Wpisy 3 945 126 – 3 945 225
5 września 2020 11:58 → 5 września 2020 13:59, 100 wpisów
Dla każdego, który podał właściwe liczby, część wygranej.
Bo jo też
Eugeniusz
W czym ma gonić
Świeci : Dorota i Wawrzyniec, czuwają.
Pierwszy raz w tym roku gonie cie Waldek 8/1 jak wygrasz ten miesiąc słabiutko
Trzymam kciuki za grających. Poznacie moja moc
Dzisiaj będzie zmiana liderów. W super szanse ktoś ustrzeli 100 000.pkt, a w multi też, i to ktoś z dołu tabeli. Toruń, Bydgoszcz, Szczecin.
Eugeniusz521 ty to jesteś mądry,pasko musi mianować cię swoim następcą.Drugiego takiego brak na tym czacie od początku
Waldek udało chyba Ci się 8 miesięcy byłem lepszy od Ciebie w 9 miesiącu będziesz chyba lepszy punkty
Aniu, zdrowia, szczęścia, pomyślności . Jajecznica przetrawiona?
Niech typuje z obu nicków.
W Oświęcimiu i rejonie padnie szybkie 600.
Coś rejon Płocka i Puław odstaje.
Rzeszów i Kraków maja dużo wygranych. To rejon milionerów.
Dzielimy kupon na 4 części i gramy prawym, dolnym kwadratem.
Czy TO się zaczęło od kiedy Sebastian P. zamknął forumlotto, czy od wizyt tajperów z mavel, czy to interes staśkawynalazcy, czy ... ? ?
porażka
porażka
W lotto 3 40-tki, 2 30-tki i pewniak
5+7=13
5+7=13
Qbraczki + terroryzm = plajta
Pozdrówmy w tym miejscu Sebastiana i Roberta
Najbardziej terroryzują ci, którzy walczą z terroryzmem.
Próżnos się mej repliki spodziewał, nie powiem Ci nawet... bo to byłby mezslisns dla... - to fragment Juliana Tuwima.
A na uspokojenie proponuję Lamus ciekawostek. Tam też jest o grach losowych.
Najbardziej dziwi mnie postawa Pasko , ale może tak ma być, aby tu takie ciecie grasowały ,przez stronka jakoś tam żyję
A skoro padło imię Stanisław, proponuję " Cztery portrety imion" " Kazimiery Illakowiczownej.
Jak nie ulung to ciec, jak nie wymienione to jeszcze inne. Mnie one nie przeszkadzają.
Dotam, czekaj cierpliwie, a wygrasz.
Sądzę, dotam, że Pasko nie wszystko czyta, a jeśli nawet zerka, to po jakimś czasie, tak np. było w grudniu - poprzednie wcielenia - 500plus,mniejnizzero i jeszcze jedna osoba , co poharcowały, to pograsowały
wesołego dnia
wesołego dnia
Uważam, że czyta, lecz już nie zaraza uwagi na wymieniane epitety, bo one stały się już norma.
Nie zwraca miało być .Te inwektywy wydobywają się z otworów grbowych jak g...z ba rana. Mnie one nie przeszkadzają i nawet ich nie czytam.Obojetnosc i śmiech są najlepsza metoda.
Za 45 minut będziemy wiedzieć co są warte liczby z czata , którymi zagrałem.Ewentualna wygrana zostanie przelana na konto ' siepomaga' , ale nie dla Jana R.
StasiuSztywnyMnich typował(a) za 4 zł w Keno na losowanie nr 933324 i trafił(a) 600 zł
Można leżeć do góry palnikiem i grać przez neta fajnie
Wczoraj 5-8 zawsze 20zl cieszy
W lutym 7-8 atak małe sumki
No , widzicie jak Stasie wygrywają? ' Potrafi fortunę zdobyć, i w trzy dni ja przepic.Potrafi szkół nie skończyć, lub dzieła dsc Wielopole , z prawa, historii, rolnictwa, że już o teologii nie wspomnę. Gdy zwade ma z sąsiadem, w procesie zwykle zwycięża. Niezdatny na kochanka, bardzo przyjemny na meza.Grozne dlań płucne choroby, suchoty krtani i gardła. Ogromna moc Stanislawow na te choroby umarła. ' To fragment wspomnianego wcześniej wiersza.
Tak , grać przez neta, ale na własne lub stare chybiki z maszyny, lub wybrane z czata , o kradzionych z innych profili nie wspomnę.
Po.2 - 3 liczby z profili Pan i wygrana gwarantowana .
W lotto też padnie szóstka online .Jeden z zakładów to chybiki niemieckiego lotto .
Grac mozna ale jak trafić tyle systemów Hi hihi
Stasiu jest mnichem i to sztywnym więc to wszystko o nim się nie zgadza
W Niemczech automaty pokazywali szansa na 100euro 1do1600 500euro 1do 100tys masakra
Mam 20tys w banku może zaryzykować na 2liczby hihi
witam wszystkich
widzieliście nowego CZŁoNKA? WzwodnikQr-wki
widzieliście nowego CZŁoNKA? WzwodnikQr-wki
Co robicie tu o 13 45
Ja na prawo
Mam dwa jaja
11 minut
12 miało być
Dzisiaj padnie dużo 6/6 w Multi, a 5 z 6 i 4 z 5 w dziesiątkach lub w setkach .
8 z 9 z plusem będzie też kilka .
5/6 z plusem też
Oby tylko w Multi najniższa nie była 19.
Najlepsze moje 10/10 al'a Stasiu liczę na to
Kto ze mną poćwiczy? mam wolne miejsca około 17 00
Trener , jeśli eygram 250 000 kupię Ci aptekę i zatrudnię najlepszych farmaceutów od Pani profesor Anasz.
Zgrywus, ciało tak , a na mózg chyba za późno?
Stasiu,podzielimy się wygraną w MM zaraz potem zrobimy taki trening,że twoje pokolenie na 4 dekady jeszcze będzie go czuć
Trener, zapewniam, że żadnego fachowca nie będzie z pewnej uczelni toruńskiej.
Stasiu mnich już rączki zaciera,będzie na białko
Emi , dziękuję za wizytę .Niech każdy Twój podglad mojego profilu sprawia Ci radość.Bede za Tobą tęsknił.
Już się zaczynają idiotyczne wpisy w profilach.
Już się zaczynają idiotyczne wpisy w profilach.