Wpisy 3 945 112 – 3 945 211
5 września 2020 11:43 → 5 września 2020 13:49, 100 wpisów
qrcze,w zdrapce za 5 zł/50zł weszło a pani kolektorka mówi że wybrane już
a zdrapeczkę trzymam w dłoni,jaja jak berety meksykańskie
Tak, ale nie zażywajcie pigułek. Bądźcie sobą. 

Witam
Pewniaki multi na 14
29,44,10,1,78,64,37,59,80
29,44,10,1,78,64,37,59,80
42 52
Zbigniew
Trzeba coś wymyślić ma lotto plus
Lepiej wymyśl coś na 14sta
Lotto 29,47,4
Już niebawem poznamy efekty składaków z czata. 

Zbigniew na 14 już wysłane
Z plusem
Co bo mi też
Dla każdego, który podał właściwe liczby, część wygranej.
Bo jo też
Eugeniusz
W czym ma gonić
Świeci : Dorota i Wawrzyniec, czuwają.
Pierwszy raz w tym roku gonie cie Waldek 8/1 jak wygrasz ten miesiąc słabiutko
Trzymam kciuki za grających. Poznacie moja moc
Dzisiaj będzie zmiana liderów. W super szanse ktoś ustrzeli 100 000.pkt, a w multi też, i to ktoś z dołu tabeli. Toruń, Bydgoszcz, Szczecin.
Eugeniusz521 ty to jesteś mądry,pasko musi mianować cię swoim następcą.Drugiego takiego brak na tym czacie od początku
Waldek udało chyba Ci się 8 miesięcy byłem lepszy od Ciebie w 9 miesiącu będziesz chyba lepszy punkty
Aniu, zdrowia, szczęścia, pomyślności . Jajecznica przetrawiona?
Niech typuje z obu nicków.
W Oświęcimiu i rejonie padnie szybkie 600.
Coś rejon Płocka i Puław odstaje.
Rzeszów i Kraków maja dużo wygranych. To rejon milionerów.
Dzielimy kupon na 4 części i gramy prawym, dolnym kwadratem.
Czy TO się zaczęło od kiedy Sebastian P. zamknął forumlotto, czy od wizyt tajperów z mavel, czy to interes staśkawynalazcy, czy ... ? ?
porażka
porażka
W lotto 3 40-tki, 2 30-tki i pewniak
5+7=13
5+7=13
Qbraczki + terroryzm = plajta
Pozdrówmy w tym miejscu Sebastiana i Roberta
Najbardziej terroryzują ci, którzy walczą z terroryzmem.
Próżnos się mej repliki spodziewał, nie powiem Ci nawet... bo to byłby mezslisns dla... - to fragment Juliana Tuwima.
A na uspokojenie proponuję Lamus ciekawostek. Tam też jest o grach losowych.
Najbardziej dziwi mnie postawa Pasko , ale może tak ma być, aby tu takie ciecie grasowały ,przez stronka jakoś tam żyję
A skoro padło imię Stanisław, proponuję " Cztery portrety imion" " Kazimiery Illakowiczownej.
Jak nie ulung to ciec, jak nie wymienione to jeszcze inne. Mnie one nie przeszkadzają.
Dotam, czekaj cierpliwie, a wygrasz.
Sądzę, dotam, że Pasko nie wszystko czyta, a jeśli nawet zerka, to po jakimś czasie, tak np. było w grudniu - poprzednie wcielenia - 500plus,mniejnizzero i jeszcze jedna osoba , co poharcowały, to pograsowały
wesołego dnia
wesołego dnia
Uważam, że czyta, lecz już nie zaraza uwagi na wymieniane epitety, bo one stały się już norma.
Nie zwraca miało być .Te inwektywy wydobywają się z otworów grbowych jak g...z ba rana. Mnie one nie przeszkadzają i nawet ich nie czytam.Obojetnosc i śmiech są najlepsza metoda.
Za 45 minut będziemy wiedzieć co są warte liczby z czata , którymi zagrałem.Ewentualna wygrana zostanie przelana na konto ' siepomaga' , ale nie dla Jana R.
StasiuSztywnyMnich typował(a) za 4 zł w Keno na losowanie nr 933324 i trafił(a) 600 zł
Można leżeć do góry palnikiem i grać przez neta fajnie
Wczoraj 5-8 zawsze 20zl cieszy
W lutym 7-8 atak małe sumki
No , widzicie jak Stasie wygrywają? ' Potrafi fortunę zdobyć, i w trzy dni ja przepic.Potrafi szkół nie skończyć, lub dzieła dsc Wielopole , z prawa, historii, rolnictwa, że już o teologii nie wspomnę. Gdy zwade ma z sąsiadem, w procesie zwykle zwycięża. Niezdatny na kochanka, bardzo przyjemny na meza.Grozne dlań płucne choroby, suchoty krtani i gardła. Ogromna moc Stanislawow na te choroby umarła. ' To fragment wspomnianego wcześniej wiersza.
Tak , grać przez neta, ale na własne lub stare chybiki z maszyny, lub wybrane z czata , o kradzionych z innych profili nie wspomnę.
Po.2 - 3 liczby z profili Pan i wygrana gwarantowana .
W lotto też padnie szóstka online .Jeden z zakładów to chybiki niemieckiego lotto .
Grac mozna ale jak trafić tyle systemów Hi hihi
Stasiu jest mnichem i to sztywnym więc to wszystko o nim się nie zgadza
W Niemczech automaty pokazywali szansa na 100euro 1do1600 500euro 1do 100tys masakra
Mam 20tys w banku może zaryzykować na 2liczby hihi
witam wszystkich
widzieliście nowego CZŁoNKA? WzwodnikQr-wki
widzieliście nowego CZŁoNKA? WzwodnikQr-wki
Co robicie tu o 13 45
Ja na prawo
Mam dwa jaja
11 minut
12 miało być