Wpisy 3 897 682 – 3 897 781
3 lipca 2020 16:11 → 3 lipca 2020 17:28, 100 wpisów
Jestem z Podlasia, a mieszkam w Wisle
Nie pamiętam
Gosiu, czy Ty miałaś Nick malgosianp ?
Ale zona ma profil i brat
Nie, ale to była wspaniała kobieta
W Mońkach mam rodzinę i tam się urodziłem
mrowka faraona typował(a) za 4 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 40186 i trafił(a) 500 zł
Nie potrafię robić jaj, to dzieło ptaków
Oni nie typują i nie piszą
Tutaj mają profile osoby, które typują u nas a są adminami na innych portalach
To wyjątkowo inteligentne osoby
Nie lubię piwa .Z sokiem imbirowym, tak
Nie mam kiedy pić bo jeżdżę zawodowo
Dotam, przecież tutaj są osoby z Św., a w profilu podają Gdańsk
Czas na podwieczorek. 8 osób przy stole
Gosia 77 Rozbicie szkła na szczęście to np. rozbicie szklanki, kieliszka, literatki, talerzyka szklanego, ale dotyczy to tylko szkła niebarwionego.
Puść dziś totki
Puść dziś totki
masz szczęście tak
Gosia to Czarodziejka wygraną sobie wyczaruje pierścień ma Arabella
Tak myślę że Mateusz który zmarł tydzień temu był spoko... Może coś tam wypił ale tera... To ludzie są walniecizrobili się takie snopki ze jeszcze trochę to nikogo nie będą znacsmutne ale prawdziwe... Jak pomagałeś to byłeś spoko jak nie musisz... Jesteś zerem
Tomi bo teraz to nowobogaccy kasa uderza do głowy siedzą w tych swoich katakumbach
Nic nie poradzę... Nie potrafię się produkowac albo udawać innego może taki umrę.. Ale kasa to nie wszystko
Ja zagrałem mini z maszyny 4 losowania sztukaniedziela znowu... Ale odpuszczam multi pary... Ciężko trafici koszt duzy
Mulag, ci którzy przygotowują gilotyny na kogoś, najczęściej pierwsi miewają ścięte łby
Pasko gdzie jesteś ?
Głosujcie na Pana Prezydenta Andrzeja Dudę.
On wygra 55-45%.
Pasko gdzie jesteś ?
Pasko za Dudą ?
PiS
pomieszało się w makówkach wszędzie grają a to w lotto a to w wybory i to we wszystkich krajach , ludzie i tak głupie zostaną
Ja tez zagłosuje na..nikt inny nie odważył się obniżyć ceny musztardy w okresie grillowym .Przekonał mnie do siebie i już
Podpaski i ciastka też
tak to potem będziesz miał musztarde po obiedzie a nie np.deser
Z 23 do 5 trzeba docenić nie ma co marudzić ludziom już się z tego dobrobytu w tyłkach przewraca
Do wyborczej kiełbasy musi być dużo musztardy
Komu nie pasuje zawsze można wyjechać jeden z prezydentów dawał kaskę na bilet w jedną stronę
Kolega pisze o spotkaniu w Bolesławcu
Jestem mężem zaufania w pewnej komisji
Kolega, który mieszka w Bolesławcu