Wpisy 3 922 131 – 3 922 230
2 sierpnia 2020 16:25 → 2 sierpnia 2020 18:08, 100 wpisów
10 osób piątka z plusem ładnie
waldus Twój pewniak na dzisiaj 78 ?
A jakie masz propozycje plusa na wieczorne ?
szkoda ze nie zagralem
1/1 2/2 3/3 4/5 4/10
111 punktow
typowanie ze strony
1/1 2/2 3/3 4/5 4/10
111 punktow
typowanie ze strony
A gdyby tak czterdziestki na wieczór obstawiać ?
Waldus dziękuję
zawsze kiedy nie zagram to wchodzi
wczoraj 20 zł i nic
a dzisiaj jakbym stawka x 8 to by bylo ponad 400zł w kieszeni
wczoraj 20 zł i nic
a dzisiaj jakbym stawka x 8 to by bylo ponad 400zł w kieszeni
11,15,15,18,21,23,24,41,49,57,64,65,67,68,77 to chybiki online z 14:00, nie wszedł ani 1.Wieczorem bez szans.
Patrzę w statystyki ze w ciągu ostatnich 250 losowań liczba 60 i 66 ani razu nie była plusem
58 do powtórki wieczorem ?
Nie gram aż do wtorku.. Niech to będzie za zatem czegoś dobrego... I do wtorku 0 alko
Ja myślę że liczba 36 lat 37 może być plusem
3 922 152. tomi77 2020-08-02 (16:37) Koło Marek
Nie gram aż do wtorku.. Niech to będzie za zatem czegoś dobrego... I do wtorku 0 alko
Tomi a od środy ile fabryka dała.
Tomi a od środy ile fabryka dała.
mrowka faraona typował(a) za 10 zł w Keno na losowanie nr 924502 i trafił(a) 510 zł
wiecej jest takich ludzi co nie wyslali a im najlepsze numery na ktore grali moze i przez cale zycie wlasnie wypadly
znam duzo takich przypadkow, konsekwencja i granie ciagle to podstawa
znam duzo takich przypadkow, konsekwencja i granie ciagle to podstawa
i na pewno zdazy sie sytuacja ze trafie zalozmy 9/10 albo 5/5 w plusie i nie puszcze
Angielski witaj podaj że trzy liczby na wieczór poproszę'
Dodano losowanie nr 48 000 Szybkie 600
witajcie czy ktoś wie czy dzisiaj jest handlowa niedziela?
W miejscowości Nawojowa padła wygrana 107 347,90 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Międzyzdroje padła wygrana 107 347,90 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Bolesławiec padła wygrana 107 347,90 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Tomice padła wygrana 600,00 zł x 52 tygodnie w grze Szybkie 600
dzisiaj można zrobić zakupy w żabce, małpce, kreciku czy innym zwierzaczku
3 922 183. zgrywus dzieki ale umnie takich sklepów niema, niestety chodzi mi głownie o biedronke
Arczi dziś nie jest handlowa niedziela
3 922 185. zgrywus i o to mi chodziło własnie ale juz wiem wszystko znalazłem juz handlowe i nie handlowe dni na cały rok
ale dziekuje tez CI za zainteresowanie sie moim pytaniem
ale dziekuje tez CI za zainteresowanie sie moim pytaniem
Biedronka dziś odpoczywa arczi .
3 922 186. Biedroneczka1977 witaj tak juz wiem, czyli niebedzie lodów, ani mleka
pozostaje wodza z kranu ze zwiazkami chemicznymi i rdza
Pracuje w handlu ale w małym sklepie I nigdy w niedzielę , a tamta sieć Biedra to dziś zamknięta
Tak myślałam że lodów szukasz arczi
ale to nic, obejdzie sie , jutro sobie kupie, no chyba ze jutro cos moze wygram, w mini lotka to pojoutrze kupie sobie skrzynke lodów
Jeśli masz z domu śmietanę kremówkę i masę krówkowa w puszce to wystarczy śmietanę ubić dodać masę krówkowa do zamrażalnika i za godzinę masz lody
Arczi tam gdzie mieszkasz to taka mała miejscówka że Zabki nie ma ?
3 922 194. Biedroneczka1977 dziekuje za przepis ,ale nieposiadam w domu takich produktów, ale dobrze wiedziec jak mozna to zrobić, dzisiaj zadowole sie kislem truskawkowym tak moje miasteczko jest małe, iumnie niema takich dyskontów typu zabka, kropka, itesco np, , umnie tylko jest biedronka, dino, oskar, i lewiatan i wiekszosc to sklepy prywatne,ale za to jest 4 zaklady pogrzebowe, 4 apteki, 5 banków,
biedroneczka 1977 w mojej miejscowosci według danych z 30czerwca 2019roku- Liczba mieszkańców: 5 124 osoby, reszta na zachodzie
Ale po co pytasz zakłady pogrzebowe ?
Gosia Witaj
Ja mieszkam na wsi ale to gmina pod Poznaniem na koniec 2017 roku było 17 741 mieszkańców głównie to ludzie z Poznania się przeprowadzili .
nie wiem jak u was u mnie będzie jeszcze dziś padać idzie z czech i z niemiec
Teraz taka moda mieszkać na wsi pracować w mieście
V mnie ciepło ale słońce się schowało
3 922 204. Biedroneczka1977 2020-08-02 (17:38)
Ale po co pytasz zakłady pogrzebowe ? nie nie ppytam o zaklady pogrzebowe tylko pisze ze umnie w takim małym miasteczku jest tyle tych zakladów otwartych,
zas w miescie obok, gdzie mieszka tu jeden z graczy w oddalonym odemnie okolo 15km miescie w świdnicy sa juz żabki tesco, kafland,reley- momnroe, itd umnie nie ma takich sklepów, moja miejscowosc się rozbudowuje, ale zbyt pomału to jesty mała miejscowosc ale z duzym wewezłem kolejowym, a w okolo jest duzo wiosek, i inych miejscowosci,
Ale po co pytasz zakłady pogrzebowe ? nie nie ppytam o zaklady pogrzebowe tylko pisze ze umnie w takim małym miasteczku jest tyle tych zakladów otwartych,
zas w miescie obok, gdzie mieszka tu jeden z graczy w oddalonym odemnie okolo 15km miescie w świdnicy sa juz żabki tesco, kafland,reley- momnroe, itd umnie nie ma takich sklepów, moja miejscowosc się rozbudowuje, ale zbyt pomału to jesty mała miejscowosc ale z duzym wewezłem kolejowym, a w okolo jest duzo wiosek, i inych miejscowosci,
3 922 206. Gosia__77 witaj
Dlaczego raz duuuze forum jest... A większość mini25 pewniak nie dziękujcie
10,297osób liczba ludnosci w mojim miasteczku była 2018 roku , w roku 2019 juz tylko 5,124osoby pomniewaz reszta wyjechała na zachód, i tu wpada tylko na wakacje, a czesc odeszła do św. Piotra, i dlatego tak bylo do 2019roku jak jest teraz to niemam danych ale jest widac chyba wiecej, bo sa tez w kolo ukraince sie krecą a misteczko coraz bardziej sie rozbudowuje w sensie domków jednorodzinnych, powstaja nowe osiedla, ale niema zbyt wielu fabryk, i zakladów pracy gdzie by mozna było znalesc jakies zatrudnoienie
To faktycznie mało ludzi mieszka , pewnie też dlatego że pracy nie ma to młodzi wyjechali
Gosia mąż Tobie piątkę wysłał ? Na chybił czy sam kreślil ?
3 922 218. Biedroneczka1977 tak jak najbardziej, moji wszyscy znajomi którzy niemogli tu znalezc pracy wyemigrowali z pollski za praca i nikt tu niechce wracać, sa tu tylko ci co maja tu jakas prace i ci co choruja na jakies tam choroby, reszta za granica siedzi i pracuje, bo tu niema pracy dla polaków, pomimo ze sa zaklady z wieloletnia tradycja ,ale tu sie stawia głownie na tania siłe robocza z za Buga, dla polaków niema pracy, wola ukraińców moja miejscowosc ma uprawnienia miejsko gminne, a xco do wsi co pisze model89 to sie tez i zgadzam
Kody Loteriady są przechwytywane z lotto.pl nad wyraz precyzyjnie

Mewa jeszcze nie jest narazie pochmurno już słońce do ok 16.00 świeciło a i to za chmurką ale pot się z człowieka leje to wiem ,że bęsmdzie padać siedziałam na balkonie to woda się ze mnie lała
Biedroneczko mąż mi wysłał na swoje liczby 5/5
Mewa będzie lało jeszcze może pod wieczór troche pócźny
Biedroneczko mąż mi wysłał na swoje liczby 5/5
Mewa będzie lało jeszcze może pod wieczór troche pócźny
Moi dziadkowie mieszkają na wsi .Piękna wieś.Piekne domy.Dwoch wujków po sąsiedzku .Mam miłe wspomnienia z wakacji na wsi.Praca w polu, targi, kościół , dyskoteki .Bardzo mili ludzie , koleżanki i koledzy .
3 922 221. model89 nic z tego niewróca kiedys zapytałem kilkua osob swojich mlodszych kolegów czy zamierzaja tu wrócić z emigracji tio powiedzieli mi ze rozwarzaja taka mozliwosc a le tylko wtedy jesli beda tu zarabiac miesiecznie po 7 tys. na reke, niestety rzad polski oferuje od 2021roku na reke 2,800zł, czyli polacy jeszcze długo nie wróca tutaj,za mało rzad oferujenikt z pracujacych na emigracji nie chce pracować w polsce za mniej niz 5, tys, zł, ja zebym miał zdrowie to bym tu ani minuty nie siedział tylko dawno juz bym z tad wyjechał gdzies tez na zachód na emigracje, ale niestety nie da rady