Wpisy 3 942 198 – 3 942 297
2 września 2020 11:22 → 2 września 2020 12:08, 100 wpisów
nawet jak byla komisja i na papierze to ktos mogl podrzucic wygrany kupon z pracownikow i wygral ten kto liczyl itp
Angierski , poczytaj historię 80 szóstkach wlotto ,chyba z 30.03.94 ,6 lub 8 z nich padlo w Gdańsku .A skąd mieli liczby ?Tam jest napisane .
bo mowie ze to przekret skad mieli liczby ? no znali po losowaniu
no bo jak mozna miec liczby przed losowaniem 100% zeby padlo 80 szostek
Adlaczego w ostatniej chwili zmieniono prowadzącego losowania podczas wielkiej kumulacji ?
nie myslicie wogole
ich nie obchodza liczby, bo nawet jak sie podziela to beda dwie szostki jedna od TSa druga od gracza
ich nie obchodza liczby, bo nawet jak sie podziela to beda dwie szostki jedna od TSa druga od gracza
A jak pada 300 wygranych 5/5 w mm na promocjii to też znają liczby
Utrecht , właśnie tak.
MM mniej ich obchodzi bo musza wydawac z wlasnej kieszeni
ale juz iles razy przekonalem sie ze sa dawane komus wygrane celowo
ale juz iles razy przekonalem sie ze sa dawane komus wygrane celowo
jak nie pisz, pisze jak naprawde jest....
gdybys pracowal jako administrator baz danych w lotto i mial dostep do kuponow moge sie zalozyc ze bys zrobil machloje
gdybys pracowal jako administrator baz danych w lotto i mial dostep do kuponow moge sie zalozyc ze bys zrobil machloje
a teraz lotto.pl miejscowosc to nikt nie wie, wiec moga robic machloje
Utrecht ,tak , nauczyciel na 1 zakład prosty z maszyny .
Ja w to niewierze zakłady przyjmowane są do odpowiedniej godziny i zakład puszczony tuż po losowaniu jest napewno nieważny
zawsze ludzie podrabiali bilety, pieniadze wszystko co sie dalo
Jaricin
Jarocin
Podrobić kupon się da owszem ale z niego wygranej nie otrzymasz przyjedzie odrazu policja po ciebie do oddziału
Zamiast grać w Lotto można zbić kapitał na pandemii , maseczkach i respirstorach .
po pierwsze dane mozna zmienic, kupon ponownie wydrukowac z kodem poprawionym, po trzecie mozna zostawic to tak jak jest zeby tylko suma wygranych sie zgadzala, po drugie mozna wybrac miasto gdzie wszedl itp itd
utrecht policje to g.. obchodzi bo to nie ich systemy
utrecht policje to g.. obchodzi bo to nie ich systemy
i TS ma na tyle powazanie w panstwie ze policja nie ma prawa robic zadnych rewizji
Utrecht , pewnie sam szef Mariusz K.?
Próbowali przeprowadzać kontrole , ale oni są za cienkie bolki.
i jeszcze na koniec cos powiem
moze gracz wygrac 6/6 w lotto z tymze przy wysokich kumulacjach to albo jedna osoba wygra albo 2
a teraz juz nie ma kumulacji wysokich bo moze byc to ustawiane do pewnej puli
moze gracz wygrac 6/6 w lotto z tymze przy wysokich kumulacjach to albo jedna osoba wygra albo 2
a teraz juz nie ma kumulacji wysokich bo moze byc to ustawiane do pewnej puli
moim zdaniem nietrzeba im nic przerabiać podrabiać oni wypłaty tyle biorą żę ta kumulacja takiemu prezesowi lata koło upy
angierski -
możliwość zhakowania systemu to jedno, a bazy danych i gry bez losowań fizycznych, czy dane graczy to zupełnie różne bajki
możliwość zhakowania systemu to jedno, a bazy danych i gry bez losowań fizycznych, czy dane graczy to zupełnie różne bajki
utrecht i tak i nie, bo to nie nalezy do nikogo ten kapital, wiec moga brac a nawet musza
bo przeciez nikt k...rwa nie ukradnie ich pieniedzy i powie ze to moje co zarobili
to sa premie, wynagrodzenia i tyle
bo przeciez nikt k...rwa nie ukradnie ich pieniedzy i powie ze to moje co zarobili
to sa premie, wynagrodzenia i tyle
Teraz wszelkie gry losowe są upolitycznione , a ewentualne oszustwa działają na mocy prawa .Nikt nikogo nie zmusza do kupowania produktów lotto lub innych gier .
Wszelkie gry nazywają zabawa za którą slono się płaci .
Jeśli Pasko to czyta niech oceni to czy tak może być
panie adminie czekamy na opinie w tej kwestii czy to możliwe
panie adminie czekamy na opinie w tej kwestii czy to możliwe
Raczej admin nie podejmie się tego tematu. Nie będzie sobie strzelał w kolano .
np na stronie gry.lotto.pl jest zapisane haslo i login do systemu ktory umozliwia wpisywanie zakladow
kazdy moze podejrzec z informatykow i juz wie jak portal wysyla kupony
teraz zeby obejsc system trzeba albo miec bezposredni dostep do bazy
albo poprostu oszukac system ktory sprawdza date wyslania,
a jak to jest umyslnie odblokowane to kazdy kto to zna moze wpisac sobie zaklad do systemu
kazdy moze podejrzec z informatykow i juz wie jak portal wysyla kupony
teraz zeby obejsc system trzeba albo miec bezposredni dostep do bazy
albo poprostu oszukac system ktory sprawdza date wyslania,
a jak to jest umyslnie odblokowane to kazdy kto to zna moze wpisac sobie zaklad do systemu
Angierski
poszukaj w sieci o zabezpieczeniach w totku Czy naprawde tak trudno Ci pojąć - czemu nie ma wysokich kumulacji, albo mniej jest wtedy /jeśli w końcu pada / głównych wygranych ?
poszukaj w sieci o zabezpieczeniach w totku Czy naprawde tak trudno Ci pojąć - czemu nie ma wysokich kumulacji, albo mniej jest wtedy /jeśli w końcu pada / głównych wygranych ?
wystarczy czas zmienic w komputerze co jest serwerem dla systemu i kazdy kto wysle po losowaniu to mu wejda numery
Robal_36 no dlatego ze powyzej 10 mln to juz moze byc oszustwo i ktos zgarnia
A jak było ostatnio z Mbankiem ? Ponad 200 osób weszlo na inne konta , bez haseł , dokonując przelewów .To nie tak dawno .
No ja się nieznam musi to ocenić Pasko czy jest taka możliwość zmiany czasu
no dokladnie, a wiesz ile osob postronnych ma dostep do baz danych w firmach mnostwo
Angierski , swego czasu dane leżały na śmietnikach .
wystarczy na serwerze zmienic czas zeby kupony byly przyjmowane nawet po losowaniu z kazdego miejsca w polsce
Poczekamy może admin teraz tego nie czyta ale jak przeczyta to może wypowie się w tej kwestii czy to możliwe
Taaa, angierski - wszystko można, a wiesz ilu jest watykanistów ? tu na stronie ?
ja mialem sam dostep do bazy danych kodow doladowujacych do telefonow po 20, 50, 100 zl moglbym sobie dladowywac telefon i zaznaczac ze kod juz wykorzystany (sprzedaz przez terminale platnicze) nawet znalem haslo do bazy danych
w jednej firmie
w jednej firmie
zmiana czasu na serwerze jest dlamnie zrozumiała mogło by tak być ale czy to realne poczekamy aż Pasko coś nam napisze czy to możliwe on jest informatykiem wysokiej klasy niech to oceni
Nooo, co najmniej, cierpliwie człowiek ma dar
Ot, choćby te Twoje teorie
raz jest na tak
potem na nie i znowu na tak
Ot, choćby te Twoje teorie
raz jest na tak
potem na nie i znowu na tak
dokladnie niech Pasko powie
czy da sie manipulowac baza danych i czasem na serwerze i czy pracownicy czy dyrekcja moze miec dostep
czy da sie manipulowac baza danych i czasem na serwerze i czy pracownicy czy dyrekcja moze miec dostep
Ja mam dostęp do bazy danych i wiem ile osób teraz jest na czacie czyli już można powiedzieć że jestem hakerem
jak najbardziej taka teoria spiskowa w teorii jest możliwa, ale raczej wykryta byłaby przez audyt ... jeśli takowe są
bo zakładam, że są tam jakieś "id" wysyłanych kuponów i byłoby widać, że rekord ma większy numer a data wcześniejszą
Tak tak, Angierski, tak tak
Problem w tym, że piszesz, o co najmniej, dwóch różnych sprawach
Problem w tym, że piszesz, o co najmniej, dwóch różnych sprawach
Pasko ale jesli tylko w bazie jest idealnie pozamiatane to nikt tego nie sprawdzi bo moze sie nie znac na tyle
No i dlamnie jest wszystko jasne nie da się tego zrobić bez przypału
TS jest spółką SP , grono ludzi zarabia tam spore pieniądze i są to nominaci z nadania. Nie będę tu wdawał się w "teorie" , hipotezy itp, ale kiedyś coś wygrywałem , 500, 600 , trochę mniej , teraz nic z tych rzeczy. Pani losując lub Pan oznajmiali ile padło szóstek po milionie i wszystko sie kręciło. Teraz jest inaczej , niestety dużo gorzej i nie bądżcie naiwni , przy dzisiejszej technice wszystko jest możliwe.
a kupon mozna wydrukowac znaczy kod kreskowy trzeba miec dane o kuponie
Pasko no a co ze zmiana czasu na serwerze chwilowa, poza tym nikt nie bedzie sprawdzal tylu kuponow czy maja date pozniejsza czy wczesniejsza
no to jakby nie sprawdzali to może ... zmiana daty na serwerze powoduje wiele problemów, które ktoś mógłby zauważyć
poza tym wiele bylo przypadkow gdy ktos wyplacal wygrana, a tu juz byla wyplacona
duzo ludzi sie przewija przez IT, a moze to celowa mozliwosc dostepna dla dyrektorow i prezesow wglad do bazy danych i mozliwosc zmieniania pewnych rzeczy
myślę, że mimo wszystko jest to zabezpieczone ... ja bym nawet po zamknięciu sprzedaży robił jakąś sumę kontrolną, która byłaby gdzieś wysyłana
musiałby ktoś być odważny jak Plichta z Ambergold, wiedząc, że pewnie prędzej czy później pójdzie siedzieć na dłużej
no i jakiegoś słupa do odbioru wygranej też by trzeba pewnie spoza rodziny
witam wszystkich
czy jest tu gdzieś forsami?
czy jest tu gdzieś forsami?
dokladnie i po co kombinowac i czarowac z kulkami jak sa proste sposoby
Dla mnie temat jest zamknięty bez przypału nie idzie tego zrobić
Pasko a jak kiedys byly kupony to myslisz ze po odbior wygranej wystarczylo 2 kopie jedna u siebie druga w oddziale wystarczylo podrzucic kupon z banderola do worka albo zostawic pusty zaklad i skreslic reszte po losowaniu i dac drugi kupon komus spoza TS
dotam
A od kiedy ta "dzisiejsza technika" powoduje, że słabiej trafiasz ? C,y przypadkiem nie od wprowadzenia dwóch losowań w mm dziennie i podniesienia cen zakładów ?
A od kiedy ta "dzisiejsza technika" powoduje, że słabiej trafiasz ? C,y przypadkiem nie od wprowadzenia dwóch losowań w mm dziennie i podniesienia cen zakładów ?
no bo z MM musza placic, ale w Lotto to jest gwarantowana pula wiec tym bardziej kusi ze TS musi to komus dac
no dobra to tyle... wiem ze jest prawdpodobienstwo przekretu i one na pewno nie jest 0
Angierski banderole miały numerację było sprzedanych 1,2,3 zakłady i miedzy nie niewcisnąłeś innego
no to mowie ci... ze zostawiasz zaklad pusty po to zeby dopisac pozniej liczby
niepamiętam jak ale miałem w tamtych czasach kolektorkę znajomą mowiła że mają jakieś tam zabezpieczenia
w tamtych czasach kupony były banderolowane ale oni już komputery mieli