Wpisy 39 208 – 39 307
26 stycznia 2009 10:52 → 27 stycznia 2009 13:16, 100 wpisów
obserwator666 - moje zarówno wypowiedzi jaki i systemy , są przeznaczone dla ludzi z zupełnie innej niż Ty jesteś półki...
Tak więc daj sobie spokój z ich nawet próbą zrozumienia , bo Cię jako do głębszego myślenia nie przywykniętemu , czego dowód dałeś we wpisach - głowa dzieciaku rozboli...
Tak więc daj sobie spokój z ich nawet próbą zrozumienia , bo Cię jako do głębszego myślenia nie przywykniętemu , czego dowód dałeś we wpisach - głowa dzieciaku rozboli...
Czytaliście w fakcie o dwóch 18- latkach którzy ukradli lottomat i zdrapki, podłączyli go pod akumulator od malucha i chcieli drukować kupony systemowe ale nie zadziałał ten artykuł znajdziecie w fakcie z dnia 24.01.2009
dziś będzie 28 dzień nie wpadnięcia :) może dziś wpaść, ale i może za 10 dni :P
Witam.Ja gram na obie te liczby jednak na roznych progach bo 41 zaczolem o 4 dni pozniej.Pozdrawiam
Aklin
W dużego można skreślić12liczb i 6
jeśli 12 to sprawdź w 1 tygodniu co upolowałeś a gdzie te37 liczb
a jak 6 to42 krążą obok ciebie
to co ty piszesz to nigdy nie analizowałeś wysłanie tych kuponów przewyższa kwotę WYGRANEJ
nara
W dużego można skreślić12liczb i 6
jeśli 12 to sprawdź w 1 tygodniu co upolowałeś a gdzie te37 liczb
a jak 6 to42 krążą obok ciebie
to co ty piszesz to nigdy nie analizowałeś wysłanie tych kuponów przewyższa kwotę WYGRANEJ
nara
Edi8 znając życie jesteś zakompleksionym, być może z lekkim upośledzeniem, bezrobotnym który siedzi na zasiłku i dowartościowuje się siedząc na czacie całymi dniami przepisując systemy z jakiś książeczek albo stron internetowych...
ahahah
ahahah
Witam !! chcę zadać pytanie, czy ktoś wie co oznaczają małe cyferki na kulkach ???
Maras: jakie kulki takie numerki...sorry ale
ja na swoich kulkach żadnych tam cyferek nie dostrzegam :)
Pozdrawiam
edi8
ja na swoich kulkach żadnych tam cyferek nie dostrzegam :)
Pozdrawiam
edi8
Panowie i panie po 27 dniach co sadzicie o 43 ?????
Bedzie dzisiaj ???
Gram progresja od 3 dni - poki co tyly ...
Zastanawiam sie czy nie wyjda razem
43 i 41 ????
Bedzie dzisiaj ???
Gram progresja od 3 dni - poki co tyly ...
Zastanawiam sie czy nie wyjda razem
43 i 41 ????
Witam serdecznie.Panie Adminie sprzedawając program na 3 trafienia strzeliłes pan w dziesiatke za co serdecznie panu dziekuje kupujac wredy za 50 zł ten program tylko reszte dołozyłem sam ,niewiem czy celowo pan nie podawał szczegółów czy tez pan nie wiedział ( choc nie wierze)mozna grac nie 10 razy lecz tylko najwyzej 6 razy choćby te upragnione trójki nieprzychodziły nawet 20 dni,4 lata mnie kosztowało to by pracowac nad tym dziwie sie tylko poco taki program nie do konca wiadomy Pan sprzedawał?pozdrawiam serdecznie i bawcie sie dalej bardzo dobrze hihiiiiiiii
Prezent dla "systemowcow" ktorzy maja
problem z podstawianiem liczb pod system.
Sa tu dwa dostepne systemy,wystarzczy tylko wpisac swoje liczby pod system a komputer utworzy zaklady za Ciebie.
system 12 liczb - 132 zaklady
system 22 liczby- 77 zakladow
www.kawencja.com/lotto/system.php
Obok systemow w dziale "gry i rozrywki" - gwarancje trafienia wygranej mozna sprawdzic tabele gwarancyjne do tych dwoch systemow.
Jednym slowem:
KONIEC Z POMYLKAMI.
enjoy
problem z podstawianiem liczb pod system.
Sa tu dwa dostepne systemy,wystarzczy tylko wpisac swoje liczby pod system a komputer utworzy zaklady za Ciebie.
system 12 liczb - 132 zaklady
system 22 liczby- 77 zakladow
www.kawencja.com/lotto/system.php
Obok systemow w dziale "gry i rozrywki" - gwarancje trafienia wygranej mozna sprawdzic tabele gwarancyjne do tych dwoch systemow.
Jednym slowem:
KONIEC Z POMYLKAMI.
enjoy
Nawiazujac do mojej wypowiedzi jeszcze chciałem dodoac ze nidgy nie podam kiedy nastapi upragniona trójka w tym programie.podawałem kidys i wiem co to znaczy.wysokich wygranych fanowie
No tak szkoda ze za moich mlodych lat nie bylo takich udogodnien,a z drugiej strony,to dobrze bo bym wiecej przegral a tak to nie chcialo sie tracic czasu na zmudne podstawianie liczb pod system, byly o wiele ciekawsze sprawy do zalatwienia.
MIOTŁA , ŁOPATA , ŁOPATA , MIOTŁA , ŁOPATA...
to cytat z ostatniego odcinka "Stawki większej niż życie" , gdy amerykański żołnierz przydzielał pracę zamkniętym już w obozie Niemcom , w tym Brunnerowi.
to cytat z ostatniego odcinka "Stawki większej niż życie" , gdy amerykański żołnierz przydzielał pracę zamkniętym już w obozie Niemcom , w tym Brunnerowi.
wujku04: bardzo tajemniczy wpis. Niestety nie do końca rozumiem w czym rzecz?
wujek04 - a czy Admin sprzedał Ci system wraz z liczbami , które mają zostać wylosowane?
Bo systemy ( we właściwym tego słowa rozumieniu ) nie generują liczb , a jedynie porządkują własne liczby grającego , ponieważ można zawrzeć tyle samo zakładów i mieć tyle samo trafień co przy grze wg schematu rozpisu systemu , a nie odszukać zakładanej wygranej na żadnym kuponie przy ich chaotycznym , nieuporządkowanym wypełnianiu.
Tak więc systemy wprowadzają określony porządek we własne liczby wybrane przez grającego - a nie służą do ich wskazywania do gry...
Może więc może "wujek04" zacznij wpierw u siebie szukać przyczyny tego bolesnego w wymiarze finansowym Twego niepowodzenia , o którym raczyłeś tu w formie zarzutu wobec Admina publicznie nas powiadomić.
P.s: a jeszcze napisz o którego Admina Ci chodziło , bo to forum ma ich dwóch i ludzie mogą być zdezorientowani!
Pozdrawiam
edi8
Bo systemy ( we właściwym tego słowa rozumieniu ) nie generują liczb , a jedynie porządkują własne liczby grającego , ponieważ można zawrzeć tyle samo zakładów i mieć tyle samo trafień co przy grze wg schematu rozpisu systemu , a nie odszukać zakładanej wygranej na żadnym kuponie przy ich chaotycznym , nieuporządkowanym wypełnianiu.
Tak więc systemy wprowadzają określony porządek we własne liczby wybrane przez grającego - a nie służą do ich wskazywania do gry...
Może więc może "wujek04" zacznij wpierw u siebie szukać przyczyny tego bolesnego w wymiarze finansowym Twego niepowodzenia , o którym raczyłeś tu w formie zarzutu wobec Admina publicznie nas powiadomić.
P.s: a jeszcze napisz o którego Admina Ci chodziło , bo to forum ma ich dwóch i ludzie mogą być zdezorientowani!
Pozdrawiam
edi8
Edi8 już od rana się udzielasz na tym czacie...
Czy nie czas już na uczelnie pędzić PANIE PROFESORZE?
A może raczej świnie karmić do chlewa czas lecieć!
ahahah
Czy nie czas już na uczelnie pędzić PANIE PROFESORZE?
A może raczej świnie karmić do chlewa czas lecieć!
ahahah
"obserwator666" - ja tu jestem tylko po to , aby nawet takiego matoła ja Ty na ludzi wyprowadzić!
Ponadto nigdzie nie napisałem , że jestem profesorem - bo nie jestem , tak samo zresztą jak Ty nie napisałeś , że jesteś normalny - bo przecież nie jesteś...
P.s: proszę któregoś z obu Adminów strony o zajęcie się patologicznym przypadkiem skrytym pod nickiem "obserwator666" - ponieważ od rana od wpisu 39200 ( do usunięcia )kieruje on ściśle do mnie presonalnie zwrócone a niemerytoryczne co do charakteru strony wpisy.
Proszę więc o dożywotnie zbanowanie tego użytkownika wraz z upublicznieniem jego innych nicków.
Pozdrawiam Administrację
edi8
Ponadto nigdzie nie napisałem , że jestem profesorem - bo nie jestem , tak samo zresztą jak Ty nie napisałeś , że jesteś normalny - bo przecież nie jesteś...
P.s: proszę któregoś z obu Adminów strony o zajęcie się patologicznym przypadkiem skrytym pod nickiem "obserwator666" - ponieważ od rana od wpisu 39200 ( do usunięcia )kieruje on ściśle do mnie presonalnie zwrócone a niemerytoryczne co do charakteru strony wpisy.
Proszę więc o dożywotnie zbanowanie tego użytkownika wraz z upublicznieniem jego innych nicków.
Pozdrawiam Administrację
edi8
"obserwator666" - wobec tego co napisałeś:
"A może raczej świnie karmić do chlewa czas lecieć!
ahahah
obserwator666 2009-01-26 (14:34)"
to zmuszony jestem tu upublicznić informację , że już przecież 2 razy Ci żarcie dziś w chlewie zadawałem za każdym razem gdy tylko zakwiczałeś...
Nadal jesteś głodny opasie?
"A może raczej świnie karmić do chlewa czas lecieć!
ahahah
obserwator666 2009-01-26 (14:34)"
to zmuszony jestem tu upublicznić informację , że już przecież 2 razy Ci żarcie dziś w chlewie zadawałem za każdym razem gdy tylko zakwiczałeś...
Nadal jesteś głodny opasie?
test
Tak najpierw dla jasności, to administratorem strony jestem tylko ja. Więcej adminów jedynie mogę wprowadzić na forum :)
Co do obserwatora, to proszę o nie prowokowanie edi8. Poza tym edi8 myślę, że na tyle dużo tu mądrze piszesz, że powinieneś znać swoją wartość i nie dawać się nabrać każdemu nastolatkowi, który Cię będzie zaczepiał.
Pozdrawiam!
Co do obserwatora, to proszę o nie prowokowanie edi8. Poza tym edi8 myślę, że na tyle dużo tu mądrze piszesz, że powinieneś znać swoją wartość i nie dawać się nabrać każdemu nastolatkowi, który Cię będzie zaczepiał.
Pozdrawiam!
edi8
administrator na innym forum
prosi cię żebyś zrobił test swojego systemu
chyba nie pękasz i nie skrewisz sprawy
www.betplatform.com/pl/forum/t2445-Dlugoterminowa-czworke-liczb.html
przeprowadź test systemu, w końcu polecasz go innym
chętnie popatrzymy jak to robi mistrz
administrator na innym forum
prosi cię żebyś zrobił test swojego systemu
chyba nie pękasz i nie skrewisz sprawy
www.betplatform.com/pl/forum/t2445-Dlugoterminowa-czworke-liczb.html
przeprowadź test systemu, w końcu polecasz go innym
chętnie popatrzymy jak to robi mistrz
Witam,
prosze o udzielenie BANA użytkownikowi pod nickiem Edi8
Cytuje:
1.
Obserwator666 napisał: "Edi8 a ja obserwujac Twoje wpisy i dzialalnosc MAM WRAŻENIE ze masz kupe w glowie..."
Edi8 napisał: "Uderz w stół a "obserwator666" Z KUPĄ w głowie się odezwie..."
POGRUBIONE ZWROTY wyraźnie pokazują kto tu kogo obraża... ja wyraziłem swoją opinie/przypuszczenie a on mnie obraził.
2. OBELGI POD MOIM ADRESEM
Edi8 napisał: "to powiem prościej: silne skundlenie , bo świat widziany z perspektywy psiej budy wyglada zupełnie inaczej niż z mojej perspektywy , czyli tego który owego psa karmi..."
Ja każdą wypowiedzi pod jego adresem formułowałem jako opinie a nawet więcej wyrażałem jako przypuszczenie natomiast ten niewychowany (bo teraz mogę to stwierdzić) osobnik jawnie mnie obrażał.
prosze o udzielenie BANA użytkownikowi pod nickiem Edi8
Cytuje:
1.
Obserwator666 napisał: "Edi8 a ja obserwujac Twoje wpisy i dzialalnosc MAM WRAŻENIE ze masz kupe w glowie..."
Edi8 napisał: "Uderz w stół a "obserwator666" Z KUPĄ w głowie się odezwie..."
POGRUBIONE ZWROTY wyraźnie pokazują kto tu kogo obraża... ja wyraziłem swoją opinie/przypuszczenie a on mnie obraził.
2. OBELGI POD MOIM ADRESEM
Edi8 napisał: "to powiem prościej: silne skundlenie , bo świat widziany z perspektywy psiej budy wyglada zupełnie inaczej niż z mojej perspektywy , czyli tego który owego psa karmi..."
Ja każdą wypowiedzi pod jego adresem formułowałem jako opinie a nawet więcej wyrażałem jako przypuszczenie natomiast ten niewychowany (bo teraz mogę to stwierdzić) osobnik jawnie mnie obrażał.
Co więcej mówisz edi8, że czat jest do przekazywania merytorycznych informacji... otóż z tego co wiem to krytyka tych informacji też jest dozwolona.
I ja tak postąpiłem natomiast Ty mnie w odwecie zaczełeś obrażać...
Ale być może wynika to z tego, że jesteś strasznie zakompleksionym człowiekiem który jest przekonany o swojej wszechwiedzy i nieomylności...
I ja tak postąpiłem natomiast Ty mnie w odwecie zaczełeś obrażać...
Ale być może wynika to z tego, że jesteś strasznie zakompleksionym człowiekiem który jest przekonany o swojej wszechwiedzy i nieomylności...
PASKO: dzięki za informację na temat wieku "obserwatora666"!
Tak właśnie - z poziomu jego tu twórczości - wnioskowałem , że to krótkomajtkowiec jeszcze...
Pozdrawiam
edi8
Tak właśnie - z poziomu jego tu twórczości - wnioskowałem , że to krótkomajtkowiec jeszcze...
Pozdrawiam
edi8
Hmmm tak zaczepny człowiek jak Ty nawet nie potrafi odnieść się do moich zarzutów?
Ciekawe dlaczego?
Bo wyszło całe Twoje buractwo... prosisz o bana dla mnie kiedy to Ty człowieku obrażasz najwięcej na tym czacie...
nie bede nawet cytował...
Ciekawe dlaczego?
Bo wyszło całe Twoje buractwo... prosisz o bana dla mnie kiedy to Ty człowieku obrażasz najwięcej na tym czacie...
nie bede nawet cytował...
Panie Pasko mam 22 lata więc widząc mój drugi nick spodziewałem się więcej po Panu rozeznania w kwesti rozpoznawania rocznika przy nicku...
Widzisz edi8... tak młody człowiek potrafił obnażyć całe Twoje prostactwo i zakompleksienie...
Dlatego zachodzi pytanie które proponuje zadać sobie innym użytkownikom:
Czy edi8 jest poważny? Czy warto go słuchać nawet w najprostszych sprawach dotyczących lotka? (retoryka)
Widzisz edi8... tak młody człowiek potrafił obnażyć całe Twoje prostactwo i zakompleksienie...
Dlatego zachodzi pytanie które proponuje zadać sobie innym użytkownikom:
Czy edi8 jest poważny? Czy warto go słuchać nawet w najprostszych sprawach dotyczących lotka? (retoryka)
szczeraprawda: wobec przytoczenia tu przez ciebie prośby Admina z innego forum do mnie adresowanej o zrobienie testu podanego tam przeze mnie sytemu - oto moja odpowiedź tamże już zamieszczona:
"Witaj woof!
Z całym szacunkiem , ale Twoja prośba o zrobienie testu - w odniesieniu do systemu na GRY LOSOWE - jest wg mnie niezbyt do końca przemyślana...
Wobec tego , że rozpisy sytemów skróconych same w sobie nie generują przecież żadnych liczb , a jedynie służą do określonego uporządkowania WŁASNYCH , WYBRANYCH PRZEZ GRAJĄCEGO liczb to i testować tu nie ma czego!
Pragnę jedynie ponownie zapewnić , iż podany przeze mnie system gwarantuje na 100% wygranie "czwórki" przy trafieniu 6z14 liczb w tym rozpisie po 8 skreśleń.
Tak więc to każdy gracz sam podstawia swoje własne przez siebie wybrane liczby z zakresu Dużego Lotka 1-49 pod numery od 1-14 ze schematu rozpisu.
Mówię więc nie - bo cóż bowiem miałby tu dać jakikolwiek test i czego miarą miałby być???
Zechciej pamiętać , że dotąd NIGDY nie powtórzyła się ŻADNA z 6 w Dużym Lotku - więc?
Jasno podałem przecież warunki do spełnienia na to , aby grający był po stronie wygranych: w przeciągu góra 22 kolejnych losowań ma trafić 6z14 liczb...
Pozdrawiam
edi8
"Witaj woof!
Z całym szacunkiem , ale Twoja prośba o zrobienie testu - w odniesieniu do systemu na GRY LOSOWE - jest wg mnie niezbyt do końca przemyślana...
Wobec tego , że rozpisy sytemów skróconych same w sobie nie generują przecież żadnych liczb , a jedynie służą do określonego uporządkowania WŁASNYCH , WYBRANYCH PRZEZ GRAJĄCEGO liczb to i testować tu nie ma czego!
Pragnę jedynie ponownie zapewnić , iż podany przeze mnie system gwarantuje na 100% wygranie "czwórki" przy trafieniu 6z14 liczb w tym rozpisie po 8 skreśleń.
Tak więc to każdy gracz sam podstawia swoje własne przez siebie wybrane liczby z zakresu Dużego Lotka 1-49 pod numery od 1-14 ze schematu rozpisu.
Mówię więc nie - bo cóż bowiem miałby tu dać jakikolwiek test i czego miarą miałby być???
Zechciej pamiętać , że dotąd NIGDY nie powtórzyła się ŻADNA z 6 w Dużym Lotku - więc?
Jasno podałem przecież warunki do spełnienia na to , aby grający był po stronie wygranych: w przeciągu góra 22 kolejnych losowań ma trafić 6z14 liczb...
Pozdrawiam
edi8
Witam, w tym tygodniu powinno się trafić przynajmniej 7/10 z "ciekawej dziesiątki" przedstawionej na tej stronie. Tak wynika z moich szczegółowych obliczeń.Podam ją za tydzień w poniedziałek.
nic nie rozumię z tych systemów,czytam Was od dluższego czasu ,sprawdzam Wasze typy po losowaniach i nie ma tu żadnego szczęśliwego czatowicza-gracza.Ide do kolektury jak zwykle stracić 100złotych na wlasne wytypowane liczby i do 22,00 zyje nadzieją
szczeraprawda: wobec przytoczenia tu przez ciebie prośby Admina z innego forum do mnie adresowanej o zrobienie testu podanego tam przeze mnie sytemu - oto moja odpowiedź tamże już zamieszczona:
"Witaj woof!
Pozdrawiam
edi8
"Witaj woof!
Pozdrawiam
edi8
Tak sobie czytam ten czat i tak sobie myślę ze trzeba być niezłym debilem żeby uważać matrycę systemu za liczby wytypowane na losowanie.
Ludzie czy wy macie pojecie czym jest system ? Przecież pod liczby podane w systemie musicie podstawić swoje własne typy. Jeżeli system(to jest tylko przykład ) ma gwarancję 5 przy 6 z 12 liczb na np 7 skreśleń to oznacza że jeżeli w waszą wytypowaną 12 liczb wejdzie 6 wylosowanych liczb to na 100% macie 5 w 7.
Mam nadzieje ze zakumaliście o co chodzi. Podsumowując dla inteligentnych inaczej to co czasami podaje edi8 to jest matryca do której trzeba przypisać własne liczby.
Ludzie czy wy macie pojecie czym jest system ? Przecież pod liczby podane w systemie musicie podstawić swoje własne typy. Jeżeli system(to jest tylko przykład ) ma gwarancję 5 przy 6 z 12 liczb na np 7 skreśleń to oznacza że jeżeli w waszą wytypowaną 12 liczb wejdzie 6 wylosowanych liczb to na 100% macie 5 w 7.
Mam nadzieje ze zakumaliście o co chodzi. Podsumowując dla inteligentnych inaczej to co czasami podaje edi8 to jest matryca do której trzeba przypisać własne liczby.
a nie lepiej grac w fortuni jesli placa za 5/5 1800zl, to niezla kasa ,grajac przez rok to wyda sie 720zl,a nawet jesli by piatka wpadła raz na 2 lata to i tak pare zloty do przodu,jesli sie policzy ile sie wydaje na lotto miesiecznie to głowa boli,expres .duzy multi,do tego zdrapki, to za miesiac ze dwie stówy jak nic,ja w lotto przez lata grania nic wiekszego nie wygralem
@krk
Zdecydowanie masz race co do gry w fortunie. Totalizator sportowy to złodzieje 2,5 zł za zakład to czyste zdzierstwo
Zdecydowanie masz race co do gry w fortunie. Totalizator sportowy to złodzieje 2,5 zł za zakład to czyste zdzierstwo
Admin mnie chodzi o program który zakupiłem jest wspaniały tylko trzeba go bardzo dobrze zrozumiec bo nie do konca daje rezultaty podane przez Ciebie,przykro mi ze tak pisze lecz to jest nabijanie klientów,gdyby w Twoich wysyłanych programach znajdowała sie notataka reszte przesle majlem lub na to trzeba kilka dni szkolenia ,zgadzam sie to jest mozliwe dla kazdego gracza ze pojmie i zainwestuje i wygra 1000%.pozdrawiam oczywiscie 3/3
dlatego kiedys pisałem i prosiłem wyslij mi pierwszy swój program bo by mi sie przydał niestety wysłałes znowelizowany ,ja go nie chce ,najwazniejszy dla mnie jest 1-wszy,ale to niewazne juz
Mam pytanko do zainteresowanych,liczba 55 nie wystąpiła z 52 losowania w ML,to było na samym początku istnienia tej gry.Wtedy nie odbywały się one codziennie,także możliwe że tyle losowań jakaś kulka byłą z "ołowiem".Przyglądałem się również że i 58 za bardzo na początku nie "chodziła".Czy takie przerwy występowały również,kiedy losowania były codziennie(chodzi o 1 liczbę).Na razie ostatnio to liczba 43 bije rekordy niebytności.POZDRAWIAM ...
regnak - duże dzięki za Twoją wypowiedź w sprawie systemów.Może to co napisałeś , dotrze tam gdzie trzeba!
Pozdrawiam
edi8
Pozdrawiam
edi8
EDi na ile dni można zawrzeć zakłady w fortunie,np. 5 skreśleń w ML puścić...byłoby lux,dałbym znajomemu,za 1 zł ile można wygrać trafiając 5/5
Witam wszystkich,dzisiaj kupiłam nową
zdrapkę i trafiłam 3serca-25zeta,miły początek tygodnia
[5]6,26,38,43,47
[7]ch/t 6,11,17,22,25,41,55
[7]12,30,38,46,47,75,78
zdrapkę i trafiłam 3serca-25zeta,miły początek tygodnia
[5]6,26,38,43,47
[7]ch/t 6,11,17,22,25,41,55
[7]12,30,38,46,47,75,78
Panowie edi8 i obserwator666 nie interesuje nas Wasze wzajmne przywiązanie.Macie problem to do ministra Czumy wyda zgodę na broń i spoko.
Trzymajcie się zasad i piszcie na tematy gier a opisy Waszych stanów emocjonalnych zostawcie lekarzom.
Pozdrawiam
Trzymajcie się zasad i piszcie na tematy gier a opisy Waszych stanów emocjonalnych zostawcie lekarzom.
Pozdrawiam
Edi8
Gwarancja systemu nie wiąże się z wybranymi liczbami a oczekiwaną ilościowo relacją wybranych do trafionych!
Proszę cię o zrozumiałe wyjaśnienie tego co mi odpisałeś
trudna do pojęcia wypowiedz
Gwarancja systemu nie wiąże się z wybranymi liczbami a oczekiwaną ilościowo relacją wybranych do trafionych!
Proszę cię o zrozumiałe wyjaśnienie tego co mi odpisałeś
trudna do pojęcia wypowiedz
OPA ofreta jest podana na 7 dni jezeli dobrze pamietam wiec mozna na ten okres zewierac zaklady,tak ze mozna do przodu cos wylac.Pozdrawiam
Drodzy użytkownicy multipasko.pl:
jeśli nie wiecie co i jak , to zawsze chętnie odpowie Wam samowolny rzecznik prasowy tego forum , w imieniu wszystkich zabierający głos - niejaki Czak , który występując tu przecież prywatnie , pisze jednak " nas"...
Pozdrawiam
edi8
jeśli nie wiecie co i jak , to zawsze chętnie odpowie Wam samowolny rzecznik prasowy tego forum , w imieniu wszystkich zabierający głos - niejaki Czak , który występując tu przecież prywatnie , pisze jednak " nas"...
Pozdrawiam
edi8
OPA: w FORTUNIE chcąc zagrać zwykły kupon prosty , obowiązuje stawka od 2zł a kurs za 5/5 ML to 1000 , czyli trafiając te 5/5 wygrasz wtedy 1000x0,9x2zł=1800zł.
Widzę Edi, że dawno nie miałeś bana ...
rysiu - chodziło mi o to , że przy stosowaniu systemów musisz wiedzieć ZANIM podstawisz swoje wybrane liczby , to co ten system Ci zapewnia w swojej gwarancji minimalnej ( czyli w najgorszym przypadku ) w momencie trafienia w granym zbiorze np. 14 liczb , określonej ich ilości np.7.
Czyli nie są tu na tym etapie ważne konkretne liczby - a oczekiwana relacja trafień do wszystkich użytych liczb.
W tym podanym przeze mnie wczoraj systemie mamy 100%-ową gwarancję 5x"5" , przy trafieniu 7z14 liczb.
I jak widzisz , obojętnie jakich użyję w grze 14-stu liczb , to jeśli wejdzie 7 z nich , to warunki gwarancji minimalnej zostaną wtedy spełnione.
Pozdrawiam
edi8
Czyli nie są tu na tym etapie ważne konkretne liczby - a oczekiwana relacja trafień do wszystkich użytych liczb.
W tym podanym przeze mnie wczoraj systemie mamy 100%-ową gwarancję 5x"5" , przy trafieniu 7z14 liczb.
I jak widzisz , obojętnie jakich użyję w grze 14-stu liczb , to jeśli wejdzie 7 z nich , to warunki gwarancji minimalnej zostaną wtedy spełnione.
Pozdrawiam
edi8
Liczby na dzis nie posylam bo juz nie mam jak.
14 15 47 68 78
16 17 51 64 77
01 14 15 34 62
61 62 68 77 78
01 14 16 47 51
14 15 47 68 78
16 17 51 64 77
01 14 15 34 62
61 62 68 77 78
01 14 16 47 51
A to moje liczby na ml wylosowane przez mój własnoręcznie zrobiony program zobaczymy jak dzisiaj pójdzie 4,7,13,23,35,46,54,65,73,74 jeszcze trzeba wziąć pod uwagę ołów totalizatora
Hej. od pewnego czasu śledze wypowiedzi na tym forum. zauważyłem że sprowadza się ono najczęściej do podawania zestawów liczb albo wyrażania swoich przekonań i racji. A może ma ktoś jakiś ciekawy system lub pomysł którego nie ma w necie?!!
Cześć wszystkim czy ktoś mi poda 3 pewniaki na jutro na DL z góry dziękuje
maks 158 jak jestes to jak mozesz to bys przesłał ten swój programik co typuje ci liczby po losowaniu 4 dosc szybko wpadła moze byc skuteczny a gory dzieki moj adres e-mail korn748@wp.pl
4 weszło a reszcie zabrakło o 1 wyżej albo jeden niżej zagrałem stawką razy 10 sporo kasy by musieli mi wypłacić i dlatego poprzestawiali o 1 ale jutro duży zobaczymy jak programik się sprawdzi
i co maks 158 mozesz mi go przeslac ? bym go zobaczyl bo wydaj emi sie ze moze byc trafny ten twój programik
Nie mogę ci go podać jeszcze chcę udowodnić że lotto jest grą ustawioną a wiecie że nad bezpieczeństwo lotto chroni USA oraz akademia WAT w warszawie
Edi8
na14 wylosowano:34,63,68,73 wiec zobacz100/100 wspaniała podwójna radość
liczby podane w niedziele
nara
na14 wylosowano:34,63,68,73 wiec zobacz100/100 wspaniała podwójna radość
liczby podane w niedziele
nara
maks158
Wiesz co chroni lotto przed twojim programikiem? Grawitacja. hehe
Wiesz co chroni lotto przed twojim programikiem? Grawitacja. hehe
nazwy mozesz dawac rzeczom, ja nią nie jestem
sam sobie pokazujesz kto od kielni i patelni... heh
sam sobie pokazujesz kto od kielni i patelni... heh
fastlotto
Tak, mamy.
Mamy też magiczne cylindry do ktorych wzuca sie 80 piłeczek pinpongowych z numerami, potrząsa, mówi 'Hokus Pokus' i zostaje w srodku 20 piłeczek z numerami które padna w nastepnym losowaniu.
chcesz jeden?
Tak, mamy.
Mamy też magiczne cylindry do ktorych wzuca sie 80 piłeczek pinpongowych z numerami, potrząsa, mówi 'Hokus Pokus' i zostaje w srodku 20 piłeczek z numerami które padna w nastepnym losowaniu.
chcesz jeden?
Majster nic nie poradzę że ci dzisiaj nie poszło i że jutro znowu to samo piasek ,wapno ,cement
maks158
taaa, od betoniarki ktorej łycha mieszająca obraca sie w twojim łbie, i robi ci kisiel z mózgu.
taaa, od betoniarki ktorej łycha mieszająca obraca sie w twojim łbie, i robi ci kisiel z mózgu.
Ludzie przestancie wreszcie pytac o wspaniale systemy,nawet najwspanialszy system na 1 liczbe bedzie nieskuteczny jak tej liczby nie trafimy.A tu albo pytanie,kto ma liczby pewniaki,albo kto ma metode na wygranie,kto ma pewny system,czytajc zastanawiam sie czy jest to powazna strona gier liczbowych czy strona dla dzieci typu ciuchcia.Troche powagi nawet dla pozoru nalezy zachowac.Pozdrawiam
Masz wszystko zapisane na kartce tzn . czego, ile ? no wiesz żeby była klejąca zaprawa czy zdołałeś już zapamiętać
do wpisu 39276: rysiu , nie wiem niestety jakie są powody Twojej radości - bo po pierwsze to podałeś swoje 14 liczb w systemie ale w niedzielę , czyli na niedzielne losowanie ( trafiłeś 3z14 liczb ) a obecnie odnosisz się z zachwytem do tego samego zbioru 14 liczb gdy weszło 4z14 liczb...
Muszę Cię rozczarować: Twój rozpis tych liczb po 9 w linii , dla minimalnej wygranej wymaga przecież obecności 4 naszych liczb w jednym zakładzie , bo TS płaci od "czwórki" przy 9 skreśleniach.
A co mamy u Ciebie?
Pozwolisz , że Cię zacytuję:
"System na 9 skreśleń z 14 liczb
2,10,23,29,34,35,38,41,43,63,68,70,72,73
2,35,41,63,70,38,68,72,23
10,2,41,63,70,38,68,72,73
23,10,2,63,70,38,68,72,73
29,23,10,2,70,38,68,72,73
34,29,23,10,2,38,68,72,73
43,34,29,23,10,2,68,72,73
35,43,34,29,23,10,2,72,73
41,35,43,34,29,23,10,2,73
63,41,35,43,34,29,23,10,2
70,63,41,35,43,34,29,23,10
38,70,63,41,35,43,34,29,23
68,38,70,63,41,35,43,34,29
72,68,38,70,63,41,35,43,34
73,72,68,38,70,63,41,35,43 "
więc skoro trafiłeś teraz w tym zbiorze podanym na niedzielę takie 4 liczby: 34-63-68-73
to wskaż mi łaskawie choć 1 linię ( zakład 9-skreśleniowy ) w którym masz tę "czwórkę"...
Więc o czym piszesz podając tę "czwórkę": 34-63-68-73 i 100/100 ???
Z czego ma tu ta opisana "podwójna radość" wynikać???
Bo przecież nic nie trafiłeś dotąd z tych 14 liczb , co przekłada się na wygranie choć 1 zakładu w Twoim sytemie po 9 skreśleń.....
Oczywiście odnoszę się jedynie do Twojego wpisu 39276 i są to teoretyczne rozważania , bo niby dlaczego liczby podane przez Ciebie w niedzielę mają obowiązywać w poniedziałek???
Pozdrawiam
edi8
Muszę Cię rozczarować: Twój rozpis tych liczb po 9 w linii , dla minimalnej wygranej wymaga przecież obecności 4 naszych liczb w jednym zakładzie , bo TS płaci od "czwórki" przy 9 skreśleniach.
A co mamy u Ciebie?
Pozwolisz , że Cię zacytuję:
"System na 9 skreśleń z 14 liczb
2,10,23,29,34,35,38,41,43,63,68,70,72,73
2,35,41,63,70,38,68,72,23
10,2,41,63,70,38,68,72,73
23,10,2,63,70,38,68,72,73
29,23,10,2,70,38,68,72,73
34,29,23,10,2,38,68,72,73
43,34,29,23,10,2,68,72,73
35,43,34,29,23,10,2,72,73
41,35,43,34,29,23,10,2,73
63,41,35,43,34,29,23,10,2
70,63,41,35,43,34,29,23,10
38,70,63,41,35,43,34,29,23
68,38,70,63,41,35,43,34,29
72,68,38,70,63,41,35,43,34
73,72,68,38,70,63,41,35,43 "
więc skoro trafiłeś teraz w tym zbiorze podanym na niedzielę takie 4 liczby: 34-63-68-73
to wskaż mi łaskawie choć 1 linię ( zakład 9-skreśleniowy ) w którym masz tę "czwórkę"...
Więc o czym piszesz podając tę "czwórkę": 34-63-68-73 i 100/100 ???
Z czego ma tu ta opisana "podwójna radość" wynikać???
Bo przecież nic nie trafiłeś dotąd z tych 14 liczb , co przekłada się na wygranie choć 1 zakładu w Twoim sytemie po 9 skreśleń.....
Oczywiście odnoszę się jedynie do Twojego wpisu 39276 i są to teoretyczne rozważania , bo niby dlaczego liczby podane przez Ciebie w niedzielę mają obowiązywać w poniedziałek???
Pozdrawiam
edi8
Witam
Wszystkich miłośników gry multi,
mam takie pytanie znacie może system na 40 liczb 10 skreśleń na 80 zakładów,
ma ktoś jakieś doświadczenie z tym systemem,
pozdr....
Wszystkich miłośników gry multi,
mam takie pytanie znacie może system na 40 liczb 10 skreśleń na 80 zakładów,
ma ktoś jakieś doświadczenie z tym systemem,
pozdr....
Śmieszne są te wypowiedzi ludzi którzy mówią, że lotto jest ustawione...
Ktoś tam powyżej pisał... że musieli by mu wypłacić dużo kasy bo zagrał stawką 10 dlatego poprzestawiali cyferki...
CZŁOWIEKU! Ile musieliby Ci wypłacić? 1000? 10 000?
Jak ograniczone spojrzenie trzeba mieć żeby uważać, że lotto ustawiło losowanie żeby mi moja 4 nie weszła! Wynika to wyłącznie z frustracji i ograniczenia...
Poza tym patrząc na prawdobodobieństwo wystąpienia różnych kombinacji w ML i DL oczywistym jest, że lotto nie musi nawet kiwnąć palcem żeby zarobić...
Ktoś tam powyżej pisał... że musieli by mu wypłacić dużo kasy bo zagrał stawką 10 dlatego poprzestawiali cyferki...
CZŁOWIEKU! Ile musieliby Ci wypłacić? 1000? 10 000?
Jak ograniczone spojrzenie trzeba mieć żeby uważać, że lotto ustawiło losowanie żeby mi moja 4 nie weszła! Wynika to wyłącznie z frustracji i ograniczenia...
Poza tym patrząc na prawdobodobieństwo wystąpienia różnych kombinacji w ML i DL oczywistym jest, że lotto nie musi nawet kiwnąć palcem żeby zarobić...
jackd2 - a o jakich gwarancjach minimalnych przy tym systemie mówimy?
To znaczy co tam podają osoby go rozprowadzajace...
To znaczy co tam podają osoby go rozprowadzajace...
wesa - bo chyba nie wie jak się smsy i maile wysyła... stąd ten codzienny koncert życzeń , a ponadto ich nadawca ma nadzieję na "lepsze" numerologiczne typy :) więc się stara jak może!
OPA: pamiętam , że pisałeś kiedyś o kolekturze firmy STS u Ciebie...
Jeśli nadal funkcjonuje ( bo informowałeś wtedy że Totomix zbankrutował ) to mam info z netu , że w STSie będziesz mógł grać na LICZBY ŚWIATA.
Sprawdź to sam , bo podaję w ślad za użytkownikiem jednego z for.
Pzdr.
edi8
Jeśli nadal funkcjonuje ( bo informowałeś wtedy że Totomix zbankrutował ) to mam info z netu , że w STSie będziesz mógł grać na LICZBY ŚWIATA.
Sprawdź to sam , bo podaję w ślad za użytkownikiem jednego z for.
Pzdr.
edi8
Testowy typ na dzis:
10
13 18 21 26 38 57 58 72 75 80
08 14 15 28 35 45 64 67 77 78
14 15 16 28 30 36 45 51 67 77
01 08 17 28 30 35 45 51 64 67
5
13 18 21 26 38
08 14 15 45 64
16 17 28 77 78
01 15 36 64 51
10
13 18 21 26 38 57 58 72 75 80
08 14 15 28 35 45 64 67 77 78
14 15 16 28 30 36 45 51 67 77
01 08 17 28 30 35 45 51 64 67
5
13 18 21 26 38
08 14 15 45 64
16 17 28 77 78
01 15 36 64 51
3 6 9 12 37 39 to moje na dziś
edi8 -mialbys jakis system na expresa-z 10-14 liczb na 20 zakladow?
gregor - oto system skrócony na 11 liczb , rozpisany na 20 zakładów po 5 skreśleń , z gwarancją 3/3:
2 3 4 5 6
2 3 7 8 9
1 2 3 10 11
1 7 8 9 11
4 6 7 8 10
1 4 5 6 11
5 6 7 9 10
4 5 8 9 10
1 3 5 9 10
3 5 7 8 11
1 3 4 8 10
3 4 7 9 11