Wpisy 3 931 545 – 3 931 644
17 sierpnia 2020 09:29 → 17 sierpnia 2020 10:08, 100 wpisów
ostatni ja jak byłem w posredniaku 2 tygodnie temu zapytano mnie czy jesli były by jakies kursy to czy bym reflektował na taki kurs isc,odpowiedziałem a moge ? bo ostatnio kiedy chciałem jakis nowy kurs zrobic chyba juz 6 to cały czas mi mowili ze nieda juz rady bo mam tych kursów juz 5, a teraz podobno wchodza stare zasady sprzed kilkunast lati bedzie mozna znów zrobić jakiś kurs wiec mówie do babki no to pisz mnie juz ttylko zaznaczam ze po tym kursie musze zaraz dostać prace zeby ten kurs sie na coś mi przydał, facetka zdębiała i zaraz mi powiedziała no narazie niema ale jak bbedzie to zawiadomie pana
3 931 543. heesch tak w polsce jest lepiej z zarobkami ale tam u góry w rzadzie nie unas tu nizej na tzw szarej strefie
arczibalik bierz kurs na wózki widłowe bedziesz zarabiał 2400 euro
I co cały sejm po PiS SLD wszyscy za podwyżkami dla siebie grube miliony dla partii szok zgoda wszystkich
Macie te swoje partię PO teraz koalicja PiS SLD wszystko jedno dla siebie wszystko zrobią razem ściemniaj ą
3 931 549. heesch juz byłem na takim kursie kiedys , na wózkach widłowych z podrecznym magazynem i kasami fiskalnymi, i niestety wczasie kursutego gdy chodziłem popsuły sie nagle dwa wózki i poszły do naprawy i z kursu odjeto nam te wózki a mi na tym bardziej zalezało jak na kasach fiskalnych i podrecznym magazynie, bo ja sie na kasie fiskalnej nie widze a ni tez na magazynie bo niemoge dżwigać, a tak co do rzadu to tak jak piszecie, dali sobie podwyzki i to jakie a innych maja gdzieś, dlatego jestem za tym aby ten rzad sie rozleciał, bo sie nic nierobi dla narodu tylko sieładnie duzo gada inic pozatym, jestem ciekawy jak teraz bedzie wygladała nauka dzieci w szkołach, co juz nagle pandemi nie bedzie w szkole jak poza murami szkoly jest
posłiuchajcie ja jestem praktycznie co 2 tygodnie w posredniaku na wizycie i sledze na bierzaco to co oni tam wystawiaja, praca niema dla nas tu pooaków ale dla braci ze wschodu jest praca i najczesciej tylko sezonowa i za połowe stawki niz dla polaka, a dlanas nigdty nic niema
A nie męczyć ludzi kołchozami oczy podkrążone odciski od nacisków w pracy przecież oni mnie wykończą czego mi to robią
Myvictory ja mam problem z pracą taki że mi się niechce pracować chce Wygrać w Lotto ale nie 860.80
niema nic w PL dlatego wyjechałem mam wszystko nawet koziołka w butelce
3 931 567. Myvictory stały zasiłek tak powinien być dla wszystkich którzy nie pracuja lub z jakis przyczyn chorobowych niemoga dostać zadnej pracy , ale to niestety nie w tym kraju, tu sie takie cuda nizdazaja tu jest polska pipraca dla wszystkich tylkonie dla polaków
To się robi za połowę stawki ale praca jest ja pracowałem za miske ryżu lata lecą emeryturę będę miał a jak będę gardził każda pracą to co będę miał na stare lata sznur i czarny wór...jest praca była zawsze i wszędzie...praca jest była i będzie
W Polsce jest wyzysk kolonia pełno kołchozów wyciskają ludzi jak cytryna a płacą tyle co zasiłek powinien być dla nie pracujących
w kazdym kraju na zachodzi lepiej zyja jak w polsce , tu tylko sie cukruje przed wyborami nam jak to jest super w tym kraju jak gospodarka idzie w góre i ofd przyszłego roku maja byc poodwyzki dla wszystkich po 2800zł brutto a sobie teraz podwyzke dali jaka?tez po 2,800zł nie
Myvictory co narzekasz masz kasy jak lodu..jeszcze Ci mało a co Ci trzeba w życiu masz wszystko dom auto zdrowie prace zwierzęta...nauczyliście się narzekać ja tam jestem Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony
3 931 583. Myvictory
tak chyba za 3 miesiace z góry
tak chyba za 3 miesiace z góry
Jedynie lotto oddamy resztę groszy a później już tylko skok przez okno na chodnik
3 931 592. Myvictory 2020-08-17 (09:49)
Nie które produkty tyle co w Niemczech
niektóre nawet droższe
Nie które produkty tyle co w Niemczech
niektóre nawet droższe
ja zebym miał zdrowie jak inni i samochód to bym tu ani minuty w tym kraju niesiedział, tylko gdzies pracował za godne pieniadze, np w juz w emiratach niemieckichno ale niemam zdrowia imusze tu siedziećw kraju płynacym miodem i mirabelkami
Arczi jak jest praca sezonowa to idź do pracy sezonowej ale nie pisz że nie nie nie ma pracy jak nie chcesz pracować..ja pracowałem za stawke na godzinę 5,05 takie były czasy..i coś tam mi się na emeryturę odlożylo rente w razie W już mam jak tak będziemy podchodzić do pracy to wiadomo lepiej siedzieć w domu i utyskiwać jaki ten świat jest bee
niemiecka gospodarka teraz pomnału juz pada, jak niemcy sami mówia, ze jest coraz gorzej bo zamyka sie fabryki, restauracje i w dodatku jeszcze ta pademia jest, i saa za obostrzenia słyszałem tez ze gdzies za okolo 2 tygodnie niemcy zamykaja przejscia graniczne, juz mi kuzyn tez dzwooniił i potwierdzil ta wiadomosc
ja pracuje za miske ryzu na zachodzie tylko miska tu wynosi 2400 euro
Co piąty urzednik pójdzie na bruk a pozostali otrzymają podwyżki za tych , którzy zostaną zwolnieni.Kto zastąpi zwolnionych, już wiadomo.SamiSwoi
arzcibalik zamykaja na czas pandemii w polsce jest ogrom zachorowań
3 931 600. Forsami ja umnie w rejonie niema prac sezonowych, nigdzie ,myslisz ze by m nieposzedł, poszedł bym ja pisałem ze jest tylko praca dla obywateli np z gruzji, , z litwy i to w zakladach tyklko na jakis sezon góra 3 miesiace ale i za polowe stawki takiej jaka zarabiaja tu polacy, a zaklad niechce polaków tylko ludzi z za BUGA bo to tania siła robocza jest oto tu chodziło a co do stawki to ja kiedys tez pracowałem w danym zakladzie ale za 4zł brutto i to po 12 godzin tez
Współczesny świat wyprał ludziom mózgi ludzie macie wszystko co dusza zapragnie auta telefony internet..wczasy podróże otwarte granice sklepy markety dostęp do wszystkiego wizy zniesione do USA szansa wygrania MILIONÓW EURO w Eurojackpot a dalej biadolicie trzeba by was przenieść w czasie do roku 1900 zobaczyliście jak wygląda życie....
Nic nie ma opryski samolotów na rękę ta pandemia choroba każdej władzy można ograniczać swobody obywatelskie w nieskończoność
Dajcie sobie spokój z pandemia, której nie ma .Tu chodzi o dotacje.
3 931 610. heesch tak jest wszedzie nie tylko w polsce, w niemczech tez tylko niestety ale sie wszedzie nie mowi nigdy do konca prawdy aby niewprowadzać paniki miedzy ludzmi,
Jest coś ale nie tak jak przedstawiają udało się zastraszyć i męczyć społeczeństwo w nieskończenie długo bez wyjścia z tego
Umierają przeważnie emeryci, a każdy emeryt to balast dla budżetu.
Arczi co Ty piszesz z pod jakiego k...Buga..mieszkasz gdzieś w okolicach Wrocławia..i nawet płot można pomalować sąsiadowi a co ziemniaków nie sadzicie...zborza nie siejecie..wszędzie jest praca...
I choroby współistniejące codziennie ileś osób umiera przyłączają do koronki
Takie są zalecenia by w karcie zgonu pisać, że zmarł na koronawirusa .Jest wywiad z lekarzami, którzy otrzymali zalecenia .
forsami masz racje córka znalazła prace w ciagu 2 dni zarabia 1200 zł na tydzień pracuje po 10 godzin
Zastraszyć zamęczyć aż ludzie sami dobrowolnie zaszczepią się mając dość tych obostrzeń ograniczeń wiedzą co robią
Nawet straszą brakiem pieniędzy tak słyszałem przynajmniej czy to prawda nie wiem zawsze gdzie coś jest po środku
heeshh nikt odrazu nie zarabia w Polsce Milionów ale siedzieć w domu i solić pier narzekać to manna z nieba nie leci..
forsami zawsze coś można znalezc druga córka znalazła na wakacje w kwiaciarni zarabia 500 zł na tydzin nie dużo ale jest
Myvictory jaki brak pieniędzy przecież drukarka chodzi 24 godziny na dobe...a gry liczbowe też mają swoje udziały..co nieprawdaż przecież to Budżetu państwa
3 931 621. Forsami nie ma tu umnie takich atrakcji, jak piszesz, ludzie płotów niemaja tylko betonowe ogrodzenia a zanimi palace baseny, , pola sa ale na nich powstaja strefy ekonomiczne gdzie buduje sie fabryki dla pracowbników ale niestety nie dla polaków , ja mieszkam w takim rejonie ze kiedys to tu były pola i ludzie cos tam uprawiali teraz te pola sa sprzedane i bna nich powstaja osiedla doomków fabryki, itd, do wrocka od siebie mam 1,5godziny jazdy pociagiem, jestem miedzy świdnica ślaska a wałbrzychem tu sa strefy ekonomiczne i praca tylko dla ludzi ze wschodu, wietnamczyków, ukraińców gruzuinówitd, tu taj nikt nikomu iechce dac zarobić a wrecz przeciwnie sami wszystko ludzie robia,jest poprostu tzw znieczulica klany rodzinne pracuja w zakladach przemysłowych tez a z poza klanu rodzinnego nikogo nie przyjmuja o d takie buty sa
Ja tam jestem już dorobiony nie potrzebuje się dorabiać byle zdrowie było reszta mi Lotto byle do emerytury
Państwo nie ma swoich pieniędzy z tym że ludzie zaakceptowali PiS bo zabiera i też daje cos natomiast za PO zabierali również a nic nie dawali a zadłużenie też było dłuże wydawało się że ta opcja lepsza ale jak widać też cudowna nie jest i błędów mnustwo