Wpisy 3 931 445 – 3 931 544
17 sierpnia 2020 07:14 → 17 sierpnia 2020 09:29, 100 wpisów
W miejscowości Głuchołazy padła wygrana 195 000 zł w grze Multi Multi Plus (8 z 8 x 1)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Lotto.pl padła wygrana 12 542 865,40 zł w grze Lotto
Witam wszystkich
Od dziś nie gram w Multi ani jednego zakładu co za liczby losuja
Mewa tak tylko w mini
witam wszystkich
Śniadanie już zjedzone teraz dziś mam wolne za to Świeto co było w sobotę będę leniuchowala cały dzień
arczi
3 931 457. Biedroneczka1977 witaj
arczi już rozwiązałes ten problem z rachunkiem za prąd , bo teraz czytałam że jakaś opłata mocowa ma wzrosnąć i mi się przypomniało
3 931 459. Biedroneczka1977, tak poszedłem i zapłaciłem i bedzie spokój, niemogłem sie dodzwonić do tego taurona, zeby to wyjasnić, bo zawsze kogoś tam niebyło co był za to naliczanie odpowiedzialny, ale teraz bede i m patrzyl na rece jqak naliczaja
jestem za tym aby ten rzad został jak najszybciej rozwiazany mi aby powymieniali tych tam głupków ktorzy takie durne ustawy wymyślaja i wcielaja w zycie
z dnia na dzień
hamoka typował(a) za 20 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 51763 i trafił(a) 2500 zł
witam. No i teraz nie wiemy skąd jest szczęśliwiec co wygrał 12 milionów ... jednak internet daje jakąś anonimowość
niedługo w polsce bedzie tak samo jak na białorusi, poniewaz ludzie nie wytrzymaja tych nacisków ze strony rzadzacych, i to wszystko padnie, jajuz dawno to widze w czarnych kolorach
3 931 464. Pasko witaj no tak niewiemy bo co to jest za miejscowość lotto.pl nie ma czegoś takiego unas w kraju, czyli jednym słowem mozna uznać jak by tej wygranej nikt nie trafiłi ze robiąś nas poprostu w jajo
powiedz komuś ze ktos wygrał 12 mil, w miejscowosci lotto.pl to kazdy sie z tegośmieje i mówi ze to jest blef jakiś bo niema takiej miejscowości as niewiem czy tez zaówazyliśćie ze tam dość czesto padaja jakies wygrane wysokie, to tam chyba mieszkaja chyba sami bogaczea moze prezes TS tam mieszka i to on tak trafia
a wczoraj podczas losowania wieczornego gdy trwało jeszcze losowanie multika to tu na stronie juz sie ukazały wszystkie wylosowane numery w danym losowaniu, i teraz zapytam jak to jest możliwe , skads te wyniki,czy losowanie sie odbywa wczesniej,przed godzina 21:50, czy internet opżnia sie z podawaniem niby na zywo numerów gier
3 931 469. waldus hejka
i nasówa mi sie teraz takie pytanie z skąd admin wiedział jakie zostaną wylosowane ostatnie 4 liczby w multilotku jak je dopiero losowano, a tu na stronce sie juz ukazały jakies 3 moze minuty wczesniej ? jak to jest możliwe
3 931 474. panoramix no tak napewnono ja tez sie troche zdziwiłem jak to widziałem, ,ja rozumie ze nieraz trzeba czekac dłuzej na wyniki.po losowaniu ale zeby wczesniej coś wyszło zanim to jeszcze wyloowano to takich cudów jeszcze niewidziałem
ale ok niewazne to jest wazne ze sa osoby które potrafia przewidzieć dane liczby i takie wygrane jak w miejscowosci lotto.pl której nigdzie niema chciałbym kiedys poznać taka osobe która tam mieszka i tak wygrywa wygrane
Hehe he nie ważne czy co jak wyciągać pieniądze grać frajda jest a że się nie wygra to nieistotne Witam
3 931 477. Myvictory witaj
No arczi przecież lotto . pl to ktoś wygrał co gra przez Internet i dobrze o tym wiesz
Waldus witaj już nie gram w Multi tylko w mini
znakiem tego jest to ze wmultilotka na kazde losowanie trzeba grać wszystkimi liczbami na raz, tak aby cokolwiek wygrać,
biedroneczka 1977 a tego to niewiedziałem ze to oto chodzi, ze to jest te online, to niech pisza i podaja ze to ktos wygrał przez internet a niewprowadzaja w bład ludzi ze z miejscowosci lotto.pl bo czegos takiego niema nigdzie
biedroneczka 1977 a tego to niewiedziałem ze to oto chodzi, ze to jest te online, to niech pisza i podaja ze to ktos wygrał przez internet a niewprowadzaja w bład ludzi ze z miejscowosci lotto.pl bo czegos takiego niema nigdzie
Pewne pieniądze to trza kraść tylko liczymy się że nas ukarają
no ja jak to juz kiedys raz słyszałem to faktycznie pomyślałem ze faktycznie moze gdzieś jest taka miejscowość na jakimś zadupiu gdzieś w polsce, a ja o niej niesłyszałem wcześniej, ato online
3 931 488. waldus
walduś ale niemarnuj tak wody bo teraz tez jest zbyt wysoko w cenie
Lany poniedziałek ??????
a ja dziś na złość TS zagram w multika
Już się poddałam ustawiają losowania nie gram w ten wynalazek , tylko mini
3 931 495. Biedroneczka1977 nie podawaj sie w mini jest to samo co w multika zapoewne i w karzda inna gre
Gry muszą być ustawione z zyskiem dla tesa inaczej nie miało by to sensu
Nie mini jest łatwiejsze dziś mam wolne za sobotę i rozpisywać będę mini daje tydzień że wygram
Jak mam 2/5 to i 5/5 trafię tylko muszę je odpowiednio pomieszać
dzisiaj w mulilotka proponuje zagrać 8 zakresami liczb od 1 do 10 , od 11-20 itd, jesli ktoś tak chce no w koncu przydałoby sie zeby ktos tu z nas coś wygrał
co to jest 17 lat walki z ts, ja walcze dłuzej juz ale sie niepoddaje bo wiem ze kiedys wygram i wtedy to bedzie mój szcześliwy dzień
żeby wygrać trzeba grać i tego życzę wszystkim z całego swojego serca
Na 14 nie gram alejak nie padnie żadna z mojej piątki profil lub 1 to na wieczór dam i 1 lotto
proponuje tez powtórzyc wczorajsze numery wieczorne na dzisiejsze losowanie i liczby obok nich, i wtedy sprawdzimy co tak naprawde wpadnieaha i niegrajcie na duze zestawy tylko skromnie przedział powiedzmy od 5/5 do 7/7 tu gdzie wpadaja realne sumy
wystarczyło by żeby co tydzien trafiiac taka 7/7 i by było git, wtedy bysmy mogli powiedzieć ze tydzień był udany i szczesliwy
3 931 510. Forsami witaj padsyje 56 czemu nie, np odziel to miedzy soba i juz masz 2 lczby 5 i 6
Jak grać to o Miliony i być Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony
np. dzisiaj w ekstra pensji wyjdzie liczba 2,20,6,11,31,+3
3 931 516. Forsami no tak ale zawsze mozesz to pozamieniac miejscami tez na odwrót i bedzie wtedy 6/7
Walka z wiatrakami ale jak można wygrać z kimś kto ma wszystko karty
Nie ma pracy nie ma wygranej w Ts nie ma łubianek nie ma pieniędzy nie ma uczciwości nie ma nie ma
wygrać mozna na wiele sposobów tylko trzeba sie skupić nad liczbami odpowiednio i poczóc te liczby i pozwolić im do nas wpaść choć na krótka chwilke
Waldus jest praca tylko ludzie nie chcą pracować co mało płacą
To wolą mirabelki zbierać
Idę na balkonie liczby układać do potem
Myvictory uważam od lepiej mieć marne pieniądze niż żadne ale każdy ma swoje teorie
jestem benek z Rybnika wygrałem 9/10 x10 pusciłem kuponów za 30.000 ogrom możliwości wygrałem 500.000 grajcie za wszystko ile możecie
posredniak i pracato chyba jakiś cud by sie musiał wydarzyć, tam czegoś takiego ieznaja chyba już wogóle, to kiedys była instytucja która szukała pracy swoim petentom teraz to oni sie tylko tam ciesza ze oni pracuja
Ale ludzie nie muszą pracować już taki projekt był w Szwecji by mieli pieniądze na normalne życie i jeszcze jeden kraj
To co to będzie Arczi bez pracy ileś lat lata lecą i co ta starość głód i bezsenność bezdomności