Wpisy 3 896 761 – 3 896 860
2 lipca 2020 18:17 → 2 lipca 2020 19:55, 100 wpisów
Czuje że zostałem sam i tylko na siebie mogę liczyćNie warto być miłosierny
mieczyslaw956 typował(a) za 40 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 39958 i trafił(a) 2500 zł
Cześć
RT1
Kto ma szczęście w miłości, nie ma w grach, a jeśli chodzi o ' pukanie' jeśli się ma kasę można na...
Jestem szczęśliwy bo już nie lapie deszczowki a oczko wodne napełnia się z niebios
Tylko majonez babuni. Receptura sprzed 100 lat, tylko tak czytam skład tego majonezu i pytam się, skąd babcia 100 lat temu miała emulgator E-255
Gosiu znalazłem jest to jest na 99% to co myślisz w Plusie już było 3x 4/6
Zatrzymali kierowcę TIR-a i urzędnik mówi do niego...panie to jakiś szwindel bo mówisz pan , że wiezieś dżem, w papierach pisza JAM i tu smakuje na palcu zawartość słoika ...a to kuźwa marmelada
Nie zapomnę, jak dziadek sprzedawał miód Rzepakowy a ja mu na etykietach dopisałem T z przodu Sprzedał wszystko Handlował też miodem Lipowym Dobrz, że nie wiedziałem wtedy co to znaczy bo bym mu przerobił L na C
emerytka 46 typował(a) za 20 zł w Keno na losowanie nr 916449 i trafił(a) 2500 zł
Gosia Zaproś mnie , jak żyd zapraszał na wesele...jakbyście chcieli to koło niedzieli a jakby nie tego to koło 15-go
Ja to się boję, jak mi kiedyś Pasko każe zwrócić kase za keno Sie chłopak nadrykował dla mnie kasiory a ja wszystko przerżnąłem
Osiwiałam już ze trzy lata chyba od cyferek kurcze będę stara będę miała białe włosy
Tak chcem
Tak chcem
Gosia Pamiętam też taką ciotkę, która była całuśna i zawsze mnie chciała całować. Mama zawsze mówiła...Gabryś pocałuj ciocię a ja beczałem i mówiłem...ależ mamuś za co ? przecież byłem grzeczny
Gosia Ja ostatnio u fryzjerki poprosiłem aby obcięła same siwe a czarne zostawiła Biedna stała pół godziny i nie wiedziała jak zacząć
A zimą gdy szczeniak powie, że nie pójdzie po piwo bo ślisko to mu powiemy aby kupił puszkowe to nie potłucze
a tak serio to nie mam zamiaru zajmować się wnukami dość mam już dzieci
Gosia W naszym wieku to tylko sex sex i raz jeszcze sex i Sanatorium Miłości
Dla Przesympatycznej Pani Gosi z turnusu 3-go od Pana Waldka Pucio Pucio
Ja Gosia kiedyś byłem szybszy od Pendolino Założyłem wrotki bez gum a hakiem się podpiąłem pod trakcję Rozkraczyłem nogi na szyny i nie uwierzysz JP , jak poszła iskra przez hak to % km przejechałem stację zanim mnie wyhamowali
Trzebabyło się podpiąć linką holowniczą to tak jak wystartowałeś byś zaraz wrócił
Gosia a wracając do szyn Słyszałaś jak dwóch wariatów siedzi na torach i przychodzi trzeci i mówi do nich...posuńta się
Gabriel słyszałam to byłeś Ty bez urazy ale na Pasko nic się nie ukryje