Wpisy 394 426 – 394 525
13 lipca 2011 22:18 → 13 lipca 2011 22:51, 100 wpisów
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
07,10,12,13,18,21,22,28,29,34,37,39,40,44,45,54,66,69,72,74
Plusem jest liczba: 10
07,10,12,13,18,21,22,28,29,34,37,39,40,44,45,54,66,69,72,74
Plusem jest liczba: 10
no widzisz
spadło 69

spadło 69

69

Użytkownik Pasko dopisał wyniki jokera
Wylosowany Joker to: 01, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 07,15,41,44
Wylosowany Joker to: 01, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 07,15,41,44
profesor1980
mówiłem wczesniej

mówiłem wczesniej

No dobra

Użytkownik Pasko dopisał wyniki KASKADY - 01,02,04,06,09,10,11,13,15,17,18,23
profesor1980
sprawdz mój profil 2/3

sprawdz mój profil 2/3

super

Ja na swoim profilu 5/10
darku o twoim programie do statystyk
szukałem powtórek ale kapa teraz wracam do moich ...antytypów tak żeby na 20 było max 2
a pogadamy może przez maila lub inaczej
ale pewna osoba by musiała się nie złościć
było by mi miło
szukałem powtórek ale kapa teraz wracam do moich ...antytypów tak żeby na 20 było max 2
a pogadamy może przez maila lub inaczej
ale pewna osoba by musiała się nie złościć
było by mi miło
profesor1980
5/10
czemu pan wyplujesz 69
powinno 6/10
5/10czemu pan wyplujesz 69
powinno 6/10Ale też mam w profilu 2/3

Dobrze dopisze się 69

do tej dziesiątki
wczoraj sam wytypowałem 7/10 a dziś w kaskadzie 10/12 znów brakło,szkoda mogła choć jeszcze jedna liczba wpaść,coś ostatnio lotto daje wygrać a już byłem zrezygnowany bo nic większego niż 4zł nie trafiałem
lestek ty masz jabłuszko i chdzi mi o słowne opisanie i tak dalej pisałem ci i wiesz

jasne jutro masz .....tylko kurna jak to opisać lepiej było by pogadać przy .....kawie 

o co piszą email , oto namawia lotto nie jest sprawiedliwe

Czy coś Ci zrobiłem złego kobieto powiedz bo0 mam naprawdę dośc oszczerstw na mój temat słucham
Słucham Cię co masz mi do zarzucenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aga31...a ja się dowiedziałam,że mam uważać na ciebie i zastanawiam się dlaczego
aga31 nikt nie jest prorokiem żeby liczby podac, masz jakiegos zayoba na tle licz szczerze powiem
Mam dosyć pisaniny na bzdurne tematy i czytania o sobie oszczerstw słucham Cię aga31
Darek

bartus..ale co niektórzy by chcieli liczby na złotej tacy i najlepiej 10/10 pewnych na 100%
aga31 pomachaj chwile jeszcze i odlecisz 

lila... no tak wiadomo, ja dzisiaj nadalem na 4 losowania ale nic nie było 1/10 

GAŁA jak jestes, to nic nie ma dzisaij ale jutro może i bedzie browar 

aga31 nie wiem o Ci chodzi i najwyżej dostanę zaraz bana bo mam dosyć pisania i czytania o sobie albo o innych .Niech każdy się zajmie sobą a nie obgadywaniem innych o co Ci chodzi wogóle!!!!!!!!!!!!!Co mam wykładać kawę na ławę każdemu po co mi to bawić się w ciuciubabkę mało wam sensacji
o co chodzi
o co chodzi
a tu znów jakieś afery koperkowe? A niby dorośli ludzie...
Anzu, zostałeś Tatą?
Anzu, zostałeś Tatą?
jak . na lotnisku. "...ale ja dalem podwawelską.."
"sluszną linie ma nasza wladza"
"sluszną linie ma nasza wladza"
Powiem tyle masz bardzo krótką pamięć. Przeglądnij archiwum czatu to może się domyślisz dlaczego jestem na ciebie cięta.
no dobra uciekam ,
wy namawiają email
narka paaaa
wy namawiają email
narka paaaa

lila... rozumiem że ktoś lubi grac, ale nie tam takie zeby sie liczby snily i ppisanie do wrozek co moze dzisaij wpasc itp ja ***u
nok66...to już normalne a najbardziej te osoby mają najwięcej do powiedzenia co rzadko tu bywają
krzysio744

Wiesz co niem mamczasu na brednie i przegladanier czegoś tam jak coś chcesz pisz a nie obmyślaj planu moze mam cofnąć czat do początku .Cięta na mnie to tu jest prawie kazda osoba a wiesz dlaczego dlatego ze coś kiedyś ktoś powiedziałi rozpowiedział a teraz za to ja ponoszę baty i wiesz co Ci powiem nie mam zamiaru zaczynac kolejnego śledztwa ale jak będe zmuszony to zacznę a wtedy już nie będzie tak miło
lila... dobrej nocki 

Darek...nie zaprzątaj sobie głowy pieordoleniem w bambus,niech pisze co chce

Dariusz bądź mądrzejszy 

Heh jak dzieci , ile macie lat?? Czasami aż szkoda tu zaglądać. Jakieś dziwne namawiania oskarżania itp. no chyba że macie po naście lat 

wiem moja pewniak