Wpisy 3 915 619 – 3 915 718
24 lipca 2020 14:22 → 24 lipca 2020 17:18, 100 wpisów

tak właśnie emerytka 46 się jako suweren drę
...miłego popołudnia for every one
Tak się drze "dobry ptak"
3 915 624. emerytka 46 - a już ci :-), że tak :-)
Już tyle nakalał,że go spod tego nie widać.
...i to tyż prawda :-( ...dobra ..miłego .hej
Zgrywus, nie namawiam.Przeciez podobnych pewniaków na czacie było mnóstwo .Nie graj, i nie zapeszaj
Większość posiada wyższe wykształcenie , ale brak im podstawowego
Poluje od czasu do czasu na tych liczbach i nic mnie tak nie w ku..ku ryku kuku rydza jak kto woli jak mnie ktoś znaczy los robi w jajo..skana widzicie nie pisze bajek..
Ja nic nie zmieniam czekam cierpliwie..a jeszcze ba dodatek jak dlamnie ten ciąg liczbowy..8,10,16,22,26,28,36 to się naprawdę bardzo rzadko zdarza...
Idę na basen musze sobie popływać złapać dystans ..do tego wszystkiego ile to razy już ... narazie
Powiem tak:
- Zmiana liczb się maci.Wkleilbym ciekawy , jeszcze nie jeden skan, ale gdy ktoś..., nie wkleję.
- Zmiana liczb się maci.Wkleilbym ciekawy , jeszcze nie jeden skan, ale gdy ktoś..., nie wkleję.
Mewa patrz co pisze wyżej i patrz na to zdjęcie z kiedy..ja idę na basen niechce się zdenerwować taaak Mam na dziś Mini Lotto z Plusem na jutro to trzemu niema wygranych...narazie
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
Wrrr, Forsami, uruchom intuicję co do liczb w Mini .One tutaj są
Dzisiaj, wyjątkowo zmieniam kolekture.Jade o 7 km od miejsca zamieszkania
Forsami wytężyłem się ty wez się na dłużej pusc i nie rob bombelkow w wodzie myśl o lotto mi lotto 23,34,12,05,48
dzisiaj w sklepie gdzie sprzedają kupie 1 zakład mini za 150 groszy Chyba na sucho
Spokojna Twoja główka .Gdy idę do kolektury z moim pupilkiem, zawsze coś wpada
kniazPijak typował(a) za 8 zł w Keno na losowanie nr 922154 i trafił(a) 1000 zł
Jutro szóstkę trafia Krzytofy i Jakuby.Wldusie niech czekają do 11.12