Wpisy 3 930 028 – 3 930 127
14 sierpnia 2020 21:55 → 15 sierpnia 2020 07:17, 100 wpisów
Dopisano wyniki Kaskady - 01,02,05,06,07,11,14,16,19,20,22,24
Dopisano wyniki ekstra pensja - 09,13,15,23,24 oraz dodatkowa liczba 01
Dopisano wyniki ekstra premia - 03,05,10,12,29 oraz dodatkowa liczba 02
krzysztof c: niestety na Twoje 16 zestawów Mini Lotto dzisiaj nie było nawet "dwójki" ... a zostały puszczone na dzisiaj.
ale sprawdziłem jeszcze teraz i powiem więcej ... w tym miesiącu od 1 sierpnia również żaden z tych 16 zestawów nie miałby nawet "trójki"
cofam się i cofam ... i w końcu jest wygrana 21 lipca ... i to od razu "czwórka" "trójki" wciąż brak
tak że szkoda... trzeba było puścić na 21 lipca ... to był ten właściwy dzień szczęśliwy
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Multi Multi - odnotowano 10 wygrane 9/10
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 322 903,80 zł
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 3 wygrane w wysokości 1 000 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
wazne zeby duzo nie przegrac, a na 6/6 to mozna tez wygrac raz mi sie udalo
Forsami,thx, choć jednak wypłata skromniutka
spokojnej, prawie
spokojnej, prawie
wszystko mozliwe, mógłbym założyc się do....'woza' że TAK
Powo.....
wszystko mozliwe, mógłbym założyc się do....'woza' że TAK
Powo.....
Noooo, więcej 9/10 niż 8/10 - ktoś miał, jak widać wywalone na promocję
szkoda że nie 10 x 10/10 z plusem
mógłby ktoś w końcu ograć teeesaaa
mógłby ktoś w końcu ograć teeesaaa
jutro sie okaże, czy będzie JEDNA tranzakcja - czy kilka
jutro sie okaże, czy będzie JEDNA tranzakcja - czy kilka
Dobre pół miliona ale 25 było by hihi
w sumie to lepsze to niż nic ale tak to można było by i przy okazji tesowi dokopać
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- waldus - 57 wpisów
- zbigniew g - 50 wpisów
- Angierski - 41 wpisów
- Gosia__77 - 31 wpisów
- Mulag - 31 wpisów
- tomi77 - 26 wpisów
- johno - 25 wpisów
- Robal_36 - 15 wpisów
- Forsami - 15 wpisów
- panoramix - 15 wpisów
- dotam - 13 wpisów
- bolek31 - 12 wpisów
- Biedroneczka1977 - 11 wpisów
- Mewa - 10 wpisów
- Scenic - 10 wpisów
- gonzaga - 8 wpisów
- makler - 7 wpisów
- emerytka 46 - 7 wpisów
- Wojtt - 7 wpisów
- lewy - 6 wpisów
- Pasko - 6 wpisów
- krzysztof c - 5 wpisów
- multilotek - 4 wpisów
- wilkor - 4 wpisów
- ricardos - 3 wpisów
- dusia - 2 wpisów
- arczibalik73 - 2 wpisów
- kedzior13 - 2 wpisów
- mr88 - 2 wpisów
- wujek74 - 2 wpisów
Miałem spać ale jak tu spać jak tyle Milionów wokoło ludzie wygrywają ja też chce
jakie milony kto wygrał bo janic nietrafiłem moze chyba tylko dlatego ze niezagrałem w nic
bo zbyt sie przejołem śmiercia swojego dobrego kolegi jeszcze za czasów podstawówki który był polonista a chodzilismy razem do klasy 2lata temu spotkalismy sie na takim spotkaniu po latach, milo powspominalismy tamte czasy oraz zabawy na podwórku,bo mieszkalismy niedaleko i tez siebie, teraz nagle przez przypadek dowiedziałem sie ze on niezyje miał tylko 47 lati juz odszedł, był bardzoi znana osoba w kregu regionu, i swoim miescie, był nie tylko nauczycielem w szkole podstawowej ale i wiceprezesem klubu motocyklowego, czesto organizował wraz z swojimi pasjonatami rózne akcje hartatywne dla dzieci chorych na raka.itd , zawsze pomagał tam gdzie ta pomoc była potrzebna nikomu nigdy nic nie odmówiłz tego co pamieta był niczym anioł na motocyklubył bardzo lubianym człowiekiem i w szkolach przez nauczycieli i tez przez uczniów, ja go zawsze zapamietam jaki był dlamnie w podstawówce jako kolega o takich ludziach sie nigdy niezapomina
bo zbyt sie przejołem śmiercia swojego dobrego kolegi jeszcze za czasów podstawówki który był polonista a chodzilismy razem do klasy 2lata temu spotkalismy sie na takim spotkaniu po latach, milo powspominalismy tamte czasy oraz zabawy na podwórku,bo mieszkalismy niedaleko i tez siebie, teraz nagle przez przypadek dowiedziałem sie ze on niezyje miał tylko 47 lati juz odszedł, był bardzoi znana osoba w kregu regionu, i swoim miescie, był nie tylko nauczycielem w szkole podstawowej ale i wiceprezesem klubu motocyklowego, czesto organizował wraz z swojimi pasjonatami rózne akcje hartatywne dla dzieci chorych na raka.itd , zawsze pomagał tam gdzie ta pomoc była potrzebna nikomu nigdy nic nie odmówiłz tego co pamieta był niczym anioł na motocyklubył bardzo lubianym człowiekiem i w szkolach przez nauczycieli i tez przez uczniów, ja go zawsze zapamietam jaki był dlamnie w podstawówce jako kolega o takich ludziach sie nigdy niezapomina
juz 4 kolega z klasy odeszedł przedwczesnie
reaktywacja84 typował(a) za 40 zł w Keno na losowanie nr 927746 i trafił(a) 5000 zł

Witajcie Emerytka i Mewa pusto tutaj wszyscy śpią
Mewa
Biedroneczka1977
Ale ładnie ktoś oskubal Tsa w Multi 10 razy wpadło 9/ 10
Ludzie mają farta a może to nawet ten ktoś co niedawno też skubnal większa wygrana w Multi
I 10 razy 9/10 z plusem.
No pięknie może dziś sobie świętować
Może to ktoś z zielonej ?
Mewa A mi się marzy chociaż raz 5/5 z mini już bym nawet więcej nie grała wtedy
Tak Mewa muszę otworzyć te moje stare zapiski w brulionie
Właśnie tak jak piszesz 60 tysięcy to ktoś mi tu pisał na zielonej że to przecież mało , może i mało ale dla mnie wystarczy nie muszę mieć milionow
Ten 2020 zapamiętam
Chiński wirus
Łukaszenka
I głupi posłowie co dali sobie podwyżkę po 4 koła mimo zarazy
Chiński wirus
Łukaszenka
I głupi posłowie co dali sobie podwyżkę po 4 koła mimo zarazy
mi by stykło dla mnie to duzo ......moze dla kogos malo bo ma duze potrzeby odrazu fura komura dom 3 pietrowy
Też pisałem że 60 czy 70 kół to mało jak za 5 miniAle też by ciężko
tomi bo co wojewodzie.... krysys maja wyborcy oni nie maja oni maja swoje potrzeby dla nich jestesmy tylko wazni przed wyborami nie ma znaczenia jaka partia