Wpisy 3 942 098 – 3 942 197
2 września 2020 10:27 → 2 września 2020 11:20, 100 wpisów
A kto ma taki dostęp ?
Ja w to niewierze jak można po losowaniu coś uruchomić zresztą nie w temacie jestem z informatyki
Polacy są bardzo zdolni ,zwłaszcza ostatnio poznaliśmy te talenty .
Utrecht - I pisze to człowiek, który programuje, żeby ograć TS'a
Watykan-co tam słychać u ciebie w miejscowości Wronki? Kiedy znowu stworzysz konto w stylu \\pit****nia\\ i w profilu będziesz uśmiercał użytkowników MP jak to miało miejsce ostatnio? Dla ciebie tragedia śmierci 8 ludzi i podstawienia nicków z MP to fajna sprawa?
Angierski niech to opisze bardziej jak będzie bo niewiem o co chodziło dokładnie z tym terminalem
Gdyby były statystyki przedziałów czasowych ,kiedy pada najwięcej głównych wygranych online , można by wysnuć jakieś wnioski .Może nie wnioski a podejrzenia ,bo my jesteśmy zbyt podejrzliwym narodem .
TeoS , to pytanie kieruj nie do mnie ,a do Rafała .
Podejrzliwym i bardzo kombinujacym . A czytałam że spowodowane to jest tym w czasie wojny ludzie musieli dużo myśleć i kombinować żeby przeżyć i że to jakby w narodzie zostało
Może i śmieszne to jest ale tak czytałam to nie jest mój wymysł
Biedronko ,poniekąd masz rację .Wczoraj słuchałem ponad godzinnej audycji w rocznicę wybuchu II wojny światowej.Wypowiadali się weterani i ich rodziny .Tego nie znajdzie w podręcznikach historii .
Utrecht , tak ,genów nie oszukasz , ale pomyłki genetyczne są,oj - są.To tzw mutanty .
masz rację biedronko mój dziadek kombinował i ja też kombinuje jak Tsa ograć
Przypadłość mutanta WatSary0925 - - tworzenie osobowości różnych ludzi przez 198 nickow
Pewien gostek udał się do lekarza ( imię i nazwisko powszechnie znane ),któremu zwierza się ,że chyba jest bezpłodny .Lekarz odpowiedział 'o dzięki Bogu '.
Ok odwioze tylko córkę i Izę na dworzec bo dziś jadą Gdańsk zobaczyć wtedy spróbuję jakąś sensowną 10/10 złożyć i zapodać narazie zmykam na chwilę
Widocznie moi przodkowie też kombinowali bo już od rana myślę jak ograć Tsa .Tak tak genow nie oszukasz
waldus wstałeś już ?
O, proszę - można powitać kulturalnie ? - Można .Witam Walduś
mrowka faraona typował(a) za 4 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 55964 i trafił(a) 250 zł
Biedronko , popatrz na listę milionerów .Przecież jest ona długa , która i Ty możesz powiększyć .Gość gral tymi samymi liczbami , chyba 30 lat ,czy więcej ( USA ), trafił główna wygrana .Popatrz na Finow, tam gra cała wioska , i tam padają główne wygrane .
Walduś wczoraj opracowałem nową metodę wlazło 3/3 i 4/5 zaraz wrócę z dworca to dopracuje system
Jeszcze nie, ale
wiem, kto w nastepnym roku wbija grupowo kody
wiem, kto w nastepnym roku wbija grupowo kody
no masz lottomat w biurze u prezesa czy dyrektora co pozwala wpisywac kupony do bazy po losowaniu
i juz kazdy wie ze nie bedzie wyzszej kumulacji
albo inaczej masz strone gry.lotto.pl dla pewnych zaufanych ludzi odbezpieczona co umozliwia wysylanie kuponow po losowaniu i jak osiagnie kumulacja maksimum to ktos sobie ja zwedzi
i juz kazdy wie ze nie bedzie wyzszej kumulacji
albo inaczej masz strone gry.lotto.pl dla pewnych zaufanych ludzi odbezpieczona co umozliwia wysylanie kuponow po losowaniu i jak osiagnie kumulacja maksimum to ktos sobie ja zwedzi
Angierski aleś pociągnął
teorię
Ciekaw jestem, czy już dzwonili do Paska,
skąd takich artystów bierze
teorię
Ciekaw jestem, czy już dzwonili do Paska,
skąd takich artystów bierze
takie przekrety mozna robic ze mala bania - znaczy wygrywac w keno i inne gry byle by ts nie splajtowal okradajac sam siebie
'smucikonie' to jakiś nowy wyraz .A co oznacza po azersku wyraz ' pis' ? Można też po francusku,czy turecku .A najlepiej po angielsku , dodając ' of '.
dlatego w kumulacji TS jest inna sprawa, bo tutaj podaje sie ludziom kumulacje i faktycznie ona jest, ale kto zgarnie ten nikt nie wie
w multi raczej ts nie bedzie kombinowal bo i tak zarabia, a w lotto kuszace zeby jeszcze kumulacje ukrasc
w multi raczej ts nie bedzie kombinowal bo i tak zarabia, a w lotto kuszace zeby jeszcze kumulacje ukrasc
W miejscowości Gostynin padła wygrana 98 683,50 zł w grze Mini Lotto (system na 7 liczb)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Bielsko-Biała padła wygrana 600,00 zł x 52 tygodnie w grze Szybkie 600
i co nie potrzebne jakies glupie przekrety typu ciezsze kulki, czy losowanie powtarzane - bo to sa zabawki poprzedniej epoki
teraz daje sie osobom zaufanym dostep do bazy i sami robia co chca
teraz daje sie osobom zaufanym dostep do bazy i sami robia co chca
Ja też czasami jedtem za,a nawet przeciw .
nawet moga zaktualizowac rekord z liczbami, a jesli chodzi o gry na gry.lotto.pl to nawet moga wklepac od nowa kupon, podmienic go
bo najpierw jest tak ktos wysyla z gry.lotto.pl to pobiera mu kase, ale potem wysyla do bazy kupon, wiec tylko wystarczy wyslac do bazy kupon i koniec nawet po looswaniu
bo najpierw jest tak ktos wysyla z gry.lotto.pl to pobiera mu kase, ale potem wysyla do bazy kupon, wiec tylko wystarczy wyslac do bazy kupon i koniec nawet po looswaniu
BielskoMoże Zbigniew ?
Pora na przygotowanie obiadu .
takze ts nabija nas w butelke bo najpierw zarabia na kumulacjach, potem jak osiagnie zalozmy 10 baniek to wygrywaja znowu i zabieraja wiekszosc kasy
Dalej Angierski nie kumam przedstaw to w języku chłopa ze wsi bo w języku informatyka jestem ciemny
jest interfejs do bazy czyli takie cos ze jak wpiszesz zalozmy stawka, ilosc losowan, liczby to wbije kupon bez naliczania kosztow gry i w dowolnej chwili nawet po looswaniu i kazdy kto ma z tym stycznosc u prezesa, dyrektora moze wpisywac kupony do bazy po losowaniu
Angierski , Twoje tezy wydają się być zrozumiałe i zasadne .
przezciez recznie 2 mln zakladow to musieli by ze 2 tygodnie sprawdzac jakie wygrane
TeoS, patrz to
3941997 teoria
3942091 za, a ....131 przeciw
I kawałki z powyżej
to chyba nie kabaret, a już jakaś
choroba
3941997 teoria
3942091 za, a ....131 przeciw
I kawałki z powyżej
to chyba nie kabaret, a już jakaś
choroba
Eugeniusz521 tak bo to najprosstsza droga i nawet kazdy administrator systemow moglby to zrobic
Angierski ,dla mnie jest to jasne .Człowiek wymyślił komputer ,nie komputer człowieka .
tak samo terminal czyli lottomat
laczy sie z serwerem, podaje swoje ID, podaje jaki zaklad wyslany serwer wrzuca do bazy przed losowaniem, wysyla kod kreskowy kupon sie drukuje
w ciagu kilku minut maja wszystkie dane z calej polski, wystarczy ze pewne terminale gdzies w biurach TS maja odblokowany dostep po losowaniu i kazdy moze sobie wygrywac
laczy sie z serwerem, podaje swoje ID, podaje jaki zaklad wyslany serwer wrzuca do bazy przed losowaniem, wysyla kod kreskowy kupon sie drukuje
w ciagu kilku minut maja wszystkie dane z calej polski, wystarczy ze pewne terminale gdzies w biurach TS maja odblokowany dostep po losowaniu i kazdy moze sobie wygrywac
TeoS ,a jaka jest choroba wspolistniejaca?
Angierski ,każdy zawarty zakład jest rejestrowany w kilku bazach danych .
przeciez tu nie trzeba zadnej magii itp ten co zarzadza tym ma najwiekszy dostep i po co taka panika i wymyslanie roznych teorii od najdziwniejszych do jeszcze dziwniejszych przeciez nawet gdyby jedne kulki byly ciezsze inne letszte to i tak 6/6 by nie przewidzieli
bez przesady teraz to mozna robic i zawsze mozna bylo robic machloje kiedy TS tym zarzadza bo on moze nawet wirtualnie podac ze padla 6/6 w lotto nawet jak nikt nie wyslal zakladu.... no troche logiki
bez przesady teraz to mozna robic i zawsze mozna bylo robic machloje kiedy TS tym zarzadza bo on moze nawet wirtualnie podac ze padla 6/6 w lotto nawet jak nikt nie wyslal zakladu.... no troche logiki
3 942 168. Angierski 2020-09-02 (11:10) typowania.5v.pl, stsbook.5v.pl
TO kumam
TO kumam
Włochy ,losowania ręczne lotto , przed kilkoma laty przez dzieci prominentów .To była afera.
A czy oni tam widzą że ja idę do pracy i mówią dajcie tej wygrać chociaż 100 tysięcy żeby już nie musiała w ta jesień do pracy chodzić ?
Ale tego już nie przecież zakład puszczony o 13;59 jest ważny a o 14;01 jest nieważny
Ale tego już nie przecież zakład puszczony o 13;59 jest ważny a o 14;01 jest nieważny
utrecht moge sie zalozyc w 100% ze sa machloje dlatego nie wiadomo kto wygrywa kumulacji tez duzych nie bylo kiedys 14 razy byly kumulacje a teraz 7 ktos zawsze zgarnia jak podrosnie
W miejscowości Elbląg padła wygrana 9 399 647,20 zł w grze Lotto
W miejscowości Sosnowiec padła wygrana 98 683,50 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Jastrzębie Zdrój padła wygrana 98 683,50 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Lotto.pl padła wygrana 250 000 zł w grze Kaskada
ale ch... mowie wam ze losowania reczne
przeciez mlotokowym tlumaczyc
nikt nie zna kuponow wyslanych... ktore mozna dodac po losowaniu bo z bazy sa sprawdzane wygrane
przeciez mlotokowym tlumaczyc
nikt nie zna kuponow wyslanych... ktore mozna dodac po losowaniu bo z bazy sa sprawdzane wygrane
Jednak Śląsk ,Zagłębie .
Główna w kaskadę online , to pierwszy przypadek .
To już nie ma moja głowę bo piszecie informatyki nic studiowałam wieczorem jak nie zasnę to wszystko przeczytam czas do pracy
wszystko mozna zmienic np. godzine wyslania kuponu
doslownie wszystko
doslownie wszystko
Brawa dla Elbląga ,pięknego Elbląga .
Angierski zgadza się nikt niezna kuponów ale kupon puszczony po losowaniu gra na następną gre a nie na tą co było losowanie
Eugeniusz miałeś rację co do miejsc gdzie padły wygrane
utrecht no ale mowie ch...ja to ich obchodzi takie zasady, moga wklepac kupon i tyle reszty sie nie doszukasz bo cie nie dopuszcza, zmienia date kupony itp itd
przeciez jak lech walesa wygrywal celowo 6 to byla machloja a nie typowal nawet liczb
no pomyslcie k...rwa przeciez to dziecinie proste, moze nawet nie byc kuponu w bazie bo po co
no pomyslcie k...rwa przeciez to dziecinie proste, moze nawet nie byc kuponu w bazie bo po co