Wpisy 3 919 317 – 3 919 416
29 lipca 2020 14:22 → 29 lipca 2020 17:05, 100 wpisów
bo jakbym nim wygrywal to pewnie bym nikomu nie dal
a tak to sie podziele kto bedzie chcial
bo to hazard
a tak to sie podziele kto bedzie chcial
bo to hazard
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 2 wygrane w wysokości 1 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Multi Multi - odnotowano 1 wygrane 9/9
Teraz się pojawiają wygrane 9/9,kiedy nie ma promocji.
Złośliwość TSa nie ma granic.
Złośliwość TSa nie ma granic.
Dobra dość tego pisania brak czasu 4 wpisy i tak za dużo idę remontować
Tak sobie myślę na spokojnie że system mini 6 liczb też cienko bo wytypować 3 z 6 nie jest łatwo a dla mnie to 6 zakładów mini ok może kulawych ale z własnym pomysłem
Jednak spawarka inwertorowa by się przydaje a moja ciężka krowa 4 rdzenie i na 380 v
Takiemu to dobrze.
czy to taki ładny psiak
fajny
Forsami
pa forsami
Przed chwilą padło 1 x 31200,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Czekam na promocje multi, w obecnych realiach gra poza promocją troche bez sensu (niskie wygrane ktore i tak trudno trafic), ale skromną rozgrzewkę przed promocją trza zrobić.
Gosiu widzę, że cos tam trafilaś w xxl, ja od tamtej wygranej nie kupilem zadnej xxl, pare razy mega pensję ale bez sukcesu 1*30zl
Gosiu widzę, że cos tam trafilaś w xxl, ja od tamtej wygranej nie kupilem zadnej xxl, pare razy mega pensję ale bez sukcesu 1*30zl
Dzis w małych liniach mam 18zł- w sam raz na 5/5 na calą promocję
drapek to szczeęście miałej trafiając tak sporą wygraną w zdrapce
w krzyżówce xxl miałam najwięcej 200 zł
w krzyżówce xxl miałam najwięcej 200 zł
moja mama zostawiła na klatce rower przypięła do balustrady to jej śrube z kierownicy wykręcili chciała jechać kierownica w ręku
Ja miałem tak że kierownice rowerowa przekręcone w drugą stronę nie wiem jak ktoś miał siłę
16tomash03 typował(a) za 12 zł w Keno na losowanie nr 923443 i trafił(a) 814 zł
Tez robie dobre, gosiu jak lubisz trochę kwaśnosci to jak polozysz ciasto na oleju daj parę paręnasnie lesnych jagod i przykryj lekko ciastem by ich nie bylo widac pycha
nie umiem pisać na laptopie przyzwyczaiłam się do komórki i tak jakoś dziwnie
mam pełno zdjęć z berlina na trzy dni przed zamachem córka była w piątek zamachn w poniedziałek
Dzień dobry Mam pytanie ile na piątkowe losowanie można zarejestrować kodu z loteriady mam już kilkanaście zarejestrowany kodu. Dzisiaj wpisałem dwa kolejne, i w historii kodu ich nie ma. Może jest jakieś ograniczenie w rejestrowaniu kodu.
Hej Gosia kiedy był zamach w Berlinie ?
Zmarł sąsiad dalszy.. 59 lat młody człowiek... Taki w porzadku... Też byłem jego szoferem kilka razy
Dzień dobry Mam pytanie ile na piątkowe losowanie można zarejestrować kodu z loteriady mam już kilkanaście zarejestrowany kodu. Dzisiaj wpisałem dwa kolejne, i w historii kodu ich nie ma. Może jest jakieś ograniczenie w rejestrowaniu kodu.
Zamach na jarmarku bożonarodzeniowym w Berlinie - akt terrorystyczny, który miał miejsce 19 grudnia 2016 w Berlinie, w czasie jarmarku bożonarodzeniowego
Bonkojad
Rejestrowanie loteriad na piątkowe losowanie było do 28 lipca.
Dzisiejsze i dalsze są już na 11 sierpnia.
Rejestrowanie loteriad na piątkowe losowanie było do 28 lipca.
Dzisiejsze i dalsze są już na 11 sierpnia.
Gracie w Multi do 5 liczb czy powyżej 5. Jakie są Wasze spostrzeżenia.
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
krzys225
Ja gram 5/5 dwa zakłady.
Sporadycznie 10/10.
A wygrane marne.
Ja gram 5/5 dwa zakłady.
Sporadycznie 10/10.
A wygrane marne.
hau hau