztą - przynajmniej jeden tak napisał - że - " tylko typuje, a nie gra, bo nie jest #cenzura# " ot, takie ćwiczenie
inny, z którym rozmawiałem - pieniądze za/na grę wirtualną wrzuca/ł do skarbonki - także - ludzie są różni
udanego dnia
Ja typuję zestawy 5/5 i od czasu do czasu 6/6 a nie gram wcale.
"Precz z TS".
"Precz z TS".
Sony Keno.
180.
180.
Czytam czat i jacy są niektórzy mądrzy po
losowaniach,a przed losowaniem nie podają nic
losowaniach,a przed losowaniem nie podają nic
Fajna sikse spotkałem na kijkach ale zwykle cześć mi nie wystarczy
Gdzie się zapodział Krzysztof c?
Witam
Dzisiaj kolejny dzień walki z ts. Na 14 nie gram tylko na wieczór
Na 14 w multi widzę 29,12,76,33,7,46,60,55
Witam
Ale Artur wczoraj skasował też bym tak chciał
Dziś chyba 2 22 52 62 63
Biedroneczka
grubo ponad stówę na losowanko, to chyba nie był strzał olśnienia
witam
Ale pewnie ma przody skoro gra za takie kwoty. Kase musi mieć
26,46,58,59,60,80 ciekawe czy cos z tego wpadnie
za 100zl to grubo
Tylko ciekawe czy bilans gry prowadzi
No tak skoro go stać niech gra każdy gra za tyle ile moze
Hej
1 zakład na kuponie , stawka min 8, z plusem = to nie jest byle jaki gracz
Zgrywus, mogles dac emotke i by nie miał bana
(mnie wtedy nie było)
1 zakład na kuponie , stawka min 8, z plusem = to nie jest byle jaki gracz
Zgrywus, mogles dac emotke i by nie miał bana
(mnie wtedy nie było)
witam. No szkoda, że wczoraj atrur123 został zablokowany przez automat. Wyjaśniłem mu sytuację i mam nadzieję, że jeszcze się pojawi na czacie
nawet już tak grubo nie licząc nie swoich od poprzedniego razu, kiedy się tu pojawił z wpisem i skanem - 2011 rok kwiecień do wczoraj, to 3426 dni / a były już dwa losowania dziennie - wtedy też podawał kilka zestawów i pisał o stawce .../
3426 dni a kalkulator każdy ma
wesołego dnia
PS
sam9 - nie napinaj się tak
3426 dni a kalkulator każdy ma
wesołego dnia
PS
sam9 - nie napinaj się tak
po raz kolejny rusza akcja "zero tolerancji" na czacie ... teraz nowe nicki, które będą wykazywały cechy poprzednich, już zablokowanych, będą jeszcze szybciej blokowane.
Próbujemy cały czas iść w stronę jakości czata, a nie ilości wpisów.
Rozmowy nie tylko o Lotto, jak najbardziej, żarty jak najbardziej ... ale bez cech wzajemnego hejtowania czy jakiejkolwiek wulgarności czy mowy nienawiści.
Próbujemy cały czas iść w stronę jakości czata, a nie ilości wpisów.
Rozmowy nie tylko o Lotto, jak najbardziej, żarty jak najbardziej ... ale bez cech wzajemnego hejtowania czy jakiejkolwiek wulgarności czy mowy nienawiści.