Wpisy 3 893 395 – 3 893 494
29 czerwca 2020 01:45 → 29 czerwca 2020 10:13, 100 wpisów
3 893 375. Brodacz007 nie bede robil konkurencji tamtym redaktorom tutaj tez juz postaram sie nie komentowac tego jak ja to widze,i jakie jest moje zdanie na ten temat bo jak sie rozpisze to tez niewidze konca ,ale juz tak mam , jak kiedys w szkole sredniej miałem strescic jakas ksiązkew skrucie i podłapałemm dany temat, to bylo to Przedwiosnie -żeromskiegoto tak stresciłem ta ksiazke ze moj profesor polonista ze szkoły czytał to kilka dni, i co do jechał do którejs tam kartki formartu a4 to usypiał, i nigdy wtedy do konca niedoczytał, po jakims tygodniu gdzies czasu na nastepnej lekcji powiedziałmi ze otrzymuje ocene bardzo dobra ale on mnie prosi abym wiecej tyle niepisał z tyego wzgledu ze on niemógł tego wszystkiego przeczytac odrazu powiedziałmi ze piszez za bardzo zszczegułówoscia i pobiijam tu w twórczosci swojej żeromskiego, i stworzyłem wieksza powiesc jak on i sie zasmiał ,powiedziałemnm wtedy ok profesorze, pozniej juz krótsze te wypracowania pisałem coby profesor nie zszedł na zawał podczas czytania, ale lekture miał odemnie w prezencie co by sie na wolnym w domu nienudził
i niestety w klasie bylem najlepszy z pisania referatów i streszczeń, moj profesor chwalil sie tym innym nauczycielom i tez ich przestrzegalł przed tym aby nie zadwali nam np jakis tam referatów z histori, np, bo wtedy szybko odplyna,juz popozniej nie pisałem referatów polonista zwolnił mnie z tego tylkonieraz prosil na lekcji abym mu w skrucie ksiazke opowiedział, nieraz mowiłem ze niewiem czy zdaze na 1 lekcji, wiec zawsze mowił ok rozumie to siadaj 5 tka musimy dac innym osobom sie wypowiedziec ja tego nie robilem specjalnie poprostu duzo zawsze czytałem bo i lubie czytac i to rózne ksiazki i jakos tak wyszło ze chciałem ta wiedza sie z kims podzielić, i rozumie to doskonale ze to moze kogos nudzić, wiec niebede juz tu sie tak rozpisywał
Mulag za ten wyczyn 1 miejsce w Rankingu to 5/5 w Mini Ci się należy
3 893 397. Forsami spokojnie przyjdzie czas ze wygrasz w lotto głowna wygrana i juz niebedziesz musiał pracować tego CI zycze z całego serca graj i wygrywaj
PLANOWANE ROZBIORY POLSKI ? - MOŻLIWY SCENARIUSZ ZAMIESZEK I STANU WYJĄTKOWEGO NA TLE ANTYSEMICKIM.

Hej Witojcie
Dziś Multi Multi oraz Multi Multi Plus przy grze na 8 skreśleń, będą powiększane o 50% !
Jo wom powie to wom powiem bydymy ostro grać
Dziś Multi Multi oraz Multi Multi Plus przy grze na 8 skreśleń, będą powiększane o 50% !
Jo wom powie to wom powiem bydymy ostro grać
W miejscowości Żychlin padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Łódź padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
8 numerow sporo, raz mi sie udalo w minute to trafic, ale wtedy nie chcialo mi sie isc wyslac
ciekawe czy by weszly, jestem na tak
ciekawe czy by weszly, jestem na tak
Wizard.
Podejrzanie mi to wygląda, nie zajrzę tam.
Arczi.
Królu Referatów przybywaj i pisz.
Bez Ciebie Mp nie istnieje.
Królu Referatów przybywaj i pisz.
Bez Ciebie Mp nie istnieje.
najlepsze dzis 41,42 w przedziale i nie pytaj mnie dlaczego 42
Lotto de.
Tylko 1 000 000 w środę.
Tylko 1 000 000 w środę.
Magda się cieszy...
Zaraz pobiegnie do Waldusia... grzeszyć.
Zaraz pobiegnie do Waldusia... grzeszyć.
Magda.
Magda.
Żartowałem.
Żartowałem.
Przerwa do losowania.
Przed chwilą padło 10 x 9/9 (500 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
W miejscowości Jabłonka padła wygrana 101 830,80 zł w grze Mini Lotto (system na 8 liczb)
W miejscowości Katowice padła wygrana 101 830,80 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
W miejscowości Chrzanów padła wygrana 600,00 x 52 tygodnie zł w grze Szybkie 600
Magda pasuje skreślić liczby z rodziny dziewiątek np.
9,18,27,36,45,54,63,72
9,18,27,36,45,54,63,72
Gratulacje dla Śląska za piątki w Mini
Brawa dla Chrzsnowz za szybkie 600
Świętochłowice - Katowice
Magda kicia nie śpi?
Madzia zrób mu taką wędkę dla kota

Walduś najpierw trzeba mieć blankiet,u mnie w cpn nie mablankietów do multi i nie wysyłam.
Ja mam blankiety
Pani w sklepie była zdziwiona ze asz tyle biore
Pani w sklepie była zdziwiona ze asz tyle biore
Walduś może też byłeś u mnie w cpn i blankiety wszystkie zabrałeś.