Wpisy 3 891 064 – 3 891 163
26 czerwca 2020 22:49 → 26 czerwca 2020 23:58, 100 wpisów
Mini 10 zakładów, już 6 losowanie w grze , 0 wygranych - z maszyny. Jeszcze 2 losowania.
a mi sie to niepodobało i zawsze chciałem tylko tego aby doszli wzajemnie do porozumiienia, i jesli maja do siebie taka złosc to aby niewchodzili sobie w droge, ale zawsze dazyłem do tewgo aby była miedzy nimi zgoda, choć jeden i drugi byli uparci,i robili swoje, jeszcze do tego dolanczała sie Emerytka 46 , która tez jakis czas temu dostała tu bana za cos tam, i donich sie tu dolanczało coraz wiecej innych ludzi, którzy hejtowali sebastiana, co niektorzy tez i zaczeli mnie sie czepiać i podejrzewam ze tez knuja jak sie mnie z tej stronki pozbyć,ale niemusicie tego robić sam kiedys odejde gdy uznam to za stosowne
Oco tu chodzi bo dopiero wszedłem że co nie nie nie nie nie ma pracy
zaraz sprawdzę ... zgodnie z regulaminem jak ktoś ma mniej niż 1000, to i tak o północy będzie miał 1000 ... natomiast jak przy rejestracji konta jest 500 to muszę poprawić.
faktycznie było 500, zmieniłem na 1000. Nikt mi nie zgłaszał tego wcześniej.
Arczi ludzie hejtowali za infantylizm zrozum to kto prowokował
Mulag zastanawia mnie jeden szczegół jak można mieć np 50 ników przy jednym adresie @ mailowym to chyba sztuczny człowiek surogat taki do kupienia bo inaczej tego nie jestem w stanie wyjaśnić
a ja już drugi raz zauważyłam, tylko ten wcześniejszy ktoś miał datę rejestracji bardzo wsteczną, więc myślałam że jego historia typowań wygasła, ale i tak jeśli nie typował powinien mieć 1000
a typuje mi się raz lepiej raz gorzej
a typuje mi się raz lepiej raz gorzej
Forsami musi mieć więcej @ bo inaczej się nie da jeden nick jest jedna@ na Mp
hey forsami jak tam lotto jutro zagram sobie 13,16,17 moze takie liczby dam miedzy innymi
arczibalik73
Już parę razy cię prosiłam,żebyś dał mi spokój.
Już parę razy cię prosiłam,żebyś dał mi spokój.
2 razy udało mi się prawie od ręki trafić 5/5 apotem załowałam ze ni było x 20
Spokojnie jak kupię Arcziego dla tego na pisał że odejdzie jak uzna
no to pięknie tak trafić 5/5 od ręki, życzę żeby we właściwym momencie jeszcze zagrać na lotto
Mewa..trochem zajęty po pracy.. mam swoje LOTTO z Plusem do jutra i do 14 Lipca a te wiesz które zagram jutro
tak że faktycznie był błąd i jak ktoś się nowy rejestrował to miał 500 i dopiero o północy mu się zmieniało na 1000
grałam parę razy, ale po portfelu poszło, i obiecałam sobie nigdy więcej nie zagrać, ale tutaj tożna grać - tak sucho chociaż nic nie boli
Gosia no właśnie to jak tak to MY z Mulagiem wiemy swoje...jak się ludzi wkręca
a to że nie widać liczb jakie ktoś typuje to dobrze czy źle według Ciebie?
3 891 062. Marian303 tak zrobił to na chwilke jakas, kiedys widziałem i czytałem kilkakrotnie wpis mewy tu ze niemoze tu wytrzymac jak jest sebastian itd, wiec mu napisałem ze tu nikt nikogo nie
wygania i niewyrzuca ze tu moze byc i on tez na stronce zestronka jest dla kazdego , kto tylko umie sie tu do tej atmosfery dostosować i chciałbym abysmy tu wszyscy tworzykli jedna całosc i wzajemnie typowali liczby bez jakis tam miedzy soba zgrzytów, wiadomo kazdy ma jakies tam swoje poglady niezgodne zaraz z kims ze stronki, ale to jest normalne, ja zawswze chiałemm aby tu był spokój i aby wszyscy razem sie zgadzali i razem typowali liczby,i tylko tyle aby kazdy tu przebywajacy z nas niebył wrogiem zadnym dla drugiego
emerytko sorki ze akórat tu przytoczyłem twoja osobe ponownie choć miałem sie Ciebie nie czepuiać, ale takbyło razem z mewa atakowaliscie sebastiana i on was atakował, nie powieszze takjk niebyło, jesli chodzi zas omnie to mam mieszane co do was uczucia, i nieuwazam was jako fer osoby, i niebede o was juz nigdy tu wspominał, emerytko kiedys CI juz napisałem ze co złego to nie ja, iniebede o tobie juz tu wspominał bo niemas i oczym tez,jestes jaka jestes i nigdy sie juz niezmienisz na lepsze w mojim odczuciu,ja niebede ci wchodził w droge wiec spokojnkie i bez nerwów z twojej strony domnie
wygania i niewyrzuca ze tu moze byc i on tez na stronce zestronka jest dla kazdego , kto tylko umie sie tu do tej atmosfery dostosować i chciałbym abysmy tu wszyscy tworzykli jedna całosc i wzajemnie typowali liczby bez jakis tam miedzy soba zgrzytów, wiadomo kazdy ma jakies tam swoje poglady niezgodne zaraz z kims ze stronki, ale to jest normalne, ja zawswze chiałemm aby tu był spokój i aby wszyscy razem sie zgadzali i razem typowali liczby,i tylko tyle aby kazdy tu przebywajacy z nas niebył wrogiem zadnym dla drugiego
emerytko sorki ze akórat tu przytoczyłem twoja osobe ponownie choć miałem sie Ciebie nie czepuiać, ale takbyło razem z mewa atakowaliscie sebastiana i on was atakował, nie powieszze takjk niebyło, jesli chodzi zas omnie to mam mieszane co do was uczucia, i nieuwazam was jako fer osoby, i niebede o was juz nigdy tu wspominał, emerytko kiedys CI juz napisałem ze co złego to nie ja, iniebede o tobie juz tu wspominał bo niemas i oczym tez,jestes jaka jestes i nigdy sie juz niezmienisz na lepsze w mojim odczuciu,ja niebede ci wchodził w droge wiec spokojnkie i bez nerwów z twojej strony domnie
BAREDZO DOBRZE, muszę to wykrzyczeć, bo jeden drugiego by podglądał i co to za rywalizacja by była
ale mam pytanie, jak trzeba zatypować, żreby stawiając 1000 otrzymać 2000?
ale mam pytanie, jak trzeba zatypować, żreby stawiając 1000 otrzymać 2000?
Wysłałem 1 mini 4 losowania
Jutro znowu 1 mini 4 losowania
Plus 3 Multi
Jutro znowu 1 mini 4 losowania
Plus 3 Multi
arczibalik73
Nie skomentuję twojego wpisu.Następnym razem zastanów się co piszesz.Żegnam.
Nie skomentuję twojego wpisu.Następnym razem zastanów się co piszesz.Żegnam.
Przed chwilą padło 2 x 750,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
W Norwegii ojciec przekazuje synom informację o wygranej w Loterii (na Polskie jakieś kilkanaście milionów złotych)
teraz juz nie ma tu sebastiana , i tez to nam nie przeszkadza, i tak nadal razem typujemy liczby w mini lotka i nietylko,i juz niedługo spełnimy swoje marzenia ale juz po za tym tu czatem, czego i zyczymy tez wszystkim innym,
3 891 076. Marian303 i mulag dobrej nocy
pokrótce jak ktoś nie przeczyta napisów po ang. Zaprasza ich, że musi im coś powiedzieć. Na początku mówi że musiał odejść z pracy ... później wspomina, że jednak wcześniej coś się stało ... wygrał na loterii... najpierw podaje że kwotę rzędu 100 000 zł ... dopiero później przeprasza, że skłamał i jest trochę więcej.
3 891 115. emerytka 46 2020-06-26 (23:08) Chorzów.
arczibalik73
Nie skomentuję twojego wpisu.Następnym razem zastanów się co piszesz.Żegnam. nie oczekuje komentarza zadnego od Ciebie, od teraz nie wchodze CI juz w droge i traktuje CIE jak zepsute powietrze,od dzisiaj sie nieznamy
arczibalik73
Nie skomentuję twojego wpisu.Następnym razem zastanów się co piszesz.Żegnam. nie oczekuje komentarza zadnego od Ciebie, od teraz nie wchodze CI juz w droge i traktuje CIE jak zepsute powietrze,od dzisiaj sie nieznamy
Użytkownik Gienek27 stracił możliwość wypowiedzi.
dobry ten filmik z tymi chlopaczkami , wygrana kasa cieszy, tez tak chce sypnac
założenie nowego nicka niczego nie zmienia, to chyba oczywiste, że blokada jest na osobę, a nie nick i jeśli zostanie to wykryte to będzie od razu kolejna blokada. Mogę odblokować jedynie w sytuacji, gdy ktoś mi napisze w tej sprawie wiadomość i wytłumaczymy sobie drogą mailową dlaczego do tego doszło i czy można tego uniknąć na przyszłość.
panoramix rozwiń wypowiedź ... czasami jestem bardziej poważny, czasem niej ... ale jakieś zasady tutaj muszą obowiązywać.
wszystkie osoby donoszace komukolwiek i gdziekolwiek powinny byc usówane ze danej strony,
Ulegasz podszeptom jednych nie wysłuchując argumentów drugich to nie salomonowe podejście ,tu są raczej dorośli połajanki czy baciki w formie bana nie służą nikomu .
Różni są ludzie jedni marudzą inni agresywni jeszcze inni wylewni ilu ludzi tyle charakterów chat jest zwierciadłem tychże .
im wiecej bedzie banowania na stronie tym wiecej ludzi bedzie s tad odchodzilo i nie za sprawa jakiegos tam sebastiana tylko poprzez tzw. uciszanie kogos , a tych co chejtuja kogoś i tu pozostaja to oni sie w koncu sami tu pozagryzaja bo widac jaki jad tocza wzgledem innych osób, i niema sie co dziwić ze duzo osób stad odchodzi gdzie indziej,
Jutro mogą być trzydziestki ale mam dwudziestki i więcej niż 3 zakłady nie wyśle
3 891 149. tomi77 olej brzydko mówiac multika i graj w mini tam gdzie sa jakies realne wygrane i pomalutku pomalutku i trafisz cała wygrana
no niestety nie może tak być, że "są różne charaktery" i tak mam pozostawić ... w ten sposób to pojawi się tu jakiś destrukcyjny charakter i jak inne porządne charaktery będą chciały tu w ogóle coś pisać albo zaglądać.
Arcz... ludzie nie muszą być mili ,dyskusja w formie chat to zdarzenie dynamiczne wiele emocji jak to w życiu
wszyscy wiemy że w internecie są trolle, są hejterzy ... nie chcę im tworzyć portalu dla ich pożywki
Pewnie mógłbym wydać 20 zł na dzień ale co z tego jak większość ludzi trafia jednym zakładem A kilka losowanja też tak chce
Adminie.. sam zachęcasz do aktywności na chat po czym dajesz stopa aktywnemu to nie konsekwentne
3 891 152. panoramix dokladnie ,jak piszesz ja to wiem, dosc dobrze z róznymi ludzmi juz miałem do czynienia i z psychicznymi tez , i trolami i hejterami też, i nadal chyba tez i tak jest, bo co niektórzy tu na stronce tacy i sa niestety , wystarczy poczytac co niektóre teksty tu niektórych osób które az sycza jedni do drógich, podejrzewam ze jeśli by nie było tego bana tez to by sie na wzajem bozabijali
bo aktywność zawsze mnie będzie cieszyć, jeśli będzie służyła innym ... przykładowo może się pojawić ktoś bardzo aktywny, kto będzie przyciągał innych, może wręcz napędzać czata ... ale działa to tak samo w drugą stronę, czyli ktoś bardzo aktywny, ale przykładowo wywyższający się, pouczający tylko innych, itd. będzie wywoływał odwrotny efekt
nie trzeba tu żadnych mądrości, chyba wszyscy mniej więcej czujemy o co chodzi
przecież daję tutaj duże przyzwolenie... w zasadzie na dowolne tematy można pogadać.
własnie sebastian napedzał tutaj czata zawsze bylo jego najwiecej wpisów , tez widac to tez i bylo po rankingach wpisów, ale dostał bana, teraz nikt juz nie bedzie tego robil az w takim wymiarze jak robił to kolega kktóry został zbanowany na zawsze bez mozliwosci glosu, tu nikt nikogo nie poucza