Wpisy 3 908 501 – 3 908 600
15 lipca 2020 16:35 → 15 lipca 2020 18:26, 100 wpisów
Wyłączyłem się kiedy polityka i wyzwiska stały się powodami do agresji, szczególnie, gdy nie jest się po stronie partii rządzącej. Nie pamiętam kiedy to już było, bo od tamtego momentu przestałem pisać na czacie. Nie mogłem wytłumaczyć ludziom, że będąc przeciwko partii rządzącej nie popieram nikogo innego, bo dla mnie od 1990 rządzą ci sami ludzie, którzy interes ludzi mają gdzieś.
No i nadszedł czas na zmiany. Staram się popracować nad usunięciem swojej aktywności z sieci na tyle ile się da. Mam kilka projektów do zrealizowania i potrzebuję czystej przeszłości.
No i nadszedł czas na zmiany. Staram się popracować nad usunięciem swojej aktywności z sieci na tyle ile się da. Mam kilka projektów do zrealizowania i potrzebuję czystej przeszłości.
Czytaj z rozumieniem arczibalik idioto
Maszyny lipę dają.. Nie ma znaczenia ta czy ta nawet czas nie ma znaczenia ale jakiś fuks
Pasko
Na stronie wszystko jest ok. I widzę, że nawet nowe opcje są, także strona się zmieniła na plus.
Na stronie wszystko jest ok. I widzę, że nawet nowe opcje są, także strona się zmieniła na plus.
3 908 502. zbigniew g 2020-07-15 (16:35) nr wpisu 3 592 987
niemów domnie idioto bo ktoś pomysli żeśmy bracia
niemów domnie idioto bo ktoś pomysli żeśmy bracia
Pisze o przekręcie koronawirus ja się go wogóle nie boję
3 908 506. zbigniew g nikt sie CI nie kaze niczego bać, a koronawirus zacznie juz niedłgo zbierac i w polsce swoje zniwo, pademia sie zwiekszy juz ods wrzesnia oboszczenia zostana spowrotem przywrocone
W Anglii 6 000 000 ponad litrow piwa poszlo do ścieków. ..powód bo pozamykali bary itp i się przeterminowane stao
Znam jedna co umarła na koronawirusa miała ogromnego raka płuc
3 908 509. zbigniew g widzisz rak rakiem i choroby wspólistniejace doszły i miedzy innymi jeszcze koronowirus i człowiek gotowy
Rak pluc totalnie juz kaput a oni ze koronawirus
3 908 509. zbigniew g no bo teraz wszystko podciagaja pod koronovirusa poniewaz objawy sa tez i podobne widać
Zibi,,
1kg cebuli, 0,5kg bialy ser, smietana 18%, duzo pieprzu, 2 łużeczki pasty papryki Habanero
przez tydzień główka czosnku co dzien
Taka mikstura co miesiąc od marca
to moja szczepionka i też się nie boję korony
Makler ja mam tak od zawsze moja ostatnia grypa w podstawówce
Nigdy nie byłem na zwolnieniu L4 ZA TO mnie podziwiają powaga
jak pisales ze z biedry kupujesz kilogramami TO tu sie dziwili
Ateraz mają
Ateraz mają
Co kupowałem
3 908 517. zbigniew g a jak zachorowałes np. to co szedłes pewnie na urlop co? i dlatego nigdy l4
tez jest dobre siemie lniane zmielic na mlynku, 2 lyzeczki zalac gotujaca woda
ma anty ciala rakowe i uodparnia organizm
ma anty ciala rakowe i uodparnia organizm
Nieeeeeee strata urlopu momentalnie bym poszedł na L4
Kupuje to nastop pieprz
chilli cynamon. .. itp ....
Acha jadam okolo 30 jaj tygodniowo
I pietruszka najważniejsze u mnie .....
chilli cynamon. .. itp ....
Acha jadam okolo 30 jaj tygodniowo
3 908 522. zbigniew g ja miałem takiego kolege kiedys w pracy który od ponad 10 lat nie brał urlopu wogóle tylko na okretke pracował, w koncu w zakladzie sie wkurzyli i wysłali go na urlop niebylo go ponad 10 miesiecy pózniej, potem gdy wrócił do pracy powiedział ze tesknił strasznie za praca niemógł sie doczekać kiedy znów stanie przy maszynie z nami, jak wczesniej, to sie nazywa poswiecenie dla zakładu na l4 tez nigdy niechodził,
a TO dlaczego..................???
a TO dlaczego..................???
u mnie panuje zasada USTAWA do końca września muszą nas wysłać na zaległości urlopowe. ... u mnie przeszczegaja przepisów
Makler trochę troszkę tego i mnóstwo witaminy C
Ogromną ilość witaminy C ma
Idę na spacer
ten kolega miał zrobiony doktorat na wydziale matematycznym, byl po studiach i swego czasu wykladał tez i matematyke na jakims tam gdzies uniewrsytecie jak mi mówił , ale nudzilo go to zbytnio, jak opowiadal w pracy, i postanowil ze zatrudni sie w jakimś zakkładzie gdzie bedzie cos robil co go bedzie cieszyło bo jak mówił ile mozna siedziec w tychj cyferkach , kiedys zapytałem go o liczby do lotka to i powiedział klaniaja sie zdarzenia losowe i rachunek prawdopodobieństwa tam poszukaj liczb,zapytałem sie go kiedys czy gra w lotka to sie zasmiał i powiedział mi ze nie bo on i tak zarabia wiecej niz kiedykolwiek by wygrał, gosc naprawde wpozadku, mily uczynny i lubiany był przez cała załoge jak pamietam, choć gosc był powolny, ale miał tez jaja , kiedys kierownik zmiany powiedział do nas no chłopaki odpalajcie maszyny i jeddziemy z koksem, bo maszyna niemoze stygnąć wtedy kolega mu powiedział jak chcesz to sam odpal sonbie maszyne i pokaz wszystkim jak ty zapierniczasz, my z chcecia popatrzymy, ale jak to mówił to wyglasdało to tak ze on go zlewa po całosci ten kolega mial zawsze na wszystko czas niczym sie niemartwił totalny luz blus, a mi zawsze powtarzał Arczi spokojnie jeszcze nikt pracy nieprzerobił, jak sie kierownikowi cos niepodoba to niech odpala maszyne i pokaze co on potrafi
Wybrałam za 3/6 w Lotto 24 złote zagrałem na 6 losowań w Samym Radomyślu tam kiedyś wstecz była wygrana w Multi Multi jak jeszcze był bonus ponad Milion złotych zdaje się..
3 908 540. Forsami 2020-07-15 (17:18) Ikona Lotto Ikona Lotto Ikona
witaj
witaj
3 908 291. Gosia__77 2020-07-15 (09:30)
Witam Wszystkich
oczekujące
20 34 64
29 53 60
20 29 59
55 59 74
35 37 60
22 42 63
51 62 66
17,52,55
52 62 73
Witam Wszystkich
oczekujące
20 34 64
29 53 60
20 29 59
55 59 74
35 37 60
22 42 63
51 62 66
17,52,55
52 62 73
Witam
Macie coś na mini?
Macie coś na mini?
Dusia czasem mi się trafi z cht 3/5 a to nie zawsze ostatnio dużo bo po 4 zak?ady brałam i nic
Dziś byłem w sprawie pracy ale jak nasłuchałem się o obowiązkach to zrezygnowałem
walduś co to za pracasame obowiązkiżadnej przyjemności
Moim zdaniem praca powinna zaliczać się do przyjemności
Moim zdaniem praca powinna zaliczać się do przyjemności
Gosia tej firmie co złożyłem ofertę wydaje się że ja z paczki zapałek spawarkę robię
Przed chwilą padło 1 x 31200,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
byłam dzisiaj w szpitalu zarejestrować się do kardiologa masakra jakaś przez tego koronawirusa ,od 2 tyg mam wysokie ciśnienie cośik się dzieje ,w przychodni lekarz leczy przez telefon ,w szpitalu miał lekarz oddzwonić i nie zadzwonił,w dupie mają pacjentów...totalny roz ,pi,zdziel...im ta korona to jest na rękie
misiaczek901 typował(a) za 10 zł w Keno na losowanie nr 919827 i trafił(a) 1250 zł
.... tez spadam