Wpisy 3 933 796 – 3 933 895
20 sierpnia 2020 15:06 → 20 sierpnia 2020 17:40, 100 wpisów
multilotek dodał(a) komentarz w temacie: Loteriada 2020
Jacyś farciarze są na stronie?-dawać skany,bedzie klaskane
kiedyś były takie zakłady , jak zakłady pracy chronionej te zakłady niestety zatrudniały ludzi własnie z grupami inwalidzkimi i rencistów i emerytów , niestety te zakłady padły poniewaz rzad takich zakładów nie chciał dotować, i dlatego od tamtej pory pracodawcy zaczeli przymować sobie za połowe stawki emerytów i rencistów, którzy własnie jako strażników po tzw, obiektach, i tu rzad sam sobie strzela w kolano tym, a pozniej narzekahja że nikt niechce tu w kraju pracować, gdyby rzad wymyślil normalne przepisy nieszkodzace pracodawca i pracownikom, gdyby placili tyle kazdemu aby mógł normalnie zyć i byłby prawdziwy socjal a nie tylko przekrety , to by tu wszyscy pracowali w polsce, ale nie stety ccały czas nas okradaja i oszukuja i dlatego jest tak jak jest
ten co wygrał w lotto 7,5 miliona to pochodził z Radzionkowa RZUT beretem od Bytomia
Dusia na Europejskiej. Był na spacerze z wnukiem , zagrał.jednym zakładem.
Bliżej Ci jest rzucić beretem na Strzelców Bytomskich. Tam też padła ładna wygrana.
Arczibalik73, w ochronie pracują różni ludzie. Ci z licencjami znają się na pracy w ochronie. Ci z różnych zawodów często bywają nawiedzeni. Takich to tylko na budowy. W sklepach to najgorsza służba.
i mysla tylko ze jesli beda pilotowac akcje 500+ i tylko beda dbać o dzieci to to wszystko załatwi, niestety nic wiecej mylnego,nic niezałatwi, dopóki tu sie nic nie zmiemni w sprawie rynku pracy i pracodawcy beda sobie wybierac tylko pracówniów,i beda patrzec aby przyjać sobie pracowników za tzw. połową wynagrodzenia , lub tak zwana tania siłe robocza z za buga ,a polaków sie poprostu olewa, i dlatego kazdy polak ,który jest troche zdrowszy wyjezdza za praca za granice w celu popreawienia sobie bytu bo nikt tu niechce zapierniczać za grosze,
a mowiłem że rzad zaczni sie walić i ze bedą zmiany , widac to juz teraz juz 4 osoby podały sie do dymisji , kto nastepny teraz odejdzie? przepowiednia sie pomału sprawdza
a mowiłem że rzad zaczni sie walić i ze bedą zmiany , widac to juz teraz juz 4 osoby podały sie do dymisji , kto nastepny teraz odejdzie? przepowiednia sie pomału sprawdza
Pracodawcy nie chcą w ochronie palaczy i tych , z telefonami w ręce. Śpiochów też nie trawia.A już nie daj Boże takich, którzy chroniąc, podbieraja towar z ochranisnego obiektu. A są tacy .Rsczej bywali.
Arczibalik73, popatrz jaki jest teraz deficyt budżetowy. Prawie 100.miliardów .Szczury uciekają już sami z tonącego okrętu .
Teraz nawet najlepszym ekonomistom nie życzyłbym stanowisk premiera i ministrów .
Wybieram z ww :
3,7,11,12,18,19,20,22,26,36
42,45,46,48,53,67,68,73,78,80
3,7,11,12,18,19,20,22,26,36
42,45,46,48,53,67,68,73,78,80
3 933 802. Karolb tu piszesz duzo prawdy, a jesli chodzi o pracownikow ochrony na sklepach to tonie sa pracownicy prawdziwej ochrony, , i tyle maja wspolnego z pracownikiem ochrony co ja z kosmosem,nakczesciej przyjmuje sie tam takich ludzi ze jakbyś np chciał coś powiedzmy ukraść ze sklepu to byś wyniusł i towar i tego pseudo pracowwnika ochrony, ci ludzie tylko sie madrza w sklepie do ludzi, podejrzewam ze jesli by był jakiś napad na dany dyskont, czy sklep tooby nic niezrobil sam, ttylko by sie zesrał ze strachuprawdziwy pracownik ochrony jest szkolony , musi miec dobra psychike jak i kondycje i musi wiedziec jak zareagowac w danej chwili newralgicznej czyli w czasie zagrozenia, bo po to on tam jest od tego, a nie kozaczyć w sklepie do klijentów , byłem pracownikiem ochrony kiedys posiadałem licencje przechodziłem szkolenia, rózne oraz prawo uzycia broni i reakcji zachowania w sytuacjach newralgicznych,ale gdy zachorowałem, musiałem odejsc tez z koncesjonowanej agencji ochrony ze stanowiska dyzurnego, poniewaz MSWA tez i zmieniła pewne przepisy, tzw służb mundurowych, swoja była prace zawsze wspominam miło, pomimo ze bylo wtedy mało płatna, nie tak jak niby jest teraz, no ale cóz było mineło
3 933 804. Karolb to tez prawda pracownik ochrony ma słuzyc firmie w której pracuje i spoleczeństwu gdy widzi ze jest sytuacja zagrozenia jakiegos powinien zareagowaćw sposób właśćiwy i powinien być kulturalny,ale nigdy nie przejawiać ruchów wymiotnych i niepowinien kozaczyć stawiajac sie wyzej nad klijentami np.w takim sklepie,druga sprawa inteligencja powinien błyszczeeć a nie chamstwem, a tutaj z tym jestety róznie
johno dodał(a) komentarz w temacie: Loteriada 2020
Przed chwilą padło 1 x 6950,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
kiedyś wracajac z pracy po 12 godzinach słuzby, w samym dowództwie, jak sie śmieje, gdy juz wróciłem do domu , poszedłem u nas do sklepu cos sobie tam kupić, i zaówazyłem ze chodzi zamna jakiś człowiek krok w krok i mi sie przyglada co ogladam co biore, pomyslałem , a moze mi sie zdaje, ale nic ide dalej, a on dalej zamna łazi, niestety niebył w zadnym mundurze ani nic,niemiał identyfikatora, wiec niemogłem go skojarzyć ze akurat był to np. jakis ochroniarz, w koncu nie wytrzymałem i zapytałem sie go przepraszam pana mam takie pytanie dlaczego pan tak za mna chodzi ,niema pan nic innego do roboty, tylko takłazić za klijentami, a on mi nato jestem tu ochroniarzem i robie to co robie, wtedy zadałem mu inteligentne pytanie no ok, a gdzie pan ma mundur bo dla mnie jest pan zwykłym człowiekiem, wtedy cos sie przybuzył domnie ze jak bedzie chciał to on mnie załatwi , wtedy powiedziałem mu ok,czy wygladam na złodzieja? podać panu numery na policje odrazu ?facet nagle zmienił gadke i ton swojej mowy, pokazł mi swój identyfikator, a ja mu swoja blache ,ze swojej ochrony, i poprosiłem o numer telefonu do jego agencji ,która go zatrudniała, facet momentalnie sie co domnie zmienił, a w dodatku za mna przechodzilo, tez mojich 2 kolegów z policji, którzy tez akurat byli wsklepie na jakis zakupach i zapytali czy mam jakies problemy ,odparłem nie wszystko jest w porzadku, ochroniarz sklepu wymiekł momentalnie, powiedzial mi ze wie pan rózni ludzie sie tu kreca i tylko patrza zeby cos zwinać, powiedziałem wiem o tym bo tez nieraz miałem do czynienoia z tajkimi ludzmi, i zapytałem a czy wy niemacie w tej ochronie mundurów, nie daja wam, wtedy ten ochroniarz powiedział ze daja tylko on wziol do prania , powiedziałem ok rozumie, no zdarza sie,
kolesie z policji poszli dalej, sobie a ochroniarz przeprosił ze był dlamnie na poczatku niemiły i przeszedł do swoich zajeć, po jakimś czasie dowiedziałem sie ze ten ochroniarz znów do kogoś przykozaczył w tym sklepie ale juz mu wtedy nie uszło na sucho, gdy wychodzil kiedys tam wieczorem z pracy został napadniety i pibity, ze az trafił do szpitala ze złamanym zebrem i wstrzasem muzgu i tak sie własnie koncza takie sytuacje , niestety p[rzed sklepem wtedy niebylo monitoringu jeszcze i oprawcy jego prawdopodobnie na niego czekali przed sklepem gdzie pracował
wyslalem 6 zakladow ale niestety na male liczby bo nie mialem pomyslu
jak wejdzie wiecej mniejszych to dobrze a jak wejdzie tylko z 5 1-40 to ich zabije
ja nienawidze chamstwa ani tez niejestem do nikogo agresywny, zawsze uwazam ze tylko na spokojnie powino sie załatwiać rózne sprawy i trzeba mieć inteligencje i szacunek do 2 człowieka, jesli ktoś jest dlamnie miły to tym samym ja sie mu odwzdieczam, ale nienawidze oszustów, kretów, zbyt pewnych siebie i kozaków który próbuje sie pokazać kim on nie jest a tak napawde to prezentuje soba wioche i las
i dlatego niezycze nikomu pracować na ochronie w sklepie, bo tam nigdy nic niewiadomo co moze sie stać gdy wujdzie człowiek z pracy, było mi żal tego pracownika ochrony ze sklepu gdy mi kolezanka ze sklepu powiedziała jak go załatwili ci bandyci, ale z drugiej tez strony pomyślałem przykozaczył i dostał, szkoda było jednak tego młodego chłopaka
3 933 835. waldus witaj za prace
Czesc Wszystkim pisze po woli bo multipasko znowu mnie zablokuje tez jestem ciekawy za co wczoraj mnie zablokowal prosze o wyjasnienie???!
Po oddaniu 6sciu wpisów pod rząd automatycznie dostaje się blokadę na 8h
A dzieki za info bo multipasko nie umial mi tego wyjasnic
Z drugiej strony to bezzzsens
Tąaak ale co musisz co 6 wpis czekac zeby ktos sie odeżwąl
Nie wiedzialem
Fajni ludzie tu sa ale tez widze 3 grupy
Na 6 liczb z plusem czy ze stawka gracie
Tak zgadzam sie
Ktos jak zawsze gral na 6 liczb 4 losowania nie wiem kto ale mam nadzieje ze trafil 6/6 co losowanie podziwiam tego Pana
Ok ide sobie zas sie odezwe chyba ze multipasko mnie zablokuje za wolne pisanie lub cos innego
magda witaj nie nigdy nie mysłałem aby uczestniczyć w obradach w sejmu podejrzewam ze gdym tam trafił i faktycznie byłbym posłem to bym tam wszystko pozmieniał, polowe tych ustaw które oni tam wymyslaja, które szkodza spoleczenstwu , wyladaowały by w koszu a cioniektórzy posłowie by szybko zostali pozbawieni swoich stołków i imunitetu posła, za to pod czym sie podpisuja i co nam tu nizej pózniej wprowadzaja,w zycie,przedewszystkim zamknol bym sklepik z trunkami wyskokwymico by pzniej na mównicy głupot nieopowiadali , posel który by nie był na obradach musiałby zapłacić tzw, grzywne ze swojego uposarzenia,bezwarunkowo, wprowadziłbym dyscypline inne jeszcze zeczy, jesli by jakiś poseł cos zbytnio kozaczył , byłby usówany z obrad i tym samym, zawieszony od obowiazkow i za te n czas niepobierał by swojego uposarzenia,wprowadził bym wiele zmian, tak aby ten gmach i ci co tam pracuja ludzie umieli poszanowac drugiego człowieka a nie to co oni tam wyprawiaja cyrk na kólkach poprostu jak sie nieraz to oglada, zachowuja sie jak dzieci w przedszkolu, moze to oni powini zamiast diet poselskich i imunitetów dostawać 500+ na swój rozwój ,bo jak widac tam sa tylko przepychanki, skakanie sobie do oczu itd, poprostu szkoda gadać, ale niestety nigdy sie niedostane tam, i nigdy nic tam sie niezmieni gdopóki ntam niezrobia czystki i niezostawia tylko tych ludzi którzy beda mieli cos do powiedzenia konkretnego i którzy beda robić cos konkretnego dkla polskiego spoleczeństwai dla wszystkich grup ludzui a nie tylko dla grup wybranych
Hmm przed chwilą po raz pierwszy 4/6 w Szybkim 100 na stawce - x2 Już nie liczę która to moja czwórka - chyba już ponad 15 ich miałem. Niestety jakoś 5/6 nie chce wlecieć. Tak po prawdzie nie są to też wielkie pieniądze, bo tylko 250 zł, ale człowiek zawsze liczy na jakąś premię albo coś. No i wiadomo, nadrzędnym celem jest trafienie 6/6.
* Szybkim 600
czat nie służy do monologu i pisania samym z sobą ... jeśli oddałeś już 5 wpisów i dalej nikt nic nie napisał, to znaczy, że prowadzisz monolog ze sobą, a nie czatujesz
Multipasco to tak z włoska bardziej
ja najpierw musze sobie znalezc prace jakaś gdzies i podreperować zdrowie zebym mugł pracować i wrócić do spoleczeństwa i na rynek pracy bo bez tego ani rusz, a z wiekiem jest coraz gorzej, a jesli zas chodzi o kandydatów tam do rzadu to powini wybierac tam ludzi inteligentnych którzy cos naprawde robia a nie tylko obiecuja gruszki na wierzbie, i mam taka nadzieje ze w niedługim czasie to sie zmieni , bo jak narazie jest rekonstrukcja rzadu widzac ,a z pewnej przepowiedni która ktoś tam przekazał obecny rzad sie posypie, i juz widac sa tego poczatki, w ciagu niespełna tygodnia 4 osoby juz podały sie do dymisji, co prawda minister zdrowia juz to wczesnie j zapowiedział i miał umowe tylko na pół roku ale ok, rozumie to a dlaczego inni odchodza pytanie?ale niewazne to juz jest, teraz juz konieco polirtyce przejdzmy do numerów i gier
adminie a jak nie ma z kim pogadać to niech tu się wygada był taki film Poza światem...
multilotek dodał(a) komentarz w temacie: Loteriada 2020
dobra spokojnie juz nic wiecej niepisze, wiem ze niektórych to juz wkórza, i przepraszam za takdługie teksty i błedy w wyrazach i przestawione gdzie niegdzie litery
Szkoda, że nie ma Super Szansy online. Można by się od biedy troszkę w nią pobawić na własne typy.
Z jednego nicku 5 wpisów po sobie to jeszcze ujdzie ale pisanie z dwóch jednocześnie i rozmawianie ze sobą jako osoby z odległych miast to trza mieć zryty łeb jak szczypiornista z Emiratów Arabskich
admin nie dopuszcza takiej możliwości aby rozdwojenie jaźni opanowało stronę to nie moż li we
Będę pilnował parku stomilowaskiego
Okradli firmę na 20 tys. I poszli po rozum do głowy
Okradli firmę na 20 tys. I poszli po rozum do głowy
Pasko, czy jest możliwość żeby w tabelkach Szybkie 600 pojawiała się informacja o premii nie przyznanej ? Czyli np. że była premia na 5/6 ale nikt nie trafił 5 liczb.
3 933 876. TeoS nie to to to fakt, ale ja korzystam tylko z 1 nicku wiecej mi niepotrzeba
3 933 881. waldusok a monitoring juz załozyli na placu? bo bez tego bedzie ciezko
arczibalik73 - Kogoś innego mam na myśli,twoja osoba mi lata obok talerza swoje stronice raz na jakiś czas napiszesz i tyle