Wpisy 39 336 – 39 435
27 stycznia 2009 21:21 → 28 stycznia 2009 23:52, 100 wpisów
cholera,czy ta Norwegia jast do przejścia?dostanę zawału przez ten mecz
gdzie padła ostatnio 6 w dużym wie ktoś
...nasi wygrali!!!...teraz pora na mnie...ale ja nie potrzebuje 31...wystarczy mi 6/49 :)))
pzdr.nara:)
...rico...a jak ja mam do cholery zagrac na niemieckiego lotka skoro siedze w Polsce???
Edi8
Ja do Ciebie też nic nie mam
więc ja podam swoje:10,29,34,35,23,41,43
To jest schemat systemu półpełnego żeby
go zrobić ścisłym to sam wiesz jak to zrobić.Możesz te liczby podpiąć i zobaczysz te 7-ki*
Może dzisiaj będą w losowaniu
Ja do Ciebie też nic nie mam
więc ja podam swoje:10,29,34,35,23,41,43
To jest schemat systemu półpełnego żeby
go zrobić ścisłym to sam wiesz jak to zrobić.Możesz te liczby podpiąć i zobaczysz te 7-ki*
Może dzisiaj będą w losowaniu
"icemario",wejdz na strone www niemieckiego lotka,karta kredytowa zaplacisz:)
Euromilion to sie nazywa
Euromilion to sie nazywa
W końcu czwórczyna w dużego 27,33,36,46 cos sie ruszyło !
ICEMARIO-Aby zagrać w niemieckiego lotka niekoniecznie trzeba mieszkać w Niemczech, wystarczy umyślnemu np: konduktorowi pociągu relacji W-wa - Berlin lub z innej stacji po drodze dać na zakłady 5 euro oraz kilkdziesiąt europensów za usługę i nazajutrz masz kupon u siebie.
Dla chcącego nic trudnego.
Pozdrawiam.
Dla chcącego nic trudnego.
Pozdrawiam.
...MARIO a juz myslalem ze umarles;)
...mam nadzieje ze trafiles w Fortunie?
...mam nadzieje ze trafiles w Fortunie?
...rico...na tylko ciekawe gdzie go znajdziesz jak sie okaze ze trafione liczby widnieja na tymze kuponie...i 120mil euro odjedzie koleja w sina dal...hehe :)))...rewelacyjny pomysl nie ma co;)
Siostro basen mozemy isc i do siodmego nieba , moze tam wylosujesz moze szczesliwe kule ;)
z tego co wiem to niemiecki totolotek niewyplaca zkladow zawarych przez internet
A ja mam w Fortunie zakladem prostym zagrane za 2 zl 3/4 w DL.
Na 5 losowan DL po raz 3 mam 3/4.
9-14-27-33
Normalnie szlag moze trafic.
Brak liczby 9 aby wygrac 11.340zl.
Na 5 losowan DL po raz 3 mam 3/4.
9-14-27-33
Normalnie szlag moze trafic.
Brak liczby 9 aby wygrac 11.340zl.
Tak Edi,znajomy mi mówił,że na liczby z DL w STSach można grać...mam nadzieję że to mi nie przeszkodzi.
Tylko tam nie ma kumulacji,szkoda że dziś nie zagrałem na 36,27,ale już było za późno,ile płacą za 2 w DL ?
mysia pysia""pewnie masz rację,do niedawna grałam max.na 6 liczb w zakładzie i kilka razy 5/6 wpadło,przez 7 lat gry,ale od ok. 2 tygodni tak na wyczucie skreślam m.in.10-tki ,do wczoraj miałam z nich już 5 razy 7 z 10.
Dzisiaj niestety ZERO totalne,ale jeszcze "przez chwilę" sobie tak może pogram a potem zobaczymy....?
Dzisiaj niestety ZERO totalne,ale jeszcze "przez chwilę" sobie tak może pogram a potem zobaczymy....?
dzisiejszy mecz z Norwegią to znak że cuda się zdarzają,dlatego trzeba grać i nie tracić nadziei na wygraną. Kiedyś na Wembley też zdarzył się cud!
Witam.
Jak zapewne każdy , nawet początkujący gracz wie , wygrana jest ZAWSZE funkcją użytej w grze stawki i kursu oferowanego na dane zdarzenie przez bukmachera.
Kurs jest w przypadku gier losowych stały a więc ew.wygrana zależna jest tu od drugiego z tych czynników: czyli zmiennej stawki...
Chcę zwrócić uwagę na możliwy ciekawy sposób gry na 4/4 liczby z zabezpieczeniem 3/4 - mamy tu do czynienia z zakładem zwanym w FORTUNIE "czwórka".
Zakład ten polega na utworzeniu z 4 wybranych przez nas zdarzeń ( w tym przypadku liczb ) takich 5 zakładów:
a/ na 4 liczby , czyli 1-2-3-4
b/ na 3 liczby , czyli 1-2-3
c/ na 3 liczby , czyli 1-2-4
d/ na 3 liczby , czyli 1-3-4
e/ na 3 liczby , czyli 2-3-4
Tak jak już napisałem , wygrana jest ZAWSZE funkcją stawki i kursu.
W FORTUNIE dla gry np. w DL obowiązują następujące stałe kursy:
a/ za 4/4 DL kurs 7000
b/ za 3/3 DL kurs 550
Przy grze tym opisanym systemem 4/4 DL z zabezpieczeniem 3/4 , który to system nazywa się w FORTUNIE "czwórka" - grający może w ramach podanej łącznej kwoty za którą chce zagrać np. 4zł , rozdzielić wysokość stawek wg swojego uznania na poszczególne w ramach tego systemu istniejące warianty od a/ do e/ powyżej wykazane.
Istotne jest tu to , że w przypadku gry tym systemem "czwórka" - nie obowiązuje regulaminowy wymóg
minimalnej stawki 2zł za zakład prosty , a te 5 zakładów w tym systemie istniejące , stawkujemy wg naszego uznania w ramach łącznej kwoty za kupon.
Grając te 5 zakładów jako oddzielne kupony proste , koszt minimalny to 5x2zł=10zł , a tu możemy te 5 kuponów zagrać np. za 4 zł i jeszcze rozmaicie obstawić co do stawki poszczególne jego zakłady.
...................................................................................
Podam teraz w formie przykładu 2 możliwe sposoby rozdysponowania kwoty łącznej 4zł , na takie zagranie tym systemem "czwórka".
Wariant gry nr 1:
OBSTAWIAMY
a/ 4/4 z kursem 7000 ze stawką 1zł: 7000x0,9 ( na podatek obrotowy ) x1zł=6300zł
b/ 3/4 z kursem 550 ze stawką wynikajacą z podzielenia pozostałych 3zł przez ilość zakładów 3z4 , bo ( 4-1 ) = 3zł:4=0,75zł
550x0,9x0,75zł=371,25zł
.....................................................................................
Wariant gry nr 2
OBSTAWIAMY:
a/ 4/4 z kursem 7000 ze stawką 0,20zł: 7000x0,9x0,20zł= ew.wygrana 1260zł
b/ 3/4 z kursem 550 ze stawką wynikajacą z podzielenia pozostałych 3,80zł przez ilość zakładów 3z4 , bo ( 4-0,20zł ) = 3,80zł:4=0,95zł
550x0,9x0,95zł=470zł
..............................................................................................................................
Tak więc w przypadku gry w FORTUNIE tym systemem "czwórka" , dającym zabezpieczenie dla jednego naszego błędu i wtedy ew. wygraną 3/3 - należy jasno wydać dyspozycje obsłudze kolektury ( najlepiej na kartce a nie ustnie ) co do podziału stawek w ramach łącznego kosztu , dla każdego z 5 zakładów od a/ do e/ jakie de facto w tym systemie "czwórka" są zawarte i skrupulatne sprawdzenie po wydrukowaniu kuponu , czy nasze dyspozycje zostały zrealizowane.
Pozdrawiam
edi8
Jak zapewne każdy , nawet początkujący gracz wie , wygrana jest ZAWSZE funkcją użytej w grze stawki i kursu oferowanego na dane zdarzenie przez bukmachera.
Kurs jest w przypadku gier losowych stały a więc ew.wygrana zależna jest tu od drugiego z tych czynników: czyli zmiennej stawki...
Chcę zwrócić uwagę na możliwy ciekawy sposób gry na 4/4 liczby z zabezpieczeniem 3/4 - mamy tu do czynienia z zakładem zwanym w FORTUNIE "czwórka".
Zakład ten polega na utworzeniu z 4 wybranych przez nas zdarzeń ( w tym przypadku liczb ) takich 5 zakładów:
a/ na 4 liczby , czyli 1-2-3-4
b/ na 3 liczby , czyli 1-2-3
c/ na 3 liczby , czyli 1-2-4
d/ na 3 liczby , czyli 1-3-4
e/ na 3 liczby , czyli 2-3-4
Tak jak już napisałem , wygrana jest ZAWSZE funkcją stawki i kursu.
W FORTUNIE dla gry np. w DL obowiązują następujące stałe kursy:
a/ za 4/4 DL kurs 7000
b/ za 3/3 DL kurs 550
Przy grze tym opisanym systemem 4/4 DL z zabezpieczeniem 3/4 , który to system nazywa się w FORTUNIE "czwórka" - grający może w ramach podanej łącznej kwoty za którą chce zagrać np. 4zł , rozdzielić wysokość stawek wg swojego uznania na poszczególne w ramach tego systemu istniejące warianty od a/ do e/ powyżej wykazane.
Istotne jest tu to , że w przypadku gry tym systemem "czwórka" - nie obowiązuje regulaminowy wymóg
minimalnej stawki 2zł za zakład prosty , a te 5 zakładów w tym systemie istniejące , stawkujemy wg naszego uznania w ramach łącznej kwoty za kupon.
Grając te 5 zakładów jako oddzielne kupony proste , koszt minimalny to 5x2zł=10zł , a tu możemy te 5 kuponów zagrać np. za 4 zł i jeszcze rozmaicie obstawić co do stawki poszczególne jego zakłady.
...................................................................................
Podam teraz w formie przykładu 2 możliwe sposoby rozdysponowania kwoty łącznej 4zł , na takie zagranie tym systemem "czwórka".
Wariant gry nr 1:
OBSTAWIAMY
a/ 4/4 z kursem 7000 ze stawką 1zł: 7000x0,9 ( na podatek obrotowy ) x1zł=6300zł
b/ 3/4 z kursem 550 ze stawką wynikajacą z podzielenia pozostałych 3zł przez ilość zakładów 3z4 , bo ( 4-1 ) = 3zł:4=0,75zł
550x0,9x0,75zł=371,25zł
.....................................................................................
Wariant gry nr 2
OBSTAWIAMY:
a/ 4/4 z kursem 7000 ze stawką 0,20zł: 7000x0,9x0,20zł= ew.wygrana 1260zł
b/ 3/4 z kursem 550 ze stawką wynikajacą z podzielenia pozostałych 3,80zł przez ilość zakładów 3z4 , bo ( 4-0,20zł ) = 3,80zł:4=0,95zł
550x0,9x0,95zł=470zł
..............................................................................................................................
Tak więc w przypadku gry w FORTUNIE tym systemem "czwórka" , dającym zabezpieczenie dla jednego naszego błędu i wtedy ew. wygraną 3/3 - należy jasno wydać dyspozycje obsłudze kolektury ( najlepiej na kartce a nie ustnie ) co do podziału stawek w ramach łącznego kosztu , dla każdego z 5 zakładów od a/ do e/ jakie de facto w tym systemie "czwórka" są zawarte i skrupulatne sprawdzenie po wydrukowaniu kuponu , czy nasze dyspozycje zostały zrealizowane.
Pozdrawiam
edi8
Pasko wyrzuc tego Ediego z czatu bo on kjuż nudzi tymi swoimi głupawymi rozważeniami.
snake - moje wpisy są dla osób z nieco wyższej półki , niż na niej jesteś...sorry!
edi8, pamietam, kiedys krazyl system na 5 skreslen , 100 zakladow z gwarancja 5-ki przy trafieniu 14 liczb z 40-tu. Moze dysponujesz takim systemem ? Oczywiscie, jesli go posiadasz, a mozesz sie podzielic podam email, aby nie zasmiecac stronki - pozdrawiam !
Snake: zapraszam w takim razie do podjęcia dyskusji, która według Ciebie byłaby bardziej na miejscu...
W nawiązaniu do mojego dzisiejszego opisu systemu "czwórka" , pragnę zaznaczyć , że jest to firmowy system oferowany przez firmę FORTUNA i w tej opisanej postaci ( zmiennego co do wysokości stawkowania w obrębie zakładów systemu ) w żadnej innej firmie bukmacherskiej nie stosowany.
tomnitas - nie mam problemu z dzieleniem się posiadanymi systemami , lecz niestety tym o którym piszesz nie dysponuję...
Ale jest tu mocna grupa osób systemami się interesująca i miejmy nadzieję , że ktoś go jednak ma i tu zamieści.
Pzdr.
edi8
Ale jest tu mocna grupa osób systemami się interesująca i miejmy nadzieję , że ktoś go jednak ma i tu zamieści.
Pzdr.
edi8
Twoje systemy to o kant dupy. Zawsze trzeba pamiętać ze czy do progresji czy do systemu rozpisowego trzeba miec duzo kasy. I powiem Ci jedno ty nawet niedorównujesz karaluchom, a co dopiero mnie. Powiem Ci jedno ja w fortunie dziennie na parkach z czeskiej loterii 3 z 21 wyciagam 158,50 ZŁ grając za 4 zł. Zegnam Ciebie przyszły człowieku z prostatą, bo podniecasz się tym co piszesz i dydol ci kapie w gaciach z podniiecenia., Ato już pierwszy powód żeby miec prostatę. Dużo zdrowia tobie życzę a pasko życzę by rozwijał strone o nowe działy.
edi8 jest wielu ktorzy tak jak ja uwazaja ze Twoje systemy i Twoja gadanina jest gówno warta więc nie zajmuj miejsca na czacie i won na pole ziemniaki liczyc!
Ile płacą za 2/2 z DL zawartego w STS ach,orientujecie się? 1/1 to chyba 7zł...
hm.. szczerze mówiąc to edi8 to dla mnie człowiek zagadka, robi naprawdę mnóstwo roboty, tworząc te systemy, do tego wiem, że udziela się również na innych stronach o tematyce bukmacherskiej, przedstawiając swoje systemy, a jednocześnie bardzo impulsywnie reaguje na jakiekolwiek nie przychylne sobie opinie innych czatowników. Pytam więc : edi8, jaki masz cel w życiu ? czy tylko prezentujesz sposoby gry, czy czekasz aż ktoś je potestuje, czy co ? po co tyle pracy w to wkładasz i nerw, co Ci to daje ? naprawdę pracujesz dla Fortuny i wiesz, że na tym Fortuna ładnie zarobi ? nie odbieraj mojej wypowiedzi negatywnie, ja do Ciebie nic nie mam, pytam, bo z jednej strony Cię lubię i podziwiam, a z drugiej strony budzisz jakieś negatywne uczucia, sam nie wiem...Pozdrawiam i życzę wygranych.
Moe typy w piłe dzisiaj
Wigan - Liverpool 2 1.76
Info | Status | Delete
Chelsea - Middlesbrough 1 1.22
Info | Status | Delete
Manchester Ci - Newcastle 2 4.84
Info | Status | Delete
West Ham - Hull X 3.41
Info | Status | Delete
Blackburn - Bolton X 3.22
Info | Status | Delete
Everton - Arsenal X 3.18
Info | Status | Delete
Total odds / 6 matches
STS 301.16
all bookmaker
Wigan - Liverpool 2 1.76
Info | Status | Delete
Chelsea - Middlesbrough 1 1.22
Info | Status | Delete
Manchester Ci - Newcastle 2 4.84
Info | Status | Delete
West Ham - Hull X 3.41
Info | Status | Delete
Blackburn - Bolton X 3.22
Info | Status | Delete
Everton - Arsenal X 3.18
Info | Status | Delete
Total odds / 6 matches
STS 301.16
all bookmaker
Witaj edi8
Od kiedy wprowadzila Fortuna ten system stawkowania na "czworke"
ze moge te 4 zl za te 5 zakladow podzielic w sposob ktory opisales.
Ja wczoraj po raz 3 na 5 losowan DL
mialem 3/4 w zakladzie prostym.
Szlag mnie trafia juz o ta jedna liczbe.
Wychodzi ze w ten sposob mozna zaoszczedzic na kaxdym zakladzie wyslanym na 4 liczby DL 2 zl.
Bo jest napewno tak ze wysylam
1 zaklad na 4 liczby za 2 zl
i ten sam zaklad systemem 3z4 za 1 zl za zaklad czyli w sumie za 4 zl.
Kosztuje mnie to w tym przypadku 6 zl.
Pozdrawiam.
Od kiedy wprowadzila Fortuna ten system stawkowania na "czworke"
ze moge te 4 zl za te 5 zakladow podzielic w sposob ktory opisales.
Ja wczoraj po raz 3 na 5 losowan DL
mialem 3/4 w zakladzie prostym.
Szlag mnie trafia juz o ta jedna liczbe.
Wychodzi ze w ten sposob mozna zaoszczedzic na kaxdym zakladzie wyslanym na 4 liczby DL 2 zl.
Bo jest napewno tak ze wysylam
1 zaklad na 4 liczby za 2 zl
i ten sam zaklad systemem 3z4 za 1 zl za zaklad czyli w sumie za 4 zl.
Kosztuje mnie to w tym przypadku 6 zl.
Pozdrawiam.
nie szkodzi ale w tym przypadku wygrywam zawsze cos a nie tak jak wczoraj mimo ze wyslalem 21 kuponow po 4 liczby zakladem prostym za 2 zl
to przegralem bo nie wpadlo 4/4.
21 kuponow wyslane sposobem ktory opisal edi8 za 84 zl daloby wygrana
za 3/4.
I co lepsze?.
Wpadloby 4/4- wygrywam
Wpadloby 3/4- rowniez wygrywam
W tym przypadku nie liczy sie ile wazne ze wygrywasz chocby 50-100 zl
na plus ale wygrana.
to przegralem bo nie wpadlo 4/4.
21 kuponow wyslane sposobem ktory opisal edi8 za 84 zl daloby wygrana
za 3/4.
I co lepsze?.
Wpadloby 4/4- wygrywam
Wpadloby 3/4- rowniez wygrywam
W tym przypadku nie liczy sie ile wazne ze wygrywasz chocby 50-100 zl
na plus ale wygrana.
A-(5-10)
B-(8-17)
C-(9-14)
D-(19-31)
E-(20-32)
F-(27-33)
G-(48-49)
takie oto 7 parek polaczylem wczoraj w czworki co dalo w sumie 21 kuponow
bo 2z7 jest 21.
C- 9-14
F- 27-33
trafilem tylko 3/14 ale w czworkach
az 3/4 bo trafiona pelna parka "robi robote" calego systemu.
B-(8-17)
C-(9-14)
D-(19-31)
E-(20-32)
F-(27-33)
G-(48-49)
takie oto 7 parek polaczylem wczoraj w czworki co dalo w sumie 21 kuponow
bo 2z7 jest 21.
C- 9-14
F- 27-33
trafilem tylko 3/14 ale w czworkach
az 3/4 bo trafiona pelna parka "robi robote" calego systemu.
sposob edi8 na "4" kosztowalby
21x4= 84 zl
a znany sposob w Fortunie na 4/4 i 3/4
21x2= 42 zl
21x(3z4)= 21x4x1= 84
czyli w sumie 126 zl a wtedy mialbym wczoraj 495 zl za trafienie 3/4.
Roznica dosc pokazna przy wysylce 21 kuponow.
21x4= 84 zl
a znany sposob w Fortunie na 4/4 i 3/4
21x2= 42 zl
21x(3z4)= 21x4x1= 84
czyli w sumie 126 zl a wtedy mialbym wczoraj 495 zl za trafienie 3/4.
Roznica dosc pokazna przy wysylce 21 kuponow.
edi8
system "4" w Fortunie wygląda następująco:
ABC
AB
AC
BC
pozdrawiam
system "4" w Fortunie wygląda następująco:
ABC
AB
AC
BC
pozdrawiam
Witaj tomcio1972 - wg mnie to dość dawno istnieje ta możliwość nadawania zakładów na 4 zdarzenia ( bądź liczby ) w systemie "czwórka".
A żeby było ciekawiej , to poza tym szczegółowo opisanym dziś przeze mnie systemem "czwórka" na 5 zakładów - 4 liczby lub zdarzenia można w FORTUNIE także nadawać w systemie "jedenastka":
a/ 1-2-3-4
b/ 1-2-3
c/ 1-2-4
d/ 1-3-4
e/ 2-3-4
f/ 1-2
g/ 1-3
h/ 1-4
i/ 2-3
j/ 2-4
k/ 3-4
W przypadku systemu "jedenastka" , też mamy możliwość dowolnego dysponowania ( w ramach ogólnej stawki ) jej wysokością na wskazane pojedyńcze zakłady z tych 11 , bo przecież możemy inne znaczenie przykładać do układów z np. ulubioną lub bardzo "opóźnioną" liczbą i chcemy stawkować te zakłady wyżej niż te , w których ta liczba nie występuje.
Istotne jest także to , że zarówno w systemie "czwórka" i "jedenastka" możemy grać blokami i to w odniesieniu do gier losowych jak i zakładów sportowych , w miejsce numerów od 1-4 podstawiając więcej niż jedną liczbę czy zdarzenie sportowe.
Stwarza to bardzo ciekawe możliwości.
Pozdrawiam
edi8
A żeby było ciekawiej , to poza tym szczegółowo opisanym dziś przeze mnie systemem "czwórka" na 5 zakładów - 4 liczby lub zdarzenia można w FORTUNIE także nadawać w systemie "jedenastka":
a/ 1-2-3-4
b/ 1-2-3
c/ 1-2-4
d/ 1-3-4
e/ 2-3-4
f/ 1-2
g/ 1-3
h/ 1-4
i/ 2-3
j/ 2-4
k/ 3-4
W przypadku systemu "jedenastka" , też mamy możliwość dowolnego dysponowania ( w ramach ogólnej stawki ) jej wysokością na wskazane pojedyńcze zakłady z tych 11 , bo przecież możemy inne znaczenie przykładać do układów z np. ulubioną lub bardzo "opóźnioną" liczbą i chcemy stawkować te zakłady wyżej niż te , w których ta liczba nie występuje.
Istotne jest także to , że zarówno w systemie "czwórka" i "jedenastka" możemy grać blokami i to w odniesieniu do gier losowych jak i zakładów sportowych , w miejsce numerów od 1-4 podstawiając więcej niż jedną liczbę czy zdarzenie sportowe.
Stwarza to bardzo ciekawe możliwości.
Pozdrawiam
edi8
edi8 - gdzie padła 6 z soboty ??
aklim - opisałem istniejącą możliwość gry w FORTUNIE w odniesieniu do grania na 4 liczby z zabezpieczeniem na wypadek 1 źle wytypowanej liczby ( czy zdarzenia sportowego ) i zapewnienia sobie wygranej także przy trafieniu "tylko" 3z4.
Z 4 liczb to zabezpieczenie na "trójki" MUSI inaczej wyglądać , bo z 4 liczb możemy utworzyć 4 "trójki":ABC , ABD , ACD , BCD.
W odniesieniu do gry na 3 liczby zabezpieczamy się układami 2z3 a ich można z 3 liczb ułożyć trzy: AB , AC , AD , CD .
Nazwa systemu "czwórka" rzeczywiście odnosi się do tego układu :
a/ 1-2-3
b/ 1-2
c/ 1-3
d/ 2-3
bo daje właśnie 4 zakłady , ale idea zawarta w tym modelu gry daje się w FORTUNIE zastosować PRAKTYCZNIE także do tego opisanego przeze mnie - w ramach ogólnej stawki rozdzielając jej wysokość na poszczególne zakłady.
Tak więc termin: system "czwórka" traktuję tu jako wyjściowy , wobec opisu gry na 4 liczby.
Pozdrawiam
edi8
Z 4 liczb to zabezpieczenie na "trójki" MUSI inaczej wyglądać , bo z 4 liczb możemy utworzyć 4 "trójki":ABC , ABD , ACD , BCD.
W odniesieniu do gry na 3 liczby zabezpieczamy się układami 2z3 a ich można z 3 liczb ułożyć trzy: AB , AC , AD , CD .
Nazwa systemu "czwórka" rzeczywiście odnosi się do tego układu :
a/ 1-2-3
b/ 1-2
c/ 1-3
d/ 2-3
bo daje właśnie 4 zakłady , ale idea zawarta w tym modelu gry daje się w FORTUNIE zastosować PRAKTYCZNIE także do tego opisanego przeze mnie - w ramach ogólnej stawki rozdzielając jej wysokość na poszczególne zakłady.
Tak więc termin: system "czwórka" traktuję tu jako wyjściowy , wobec opisu gry na 4 liczby.
Pozdrawiam
edi8
korekta:
W odniesieniu do gry na 3 liczby zabezpieczamy się układami 2z3 a ich można z 3 liczb ułożyć trzy: AB , AC , BC .
W odniesieniu do gry na 3 liczby zabezpieczamy się układami 2z3 a ich można z 3 liczb ułożyć trzy: AB , AC , BC .
maniek50/HARTGE - nie wiem , ale kolega OPA jest kolektorem , więc ma zapewne wiedzę w tym względzie...
OK rozumiem, OPA wiesz moze gdzie padła 6 z soboty ??
heenry - w STS już można grać na LICZBY ŚWIATA , a odnośnie gry na liczby ML na NIE to przecież kilka razy już tu pisałem i to w czasie Twojej aktywności na forum.
Bez trudu znajdziesz te moje wpisy w archiwum.
Pzdr.
edi8
Bez trudu znajdziesz te moje wpisy w archiwum.
Pzdr.
edi8
dzieki wielkie OPA
Ja nie zawsze jestem tutaj,ale czasem zaglądam...pozdro i również dzięki za 2/2 w DL.
obserwator667 - w odniesieniu do tego co napisałeś:
"39370. edi8 jest wielu ktorzy tak jak ja uwazaja ze Twoje systemy i Twoja gadanina jest gówno warta więc nie zajmuj miejsca na czacie i won na pole ziemniaki liczyc!
obserwator666 2009-01-28 (11:33"
...................................
to już policzyłem i dlatego pragnę poinformować normalnych użytkowników , że jednak masz na polu numer 667 i jesteś zgniłkiem , którego wykopać trzeba i nastał na to czas najwyższy - o co do Admina wnoszę , wobec eskalacji agresywnych wpisów tego śmierdzącego gówniarza...
P.s: PASKO - proszę o przewietrzenie tego gnijącego i cuchnącego kartofla "krótkomajtkowca" znanego dotąd pod innym nickiem : "...87"
"39370. edi8 jest wielu ktorzy tak jak ja uwazaja ze Twoje systemy i Twoja gadanina jest gówno warta więc nie zajmuj miejsca na czacie i won na pole ziemniaki liczyc!
obserwator666 2009-01-28 (11:33"
...................................
to już policzyłem i dlatego pragnę poinformować normalnych użytkowników , że jednak masz na polu numer 667 i jesteś zgniłkiem , którego wykopać trzeba i nastał na to czas najwyższy - o co do Admina wnoszę , wobec eskalacji agresywnych wpisów tego śmierdzącego gówniarza...
P.s: PASKO - proszę o przewietrzenie tego gnijącego i cuchnącego kartofla "krótkomajtkowca" znanego dotąd pod innym nickiem : "...87"
39369.
Powiem Ci jedno ja w fortunie dziennie na parkach z czeskiej loterii 3 z 21 wyciagam 158,50 ZŁ grając za 4 zł.
snake 2009-01-28 (11:26)
==================================
Chcialbym w to uwierzyc ale jakos
mi ciezko.
Kolejny "marzyciel" ktory za 4 zl wygrywa codziennie 158 zl.
szansa trafienia 3z21 jest jak
1:1330 a za 4 zl mozna zagrac 2 parki
lub jakis drobny system np 3z4 za 1 zl za zaklad.
Trzeba miec mozg dobrze zryty aby takie brednie wypisywac.
1:1330 a za 4 zl mozna zagrac 2 parki
lub jakis drobny system np 3z4 za 1 zl za zaklad.
Trzeba miec mozg dobrze zryty aby takie brednie wypisywac.
tomcio1972 - oto wpis z innego forum , który opisuje grę jednego z użytkowników w FORTUNIE i który te możliwości rozmaitego stawkowania prezentuje:
"Witam !
Jestem początkujacym i typuje liczby w DL w FORTUNIE a problem polega na :
1. Rozpatrujemy jeden zakład 4 liczby.
2. Jakie moga być koszty tego zakładu i jaka wygrana .
3. Chciałem tą czwórke zabezpieczyc t.z.n wygrana byłaby 2z4, 3z4 niska i ewentualnie 4z4 wyzsza.
Kolega puszczał zaklad 4z4 z zabezpieczeniem 3z4 , koszt 4 zł i wygrana była 3z4 - 490 zł oraz 4z4 - 1280 zł. Innym razem w okienku był kto inny i za taki sam zaklad - koszt 4 zł obliczył , że wygrana 3z4 będzie 371,25 zł a 4z4 - 6300 zł.
Porownujac te wygrane 4z4 to widać , ze jest kolosalna róznica przy tym samym
koszcie 4 zł."
Pzdr.
edi8
"Witam !
Jestem początkujacym i typuje liczby w DL w FORTUNIE a problem polega na :
1. Rozpatrujemy jeden zakład 4 liczby.
2. Jakie moga być koszty tego zakładu i jaka wygrana .
3. Chciałem tą czwórke zabezpieczyc t.z.n wygrana byłaby 2z4, 3z4 niska i ewentualnie 4z4 wyzsza.
Kolega puszczał zaklad 4z4 z zabezpieczeniem 3z4 , koszt 4 zł i wygrana była 3z4 - 490 zł oraz 4z4 - 1280 zł. Innym razem w okienku był kto inny i za taki sam zaklad - koszt 4 zł obliczył , że wygrana 3z4 będzie 371,25 zł a 4z4 - 6300 zł.
Porownujac te wygrane 4z4 to widać , ze jest kolosalna róznica przy tym samym
koszcie 4 zł."
Pzdr.
edi8
edi8 jest niewątpliwie upośledzony umysłowo w stopniu znacznym.
Jego systemy nie sprawdzają się w rzeczywistości tylko na kartce.
Jego systemy nie sprawdzają się w rzeczywistości tylko na kartce.
@obserwator666
Zupełnie Ciebie kolego nie rozumiem, co ty masz do systemów Ediego ?
Przecież system (ile razy można o tym pisać) to tylko matryca pod którą podstawia się własne wytypowane liczby.
Tak ciężko to zrozumieć ?
Zupełnie Ciebie kolego nie rozumiem, co ty masz do systemów Ediego ?
Przecież system (ile razy można o tym pisać) to tylko matryca pod którą podstawia się własne wytypowane liczby.
Tak ciężko to zrozumieć ?
edi, jest bardzo mądry umysłowo, bo jeśli jest przedstawicielem FORTUNY, to rozliczają go tam z tego ilu nagoni do gry graczy takich jak wy mości panowie.
Sam edi w to gówno nie gra, bo sam dobrze wie, że można w to wygrać ale niekoniecznie.....trzeba znać liczby które zostaną wylosowane i wpisać według jego rozpisek.
Z kolei jak ktoś zna te liczby to po cholere mu jakieś rozpiski po 5 gr za zakład.
Idzie gra pewną trójkę x 1000 i spokojnie odbiera kaskę Pozdrawiam.
Sam edi w to gówno nie gra, bo sam dobrze wie, że można w to wygrać ale niekoniecznie.....trzeba znać liczby które zostaną wylosowane i wpisać według jego rozpisek.
Z kolei jak ktoś zna te liczby to po cholere mu jakieś rozpiski po 5 gr za zakład.
Idzie gra pewną trójkę x 1000 i spokojnie odbiera kaskę Pozdrawiam.
Regnak masz racje z tym podstawianiem liczb pod matryce systemow publikowanych na czacie.Ale gdyby chipotetycznie przyjac ze matryca pokrywa sie z liczbami ktore chcemy podstawic,to tez powinna wyjsc zakladana gwarancja.Ja nie wiem czy wychodzi czy nie bo nie gram systemami,wiec niech wypowiedza sie ci co graja.Ja w tym temacie nie mam zdania bo nie wiem.Natomiast pisanie ze zna cyfry i ze zagra na 3 skr i x1000 to juz swiadczy o autorze tego wpisu,ze nie do konca wie co pisze.Moj wpis jest wpisem pokojowym i nikogo nie chce urazic.
PASKO: czy możesz uporządkować ten śmietnik skryty pod nowym nickiem "obserwator666" a de facto jest to przecież "...87" - i jako krótkomajtkowiec jak szczeniak się tu zachowujący?
Proszę też o usunięcie wpisów tego przygłupa - po jego się stąd pozbyciu , ponieważ jedynym celem jego tu przebywania jest szkodzenie wizerunkowi strony.
Pozdrawiam
edi8
Proszę też o usunięcie wpisów tego przygłupa - po jego się stąd pozbyciu , ponieważ jedynym celem jego tu przebywania jest szkodzenie wizerunkowi strony.
Pozdrawiam
edi8
Nawet jesli edi8 jest przedstawicielem
Fortuny i nagania ludzi to nie rozumiem jak moze byc z tego rozliczany.
Ja idac do Fortuny to wysylam swoje zaklady,zamienie czasami kilka slow z kolektorem lub ludzmi tam przebywajacymi np. o sposobach jakimi graja ale napewno nie mowie do kolektora ze jestem czynnym uczestnikiem "multipasko" i jestem tu dlatego ze kazal mi tu przyjsc edi8(wasz naganiacz) i prosze aby moja osobe przypisac do jego "zdobyczy" ktora namowil na granie u was.
--------------
Nie jest on rowniez jakims egzekutorem dlugow ktory przychodzi do was do domu i straszy was roznymi konsekwencjami.
Wybor zawsze nalezy do was "grac czy nie".
Czy tak ciezko to zrozumiec?.
Fortuny i nagania ludzi to nie rozumiem jak moze byc z tego rozliczany.
Ja idac do Fortuny to wysylam swoje zaklady,zamienie czasami kilka slow z kolektorem lub ludzmi tam przebywajacymi np. o sposobach jakimi graja ale napewno nie mowie do kolektora ze jestem czynnym uczestnikiem "multipasko" i jestem tu dlatego ze kazal mi tu przyjsc edi8(wasz naganiacz) i prosze aby moja osobe przypisac do jego "zdobyczy" ktora namowil na granie u was.
--------------
Nie jest on rowniez jakims egzekutorem dlugow ktory przychodzi do was do domu i straszy was roznymi konsekwencjami.
Wybor zawsze nalezy do was "grac czy nie".
Metody i sposoby gry ktore edi8 tu
publikuje wedlug mnie sa ciekawe i godne uwagi a czy nimi zagram czy nie
to i tak decyzja nalezy do mnie.
To samo dotyczy "was" wszystkich czytajacych jego sposoby gry.
Nikt "was" do niczego nie zmusza.
publikuje wedlug mnie sa ciekawe i godne uwagi a czy nimi zagram czy nie
to i tak decyzja nalezy do mnie.
To samo dotyczy "was" wszystkich czytajacych jego sposoby gry.
Nikt "was" do niczego nie zmusza.
Wyciąg z regulaminu FORTUNY:
§ 11 b. Zakłady typu Bezpieczny.
Zakład typu "Bezpieczny" jest rodzajem zakładu AKO z wcześniej ustalonym minimalnym kursem całkowitym oraz wcześniej ustalonym maksymalnym kursem całkowitym każdego zdarzenia. Zakład ten pozostaje wygrywający także w przypadku nieprawidłowego wytypowania jednego ze zdarzeń. Wygrana jest wtedy obliczana jako iloczyn 90% stawki i wcześniej ustalonego "bezpiecznego" kursu dla tego zdarzenia.
Takie zakłady można zawierać nie tylko na "czwórki" a na dowolną ilość zdarzeń (5,6,7 itp)
@kogucik19
Jeżeli tak jak hipotetycznie napisałeś liczby w matrycy systemu sa liczbami które ty wybierasz to gwarancja nadasl obowiązuje.
Gwarancja systemu, przykład
Jeżeli mamy system z 12 liczb na 6 skreśleń przy 15 zakładach i gwarancja tego systemu to 5 trafień przy 6 poprawnie wytypowanych liczbach (z tych 12) to oznacza że w jednym z tych 15 zakładów musi byc 5 w 6
Ja tego prościej wytłumaczyć nie potrafię, wiem, że Ty Kogucie to kumasz od dawna ale są tu "przypadki" mylące palec z chu..m czyli uważający że matryca systemu to liczby do wysłania.
Jeżeli tak jak hipotetycznie napisałeś liczby w matrycy systemu sa liczbami które ty wybierasz to gwarancja nadasl obowiązuje.
Gwarancja systemu, przykład
Jeżeli mamy system z 12 liczb na 6 skreśleń przy 15 zakładach i gwarancja tego systemu to 5 trafień przy 6 poprawnie wytypowanych liczbach (z tych 12) to oznacza że w jednym z tych 15 zakładów musi byc 5 w 6
Ja tego prościej wytłumaczyć nie potrafię, wiem, że Ty Kogucie to kumasz od dawna ale są tu "przypadki" mylące palec z chu..m czyli uważający że matryca systemu to liczby do wysłania.
A i jeszcze jedno, system to system a typowanie to typowanie.
Na nic nawet najlepszy system jeżeli nie wytypujesz określonej ilości liczb wymagane w gwarancji systemu.
Na nic nawet najlepszy system jeżeli nie wytypujesz określonej ilości liczb wymagane w gwarancji systemu.
Trebor - w FORTUNIE zakłady typu "Bezpieczny" wymagają minimalnego ako 200 i nie obejmują gier losowych na LICZBY ŚWIATA...
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
proszę o system na rozpisanie 20 liczb : 10 zakładów na 7 liczb z gwarancją wypadnięcia przynajmniej 6 liczb :) z góry dziekuję
mysia pysia - z góry zapewniam Cię , że system o podanych przez Ciebie gwarancjach , ma 1309 zakładów.
Więc jesteś albo bardzo dowcipną , albo bardzo jeszcze niedoświadczoną miłośniczką gier losowych...
Pozdrawiam
edi8
Więc jesteś albo bardzo dowcipną , albo bardzo jeszcze niedoświadczoną miłośniczką gier losowych...
Pozdrawiam
edi8
Raczej niedoświadczoną :( to jak mam rozpisać sobie 20 liczb na przynajmniej 10 zakładów?
mysia pysia - wiem , że mnie nie polubisz , ale nadal muszę być "okrutny" dla Ciebie: system z 20 liczb rozpisany po 7 skreśleń , z gwarancją 5/5 ma 980 zakładów , więc może nie lewituj już raczej , a zejdź na twardy grunt czyli na ziemię...
Pozdrawiam
edi8
Pozdrawiam
edi8
Tzn co radzisz?
REGNAK wlasnie to napisalem,wiec nie musisz mi tego tlumaczyc .Napisalem ze zamiast podstawiac liczby do matrycy mozna z tej matrycy wybrac dana ilosc liczb,i znalesc tyle lini zeby byly spelnione gwarancje systemu,pisze to tylko dlatego ze wszyscy chca sprawdzac gwarancje po podstawieniu swoich liczb a tego nie musi sie robic.Jak jest system na 10 liczb z gwarancja 1x3 na 3 liczby to wybieramy np.3,7,9 i szukamy czy znajdziemy taka linie w zakladach zawierajaca takie liczby.Wiem ze napisales to samo a poprzedniej mojej interpretacji nie zrozumiales ,i jest ok wazne ze dogadalismy sie w temacie.Pozdrawiam
MYSIA proszę:
skreśleń - 7
liczb - 20
zakładów - 10
1, 2, 4, 5, 7, 8, 9,
1, 2, 6, 7, 8, 9, 20,
1, 3, 4, 9, 10, 11, 16,
1, 3, 6, 10, 11, 16, 20,
2, 4, 5, 14, 15, 17, 18,
2, 5, 6, 12, 13, 15, 17,
3, 4, 5, 11, 15, 16, 18,
3, 6, 7, 9, 10, 13, 19,
7, 8, 12, 14, 18, 19, 20,
8, 10, 12, 13, 14, 17, 19,
skreśleń - 7
liczb - 20
zakładów - 10
1, 2, 4, 5, 7, 8, 9,
1, 2, 6, 7, 8, 9, 20,
1, 3, 4, 9, 10, 11, 16,
1, 3, 6, 10, 11, 16, 20,
2, 4, 5, 14, 15, 17, 18,
2, 5, 6, 12, 13, 15, 17,
3, 4, 5, 11, 15, 16, 18,
3, 6, 7, 9, 10, 13, 19,
7, 8, 12, 14, 18, 19, 20,
8, 10, 12, 13, 14, 17, 19,
OPA: nie wiem czy doczytałeś , że "mysia pysia" potrzebuje system gwarancyjny....
A jakie ma gwarancje ten Twój rozpis?
A jakie ma gwarancje ten Twój rozpis?
mysia pysia: zapraszam Cię do lektury wpisu 39183...Może rozważ tam podany system?
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
w keno raz miałam 5/5 - 120 pln
a potem to juz co najwyżej 4/5 , i 3/3 czasami wpadało, ale to wszystko było na początku wejścia gry na nasz rynek
a potem to juz co najwyżej 4/5 , i 3/3 czasami wpadało, ale to wszystko było na początku wejścia gry na nasz rynek
Dzięki edi8 :) spróbuję.....innym tez dziękuje za rady :)
ML:
36,38,58
16,27,28
16,58,66
15,36,38
10,27,74
14,16,74
10,36,72
--------
16,36,38,58,66
10,14,27,69,74
13,15,51,71,79
27,28,36,38,58
28,44,50,66,68
28,71,72,36,66
---------------
16,27,28,36,38,58
------------------
36,38,58
16,27,28
16,58,66
15,36,38
10,27,74
14,16,74
10,36,72
--------
16,36,38,58,66
10,14,27,69,74
13,15,51,71,79
27,28,36,38,58
28,44,50,66,68
28,71,72,36,66
---------------
16,27,28,36,38,58
------------------
@kogucik19
To Kogucie nie było wcale do Ciebie tylko twój wpis mnie tak natchnął :) Ja wiem ze ty to rozumiesz
To Kogucie nie było wcale do Ciebie tylko twój wpis mnie tak natchnął :) Ja wiem ze ty to rozumiesz
Czy w sposób stały i pewny ( a ten termin w odniesieniu do gier losowych jest bardzo ryzykowny ) można - grając w Dużego Lotka - mieć minimum 5 trafionych liczb w 8 zakładach prostych?
Można!
a/ 01-02-03-04-05-06
b/ 07-08-09-10-11-12
c/ 13-14-15-16-17-18
d/ 19-20-21-22-23-24
e/ 25-26-27-28-29-30
f/ 31-32-33-34-35-36
g/ 37-38-39-40-41-42
h/ 43-44-45-46-47-48
Mamy więc 8 stref 6-liczbowych , ze 100%-ową gwarancją trafienia minimum 5z48 liczb oraz wysoką szansą na 6z48.
Myślę , że zainspiruje to np. tomcia1972 do przetestowania któregoś systemu strefowego...
Pozdrawiam
edi8
Można!
a/ 01-02-03-04-05-06
b/ 07-08-09-10-11-12
c/ 13-14-15-16-17-18
d/ 19-20-21-22-23-24
e/ 25-26-27-28-29-30
f/ 31-32-33-34-35-36
g/ 37-38-39-40-41-42
h/ 43-44-45-46-47-48
Mamy więc 8 stref 6-liczbowych , ze 100%-ową gwarancją trafienia minimum 5z48 liczb oraz wysoką szansą na 6z48.
Myślę , że zainspiruje to np. tomcia1972 do przetestowania któregoś systemu strefowego...
Pozdrawiam
edi8
edi8
Ktore systemy strefowe masz na mysli?.
Tamte co kiedys ulozylem to raczej nadaja sie do ML.
Lepiej idzie mi w tej chwili typowanie 6-7 grup po 2 liczby.
Rozpisanie tego na 2/2 3/3 4/4 sposobem nam znanym z wczesniejszych wpisow.
Pzdr.
Ktore systemy strefowe masz na mysli?.
Tamte co kiedys ulozylem to raczej nadaja sie do ML.
Lepiej idzie mi w tej chwili typowanie 6-7 grup po 2 liczby.
Rozpisanie tego na 2/2 3/3 4/4 sposobem nam znanym z wczesniejszych wpisow.
Pzdr.
Szedłem w swym myśleniu w kierunku elementarnego systemu strefowego na 3 grupy po ( 1z6 ) każda , czyli 6x6x6=216 zakładów mających wyłonić 1x"3" - ale do zastosowania we włoskim lotku 6z90 liczb , wobec kursu w FORTUNIE za 3/3 wynoszącego 4500 , co daje 18 losowań na to trafienie aby pozostać " po stronie wygranych"...
edi8
Przeczytaj jesli masz ochote jakie
Perkins ma podejscie do systemu strefowego.
Podaje 4 rozne rozpisy z gw 5/6 ale warunek jest np dla systemu 22 liczby-32 zaklady aby w czerech trojkach tzw:bankierach miec 3/3 a do tego 3 liczby z 10.
Opisal tam 4 systemy:
22 liczby- 32 zak
24 liczby- 44 zak
36 liczb- 88 zak
49 liczb-140 zak
Ladnie to wszystko wyglada ale w DL trafic 3/3 to ciezka sprawa.
Bardziej podoba mi sie system 22 liczby-32 zaklady do ML bo tam o 3/3 latwiej.
Tylko mysle ze czesciej konczylo by sie na trafieniach 5/6 ktore to dobre sa do TS a nie FORTUNY.
www.lotto-logix.com/txthouse/conditionalwhl.html
Przeczytaj jesli masz ochote jakie
Perkins ma podejscie do systemu strefowego.
Podaje 4 rozne rozpisy z gw 5/6 ale warunek jest np dla systemu 22 liczby-32 zaklady aby w czerech trojkach tzw:bankierach miec 3/3 a do tego 3 liczby z 10.
Opisal tam 4 systemy:
22 liczby- 32 zak
24 liczby- 44 zak
36 liczb- 88 zak
49 liczb-140 zak
Ladnie to wszystko wyglada ale w DL trafic 3/3 to ciezka sprawa.
Bardziej podoba mi sie system 22 liczby-32 zaklady do ML bo tam o 3/3 latwiej.
Tylko mysle ze czesciej konczylo by sie na trafieniach 5/6 ktore to dobre sa do TS a nie FORTUNY.
www.lotto-logix.com/txthouse/conditionalwhl.html
Te bankiery - to pewniaki , a z tymi "pewniakami" to nigdy pewności niestety nie ma :)
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Oto rozpis systemu na 10 liczb w rozpisie na 30 zakładów po 6 skreśleń , z gwarancją 2x"4" przy trafieniu 4z10 liczb:
01. 1 2 3 4 5 10.. 16. 1 4 5 6 8 10
02. 1 2 3 4 7 8... 17. 1 4 5 7 8 9
03. 1 2 3 5 6 8... 18. 1 5 6 7 9 10
04. 1 2 3 5 7 9... 19. 2 3 4 5 8 9
05. 1 2 3 6 9 10.. 20. 2 3 4 6 7 9
06. 1 2 4 5 6 9... 21. 2 3 4 6 8 10
07. 1 2 4 6 7 10.. 22. 2 3 5 6 7 10
08. 1 2 4 8 9 10.. 23. 2 3 7 8 9 10
09. 1 2 5 7 8 10.. 24. 2 4 5 6 7 8
10. 1 2 6 7 8 9... 25. 2 4 5 7 9 10
11. 1 3 4 5 6 7... 26. 2 5 6 8 9 10
12. 1 3 4 6 8 9... 27. 3 4 5 6 9 10
13. 1 3 4 7 9 10.. 28. 3 4 5 7 8 10
14. 1 3 5 8 9 10.. 29. 3 5 6 7 8 9
15. 1 3 6 7 8 10.. 30. 4 6 7 8 9 10
Pozdrawiam
edi8
01. 1 2 3 4 5 10.. 16. 1 4 5 6 8 10
02. 1 2 3 4 7 8... 17. 1 4 5 7 8 9
03. 1 2 3 5 6 8... 18. 1 5 6 7 9 10
04. 1 2 3 5 7 9... 19. 2 3 4 5 8 9
05. 1 2 3 6 9 10.. 20. 2 3 4 6 7 9
06. 1 2 4 5 6 9... 21. 2 3 4 6 8 10
07. 1 2 4 6 7 10.. 22. 2 3 5 6 7 10
08. 1 2 4 8 9 10.. 23. 2 3 7 8 9 10
09. 1 2 5 7 8 10.. 24. 2 4 5 6 7 8
10. 1 2 6 7 8 9... 25. 2 4 5 7 9 10
11. 1 3 4 5 6 7... 26. 2 5 6 8 9 10
12. 1 3 4 6 8 9... 27. 3 4 5 6 9 10
13. 1 3 4 7 9 10.. 28. 3 4 5 7 8 10
14. 1 3 5 8 9 10.. 29. 3 5 6 7 8 9
15. 1 3 6 7 8 10.. 30. 4 6 7 8 9 10
Pozdrawiam
edi8
Powyższy system można wykorzystać w FORTUNIE do gry na 30 zakładów DL systemem 4z6=15 ze stawką 0,20zł , czyli koszt gry to 15x0,20=3zł a 30x3zł-90zł.
Trafienie 4z10 liczb dające 2x"4" DL to przy kursie 7000:
7000x0,9x0,20zł=1260zł
1260złx2=2520zł
2520:90=28
Mamy tu więc 28 losowań na trafienie 4z10 liczb DL dające 2x"4" , a to prowadzi do wyzerowania poniesionych kosztów gry w czasie tych 28 gier.
Pozdrawiam
edi8
Trafienie 4z10 liczb dające 2x"4" DL to przy kursie 7000:
7000x0,9x0,20zł=1260zł
1260złx2=2520zł
2520:90=28
Mamy tu więc 28 losowań na trafienie 4z10 liczb DL dające 2x"4" , a to prowadzi do wyzerowania poniesionych kosztów gry w czasie tych 28 gier.
Pozdrawiam
edi8
EDI 8 I INNI CZEMU WY DOTYCHCZAS NIE JESTEŚCIE MULTI MILIONERAMI TYLKO W CZACIE JESTEŚCIE MOCNI JAK MÓJ SZWAGIER... TYLKO W JĘZYKU NIC W NATURZE...POZDRAWIAM.
Prośba do Admina, zmień adres strony na www.multisystemedi.pl, bo temat przewodni czata to " edi8, jego systemy i przyjaciele " ( grane w Fortunie ). Dziękuję i Pozdrawiam. Do ediego i jego wielbicieli ( ja mam szacun do jego pracy ) : może załóżcie sobie temat na forum i tam sobie dyskutujcie o systemach ? bo jak dla mnie to za dużo tego na czacie. Dziękuję i Pozdrawiam.
no to już zaczyna być delikatna paranoja
gość już tak zakałapućkał się w te systemy że zaczyna świrować
4z10=210, 210x2=420 i mam na 420 zakładów zagwarantowane 2 czwórki
proste jak drut
a gość mówi pomóż, podziel, rozpisz, wyciągnij pierwiastek i wyślij 450 zakładów żeby mieć 2 czwórki
nie wiem czemu służy to motanie
pewnie dla ratowania prestiżu napisze że chodziło o 0,20
ale każdy myślący poprawnie użytkownik tego forum
poradzi sobie z tego rodzaju hochsztaplerką
gość już tak zakałapućkał się w te systemy że zaczyna świrować
4z10=210, 210x2=420 i mam na 420 zakładów zagwarantowane 2 czwórki
proste jak drut
a gość mówi pomóż, podziel, rozpisz, wyciągnij pierwiastek i wyślij 450 zakładów żeby mieć 2 czwórki
nie wiem czemu służy to motanie
pewnie dla ratowania prestiżu napisze że chodziło o 0,20
ale każdy myślący poprawnie użytkownik tego forum
poradzi sobie z tego rodzaju hochsztaplerką
EDI8 CWANIACZKU GRASZ W MULTI TYMI ZASRANYMI SYSTEMAMI KTÓRYMI TAK ZACIEKLE WCISKASZ NA CHAMA KAŻDEMU NA TYM NINICZACIE ?
I JESZCZE JEDNO PYTANIE CZY WYGRALES JEKĄŚ KASĘ ZA POMOCĄ TYCH SYSTEMÓW?
KOZAK
I JESZCZE JEDNO PYTANIE CZY WYGRALES JEKĄŚ KASĘ ZA POMOCĄ TYCH SYSTEMÓW?
KOZAK
EDI8 LEPIEJ ZMIEŃ STRONĘ BO NIKT CIĘ NIE CHCE SŁUCHAĆ TAKIE BREDNIE WYPISUJESZ ŻE GLOWA MI BOLI JAK TO CZYTAM WARA
zgadzam sie z toba KOZAK niech wypada z tad wymoczek hhehhe sadzi mu na dekiel na maxsa ststemowicz sie znalazl zasrany
CO SIE NIC NIE ODZYWASZ CHYBA CIE JUZ ZATKALO JAK MOZNA TAKA CIEMNOTE LUDZIOM WZISKAC WYZYSK JEBANY MAM NADZIEJE ZE JUTRO JUZ CIE PASKO WYPIERDOLI Z TEGO CZATA BO MNIE KREW ZALEWA JAK CZYTAM TE PIERDOLY .\
I WIDZE ZE NIEKTORYM LUDZIOM NA TYM CZACIE TEZ SIE TE TWOJE WPISY NIEPODOBAJA ..
I WIDZE ZE NIEKTORYM LUDZIOM NA TYM CZACIE TEZ SIE TE TWOJE WPISY NIEPODOBAJA ..