Wpisy 3 933 696 – 3 933 795
20 sierpnia 2020 13:19 → 20 sierpnia 2020 15:05, 100 wpisów
Wszystkich witam i o wygrane pytam tych co już po obiedzie i tych co jeszcze przed ?
Ja wczoraj 10zl z epensji
Mw {{hej}
Nic wczoraj nie miałam niestety
Na dziś lotto z plusem a co do mini to pomysle wieczorem bo teraz w pracy jestem
Ja od wtorku do końca miesiąca gram stały kupon mini system 6
Od tego wtorku
Lewy data urodzeni
1.31
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 7175897
Wylosowany numer to: 7175897
Dopisano wyniki Multi Multi
04, 09, 10, 16, 17, 30, 33, 34, 37, 38, 39, 40, 43, 55, 56, 63, 65, 69, 70, 76
Plusem jest liczba: 38
04, 09, 10, 16, 17, 30, 33, 34, 37, 38, 39, 40, 43, 55, 56, 63, 65, 69, 70, 76
Plusem jest liczba: 38
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 13288 zestawów od 1707 graczyŁączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 14 466 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 29 784 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- Riddick - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 700 zł = 93,33 x koszt gry
- pantofel - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 380 zł = 76,00 x koszt gry
- 11111 - koszt gry: 12,50 zł, wygrana: 700 zł = 56,00 x koszt gry
- basia1107 - koszt gry: 30,00 zł, wygrana: 708 zł = 23,60 x koszt gry
- chudybyk24 - koszt gry: 95,00 zł, wygrana: 1 980 zł = 20,84 x koszt gry
Dopisano wyniki Kaskady - 04,06,10,11,14,16,17,18,19,21,23,24
4-6 plus był ale niegrane
15zeta paszło sie W..lićZłodziej..ki TS
Żadnej logiki w tych liczbach
Typowe liczby żeby zajumać kase,5 zakładów na chybił i raptem 1liczba trafiona
lewy-kup sobie metr gumy i strzel se w łeb,z takim rozumowaniem
TS-już sie nachapac niemoże
wygrosz i bedziesz szaloł i złapiesz konowirusa i ciebie wykonczy i po co na co tobie to
Pod to ujowe losowanie
jasnowidz 7/10
walduś
Jackowski 7/10
Ma raptem16zł Damian,odzyskał ze 100,raptem32zł
Plusa nieobstawił
Przecierz kupon 10zakładów=25zł,4losowania to jest 100zł za granie na 4ydni.ZPlusem musiałby dać 200zeta
Jeszcze dwa losowania zostaly Pozdrawiam
3 933 744. Karolb o co ci chodzi z tym skanem damiana1983 ,bo niewiem o co biega
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Multi Multi - odnotowano 38 wygrane 6/6
Multi Multi - odnotowano 1 wygrane 9/9
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
38- 6/6 i 1 9/9 Ściema
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 6 wygrane w wysokości 100 zł
3 933 764. Karolb 2020-08-20 (14:30)
.....Tutaj jest ładna rywalizacja .
.....Tutaj jest ładna rywalizacja .
Gdzie te promocje, w których bywało ponad 100, a nawet więcej szóstek?
zgrywus
Czyli wszelkiego rodzaju "kubraczki"
Czyli wszelkiego rodzaju "kubraczki"
Karolb
Powodzenia
Powodzenia
Emerytka46, życzę Ci nawet milion w krmo na stawce 5 lub jeszcze więcej. Zasługujesz na los.
Reklama zrobiła wskok w artykuł

A u mnie przed chwilą kolejne 4/6 w Szybkim 600. Mogłaby wpaść w końcu jakaś premia, jedyną jaką trafiłem to 3 zł za 2/6. Ale z premiami krucho - tylko 2-3 w ciągu dnia.
Jednak w pierwszym zakładzie weszły 3 liczby z chybikow , ale nie grałem nimi.
Niektórzy pozmieniali pewniaki a znów weszły im stałe .Wniosek , nie warto zmieniać liczb .
3 933 744. Karolb pytam dlatego ze dopiero tu teraz wszedłem, przeczytałem ze damian 1983 cos tam trafił i za to ii gratki tez dla waldusia za nowa prace w ochronie , wszystkie teraz firmy ochroniarskie przyjmuja ludzi z grupami inwalidzkimi o stopniu umiarkowanym i znacznym, kiedys było odwrotnie przyjmowano ludzi tylko ze stopniem lekkim i bez stopnia niepełnosprawności z tym ze dana osoba musiała mieć dobry stan zdrowia oraz musuiała posiadać licencje 1 stopnia fizyczna aby mogła zajmować dane stanowisko, jako pracownik ochrony, nartomiast też, dozorcy, ciecie jak to ich nazywano, nie musieli posiadać zadnych kwalifikacji , i na takich pracowników, wystarczyło by ,była taka osoba na rencie lub emeryturze i sie takich ludzi przyjmowało do pracy,i tak jest do dzisiaj tylko ze teraz zrobili jeszcze w ten sposób ,ze juz nieprzyjmuje sie ludzi z lekkim stopniem niepełnosprawnosci ponieważ panstwo tutaj pracodawcy wyplaca mniejsze dotacje,jak za stopnie wyzsze, a to jest chore,
jak za stopień umiarkowany czy za stopień znaczny , i to i jest niesprawiedliwe, niestety , pobniewaz te wszystkie stopnie inwalidztwa ta sa tzw. stare stopnie i grupy , stopień znaczny tj 1 grupa inwalidzka, stopień umiarkowany tj-2grupa inwalidzka, natomiast stopień lekki tj inaczej stara 3 grupa inwalidzkam, i ja własnie taka tez ja posiadam od urodzenia, próbowałem tez sie odwoływać i stawac ponownie na komisje aby podwyzszyć sobie grupe na stopień znaczny pomimo ze doszły nmi do astmy inne choroby wspołistniejace, zebym mógł daklej pracować, ale niestety na orzeczników ktrórych trafiłem, cały czas odrzucaja mi to ze sie staram, ich nieobchodzi ze niepracuje i grupy mi niechca podniesc, a bez takiej grupy nigdzie pracy niedostane, jesli niezuzyskam stopnia umiarkowanego, pracodawcy najczesciej szukaja pracowników zdrowych bez grup inwalidzkich lub ze stopniem znacznym i umiarkowanym, i nie ludzie nienmaja szans na jakakolwiek gdzies pracy, kiedyś gdy pracowałem jeszcze w agencji ochrony rozmawiałem z swoim przeł.ozonym, byłym wojskowym, który mowił ze dla niego jest to śmieszne poprostu aby zatrudniać do agebncji ochrony rencistów czy emerytów oraz osoby z grupami inwalidzkimi,
no ale cóz rzad ustalil takiew przepisy i nikt tego niezmieni dopóki coś asie w tym temacie niezrobi, i powiedział mi takie słowa, że jaki to jest pracowni ochrony który np, jest na wózku inwalidzkim, i jest na rencie np, powiedział mi ze taka osoba pracujaca na takim stanowisku nie powinna miec zadnego uszczerbku na zdrowiu aby była pełnospprawna i wyszkolona i gotowa na klazde wyzwanie, a jak jest niestety nie jest tak, i co prawda fakt faktem widze ze nadal sie przyjmuje emerytów i rencistów a młodzi i pełnosprawni ludzie niemaja pracy i dlatego tez wyjezdzaja za praca na zachód, druga tez strona tego medalu jest taka ze by tu rzad pracodawca nie dawał dopłat , zadnych to zaden pracodawca by niezatrudniał ludzi z orzeczeniami inwalidzkimi do pracy, i według tez tu sam rzad kopie pod soba dołki, kazdy emeryt i rencista, powinien miec taka ameryture aby go było stac i na leki i na zycie, a co do pracy nowej waldusia to gratuluje ze udało mu sie