Wpisy 3 896 861 – 3 896 960
2 lipca 2020 19:56 → 2 lipca 2020 21:47, 100 wpisów
Ciechocinek ZdrójŻona zawsze mi mówi jak wyjeżdżam...kochanie tylko nie wydawaj pieniędzy na to co masz w domu za darmo
Gosia
Weszłam i wyszlam{pa
864
Zmęczona jutro znów o 5 wstac
No... To ci pa
Jo w czepku
Pa
Gosia a pamiętasz jak u nas we wsi załozyli 1-szy radar i ja po festynie stanąłem przed nim a na tekturce miałem napisane 3 expresowe do paszportu proszę. Nadjechała Nyska i ja zacząłem uciekać i ten radar mi łypnął fote od du...strony
Albo, jak ten Miaciaszczyk co reklamował mandat za przekroczenie prędkości syrenką Radał wykazał 80/km/h a wiadomo , że syrena z górki tyle nie rozwija No i zaczeli powiększać zdjęcie z radaru a tuż przed zderzakiem taka smuga była Powiększają powiększają i wiesz co to było Zając przeleciał przed syrenką i radar jego łypął Skurkowany prół 80 na godzine
Ej Gabrys... Mój znajomy 100 zrobi... Faktto raczej syrena po lekkiej modyfikacji
Ale jechałem z kolegę a cicquecento 700 150 km na godzinę... To jest hadcor nie wiesz co pierwsze odpadniekoła czy kierownica...
melcia typował(a) za 2 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 39991 i trafił(a) 250 zł

Będzie się działo
Armagedon,Apokalipsa nad Kętami-zbigniew klep pacierze
Dodano losowanie nr 40 000 Szybkie 600
co to wyszło to niewiem robiłam przez okno a lampa błyskowa zrobiła swoje
Gosia uwielbiam burze
Gos...wystarczyło połączyć krople liniami i liczby na losowanie gotowe
panoramix jeszcze nie upadłam na głowe by z tego kombinować liczby
Zbigniew trafiles cos ostatnio?
Gosia fajne foto mam w profilu?
Damian
Damian jak to robisz ,że Tobie tak maszyna wybiera na losowania
Damian jak to robisz ,że Tobie tak maszyna wybiera na losowania
No teraz z 3 liczb przezucilem sie na 5Codziennie mam zaklad na dwa losowania. Juz po tej trafionej 5/5 pare razy mialem 4/5 wiec tylko kwestia czasu az uszczele kolejna 5/5
W kolektorze
Ten akurat w zabce puscilem
w żabkach mają dobre zestawy w leviatan też a do mini sy w budce
Dziś nie oglądam losowania nie zdążyłam wysłać
Dziękuję Gosia
A miałam takie dobre typy z końcówką 5
Będę

do lochu dla tych co za niewinność siedzą