Wpisy 3 894 141 – 3 894 240
29 czerwca 2020 20:53 → 29 czerwca 2020 21:53, 100 wpisów
To tak jak ja w Lotto z Plusem i cały czas tylko cacao albo czekolada
Dziś 2 i 12 na wieczorne Multi
Jutro puszczę zakład który mam z 2000 roku jak go znajdę liczby na lotto jeszcze pasuje sprawdzić czy padły
powstanie jak feniks z popiolu spalone 12?
chyba ze sie kulka omcknie
chyba ze sie kulka omcknie
Myvictory to grasz w Lotto co się stało nie poznaje Tu chyba jest Bogaty
Też ułożyłem kiedyś mini.. Ale była lipa więc wolę 1 na 4 losowania... Najwyżej 6 zeta w plecy.. Ale mniej boli
Zawsze myślałem że ja już gram długo a się dowiedziałem że mój Kolega Znajomy gra dłużej niż ja tylko nigdy się nie chwalił a gra chyba ze 20 lat
Forsami {{hej
Bo zemną jest tak że się obrażam że już nie gram że to głupota i znów zmieniam zdanie
Forsami Dziękuję za
Tak późno to losowanie
Ja w 4 30 do pracy wstaje już mi się oko zamyka
Tyle pisania w pracy sprawdzę wyniki zaraz jadę do pracy WYGRAJCIE MILIONY
Jutro gram ostro ostatnio tak skromnie jutro 100 zł wydam tylko się zastanawiam się czy kilka mini i kilka lotto a pasuje piwa na kupić by przynich płacz straconej stówki przeboleć
Do jutra Forsami
Blankiety mam może jakieś podpowiedzi co do liczb do mini i lotto na jutro
Zygmunt Stary do góry nogami ?
Mini na jutro może być 39
Chyba tych 20O nie wydam raczej tylko 100 zł i nie z tego nominału
No takiego Zygmunta to szkoda wydać
Nie wiem jak wy ja już tyle razy wybieram z bankomatu pieniądze nigdy tam nie miałem 200 zł zawsze 100 zł
Jak był ten wirus i problemy z pieniędzmi wyszły same 50 zł nominały niezły rulon pieniędzy miałem
jaki brutalny film,,,,nie dałam rady oglądac
bolek31 informuję,że zmieniły się godziny losowania jeszcze zdążysz wysłać kuponik i kupić
witam ponownie wszystkich co wy \z ta liczba 39 w mini, na chwile obecna niebedzie jej, niepokazuje sie wcale
Panowie i panie, mozemy zalozymy partie MultiPolska, glowny program partii to wspieranie srednich i mniejszych hazardzistow, Rocnzie bedzie przeznaczac na hazard 95 % PKB , by ludziom zylo sie lepiej
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102